canım çok çok geçmiş olsun tekrardan.. iyi gelir o ilaçlar inşallah.. Allah şifa versin.. Allah beterinden korusun yavrularımızı..Anneler ve bebelere maşallah diye başlıyım ...
sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .
Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi Allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur
kızlar kafama bişey takıldı benim geçen gün dayımlar bize gelmişlerdi.. deniz bebekleri oldu biliyosunuz.. dedim ki sünnet yaptırcakmısınız sizde yapında kurtulun filan diye öyle laflarken, demezlermi bebekken sünnet edilen bebeklerde ilerde yamuk oluyomuş diye.. boyutunu ayarlıyamadıkları için, yamukluk filan oluyomuş diye ay beynimden aşağı kaynar sular döküldü.. medikal park ta çocuk cerrahı salih bey yaptı bizim sünneti.. kontrole gittiğimizde, ilerki pipi boyutunu hesaplıyarak yapıldı dedi ama yinede kafam karma karışık oldu... varmı sünnet yaptıran etrafında böyle bişey duyan gören..
aa evet hafizeydi dimi canım adın hatırladım sen yaptırmıştın benden iki hafta önce filan.. dediler ki bizimkiler kimi gördüysek etrafta hepsi öyle oldu dediler ondan korktum.. ayy Allah korusun inşallahcanım bende 4 aylıkken yaptırdı bir çok insanda bebek küçükken hatta 40 çıkmadan yaptırıyor olurmu yamuk falan iyi yapılmazsa büyüyünce yaptırsanda yamuk olur merak etme bir şey olmaz
Hatta ben de bir cumartesi müsait olabilirim kasım gibi mesela Canberk i alıp gelmeyi düşünüyorum trenle böyle bir hayalim var. Gelirsem bir buluşma daha yaparız inşallah hatta Burcu ve isteyen başka arkadaşlarda gelir ne güzel olur di miii?
canlar ek gıda bölümümüze bakıyodum değişik tarif içinde..
tuz yasak denmiş..
ayyyy ben bir parça atıyodum yemeğini hazırlarken.. tüüüüüüh.. bişey olurm u acaba.. ya onuda bana teyzem dedi, bu ne dedi, tatsız çocuk yemez tabi accık bir fiske serp hiç bişey olmaz dei bende öyle başlamıştım.. hay allahım.. doktorumuza hiç danışmamıştım.. doktorlarınız bu konuda kesinlikle yasak mı diyor????
Gunaydinlar..
3 gun oldu yoktum annem ameliyat olcak omurilikten diye gittik Eylülle. Hoca iptal etti filan.. Bakamadim gecmise cok uzun gozukuyor gozum yemedi..
Gunaydinlar..
3 gun oldu yoktum annem ameliyat olcak omurilikten diye gittik Eylülle. Hoca iptal etti filan.. Bakamadim gecmise cok uzun gozukuyor gozum yemedi..
Arzucum verme tuz keske heptuzsuz yiyebilseler 1 çay kasigi tuza vücudun ihtiyacı olrmus büyük ınsanda onuda sebzelerden alırmışız zaten aslında tuz gereksiz bile yani ki bebeklerede zararlı
ne çorbası yapsam tavuk suyuna un mu tavuk suyuna şehriyemi veya tavuk suyuna ne
Tavuk suyuna Kırmızı Mercimek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?