naber meralcim öykücük napıyor?
canım arkadaşlarım nasılsınız...bugün giremedim hiç bi bilge ile nevraya yazabildim özelden geçmişi gece okumaya çalışırım..
kardeşim konya selçuk üni. kazandı kamu yönetimi gece onu uğurladık erken gidecekmiş kayıt hafta içi olacak...bugün de çek vardı onun para ayarlamaları falan derken provalar anca bu saat oldu kimse kalmamış herhalde...günümüz tekrar hayırlı uğurlu olsun...kimin aklına geldiyse fikrine sağlık walla..pazar günü eşime söyledimmm çok garipsizniz siz yaa dedi :)))
bu arada önemli bişiler var mı okuyamadım ya merakta ediyorummmbu arada face e yeni fotolar yükledimmm..
burada da bişiler yükledim ama sinir etti beni tam olmadı yanee haberiniz olsunnnn..
herkes koceman öpüldü....
anaaa ben geçmişi okuyupda gelem deyene kaaaaa hiç kimşecikler kalmamış . .herkese iyi geceler tatlı rüyalar bol bol uykular . .
Minayi hasta ettimüstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam Allahım evlatlarımızı korusun
herkese iyi geceler
orda burda şurda dolanmaktan nehirin peşinde olmaktan giremedim bugün fazla
bu arada teknosada foto bastırdım 10 kuruşa ilgilenenlere söyliyim eylül sonuna kadarmış kampanya ben bir 200 bastırdım bol bol sağa solada istiyorlar...
minaya çok geçmiş olsun pelin...
burcu annene de geçmiş olsun canım ben yeni okudum geçmişleri ...tam ne olduğunu anlamadım ama sanırım ameliyatlık bir durum varmış dilerim en kısa zamanda iyileşir...
yarın bende 10 da okula gidicem...
semineler başlıyor...
içim darlanık biraz bakalım...
iyi geceler herkese
günaydınnn kızlarrr
günaydın baharcım
günaydın topiğin tatlı anneleri
günaydın
canavar oldu bahar teyzesi
inan bana büyüdükçe çok dena olacak bu kız
beren kuzusu nasıl annesi
kız biz ne zaman görüşeceğiz sennen hııııııııCADIARZU
günaydın tülaycımopuyorumnanaktangünaydın
Günaydın baharcımm.. Beren ve sen iyisinizdir inşallah.
meralcim sana da günaydınnnn... Öykü ve sen nasılsın..
günaydın şikerümopuyorumnanaktan
öyküde anneside iyişükür ama bugün biraz uykumvarsempatiksalakcinni
sabah 5 de uyandı yavrumsempatiksalakcinni1 saat sonra o uyudu annesinin kalk saati geldi
şimdi aradım halaaaa uyuyormirmirmirmir
senin delükanlı nasıl
Herkese günaydın.. Bugün nasılsınız bakalım .. Kuzularımız nasıl ..İnşallah herkes iyidir... Biz iyiyiz çok şükür ..Odamıza alıştık çok şükür... Tabii olan bana oldu..Ağladığı zaman kendimi duvarlara çarp çarpa bi odasına gidişim var görülmeye değer.. :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni neyseki arada babamızda kalkıoo ilgileniyoo.. oda olmasa halim nice olur benim.. kafamçokkarıştı
beren de ii cnm çok şükür. Bayramda yada bayramdan sonra artık görüşelim cnm.Sensizlik tak etti canıma artık sırnaşık şey
ben seni özlemedimki
berenimi ösledimnaniknaniklaelaelaelaelae
günaydın tülaycımopuyorumnanaktan
birde ayağa kalkmayı öğrendi hanım
gece ne zaman yatağına tutunmuş ayakta beni bekliyor oluyor
nasıl bir enerjidir bu sempatiksalakcinni
uyu işte altın kuru, karnın tok dimi ama
kuzum benim yaaaaaaMeral beren emeklemeye başladı ufak ufak...
ben emeklemicek ben gibi direk yüricek demeye başlamıştım ama zamanla olucak sanırım.
öyküyle senin saçını çekerizÇok üzgünüm çoookyok sana beren o zamanlmaz:
bende anneme bırakıp gelcem sana şakkıdı
kk yönetimine duyurulurneden bu isimler gözükmüyor kim var kim yok göremiyorum kii
Meral beren emeklemeye başladı ufak ufak...
ben emeklemicek ben gibi direk yüricek demeye başlamıştım ama zamanla olucak sanırım.
neden bu isimler gözükmüyor kim var kim yok göremiyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?