gunaydın kızlar hayırlı cumalar... benm kızda hala diş yokemeklemek yok kayınvalıdem bı yandan annem bı yandan arayıp emeklemıyomu hala emeklemıomu hala dıyorlar..yahu emeklemek zorundamı ne sorup suruyonuz ya
9.ayına gırdı cıkmaması normalmı anlamadm ben ....
benim kızım daha ağzına ek gıdanın e sini koymadı sadece eline pide verirsem kendi koparıp yiyor:sinifsinif:
kıslarrr şu yürüme arabası ne?ardayı yürüteçte tutamıyrum artıkk hemen sıkılıyooo
kızlar ya moralim bozuk. dün doktora gittim troid bezlerim çok çalışıyormuş tedavi olmam gerekliymiş ayrıca migren ve vertigo hastalığım vrmış bunları da boyun fıtığım sayesinde öğrendim. Ölsemmi napsam ne bu yaa
dün dr. tiroidlerin çok çalışıyor deyince bende yani dedim. Hamile kalamazsın dedi ee ii işte dedim doğum kontrol yöntemlerine gerek yok dedim hızla zayıflarsın dedi müthiş dedim bunlar seni sevindrien tarafları dedi. Ciddiye al bence dedi. Şimdi başka dr aradım salı gidicem tekrar kaln alıcaklar ona göre ilaç başlıcaklarmış. migrene gelince ben zaten çekiyodum onu ama hepsi üst üste gelince moralim bozuldu işte..
:a015:
kızlar ya moralim bozuk. dün doktora gittim troid bezlerim çok çalışıyormuş tedavi olmam gerekliymiş ayrıca migren ve vertigo hastalığım vrmış bunları da boyun fıtığım sayesinde öğrendim. Ölsemmi napsam ne bu yaa
gunaydın kızlar hayırlı cumalar... benm kızda hala diş yokemeklemek yok kayınvalıdem bı yandan annem bı yandan arayıp emeklemıyomu hala emeklemıomu hala dıyorlar..yahu emeklemek zorundamı ne sorup suruyonuz ya
bu ne sessizlik yahu???
ben günde 3 bardak humana 2 bardak süt on bardakta su içiyorum canım ama yinede günü anca kurtarıyoruz.. bide işbaşı yapınca noolcak bilmiyorum. şimdi bile naz bütün gün memede sütüm az bide emmeyince iyice azalır biterse diye çok üzülüyorum.keşke 2 yaşına kadar emzirsem ama ben 1 yaşına kadar da razıyım :))
benimki öğleden önce öğleden sonra ve akşamüstü olmak üzere üç kez uyuyodu.. şimdi o akşamüstü uykusunu kaldırdı kendi kendine bugün mesela beşbuçukta uyandı dokuzbuçuğa kadar ayaktaydı.. yine bugün iyi de bazen dörtte kalkıyo kötü oluyo.. ayy kırk kere düzenleri değişecek daha bunların bende çok takıntılı bi insanımdır düzen konusunda hep herşey aynı olsun isterim bana çok zor geliyo.. 15 yıldır aynı cafeye giderim mesela yanında bin tane kafe açıldı umrumda olmaz. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum..
ben şuan evdeyim emzirdiğim için yetiyomu yetmiyomu emin değilim ama işe gidip sağmaya başlayınca çıkan sütün miktarına göre anlarım heralde. günde 500 cc süt içmesi gerekiyo bu zillinin. gündüz 300 cc evdeyken vericekler zaten. e akşam ve gece de 200 ü bulur mu bilmem. tabi bakim işyerinde sağınca nekadar çıkacak hayal kırıklığına uğramam inşallah. hiç istemiyorum mama vermeyi. bide okadar çok istiyorumki emzirmeyi. hem onun sağlığı için hem ben çok seviyorum emzirme olayını. ona yakın olmayı beraber özel bi anı paylaşmayı..
ben de izmir de oturuyordummm dün okudum canım....:))) kaşıyakayı da severimmm..
günaydınnnnnn
nasılsınız?
övünç nasılsın dünya nasıl? niye ağlamaklısın canım yoksa selam mı verdin ? anlamadım ben merak ettim seni!
günaydın aralık topiğinin en güzel vede akıllı annleriii vede cadılarıııızemuszemus
haftanın songünüüükaydirigubbakcemile2vedeee pazarteside tatill yaşasın zafer bayramııkaydirigubbakcemile5 3 gün kuzum layım. ama yarın röfleye gidicem badana boya yapalım bakalım güzelleşelim. bayramlık aldınızmı kızlar ben bişiler aldım. :kedi:
Herkese günaydınnnnnnnnnnnn.. opuyorumnanaktan yaşasın bugün cumaa.... p.tesi tatil .. ohhhh hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
emeklemeden yurumusum ben bunu soyluyorum hep ama yınede sorup duruyolar..bnm kızım emeklemıyo ama yuvarlana yuvarlana bı bastan dıger basa gıdıyoronun tarzıda yuvarlanmak her bebek bır deglkı ama napalım bısey dıyemıyorm ....karışan karışana zaten ,yok ınce gydırdın yok cok kalın gydırdın cok yemek yedırdın az yemek yedırdın offf
benm bebiş de emeklemiyo hiç takmıyorum işime geliyo hatta eninde sonunda emeklicek yada yürüycek ne acelemiz var:)
2diişimiz var.15.ayına kadar dişi çıkmayanı biliyorum.oda çıkacak sonunda...
Çok yorgunum çooook. Hayalet gibiyim. O saatte ancak uzandığım yerden mause ile iyi geceler simgeciği verebildim arkadaşım. Ondan ağlamaklı ağlamaklı. Hayırlı cumalar diyorum sana ve tüm arkadaşlarıma.
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım.artık hiç giremiyorum nete zaman yok. Bundan sonrada sınava yani 5 aralık a kadar da giremiycem sanırım sizi özlüyorum neler olup bitiyor merak ediyorum ama bu sınavıda kazanmak istiyorum ne olur bana mübarek ramazanda dua edin.
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım.artık hiç giremiyorum nete zaman yok. Bundan sonrada sınava yani 5 aralık a kadar da giremiycem sanırım sizi özlüyorum neler olup bitiyor merak ediyorum ama bu sınavıda kazanmak istiyorum ne olur bana mübarek ramazanda dua edin.
Bilgecim dinledim msjini sagol öğrendiğin için o halde seçili siZe veriyorum ablamı bize alıyorum ben ablamdan parayı alıp tek eft yaparım kolay olur bize seçilde kendi isini yapıyor maaş gunü yok nasılsa farketmez ona 1 i 15 i diye ben seçile özelden yazayım bir ara nevra sen secilede gndr iban numaranı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?