2009 Aralık Anneleri

seçilcim kardeşinin okulu hayırlı olsun ... allah kavuştursun ..

anaaa ben geçmişi okuyupda gelem deyene kaaaaa hiç kimşecikler kalmamış . .herkese iyi geceler tatlı rüyalar bol bol uykular . .

canım halit paşamız nasıl oldu.. inşallah düzelmiştir.

pelincim çok geçmiş olsun bencede öyle hemen hastalanmaz daha öncesi vardır. inşallah çabuk atlatırsınız.. şimdi nasıl düzeldimi minacık..

senemcim hayırlısı olsun .. Hep sölüyordun sonunda geldi demek.. Nehir ve sen inşallah çabuk adapte olursunuz..

günaydınnn kızlarrr

Günaydın baharcımm.. Beren ve sen iyisinizdir inşallah.

günaydın baharcım
günaydın topiğin tatlı anneleri

meralcim sana da günaydınnnn... Öykü ve sen nasılsın..

Herkese günaydın.. Bugün nasılsınız bakalım .. Kuzularımız nasıl ..İnşallah herkes iyidir... Biz iyiyiz çok şükür ..Odamıza alıştık çok şükür... Tabii olan bana oldu..Ağladığı zaman kendimi duvarlara çarp çarpa bi odasına gidişim var görülmeye değer.. :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni neyseki arada babamızda kalkıoo ilgileniyoo.. oda olmasa halim nice olur benim.. kafamçokkarıştı

canavar oldu bahar teyzesi
inan bana büyüdükçe çok dena olacak bu kız

beren kuzusu nasıl annesi
kız biz ne zaman görüşeceğiz sennen hııııııııCADIARZU

beren de ii cnm çok şükür. Bayramda yada bayramdan sonra artık görüşelim cnm.Sensizlik tak etti canıma artık sırnaşık şey

günaydın tülaycımopuyorumnanaktan

birde ayağa kalkmayı öğrendi hanım
gece ne zaman yatağına tutunmuş ayakta beni bekliyor oluyor
nasıl bir enerjidir bu sempatiksalakcinni
uyu işte altın kuru, karnın tok dimi ama

Meral beren emeklemeye başladı ufak ufak...
ben emeklemicek ben gibi direk yüricek demeye başlamıştım ama zamanla olucak sanırım.

Sağol canım bizimkide canavar oldu iyicine ... gündüzleri annanesine melek rolünde .. geceleri canavar olup bize yapıyoo ne yapacaksa..uyumamak için direniyoruz .. yemek yemiiyoruz.. herkeste olayan şeyler. yanii.. neyseki bize yapıyoo diyorum .. gündüzleri anneme yapsa.. kadın mafolur... tabii hal böyle olunca bizde gece evde bi canavar olduğuna inandıramıyoruz.. benim torunum yapmaz öyle şeyler diye toz kondurmuyoo yani.. bilmiyorumkismile

ben emeklemicek ben gibi direk yüricek demeye başlamıştım ama zamanla olucak sanırım.
kuzum benim yaaaaaa
demek annesi gibin yapmıycak
çok tatlı oluyorlar baharcım emeklesin ama işte başlıyor ozaman tüm yaramazlıklar
bakalım yürüdüklerinde ne yapacağız

öykü artık emeklemiyor jet hızıyla ilerliyor diyebilirim cnm.

yok sana beren o zaman lmaz:
bende anneme bırakıp gelcem sana şakkıdı
öyküyle senin saçını çekerizÇok üzgünüm çoook
beren yoksa sende gelmeÇok üzgünüm çoook
neden bu isimler gözükmüyor kim var kim yok göremiyorum kii
kk yönetimine duyurulur
biz online olanları neden göremiyoruz

hayırlı olsun baharcım.. beren kuzumuza da adımlarını görürsünüz inşallah.. Darısı bizimde başımıza .. Oğluş bu konuyu ağırdan alıyoo kendini yormayı hiç niyeti yok.. oyuncaklara kendi gideceğine bağırınca onların kendine geleceğini sanıyoo .. Bakalım çözer inşallah .. bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…