2009 Aralık Anneleri

merhaba herkese malum c.tesi bizim daha yoğun olduğumuz gün arda bey kahvaltının dışında hiç birşey yemedi ağzında çıkarım bi de eline almaya çalışıyor yemeği yaa napacağım aç yaaaaaaa....

EMIR bugun daha 1 kere bıle meme emmedi ne olduysa beyefendının gonlunu edemedım,allah sonumuzu hayrede...

EMIR bugun daha 1 kere bıle meme emmedi ne olduysa beyefendının gonlunu edemedım,allah sonumuzu hayrede...

ne sıkıntısı var ki belki diştir canım seninle beraber stres yapıyorduk daha doğmadılar diye doğdular da kendi istedikleri olsun diye bizi maymun ediyorlar

Günaydın sıcaklar geri geldi olmayan uyku düzenimiz iyiden sapitti hay allahım nasıl olacak ben bu kadr uykusuZ minayla nasıl ilgileneceğim gündüzleri hiç bilmiyorum

günaydın hanımlar ve iyi haftasonları...

naz yeni bi adet çıkardı.. normalde geceleri 6-7 kere kalkar emer uyurdu. şimdi bildiğin uyanıyo oturuyo ya.. oyun oynuyo filan. böyle hani sabah olmuşta uykusunu almış gibi gecenin ikisinde üçünde... :1shok: bu nerden çıktı şimdi tam işbaşı yapacağım zaman anlamadım gitti. 1 saat ben salladım dün gece uyumadı. bi emziriyorum bi hamakta sallıyorum baktım olacak gibi değil.. başıma ağrılar girdi babasına söyledim. o da bir saatten fazla salladı ancak uyudu.

çalışan hanımlara bi sorum olacak.. şimdi bizim nazla sabah düzenimiz şöyleydi.. sabah 7 de uyanıyodu. ben hemen kahvaltısını hazırlayıp 7:30 gibi yediriyodum. dokuz gibi zaten uyku krizine giriyo ve emmeden uyumadığı için emzirip uyutuyodum.. 11:30 gibi uyanıyodu ve asıl güne başlıyoduk... çorbasını içiyodu vs.

şimdi sabah 7 de uyanınca emzirmek istiyorum çünkü işe gidicem.. e doğal olarak 7:30 da tekrar kahvaltı etmez.. e 9 gibi zaten uykusu geliyo hayatta ağzına bişey sürmez biberonla tekrar süt verip uyutacaklar.. 11:30 kalkınca mı kahvaltı edecek?? ee sonra nezaman çorba meyve yoğurt yiyip aralarda süt içecekki?? gün yetmez.. siz nasıl yapıyosunuz??

bizde kal,bizde kal, bizde kal

sen ne yaptın bakıcı işini, ben 2 gündrü evdeyim ya giremedim hiç,
ben sabah 7-9 emziyiorum benim avantajım evden geç çıkmam,

sonra 9: 30 gibimama sandalyesine oturtuyorum annem kızım ben kahvaltı ederken, biraz yumurta sarısı, biraz peynir biraz pekmez, küçük küçük ekmekle elimle ağzına veriyorum, çok yemiyor ama yavaş yavaş alışsın diye işte uğraşıyorum işte..

sonra ben çıkıyorum evden, 11.30 gibi, kalan yumurta sarısı, peynir, pekmez ceviz içi, ekmekğinden oluşan kahvaltısını yapıyor, sonra uyuyor, 2 de ben gidiyorum eve emziriyorum, 1,5 saat sonra tekrar çorbasını yiyor, 2 saat sonra yoğurt, meyve ne denk gelirse, akşam tekrar emziriyorum, sonra biz sofraya oturunca, onada 1 tane köfte kızartıyorum ( yeni başladık daha ) hepsini bitirmesese yarım köfte salatanın suyu biraz karpuz derken elimde besliyorum yine, sonrada sabaha kadar tam gaz emiyor işte

bu arada bizim zıpa çok huysuz, hiçbirşeyden mutlu olmuyor, gece 11: 30 olmadan uyumuyor birde uykusu geldiğinde kıyameti koparıyor, bir türlü uyutamıyoruz, ağla ağla, artık sinir felan kalmadı,
dün en son nilayda isyan etti öyle bir laf etti ki bizim bütün stres gitti..

geçti karşısına açtı ellerini " gökay ya sen benim ailemi çok sarstın ya " dedi, ağlamaya başladı, geldi sarıldı bana, sen üzülünce bende üzülüyorum anne dedi, geçecek bugünler oda benim gibi büyüyecek dedi, yavrum beni teselli ediyor ya, o konuşuyor o konuştukça benim zaten sinirlerim zıplamış, başladım ağlamaya nilay ağlıyor ben ağlıyorum sarıldık ağlaştık kızımla, ohhh rahatladık sonra gökayı uyuttuk, balkonda oturduk çekirdek yedik...

Son düzenleme:
Sibel aynen Mina'da 9 da biraz uyuyup ki aslında gece uykusuna yatardi eskiden şimdi kalkıp gündüz gibi 12 ye kadar oturuyor geçicidir umarım çalışmıyorum ama Mina 12 de yatmaya başlayınca yeme düzenize değişti emıyor tekrar yatıyor 10:30 11 arası kahvaltı ediyor benim için iyi oldu ilk ekip yatıyor bu saate kadar aciktigi icinde kahvaltıyı yiyor zorlamadan hiç olmazsa 12:30 meyva eğer uykuya dalarda yemezse ya uyaninca Yada yoğurda katyrm 2 de öğle yemeği 5 de yoğurt aksam 8 veya 8:30 aksam yemeği ki aksam yemek yemeği sevmiyor yeni düzen bu eskiden 8 de kahvaltı 10 da meyva diye devam ediyordu ama kendi dgstirdi nazda alisir yeni düzene merak etme

Kiyamam ben ona güzel kızım benim dolmuş o da yavrum geçici dımı Nilgün bu uyku düzensizliği tecrubelisin nolur gecicek kısa de

İyi. Ok şükür anlaşılan annenin gozune girdin :)
umarım uyumustur da geri yatmissinizdir sizde

girmişim yuppi girmişim benmim annem zor beğenir huy işte anneannemde öyleydi ama bana seninle gurur duydum dedi opuyorumnanaktan

aynen gece saat 3 te kalkıyor yok uyku filan oynuyor gülüyor konuşuyor hatta mutlu olduğu için çığlık atıyor ama benim resmen içim uyuyor bayağı bir süre sonra uyuyabiliyor hergün yeni ve eskisinden daha acayip huylar buluyorlar

benim avantajım ben gidip emzirebiliyorum Allah kolaylık versin tatlım sen kaçta gideceksin işe sabah kahvaltısını yaptırsan sonra senin sütünü içip uyusa sen de o kahvaltısını yaparken sağsan bıraksan

kıyamam yavruma yaaa ne kadar akıllı bir çocuk maşallah sana teselli veriyor öpüyorum onu kocaman ah işte kaç yaşında olursa olsu kardeş gelince hemen abla olunuyor annem hep der sen 20 aylıkken büyüdün abla oldun kardeşin 29 yaşında hala büyümedi diye

hepinize günaydın bu arada

Kiyamam ben ona güzel kızım benim dolmuş o da yavrum geçici dımı Nilgün bu uyku düzensizliği tecrubelisin nolur gecicek kısa de

geçecek geçecek, ama emdikleri sürece geçmiyor, ne zaman memeden kesceğiz o zaman toparlayacaklar,
aslında ben alıştım uyku düzensizliğine, gece 6-7 seferde kalksam sorun değil ama, bu hali yani hiçbirşeyden memnun olmama ve sürekli ağlaması inanılmaz canımı sıkıyor,
dün teyzeme gittik, geçmiş olsun demeye orda durmadı, kadına 2 tencere yemek yapayım dedim, bırakmadıki, akşam görümceme gittik, onunda kızı var 2,5 yaşında, hadi dedik çocukları parka çıkaralım, keşke demeseydik,
parktan direk arabaya, ordanda eve,
eve geldik düzeldi mi yok
ağla ağla baba uğraşır yok
ben uğraşırım yok,
ablsı gelir alır, biz sinirlenip gerilmeyelim diye yok
kaç gündür böyle, bir an önce düzene girsin diye bekliyoruz artık

Nilgün minayi uyutmayı denemeye gdyrm optm seni

gazan mübarek olsun, kolaylıkla uyut gel

oh oh gözünaydın, yemekler güzel olmuş demek ki, ellerine sağlık,

ayne öyle melikecim, gökay ne zaman oldu, nilay bizim gözümüzdede o gün büyüdü, gökay olana kadar hep bizim küçük kızımızdı :)

Son düzenleme:
İyi. Ok şükür anlaşılan annenin gozune girdin :)
umarım uyumustur da geri yatmissinizdir sizde

yattım canım saat dokuz ibi uykusu geldi 1 saat daha uyuduk..

Günaydın sıcaklar geri geldi olmayan uyku düzenimiz iyiden sapitti hay allahım nasıl olacak ben bu kadr uykusuZ minayla nasıl ilgileneceğim gündüzleri hiç bilmiyorum

canım yaa kıyamam ...bitki çayları falan varya rezene falan içmiyo mu

köfte kızartarak bizim dr. yasak demişti kızaran yağ kansorejen falan diye yediriliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…