annem iftara gelecek mercimek ve ezogelin yapma dedi :))))))
EMIR bugun daha 1 kere bıle meme emmedi ne olduysa beyefendının gonlunu edemedım,allah sonumuzu hayrede...
atlattık iftarı yoruldum ama değdi güzel oldu
İyi. Ok şükür anlaşılan annenin gozune girdin :)atlattık iftarı yoruldum ama değdi güzel oldu
umarım uyumustur da geri yatmissinizdir sizdepazar günü tabi herkes yatıo olmalı arda bey pazar pazar sabah 7 de uyandırdırdı biziii:))) herkese ii haftasonu inşallahhhhhhhh
Bende gidicem Ankaraya . Eylülü Anitkabire goturmek istiyorum mutlaka . 10 Kasimda gitmek cok istiyorum ozellikle ama hafta arasi esim calisiyor .Ekim gibi gidelim ? Tek sorun kalcak yer ben fazla bilmiyorum Ankarayi cunku .Kalacak yer ayarlayalim gidelim . Benimkinin arkadaslari da orda zaten o kendi basina takilir onun kalcak yeri cok ama bana yer yok :)
çalışan hanımlara bi sorum olacak.. şimdi bizim nazla sabah düzenimiz şöyleydi.. sabah 7 de uyanıyodu. ben hemen kahvaltısını hazırlayıp 7:30 gibi yediriyodum. dokuz gibi zaten uyku krizine giriyo ve emmeden uyumadığı için emzirip uyutuyodum.. 11:30 gibi uyanıyodu ve asıl güne başlıyoduk... çorbasını içiyodu vs.
şimdi sabah 7 de uyanınca emzirmek istiyorum çünkü işe gidicem.. e doğal olarak 7:30 da tekrar kahvaltı etmez.. e 9 gibi zaten uykusu geliyo hayatta ağzına bişey sürmez biberonla tekrar süt verip uyutacaklar.. 11:30 kalkınca mı kahvaltı edecek?? ee sonra nezaman çorba meyve yoğurt yiyip aralarda süt içecekki?? gün yetmez.. siz nasıl yapıyosunuz??
bu arada bizim zıpa çok huysuz, hiçbirşeyden mutlu olmuyor, gece 11: 30 olmadan uyumuyor birde uykusu geldiğinde kıyameti koparıyor, bir türlü uyutamıyoruz, ağla ağla, artık sinir felan kalmadı,
dün en son nilayda isyan etti öyle bir laf etti ki bizim bütün stres gitti..
geçti karşısına açtı ellerini " gökay ya sen benim ailemi çok sarstın ya " dedi, ağlamaya başladı, geldi sarıldı bana, sen üzülünce bende üzülüyorum anne dedi, geçecek bugünler oda benim gibi büyüyecek dedi, yavrum beni teselli ediyor ya, o konuşuyor o konuştukça benim zaten sinirlerim zıplamış, başladım ağlamaya nilay ağlıyor ben ağlıyorum sarıldık ağlaştık kızımla, ohhh rahatladık sonra gökayı uyuttuk, balkonda oturduk çekirdek yedik...
İyi. Ok şükür anlaşılan annenin gozune girdin :)
umarım uyumustur da geri yatmissinizdir sizde
günaydın hanımlar ve iyi haftasonları...
naz yeni bi adet çıkardı.. normalde geceleri 6-7 kere kalkar emer uyurdu. şimdi bildiğin uyanıyo oturuyo ya.. oyun oynuyo filan. böyle hani sabah olmuşta uykusunu almış gibi gecenin ikisinde üçünde... :1shok: bu nerden çıktı şimdi tam işbaşı yapacağım zaman anlamadım gitti. 1 saat ben salladım dün gece uyumadı. bi emziriyorum bi hamakta sallıyorum baktım olacak gibi değil.. başıma ağrılar girdi babasına söyledim. o da bir saatten fazla salladı ancak uyudu.
çalışan hanımlara bi sorum olacak.. şimdi bizim nazla sabah düzenimiz şöyleydi.. sabah 7 de uyanıyodu. ben hemen kahvaltısını hazırlayıp 7:30 gibi yediriyodum. dokuz gibi zaten uyku krizine giriyo ve emmeden uyumadığı için emzirip uyutuyodum.. 11:30 gibi uyanıyodu ve asıl güne başlıyoduk... çorbasını içiyodu vs.
şimdi sabah 7 de uyanınca emzirmek istiyorum çünkü işe gidicem.. e doğal olarak 7:30 da tekrar kahvaltı etmez.. e 9 gibi zaten uykusu geliyo hayatta ağzına bişey sürmez biberonla tekrar süt verip uyutacaklar.. 11:30 kalkınca mı kahvaltı edecek?? ee sonra nezaman çorba meyve yoğurt yiyip aralarda süt içecekki?? gün yetmez.. siz nasıl yapıyosunuz??
bu arada bizim zıpa çok huysuz, hiçbirşeyden mutlu olmuyor, gece 11: 30 olmadan uyumuyor birde uykusu geldiğinde kıyameti koparıyor, bir türlü uyutamıyoruz, ağla ağla, artık sinir felan kalmadı,
dün en son nilayda isyan etti öyle bir laf etti ki bizim bütün stres gitti..
geçti karşısına açtı ellerini " gökay ya sen benim ailemi çok sarstın ya " dedi, ağlamaya başladı, geldi sarıldı bana, sen üzülünce bende üzülüyorum anne dedi, geçecek bugünler oda benim gibi büyüyecek dedi, yavrum beni teselli ediyor ya, o konuşuyor o konuştukça benim zaten sinirlerim zıplamış, başladım ağlamaya nilay ağlıyor ben ağlıyorum sarıldık ağlaştık kızımla, ohhh rahatladık sonra gökayı uyuttuk, balkonda oturduk çekirdek yedik...
Kiyamam ben ona güzel kızım benim dolmuş o da yavrum geçici dımı Nilgün bu uyku düzensizliği tecrubelisin nolur gecicek kısa de
Nilgün minayi uyutmayı denemeye gdyrm optm seni
girmişim yuppi girmişim benmim annem zor beğenir huy işte anneannemde öyleydi ama bana seninle gurur duydum dedi opuyorumnanaktan
aynen gece saat 3 te kalkıyor yok uyku filan oynuyor gülüyor konuşuyor hatta mutlu olduğu için çığlık atıyor ama benim resmen içim uyuyor bayağı bir süre sonra uyuyabiliyor hergün yeni ve eskisinden daha acayip huylar buluyorlar
benim avantajım ben gidip emzirebiliyorum Allah kolaylık versin tatlım sen kaçta gideceksin işe sabah kahvaltısını yaptırsan sonra senin sütünü içip uyusa sen de o kahvaltısını yaparken sağsan bıraksan
kıyamam yavruma yaaa ne kadar akıllı bir çocuk maşallah sana teselli veriyor öpüyorum onu kocaman ah işte kaç yaşında olursa olsu kardeş gelince hemen abla olunuyor annem hep der sen 20 aylıkken büyüdün abla oldun kardeşin 29 yaşında hala büyümedi diye
hepinize günaydın bu arada
İyi. Ok şükür anlaşılan annenin gozune girdin :)
umarım uyumustur da geri yatmissinizdir sizde
Günaydın sıcaklar geri geldi olmayan uyku düzenimiz iyiden sapitti hay allahım nasıl olacak ben bu kadr uykusuZ minayla nasıl ilgileneceğim gündüzleri hiç bilmiyorum
bizde kal,bizde kal, bizde kal
sen ne yaptın bakıcı işini, ben 2 gündrü evdeyim ya giremedim hiç,
ben sabah 7-9 emziyiorum benim avantajım evden geç çıkmam,
sonra 9: 30 gibimama sandalyesine oturtuyorum annem kızım ben kahvaltı ederken, biraz yumurta sarısı, biraz peynir biraz pekmez, küçük küçük ekmekle elimle ağzına veriyorum, çok yemiyor ama yavaş yavaş alışsın diye işte uğraşıyorum işte..
sonra ben çıkıyorum evden, 11.30 gibi, kalan yumurta sarısı, peynir, pekmez ceviz içi, ekmekğinden oluşan kahvaltısını yapıyor, sonra uyuyor, 2 de ben gidiyorum eve emziriyorum, 1,5 saat sonra tekrar çorbasını yiyor, 2 saat sonra yoğurt, meyve ne denk gelirse, akşam tekrar emziriyorum, sonra biz sofraya oturunca, onada 1 tane köfte kızartıyorum ( yeni başladık daha ) hepsini bitirmesese yarım köfte salatanın suyu biraz karpuz derken elimde besliyorum yine, sonrada sabaha kadar tam gaz emiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?