Arkadaşlar Halit hasta ama nesi var bilmiyoruz . .10 tane iğne yaptırdık . .
tam belindeküçücük bi sivrisinek ısırığı gibi bişey vardı bastan oyle sandık daha dogrusu önemsemedik sonra yanık gibi oldu sonra buyumeye basladı acıldı yaraya donustu ve para kadar oldu ve aynından etrafınada yayılmaya başladı göğsune kadar ilerlemeye basladı geciyomuş gibi duruyo yani kuruyo sanıyosun ama ertesi gün bi baktım butun etrafına yayılmış . .doktora goturdük enfeksyon kapmış dedi 10 tane iğne krem surup derken içim parça parça tabi . . iğne vurunma anlarına girmiycem bile . . Allah herkesin bebeğine şifalar versin . .tamamen geçti nerdeyse yaraların izi bile kalmadı doktor kontrole cagırmıstı gittik baktı herhangi bişey yok dedi oda . . neyse eve geldim akşama dogru ustunu degiştiricektim yine aynı kızarıklık ve yanık gibi bi kabarcık . . bu eskisinin biraz aşagısında yine aynı sekilde acıldı ve buyudu kafayı yedircek bana yarın yine doktora goturcem . .
işte boyle 2 haftadır ugrasıoz bunla . .Allahım tüm bebekleri cocukları korusun hastalıklardan su an şifa bekleyen tüm bebeklerde şifa bulsun inşallahhhhhhhh . .
Annemlere kalırsa nazar dan oldu diyolar boyle göz göz noktacıklar yayılıyo sonra . . doktora gore isilek olmuş ve kasımıs mıkrop kapmış eee yinemi isilek oldu kasıdı yara oldu bu ihtimal dısı . . ufff canımmm çok sıkkın . .Allahım evladıma şifa versin inşallah . .:çok üzgünüm:
kızlar yaa sütüm iyice azaldı. çok moralim bozuluyor. süt olsun diye yediğiniz içtiğiniz belli birşey ya da yaptığınız birşey var mı? 5-6 kez çekiyor ancak yutkunuyor. hissediyorum artık hiç dolmuyor. emmeye başladıktan bir süre sonra çok az sızlıyor o kadar. böyle giderse yaşına gelmeden bitecek süt.:sinifsinif::çok üzgünüm: çok üzülüyorum bu duruma.
memnun oldum kıymetcim bnmde kızım huysuz ya heleki yürütece koyunca ne var ne yok indirio çekmeceleri açıo ama bugün koymadım çnkü korkuorum anlık oluo dşmesi melikecim çok saol bnm kızımda aynı tam cadı bunlar yaa durmuo hep ayakta olmak istio oturmayı yatmayı hiç sevmio sabah kalktı bak hala uyumadık sadece 15dkka uyudu öğlen okadar şuanda ağlıo durmuo markete indik bişey yoktu ama dışardayken sesi çıkmadı bide herkesin kucağına atlıo beni deli edio çağırınca millet:))
çok geçmiş olsun canım. bence üniv. hastanesi yada araştırma hastanesine götür iyice bi tetkik yapılsın teşhis konsunki tedavi ona göre yapılsın. yazık kuzuya boşu boşuna yemesin iğneleri ilaçları.. dualarımız seninle.. allah acil şifalar versin..
ben günde 3 bardak humana 2 bardak süt on bardakta su içiyorum canım ama yinede günü anca kurtarıyoruz.. bide işbaşı yapınca noolcak bilmiyorum. şimdi bile naz bütün gün memede sütüm az bide emmeyince iyice azalır biterse diye çok üzülüyorum.keşke 2 yaşına kadar emzirsem ama ben 1 yaşına kadar da razıyım :))
canımsana da tekrar geçmiş olsun. ya ne marka yürütecin çok merak ettim nası düşüyoki.. benimki de çok takılıyo ama yürütecin devrilmesi mümkün değilki. yürüteçle berabermi düşüyo. hay allhım koymasammıki bende
hiç biişey yediremiyoruuuuuummmmmmmm
hiç biişey yediremiyoruuuuuummmmmmmm
saol sibelcim ya bzm yürüteç dandik yani bimden almıştım öle diyim ben sana çünkü bnm düşüncem yürütece koymamaktı zararlı die çok duymuştum ondan koymucaktım ama eşim bimde çalışıo orda müdür o aldı ben öle deyince mecbur kalınca koyarsın die bende pişman oldum aldıığıma cnm ya ordan bi daha koymucam işte bende gidip yürüme arabalarından alıcam bi tane çok kullanışlı buldum onu alıcam önümüzdeki ay inş sen korkma yani iyisiyse sorun olcağını sanmıyorum ama bende şoktayım ya çünkü olmuodu böle bişey bu zmna kadar şimdi iice büyüdü hareketlendi ondan dandik olunca devrilio demekki resmini koyarım bi ara
hergecen gun bıraz daha ılerıye çekıyor uyuma saatını mına sımdıde bu saat oldu hıc uyumadı 6 dan berı
hergecen gun bıraz daha ılerıye çekıyor uyuma saatını mına sımdıde bu saat oldu hıc uyumadı 6 dan berı
kızlar gözlerim kapanıyo bgün bütün gün yarım saat oturmadım saat dokuz buçukta geldi..çok yorgunummm çokk....
bişi soracağım sütün yeterli olup olmadığını nasıl anlıyosunuz?
geçmişe bakiimmm birazz...
size de merhaba canım. iyiyiz çok şükür sen ve bebişin nasılsınız?
bu arada dün akşam nerede oturduğumu sormuşsun geçmişte yazdım ama görmemişsindir belki. karşıyaka da oturuyorum.
biz iyiyiz, bugün şükür, Arda ve annesi nasılmış bakalımzemuszemus
arda ve annesi bugün bitik..bu haftayı bi atlatsakkk...
daha iyiyim canım şükür :) yarın ve cumarteside izin günüm ya onunda rahatlığı var, sonra pazar çalışcam, sonra pazartesi tekrar izin hihoyyythihoyyyt
şuan bak ya 5 kere kalktı diye şükür ediyoruz, herkeste ne bebeler var, akşam yatıp sabaha kadar gık demiyor, bizde 5 kere kalkınca şükrediyoruz yaw
ne kdr saçma bışey ıbanın ne anlamı kalıyor o zaman bu akbank sapıtmıs zaten çiş sorununa bıle çözumu oyleyken ıbanda bısey beklememk lazım :)))))) garantı ve ykb ıstemyr o zaman madem akbank ıstyr yazılsn cnm
aylık 50 lıra gun parası 7 kışı çekilş listesındekı yerın fatmadan ber alınca bellı olacak seçıl ya oak ayı yada kasım ayı sıra sana geleek ayın kaçında arayatırılacagını ve ısteyı sana özelden atarım fatmadan hbr gelsın
öyle olur muhtemelen ha biz de ana babayız ama yine de çekilmez muhtemelen kafamçokkarıştı
nilgüncüm fatmanın telefonunu atsana bana özelden şu gün işini konuşayım bakalım
ben birazdan arıycam kısmetse fatmayı
bizden de size merhabaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus napıyosunuz bakalım
bu arada umut'un sümüksü yapısı tekrar etmemiş arkadaşlar merak edenlerin bilgisine hihoyyyt
benimki öğleden önce öğleden sonra ve akşamüstü olmak üzere üç kez uyuyodu.. şimdi o akşamüstü uykusunu kaldırdı kendi kendine bugün mesela beşbuçukta uyandı dokuzbuçuğa kadar ayaktaydı.. yine bugün iyi de bazen dörtte kalkıyo kötü oluyo.. ayy kırk kere düzenleri değişecek daha bunların bende çok takıntılı bi insanımdır düzen konusunda hep herşey aynı olsun isterim bana çok zor geliyo.. 15 yıldır aynı cafeye giderim mesela yanında bin tane kafe açıldı umrumda olmaz. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum..
ben şuan evdeyim emzirdiğim için yetiyomu yetmiyomu emin değilim ama işe gidip sağmaya başlayınca çıkan sütün miktarına göre anlarım heralde. günde 500 cc süt içmesi gerekiyo bu zillinin. gündüz 300 cc evdeyken vericekler zaten. e akşam ve gece de 200 ü bulur mu bilmem. tabi bakim işyerinde sağınca nekadar çıkacak hayal kırıklığına uğramam inşallah. hiç istemiyorum mama vermeyi. bide okadar çok istiyorumki emzirmeyi. hem onun sağlığı için hem ben çok seviyorum emzirme olayını. ona yakın olmayı beraber özel bi anı paylaşmayı..
bendede var o dediğinden ama seninki yine iyi pide yiyormuş:)benim kızım daha ağzına ek gıdanın e sini koymadı sadece eline pide verirsem kendi koparıp yiyor:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?