Uyku ne demektir? O kelime kullanıldı sanırım biryerde. Ben unutmuş olabilirim bana açıklayıverin, hatırlayayım varsa böyle bir kelime. Vücut atıyor kendini bi ara bulduğu cadde gürültüsünden uzak olmayan heryerlerden birine. Sonra gözler kapanıyor. Sonra sonra bir ses ıııııııı diyor gözler dönüveriyor pür dikkat sese doğru hernerdeysen anında dibine varıyorsun canhıraş. Millet uyanmasın diye ulaşana kadar pışpış. Sonra en güzel göz kapağı kapanışında yine. Diyelim herşey yolunda ama artık bu saatlere kadar o kapak kapanışı nedense gerçekleşmek istemiyor artık. Sanki buralarda okuduğum uyku kelimesi kapağın kapalı olduğu süreye deniyor. Ne kadar uzarsa o kadar sağlık değil mi? Öyleyse ben sağlığımı kaybedeli baya oldu. Geçmiş olsuuun.
canım ya çoğumuz aynı durumdayız sanırım. artık 4 saat falan uyusam toplamda oh şükür diyorum resmen. bizim bıdıklar uyumadan büyüycekler heralde. ve senin dediğin gibi onlar uyusada bu kdar uykusuzluk daha da uykusuzluk getiriyo isteesende uyuyamıyosun. pasiflora falan alsan içsen biraz yardımı alır bende düşünüyrum artık. yerde miyim gökte miyim nasıl günler geçiyor nasıl bu koşturmacaya ayak uyduruyoruz şaşırıyorm. biraz daha sabır canım herşey yoluna girecek
Bende uyuyamiyorum artık ki ben gece dışarı cikmadiysak 11 de uyuyan bir tiptim gecen sabah sahurda Mina emdi ben sonra uyuyamadim en son saat 7:30 olduğunu gördüm uyumadan kendime şaştım birde bugün farkettim biri bana iyimisin dese aglayacagim nerdeyse sanirim uykusuzluktan sınır sistemim çoktu. Allah'tan esim su sıralar hiç olmadıgı kadar alttan alıyor ve anlayisli sanırım hatun ayarı bozdu diyor o da o yüzden :)
Bu arada yüce yaradan ne güzel bir denge kurmuski Mina'nın tek bir gülüşüne yada yeni bir kelime hareket veya mimik kesfedisine sarj olup devam edebiliyorum yeni bir güne Mina'ya karsı kimseye olamayacak kadar büyük sevgi & sabırla
günaydınlar meral melike sizdemi iştesiniz yoksa .bayramınız kutlu olsun bu araadaa
şikerim sorma cuma yattım bugün çalışıyorumgünaydınlar meral melike sizdemi iştesiniz yoksa .bayramınız kutlu olsun bu araadaa
seninde cicimkaydirigubbakcemile2başkası bunları yapacak uykumun arasından uyandıracak uyumama engel olacak hiç şansı olmazdı ama zeynep ne yapsa yok kızılmıyor hele güldü mü amaaaaan boşver uykuyu kızım ne kadar mutlu moduna geçiyorum Allah'ım bu sevgiyi iyi ki yaşattın bize eşime bazen gece kalkınca ne şanslısın baba olmak var diyorum o da keşke her gece beni uyandırsa ben senin gibi koynuma alabilsem ne güzel onun sıcaklığı onun kokusunu alıyorsun ne şanslısın diyor
rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tardırsın
annelik hiçbirşeye benzemiyor
onların bir saç teline canlar kurbanopuyorumnanaktan
evet canım bize 19 mayıs 23 nisan 29 ekim 30 ağustos filan yok hatta yeni gelen zatı şahane aaaa bayiler bayramda kapalı olmamızı istemiyor deyince kazan kaldırdık neyse ki geri çekildi adama kalsa bayramı da iptal edecek deli gelsin kendisi satsın suları çok meraklıysa dedim patron yalakası
hepinizin bayramı kutlu olsun günaydın bu arada
günaydın kızlar...
ah bu kuzular... uyku ve yemek dertleri de olmasa zaten geriye bi dertleri kalmıyo şuan :)) benimki saat başı uyanır oldu.. sebebini anlayamıyorum. ne yapmam gerekiyo onu da bilmiyorum.. ama dediğim gibi tam işbaşı yapacakken tuzu biberi oldu bu huyu.. uyumuyo bişeyde yemiyo ohhh... uykusunu almayınca da huysuz oluyo.. süper...
ah meralcim kocam öyle tanımadığı birine kızı emanet edemezmiş.. tanıdık vasıtasıyla bulcakmışız bakıcı..!
dün bebek bakım sorunlarına mücize çözümler (tracy hogg) ve anne işte (sabiha paktuna) aldım.. bakalım serviste gidip gelirken okiim.. güzel şeyler varsa paylaşırım sizinle..
dün zaten dır dır etti kociş.. kitaba okadar para verilirmiymiş. zaten durmadan humana alıyomuşum ne gereksizmiş.. ne kadar çok para harcıyomuşum... sanki kendim için yapıyorum bunları... ayy bi işbaşı yapsam da rahatlasam..
kocişi gönderdim annesine temizlikçi geldi.. ama kız uyuyo iğne düşse uyandığı için kadıncağız parmak ucunda iş yapmaya çalışıyo..
eee oda olur
tanıdık olsun tamamda öyle he deyincede zor işte
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
aaaaa senin o kocişde çok olmaya başladı ama sibel
humanayı çocuğun için alıyorum deseydin:mymeka:allahım yaaaa sanki keyfi alınıyor
alınabilirde ne var yani:dilcikar:
oh oh ne güzel evde temizleniyor mis gibi
eee sen ne zaman başlıyorsun tatlım
perşembe günü ilk iş günüm. aslında cuma tatil olmam gerekiyo :)) süt izni.. bakalım vercekleri mi hemen.. verirlerse iyi olur.. hiç olmaz bi alıştırma olur bana.. yavaş yavaş.. çünkü sonraki haftada bayram zaten..
herkes humanamı içiyomuş ben çok abartıyomuşum. emmiş işte 8 aydır.. falan filan.. sabrımı zorluyo yani.. ne güzel o yokken ne rahatmışım 4 gündür... valla o geldi kız uyumamaya bişey yememeye başladı. evdeki gerginliktenmi acaba..CADIARZU
Bizde cuma akşamı eşimle kapıştık alışverişe gittik ctesi misafir gelecek diye ne alsam konuştu ama şaka yapıyor en son hurma mı ne hurması burası arabistan mı deyince iyice kızdım ay ne çok karışıyorsun dedim gitttim buldum hurma aldım evde de parmağımı rendeledim diye dalga geçti konuşmadım hiç öpmek istedi ittim ama ben salak ctesi annemler gidince yoruldun mu diye sordu unuttum küs olduğumu yok canım dedim başladı gülmeye gıcık bunlar şaka yaptım neden kızıyorsun diyor ama elime neye attıysam laf etti kabağa bile
oy oy bunların hepsi aynı
çok biliyorlar bazen
banada birkaçkez böyle şeyler dedi
bende birkaçkez çok fena haşladım
şimdi sesini çıkarmaz
allahım yaa kadınalrın işine burunları sokmuyorlarmı deli oluyorum
bazen çok biliyorsan sen yap diyorum gülüyor banasempatiksalakcinni
her aldığıma karışıyorsun bir iftara çağırdım burnumdan getirdin kendi kartımla ödedim zaten dedim diye kızdı o almama karışmıyormuş benim psikolojim bozulmuş öyle düşündüğüme inanamıyormuş filan falan ama dedim şuraya girerken nasıldım 2 dakikada resmen delirttin beni seninle alışveriş ettikten sonra zaten bende psikoloji kalmadı dedim şaka yaptı beyefendi ama onun şakası bana baş ağrısı ve 1 minoset olarak döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?