2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım. bence üniv. hastanesi yada araştırma hastanesine götür iyice bi tetkik yapılsın teşhis konsunki tedavi ona göre yapılsın. yazık kuzuya boşu boşuna yemesin iğneleri ilaçları.. dualarımız seninle.. allah acil şifalar versin..

ben günde 3 bardak humana 2 bardak süt on bardakta su içiyorum canım ama yinede günü anca kurtarıyoruz.. bide işbaşı yapınca noolcak bilmiyorum. şimdi bile naz bütün gün memede sütüm az bide emmeyince iyice azalır biterse diye çok üzülüyorum.keşke 2 yaşına kadar emzirsem ama ben 1 yaşına kadar da razıyım :))

canımsana da tekrar geçmiş olsun. ya ne marka yürütecin çok merak ettim nası düşüyoki.. benimki de çok takılıyo ama yürütecin devrilmesi mümkün değilki. yürüteçle berabermi düşüyo. hay allhım koymasammıki bende

saol sibelcim ya bzm yürüteç dandik yani bimden almıştım öle diyim ben sana çünkü bnm düşüncem yürütece koymamaktı zararlı die çok duymuştum ondan koymucaktım ama eşim bimde çalışıo orda müdür o aldı ben öle deyince mecbur kalınca koyarsın die bende pişman oldum aldıığıma cnm ya ordan bi daha koymucam işte bende gidip yürüme arabalarından alıcam bi tane çok kullanışlı buldum onu alıcam önümüzdeki ay inş sen korkma yani iyisiyse sorun olcağını sanmıyorum ama bende şoktayım ya çünkü olmuodu böle bişey bu zmna kadar şimdi iice büyüdü hareketlendi ondan dandik olunca devrilio demekki resmini koyarım bi ara

hiç biişey yediremiyoruuuuuummmmmmmm

ya 4 gündür benimki de hiçbişey yemiyo. bi kahvaltıyı ediyo o da kendi sütümle hazırlıyorum ondan heralde ne çorba ne meyve ne yoğurt zorla iki kaşık ağzına tıkıyorum. niye böyle oldu bilmiyorum. sürekli meme istiyo. e benim sütümde artık eskisi gibi değil. çok üzülüyorum valla. inşallah geçici bi dönemdir bide işbaşı yapıcam of ya( yoğurdu seviyodu daha ben kaşığı uzatmadan açardı ağzını ne bilim en azından muz filan severdi yemiyo hiçbişey...

benimkide öyle kaliteli bişey değil canım ya.. allahım korusun yavrularımızı...

eşim döndü ya eve bilgisayarı alınca elime trip atıyo.. çıkiim ben görüşürüz sonra..

hergecen gun bıraz daha ılerıye çekıyor uyuma saatını mına sımdıde bu saat oldu hıc uyumadı 6 dan berı

Canberk de dokuzda uyudu bu saate kadar üç kere ağlaya ağlaya uyandı ben de yattıydım güya o uyuyunca hemen ama ne mümkün uyumak.
Bizimki de bir ara on iki buçağa kadar oturuyordu ondan önce mümkün değil uyutamıyorduk.

kızlar gözlerim kapanıyo bgün bütün gün yarım saat oturmadım saat dokuz buçukta geldi..çok yorgunummm çokk....

bişi soracağım sütün yeterli olup olmadığını nasıl anlıyosunuz?

geçmişe bakiimmm birazz...

hergecen gun bıraz daha ılerıye çekıyor uyuma saatını mına sımdıde bu saat oldu hıc uyumadı 6 dan berı

benimki öğleden önce öğleden sonra ve akşamüstü olmak üzere üç kez uyuyodu.. şimdi o akşamüstü uykusunu kaldırdı kendi kendine bugün mesela beşbuçukta uyandı dokuzbuçuğa kadar ayaktaydı.. yine bugün iyi de bazen dörtte kalkıyo kötü oluyo.. ayy kırk kere düzenleri değişecek daha bunların bende çok takıntılı bi insanımdır düzen konusunda hep herşey aynı olsun isterim bana çok zor geliyo.. 15 yıldır aynı cafeye giderim mesela yanında bin tane kafe açıldı umrumda olmaz. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum..

ben şuan evdeyim emzirdiğim için yetiyomu yetmiyomu emin değilim ama işe gidip sağmaya başlayınca çıkan sütün miktarına göre anlarım heralde. günde 500 cc süt içmesi gerekiyo bu zillinin. gündüz 300 cc evdeyken vericekler zaten. e akşam ve gece de 200 ü bulur mu bilmem. tabi bakim işyerinde sağınca nekadar çıkacak hayal kırıklığına uğramam inşallah. hiç istemiyorum mama vermeyi. bide okadar çok istiyorumki emzirmeyi. hem onun sağlığı için hem ben çok seviyorum emzirme olayını. ona yakın olmayı beraber özel bi anı paylaşmayı..

size de merhaba canım. iyiyiz çok şükür sen ve bebişin nasılsınız?

bu arada dün akşam nerede oturduğumu sormuşsun geçmişte yazdım ama görmemişsindir belki. karşıyaka da oturuyorum.

ben de izmir de oturuyordummm dün okudum canım....:))) kaşıyakayı da severimmm

özelden bekliyorum canım o zaman...

kıslarrr şu yürüme arabası ne?ardayı yürüteçte tutamıyrum artıkk hemen sıkılıyooo

sağdıkça anlayabileceğiz yanii..hımmm..bizim oğluşun muzipliği üstüde ise emmiyo resmen oynuyoo ağzında biriiktirip sonra hepsini bir çıkaıyoo:))......emzirmek gerçekten çok özell göz teması onu izlemek muhteşemm

övünç nasılsın dünya nasıl? niye ağlamaklısın canım yoksa selam mı verdin ? anlamadım ben merak ettim seni!

günaydın aralık topiğinin en güzel vede akıllı annleriii vede cadılarıııızemuszemus

haftanın songünüüükaydirigubbakcemile2vedeee pazarteside tatill yaşasın zafer bayramııkaydirigubbakcemile5 3 gün kuzum layım. ama yarın röfleye gidicem badana boya yapalım bakalım güzelleşelim. bayramlık aldınızmı kızlar ben bişiler aldım. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…