2009 Aralık Anneleri

selam arkadaşlar. iyi pazarlar. nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonu? izmir çok sıcak. açtık klimayı tıkıldık eve. yat kalk saatbu saat oldu bile.

canım benim çok geçmiş olsun. berkay doğduğundan beri çok sık üsye oldu ama hep ağbisinden bulaştı. bir de reflüsü varmış o tetikliyormuş. ben de çok isterim canım. uygun bir zaman belirleyelim de görüşelim.

düzelir canım bizim de oluyor dönem dönem. neyi severek yiyorsaonu veriyoruz biz. sonra normale dönüyor.

sıcağa yakın suya ya da çayıma damlatıyorum yazmıştı. ama kaç damla olduğunu unuttum ben de

Gunaydinlar..
3 gun oldu yoktum annem ameliyat olcak omurilikten diye gittik Eylülle. Hoca iptal etti filan.. Bakamadim gecmise cok uzun gozukuyor gozum yemedi..

hoşgeldin canım. geçmiş olsun neyi var annenin burcu?

pazar günü tabi herkes yatıo olmalı arda bey pazar pazar sabah 7 de uyandırdırdı biziii:))) herkese ii haftasonu inşallahhhhhhhh

valla o saatte berkay paşanın kahvaltısını yediriyorudum. 6 buçukta kalktı beyfendi bu sabah. akşam sahile gitmiştik. serin serinolunca orada 9 da bir uyudu 12 de geldik ondan sonra uyu uyan uy uyan sabah 6 buçukta dikildi. neyseki 12 de bir uyuduk beraber ikibuçuğa kadar çok iyi geldi.

Günaydın sıcaklar geri geldi olmayan uyku düzenimiz iyiden sapitti hay allahım nasıl olacak ben bu kadr uykusuZ minayla nasıl ilgileneceğim gündüzleri hiç bilmiyorum

hepimizde aynı dert. nedir bu kuzuların zoru anlamadım ben de. allah hepimize güç kuvvet versin valla çok zor dayanmak.

inşallah düzelir. zaten uykumuz bölünüyor uyuduğumuz uykudan birşey anlamıyoruz. bir de 1 saat uyank kalırsa nasıl gideceksin işe? artık eşind e destek olacak mecbur.

bakıcı işini ne yaptın sibel var mı bir gelişme?

benimki uyanınca emiyor. bir saate yakın geçince kahvaltı. kahvaltı bittikten bir saat sonra uyku öyle devam ediyor. ama berkay biberondan anne sütü içmiyor o yüzden gündüzleri süt alamıyor. ya da sağdığım süt varsa kahvaltısınıa ya da meyve püresine falan karıştırıyoruz.bence sabah kalkınca kahvaltısını yedirin. sen de emzirmek yerine sütünü sağ bırak uyuyacağı zaman içsin.

canım benim yaa kardeşler nasıl da olgunlaştırıyor ağbileri ablaları. maaşallah akıllı kızına nilgüncüm.

aynen ben de hep onuderim. biz doğuma hep beraber gittik. ayberk de odada annemlerle bekledi kardeşini. doğuma gitmeden önce öptüm kokladım küçücük ağbi olucak diye geçirdim aklımdan. sonra bir döndüm. berkayı gördükten sonra bir baktım ayberk kocamaaan bir çocuk oldu bir anda.

bende yağsız pişiriyorum, teflonda zaten incecik yaptım, hemen kızarıyor,

aynen öyle ben bile inanamadım, büyüdüklerine inanmak için, bebek olması gerekiyormuş demekki

selam herkese
berbat bi gece geçirdik daha doğrusu sabahta sayılır. sahuru beraber yattık sonrada 5 te zorla uyuttum artık Allahım nasıl bi enerji gözleri cin cin bakıyo anlamadım gitti ben bu çocuğu ya eşim diyoki yemini fazla mı veriyoruz biz bunun böyle oluyo bu hiç dur durak bilmiyo sonra arada 2 kez uyanmakla birlikte 8 de kalktı ve gece uykusu bitti. salladım tekrar yok babasına verdim oynayın diye ağlamak ki nasıl ağlamak annii diye hadi beraber azcık oynadık yok hala huysuz nilgün gökayın mutsuzluğu gibi bizimki de mutsuz bu sıralar. sonra yarım fitil attım azcık kendine gelsin uyusun bende uyuyım diye. o haliyle bile 1 saat sonra babasının kollarında bu arada film seyredelim bari dedik sızdı. sonra 11 de hopp klktı ve daha demin uyuttum zorla yine. gecemiz gündümüz birbirine karıştı iyice. nilgün düzelicek diyosun inş. ama memeyi bırakıncaya kadar çok var dahaa uykum var deli gib, ama uyuyamıyorum ve ağlamak istiyorumklava:

düzelecekler canım hepsi aynı artık gündüz uykuları azalıyor eğer gün içinde uyursa gece uyuyamıyorlar ben umutla sıcaklarda olduğunu düşünüyorum ve havalar serinleyince hepsi düzelecek diye umuyorum :Saruboceq: bizim bile günümüz gecemiz karıştı sahura kalkmak bile etkiliyor uykularını evde hareket ses oluyor anlıyorlar ben de sabahtan beli belediye anonsları yüzünden delirmek üzereyim tam uyuyor taaaa gazitepede ( bize 1-2 saat ) biri vefat etmiş anons gece sahilde tiyatro varmış tam yarım saat anlatıyor zihinsel engelli çocuklar oynuyormuş onun anonsu eee benim sinir sitemi gitti

walla napıyım kı, tecrübeyle sabit, bizim zıpanın ablasıda böyleydi, ne zaman memeden kestim o vakit düzeldi,
evet çok var ama zaman çabuk geçiyor, birde ben o kadar uykusuzluğu işe geliyorum, ben ne yapayım, aptala bir kalmıştı, 3 gündür onuda geçtik, iyice semeleştim, beynim ayrı düşünüyor, ağzımdan çıkan laf başka,-tatlicadiarzu-
züğürt tesellisi biliyorum ama , artık sadece sağlıklı olsun da buna razıyım demekten başka çıkar yolum yok, ama hepsi geçecek inşallah inşallah :)))))))))))

aman ya sizin bu belediyenin anonslarıda,direği yıksan
yada hoparlörün kablosunu felan koparsan olma mı??????????????

harbiden insanın çıldırmaması içten bile değil yani burda da sabahtan beri arabalar geçiyo yok halıcı yok tabakçı patatesi soğancısı ayrı offf fenalık geldi gerçekten melike kopartsan kabloları yetişebilcek yerdeysen:)

valla eşim açıkça söylemedi ama benim anladığım görümcem bakmak istemiyor. ablamın da pek hevesli olduğunu söyleyemicem.. ama bakıcı bulana kadar ablam bakacak annemle yardımlaşarak. hiç istemediğim bişey yani.. eşim bakıcıya razı oldu. ama geç oldu işte. şimdi işbaşı yapcam bakıcı arıcam hem stres verici olacak hem zor...

evet umarım alışır ama onun içinde zor olcak çünkü şuan için alışcak bi düzeni yok maalesef kuzumun mafoldumben biraz teyzenin düzeni biraz ananenin biraz benim yakında bi bakıcı bulursak bi yabancının memnun kalmazsak başka bi bakıcının mafoldumben perişan olcak turtam...

ya evet keyfide yerinde oluyo okadar da şirin görünüyoki insan kızamıyoda ama gözümü açamıyorum tam gecenin yarısı uykunun en tatlı yerinde :)

ya benim servis beni 6:30 da alıyodu ama şimdi taşındı ya işyeri 7 de alır heralde. çok erken yani.. zaten naz en erken 7 de kalkıyo. daha erkende uyandırıp kahvaltı ettirmem lazım yazık kıza uyusun..

aynı fikirdeyim canım. geceleri kalkıp emzirmek yormuyo da beni sürekli mızırdanma halleri yokmu!! yürütece koyuyorum ağlıyo yere yatırıyorum ağlıyo oturtuyorum yok mama sandalyesine koyuyorum yok yatağı ı ıh ayyy bazen çıldırıyorum oyuncak veriyorum hayır... kronik mutsuz oluyo bazen cadı kızım..

kızına bayıldım ya maşallah büyümüşte annesini teselli ediyo kıyamam.. cnaım benim öp onu benim için..

evet zaten gece 6-7 kere kalkıyorum bide öyle uyanık kalırsam yandım. bütün gün hesap kitap yapıyorum çok stresli bi işim var zaten.. hayatta çekilmez.. bakıcı işi henüz bi gelişme yok mafoldumben uyanınca kahvaltısını vermek istemiyorum. sağdıkça süt azalıyomuş ne kadar sık emerse okadar iyi. zaten ben çok erken çıkıyorum evden ve geç geliyorum. ne kadar çok emzirsem kar kardır.. artık olmadı kahvaltı etmez. en azından öğün olarak. ablamlar tadımlık verirler yumurta peynir vs.

ah nerde tam dibimde direk ama uzanamıyorum denedim denemez olur muyum ama balkonun köşesi iyice dar oradan uzanmak zor aşağıda bulabilirim kendimi

ben yarın tatilim :lepi:hihoyyyt:teytey:

ben çalışacağım kociş evde yatacak (((((((((((

inşallah hayırlısı olsun canım gönlüne göre bir bakıcı bulursun da aklın evde kalmaz neyse kocan da ikna olmuş hem çalışmak hem anne olmak zor

bayramlık alan var mı kuzulara bu ilk bayramları ben kot etekle gömlek aldım aradım bütün gün maxi kipa eşim sonunda koca avm de bulamadın 8 aylık bebeği kiğılıdan mı giydireceksin dedi lcw den aldım

ya pazar günü hiç tadı yok buranın :bbo:

çok sakin sessiz...

Omurilikte kayma var. 4 tane platin takilcak ama yas biraz engel oluyor doktorlara.

geçmiş olsun ..ne yapılacak peki

saat 22:30 da ardayı uyutmaya odaya geçtim en de uyumuşumm eşimde kaldıramış o da salonda uyumuşş bize neler yaptılar böyle :)) yatar yatmaz uyuyan tipler olduk walla..

bugün arda nın maşallah ı vardı yemek konusunda muzdan midesi bulanıyordu onu bile yedi evde olduğu için mi acaba?

Arkadaşımmm sırf bu büyük nedenle diyebilirim 2. yi düşünmek istemiyorum. Nilay gibi üzülmesin Dünyam. Bittiğim an olur. Tamam kardeş te...İstemiyorum, gücüm yok. Tek çocuk kalsa çok mu olmazsa olmaz Allahımmm! Kıyamam ben Nilgün kızıma. Yavruuuum. Ay ben de anlatışınla ağlayacaktım. Ufff. Hiç olumlu tek çocuk profili örnek insanımız yok. Bir akrabanın çocuğu tek çocuk süper zekalıydı, çevre uyuşturucuya alıştırdı mesela, vs anlatmayım...O kadar çok düşünüyorum ki...Bu tuzu biberi oldu.

Uyku ne demektir? O kelime kullanıldı sanırım biryerde. Ben unutmuş olabilirim bana açıklayıverin, hatırlayayım varsa böyle bir kelime. Vücut atıyor kendini bi ara bulduğu cadde gürültüsünden uzak olmayan heryerlerden birine. Sonra gözler kapanıyor. Sonra sonra bir ses ıııııııı diyor gözler dönüveriyor pür dikkat sese doğru hernerdeysen anında dibine varıyorsun canhıraş. Millet uyanmasın diye ulaşana kadar pışpış. Sonra en güzel göz kapağı kapanışında yine. Diyelim herşey yolunda ama artık bu saatlere kadar o kapak kapanışı nedense gerçekleşmek istemiyor artık. Sanki buralarda okuduğum uyku kelimesi kapağın kapalı olduğu süreye deniyor. Ne kadar uzarsa o kadar sağlık değil mi? Öyleyse ben sağlığımı kaybedeli baya oldu. Geçmiş olsuuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…