2009 Aralık Anneleri

Mina'ya yagla masaj yaptım biri bana yapsa coktan uyumuştum :)) hosuna gitti ama o kadar hosuna gitti sadece mayisİr sanmıştım ben :))

anaaa ben geçmişi okuyupda gelem deyene kaaaaa hiç kimşecikler kalmamış . .herkese iyi geceler tatlı rüyalar bol bol uykular . .

Mina'ya yagla masaj yaptım biri bana yapsa coktan uyumuştum :)) hosuna gitti ama o kadar hosuna gitti sadece mayisİr sanmıştım ben :))

Ay Pelin yaa bende bazen Halitin sırtını kasıyorum aman bi mayışıyo bi mayışıyo gözler kapandı kapancak oluyo ohhh diyorum . diyorumda dememe kalmadan bırakmamla o mmayışık cocuk gidiyo yerine haşarı veletim geliyor . .bi bakmışım cokdan yerinde yeller esmiş . . :))

Bunlar çok uyanık valla nasıl oldu bu arada daha iyi mı Halit

Minayi hasta ettim üstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam Allahım evlatlarımızı korusun

Bence onunla ilgisi yoktur Pelin tesadüf olmuştur 20 dk da hasta olunur mu ki bunun kuluçka süresi var bilmemneyi var inşallah iyileşir kuzucuk hemencecik sıkıntısını çekmez.

Geçmiş olsun minaya . .inşallah sabaha bişey kalmaz bazen Halitde terliyo üstünden bi esintiden bile hapşırmaya başlıyor ama biraz sıcak tuttumu geçiyo . . yada bana oyle geliyoo :)) al minayı koynuna güzelce ısıt ohhh sabaha bişeyi kalmaz inşallah . .

Ah ne gece çayları, gece banyoları, gece yormaları bizde de işe yaramadı sadece deniz çok iyi geliyordu ama ben nereden bulayım hergün bu oğluşa deniz de sokayım.
Düzelecek inşallah bir gün Allah başka dert vermesin ama bize de birazcık dayanma gücü versin ki sağlıklı bir şekilde yavrulara bakabilelim.

Aa supermis toplu özel mahsa kolay ordan küme yollayacagini secmek

Görmemiştim ama tabi şimdi Yoksun nbr Funda kızın nasıl

selam pelin iyiyim saol kızımda iyi ama 2 gün önce aynı minayı tarif ettiğin gibi meliste hastaydı göz burun ayrı akıyodu doktor bizede damlayla temizleyin burnunu dedi şu an akmıyor çok şükür inşallah minada hemen iyileşir kuzucuklar hasta olmasın onları öyle görünce insanın içi parçalanıyor.Bi de ben bol ıhlamur verdim kızıma sende dene canım faydası oluyor..

herkese iyi geceler
orda burda şurda dolanmaktan nehirin peşinde olmaktan giremedim bugün fazla
bu arada teknosada foto bastırdım 10 kuruşa ilgilenenlere söyliyim eylül sonuna kadarmış kampanya ben bir 200 bastırdım bol bol sağa solada istiyorlar...
minaya çok geçmiş olsun pelin...
burcu annene de geçmiş olsun canım ben yeni okudum geçmişleri ...tam ne olduğunu anlamadım ama sanırım ameliyatlık bir durum varmış dilerim en kısa zamanda iyileşir...

yarın bende 10 da okula gidicem...
semineler başlıyor...
içim darlanık biraz bakalım...
iyi geceler herkese

Bu hafta biraz biraz alıştırdım biberona normalde ağzını sürmezdi alıştı iyi oldu ama bugün almadı burnu akıyor tıkanıyor sonra diye nefes almakta zorlandı sanırım istemedi biberon yoksa kaynattim hemen ama yarın bardakla yada kasikla deneyeyim sagol cnm bide seker atiyormusunuz ıhlamur verirken ???

Sagolun kızlar inşallah kısın da çok hasta olmaz kuzular onumuz kis gecen gün karsı komsuyla karşılaştık avm de ayaküstü konuştuk 18 aylık oğlu herkes yuruyunce daha zor diyor dedim yok dedi 10-12 kiloyu taşımak daha zor dedi h her biraz daha büyüdüğünde derdini daha iyi anlıyorsun o yüzden rahatlıyorsun dedi 8 ay büyük bizden ve aksam avnde dolaşsın yorulsun diye gezdiriyorlardi rahat uyusun diye :)

pekmezle tatlandırdım canım sabah verdiğim ıhlamuru öğlen ve akşam verdiklerimide sade verdim Allahtan içti kuzu biberon büyük kolaylık hatırlarsan bende melise biberon tutturuna kadar baya uğraşmıştım çok fena bunlar çokkk.

canım annelik bir nevi delilik zaten:)) seni geren bunca zaman alışmışken kızından ayrılma ve onu başkalarına emanet etme düşüncesi. ama zamanla ikiniz de alışacaksınız ve herşey yoluna girecek. bu arada bir bilseler neler çevirip neler kaynattığımızı buyrun cenaze namazına:2:kaydirigubbakcemile3

ben ayberke tutturamamıştım yalancı emziği ama berkay da 8 tane denedim en sonunda başardım. gerçekten büyük rahatlık. hem benim oğluş müthiş gazlı hala devam gaz problemi emzik emince kolaylaşıyor gaz çıkarması da.

Biz minayla top oynuyoruz bu saatde

nasıl bir enerjidir bu yaa. ben artık çareyi buldum nasılsa evde de olsak uyumuyor yemekten sonra kaptığım gibi sahile. ayberk parkta oynuyor. berkay arabasında uyuyor. bende evin içinde debelenmektense çayımı içip huzur buluyorum. eşim bazen katılıyor bazen katılmıyor. gelince de emzirip yatırıyorum. sonra yat kalk emzir derken sabah oluyorr.

anaaa ben geçmişi okuyupda gelem deyene kaaaaa hiç kimşecikler kalmamış . .herkese iyi geceler tatlı rüyalar bol bol uykular . .

şu an siz tatlı uykudasınızdır muhtemelen canım ama yne de iyi uykular tatlı rüyalar.

canım geçmiş olsun ama bence de bir anda olmamıştır. çok terliyorlar anlık kapabiliyorlar. sahilden geldik berkay da terlemiş uyurken bir iki hapşurdu burnu aktı rahatladı uyudu. ama benim uyku kaçtı nedense.

aaamin hem fiziksel hem de psikolojil olarak allah hepimize güç versin canım. yavrularımıza da sağlık versin inşallah.

ben atmıyorum seviyor sade içiyor. bir dene sade içerse hiç atma. içmezse azcıcık atarsın canım.

Sagol Funda hiç aklıma gelmedi pekmez seker De vermedim hiç deneyeyim yarın sabah Kahvaltida hemen ay ewt ya sonradan bırakmazlar biberonu :) saglık ocağından vermişlerdi bit kağıt 9 aylikken bardak ve kasığa alıştırın biberonla vermeyin diyor ben kızı 10 aylikken biberona alıştırmaya çalışıyorum var bu iste bir terslik ama )))

İyi sabahlar muzeyyen :) bende 8 tane denedim ama almadı düğününde boynuna asacağım artık :) şimdi hala veriyorum ama dış kasiyo

Yukarda yararlı linkler var ordan irtibat listesine tiklayinca gözüküyormuş banada Ebru öğretti iyi oldu arada gidiyor böyle asagdakiler ama ben kimse yoktur diye bakmamıştım irtibt listesine şimdi bkyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…