Aa supermis toplu özel mahsa kolay ordan küme yollayacagini secmekPelin yararlı linklerden "irtibatlar pencerisini aç"ı tıklayınca görünüyor kimlerin online olduğu.
ben online ım görmedinmi pelinnnn
Mina'ya yagla masaj yaptım biri bana yapsa coktan uyumuştum :)) hosuna gitti ama o kadar hosuna gitti sadece mayisİr sanmıştım ben :))
babyroze .!.:
Ay Pelin yaa bende bazen Halitin sırtını kasıyorum aman bi mayışıyo bi mayışıyo gözler kapandı kapancak oluyo ohhh diyorum . diyorumda dememe kalmadan bırakmamla o mmayışık cocuk gidiyo yerine haşarı veletim geliyor . .bi bakmışım cokdan yerinde yeller esmiş . . :))
Minayi hasta ettimüstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam Allahım evlatlarımızı korusun
Minayi hasta ettimüstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam Allahım evlatlarımızı korusun
valla canım demeee yaa allah yardımcın olsun hepimizinn olsun da seni okuyunca şükrettim enazından emzik alıo arada kanıyor meme sanıp bende kim icat ettiyse allah razı olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 doktorum gece çayı içir dedi bize fayda etmedi sen dene istersen işe yarar inş.bide nette gene okudum yatmadan yorun bide sevginizi hissettirin diyoo dün çok yordum acayipte sevdim oda yaramadı:roflol::roflol:
Aa supermis toplu özel mahsa kolay ordan küme yollayacagini secmek
Görmemiştim ama tabi şimdi Yoksun nbr Funda kızın nasıl
selam pelin iyiyim saol kızımda iyi ama 2 gün önce aynı minayı tarif ettiğin gibi meliste hastaydı göz burun ayrı akıyodu doktor bizede damlayla temizleyin burnunu dedi şu an akmıyor çok şükür inşallah minada hemen iyileşir kuzucuklar hasta olmasın onları öyle görünce insanın içi parçalanıyor.Bi de ben bol ıhlamur verdim kızıma sende dene canım faydası oluyor..
herkese iyi geceler
orda burda şurda dolanmaktan nehirin peşinde olmaktan giremedim bugün fazla
bu arada teknosada foto bastırdım 10 kuruşa ilgilenenlere söyliyim eylül sonuna kadarmış kampanya ben bir 200 bastırdım bol bol sağa solada istiyorlar...
minaya çok geçmiş olsun pelin...
burcu annene de geçmiş olsun canım ben yeni okudum geçmişleri ...tam ne olduğunu anlamadım ama sanırım ameliyatlık bir durum varmış dilerim en kısa zamanda iyileşir...
yarın bende 10 da okula gidicem...
semineler başlıyor...
içim darlanık biraz bakalım...
iyi geceler herkese
Bence onunla ilgisi yoktur Pelin tesadüf olmuştur 20 dk da hasta olunur mu ki bunun kuluçka süresi var bilmemneyi var inşallah iyileşir kuzucuk hemencecik sıkıntısını çekmez.[/QUOTE
Geçmiş olsun minaya . .inşallah sabaha bişey kalmaz bazen Halitde terliyo üstünden bi esintiden bile hapşırmaya başlıyor ama biraz sıcak tuttumu geçiyo . . yada bana oyle geliyoo :)) al minayı koynuna güzelce ısıt ohhh sabaha bişeyi kalmaz inşallah . .
Bu hafta biraz biraz alıştırdım biberona normalde ağzını sürmezdi alıştı iyi oldu ama bugün almadı burnu akıyor tıkanıyor sonra diye nefes almakta zorlandı sanırım istemedi biberon yoksa kaynattim hemen ama yarın bardakla yada kasikla deneyeyim sagol cnm bide seker atiyormusunuz ıhlamur verirken ???
canım eşimle tek problemimiz aslında bu!! şaka gibi ama tüm sorun bu konu yüzünden oluşuyo.. aynen benimde hamağı yatağımın yanında duruyo geceleri orda uyuyo uyandıkça alıp emriziyorum yanımda yatıyo. uyanınca tekrar hoop hamağa.. kendi yatağında asla uyutamam.. hamağı odasına koysam e burda yattığım yerden sallıyorum orda napıcam?? evlenirken çeyizine koyarım artık hamağı kaydirigubbakcemile3
he ya yoktun sen bugün diyorum birileri eksik kaydirigubbakcemile3 canım evet ara ara birden geriliyorum anlamsız yere.. sonra rahatlıyorum tekrar.. delümüyüm ne -tatlicadiarzu-
eşimde diyo kadınlar kulübünü şikayet etcem diyo kaydirigubbakcemile3 toplanıyosunuz ne işler çeviriyosunuz kimbilir diyo :1ninca:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
valla canım demeee yaa allah yardımcın olsun hepimizinn olsun da seni okuyunca şükrettim enazından emzik alıo arada kanıyor meme sanıp bende kim icat ettiyse allah razı olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 doktorum gece çayı içir dedi bize fayda etmedi sen dene istersen işe yarar inş.bide nette gene okudum yatmadan yorun bide sevginizi hissettirin diyoo dün çok yordum acayipte sevdim oda yaramadı:roflol::roflol:
Biz minayla top oynuyoruz bu saatde
anaaa ben geçmişi okuyupda gelem deyene kaaaaa hiç kimşecikler kalmamış . .herkese iyi geceler tatlı rüyalar bol bol uykular . .
Ah ne gece çayları, gece banyoları, gece yormaları bizde de işe yaramadı sadece deniz çok iyi geliyordu ama ben nereden bulayım hergün bu oğluşa deniz de sokayım.
Düzelecek inşallah bir gün Allah başka dert vermesin ama bize de birazcık dayanma gücü versin ki sağlıklı bir şekilde yavrulara bakabilelim.
Bu hafta biraz biraz alıştırdım biberona normalde ağzını sürmezdi alıştı iyi oldu ama bugün almadı burnu akıyor tıkanıyor sonra diye nefes almakta zorlandı sanırım istemedi biberon yoksa kaynattim hemen ama yarın bardakla yada kasikla deneyeyim sagol cnm bide seker atiyormusunuz ıhlamur verirken ???
pekmezle tatlandırdım canım sabah verdiğim ıhlamuru öğlen ve akşam verdiklerimide sade verdim Allahtan içti kuzu biberon büyük kolaylık hatırlarsan bende melise biberon tutturuna kadar baya uğraşmıştım çok fena bunlar çokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?