2009 Aralık Anneleri

benm bebiş de emeklemiyo hiç takmıyorum işime geliyo hatta eninde sonunda emeklicek yada yürüycek ne acelemiz var:)
2diişimiz var.15.ayına kadar dişi çıkmayanı biliyorum.oda çıkacak sonunda...

benim kızım daha ağzına ek gıdanın e sini koymadı sadece eline pide verirsem kendi koparıp yiyor:sinifsinif:

hala mı yemiyor o cadı klava:

kıslarrr şu yürüme arabası ne?ardayı yürüteçte tutamıyrum artıkk hemen sıkılıyooo

ama buna da güvenemiyorum seçil ben... araba hızlı gider çocuk geri kalırsa ağzını çarpabilir sanki

e bu arızalar yeni mi çıkmış? eskiyse beren'i nasıl açıklıyor?
bir de boyun fıtığı, vertigo, migren ve tiroidin çok çalışması zekada durgunluk yapar mıymış??? :mymeka: nereye ölüyosun huleeeeennnnnnnnn klava:

Son düzenleme:
pelincim akşam telefonuna mesaj bırakmıştım fatma (fd7) güne katılamayacakmış

canım merhaba iyimisin bi sorun yoktur umarım..

aaa bozma hemen moralini.. hangimizin bi hastalığı yokki... allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin. bende de spandilorpati ay ismini tam yazamıyom söyleyemiyom bile :)) var.. (türkçe meali eklem arasında iltihaplanma) çok nadir görülen bir romatizma çeşidi. ama ağrısı tuttuğunda ruhumu teslim ediyorum sanıyorum. hamileyken tutmuştu 5. ayımdı eşim tuvalete kucağında götürüyodu mümkün değil yürüyemiyorum bile.. bak kendi derdimi anlattım kendi derdini unut diye kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana geçmiş olsun canım. üzme kendini cidden. şimdi sor topice herkesin bi hastalığı vardır. kendine iyi bak yeterki..

esracım güzel güzel cevap vermiş gerçi. kimin doktoruydu sen hiç dişi çıkmamış insan gördünmü demiş ya o misal. elbet çıkacak. bi sağlık sorunu olmasında hepsi konuşacak koşacak. okuduğum kitapta şöyle yazıyor "anneler hep bir sonraki adımı düşündüğünden çocuklarıyla anın tadını çıkartmıyorlar" nezaman emeklicek emekliyo nezaman yürücek yürüyo nezaman konuşcak boşver emeklediğinde o anın tadını çıkar.. yürüdüğünde o anın..

günaydın cici anneler cici annelerin balkaymaklı bebişleri,,

iş stresi düzensiz beslenme bebekten ayrı kalma yetersiz sıvı alımı hepsi olumsuz etkiliyor. inşallah sen de benim gibi sorun yaşamazsın. ben de şu bilgenin dediği çörek otu yağını deniycem. bir de az çıkıyor diye sağmayı da bırakmıştım. tekrar düzenli sağmaya da başlıycam. humana ya da yükleneyim bari. ben elimden geleni yapıcam artık yine de biterse süt rızkı o kadarmış bu kada emdiğine de şükür diycem.

aynen canım o bebişle anneye ait çok özel bir paylaşım. sadece beslenme olarak görmüyorum ben de. ayberk 13 aylıkken kendisi bırakmıştı emmeyi. ben haftalarca ağlamıştım. sanki bedenimden doğumla değil de emmeyi bırakınca koptu uzaklaştı gibi gelmişti.

ben de izmir de oturuyordummm dün okudum canım....:))) kaşıyakayı da severimmm..

vereliniortak ben evlendiğimden beri karşıyaka da oturuyorum. daha önce buca da oturuyordum. izmirimizin her yeri ayrı güzel. izmirden başka bir yerde yaşama düşüncesi bile :1no2: sen neden taşındın izmir den canım?

günaydınnnnnn
nasılsınız?

günaydın şekercim sen nasılsın? umut paşam nasıl?

övünç nasılsın dünya nasıl? niye ağlamaklısın canım yoksa selam mı verdin ? anlamadım ben merak ettim seni!

Çok yorgunum çooook. Hayalet gibiyim. O saatte ancak uzandığım yerden mause ile iyi geceler simgeciği verebildim arkadaşım. Ondan ağlamaklı ağlamaklı. Hayırlı cumalar diyorum sana ve tüm arkadaşlarıma.

baharcım çok geçmiş olsun da o ne biçim laf öyle yaa tövbe tövbe tam sopalıksın vallahiklava: neyse ilacı tedavisi uygulanır iyileşirsin bir an önce canım

günaydın tülaycım sana ve bebişine de. oooh güzelleş bakalım benim de dipler geldi ama ekim de düğünümüz var o zaman yaptırıcam dip röfle. şimdi yaptırırsan 1,5 ay sonra tekrar yapılmaz.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn.. opuyorumnanaktan yaşasın bugün cumaa.... p.tesi tatil .. ohhhh hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

günaydın nevracımmm

allah allaaah ne konuşup duruyorlar şu bebişlerin üzerine yaa. zaten herkes mutlaka eleştirecek sorgulayacak birşey bulur. her bebeğin fiziksel, sosyal ve motor gelişimi farklı ama gel de bunu anlat insanlara. zayıf olsa dert şişman olsa dert, emeklese dert yuvarlansa dert, konuşsa dert el çırpsa dert büyüyene kadar göstermeyecen böyle insanlara çocuğunu o olcek valla alsanaalsanasmile takma güzelim kafana sen annesin bebeğinin sağlıklı olup olmadığını en iyisen bilir ve anlarsın kimene

benm bebiş de emeklemiyo hiç takmıyorum işime geliyo hatta eninde sonunda emeklicek yada yürüycek ne acelemiz var:)
2diişimiz var.15.ayına kadar dişi çıkmayanı biliyorum.oda çıkacak sonunda...

sana da hayırlı cumalar canım. çok mu yordu bebişin seni? bu aralar hepsi bir faaliyetteler zaten canlarına okuyorlar annelerin

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım.artık hiç giremiyorum nete zaman yok. Bundan sonrada sınava yani 5 aralık a kadar da giremiycem sanırım sizi özlüyorum neler olup bitiyor merak ediyorum ama bu sınavıda kazanmak istiyorum ne olur bana mübarek ramazanda dua edin.

Bilgecim dinledim msjini sagol öğrendiğin için o halde seçili siZe veriyorum ablamı bize alıyorum ben ablamdan parayı alıp tek eft yaparım kolay olur bize seçilde kendi isini yapıyor maaş gunü yok nasılsa farketmez ona 1 i 15 i diye ben seçile özelden yazayım bir ara nevra sen secilede gndr iban numaranı cnm

Dünyamızın da dişleri yok henüz. Ben de çok endişe ediyordum, yolunda gitmeyen bişi varsa önlem alayım diye sordum aile hekimine. Arkadaşın dediği gibi 1 yaşa kadar yolu var dedi.

Hadi insaallah verde Sinavi kurtul cnm sen bak dersine biz hep burdayiz

merhaba semracım iyidir sen nasılsın? inşallah emeklerinin karşılığını alırsın iyi sonuçlar alırsın canım. darısı başıma inşallah.

Baharcim gecmis olsun ne o ya hepsi ustuste gelmiş dur bir başka Dr.da git bakalm sıkma canını da güzel arkadasım çok şükür dermansiz dert değil ilaçla biranonce düzelir inşallah

sağolun kızlar sınav çok zor ya nasıl yapıcam 2 çocukla bilmiyorum. Şimdiye kadar hep test sınavlarına alıştık 7 ders tüm kitap yazılı sınav Allahım yardım et tek avantajım 4 hakkım daha var ama onlarada kalsın istemiyorum çünkü ela yürümeye başlar o zamana ve uykuları azalır işim daha da zorlanır.

ama ben seçil ve funda ile arkadaş değilim kii.. : (( seçil funda ardaş olalım mııı.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…