İyi sabahlar muzeyyen :) bende 8 tane denedim ama almadı düğününde boynuna asacağım artık :) şimdi hala veriyorum ama dış kasiyo
Yukarda yararlı linkler var ordan irtibat listesine tiklayinca gözüküyormuş banada Ebru öğretti iyi oldu arada gidiyor böyle asagdakiler ama ben kimse yoktur diye bakmamıştım irtibt listesine şimdi bkyim :)
hayırlı geceler mi desem hayırlı sabahlar mı desem bilemedim. bende o dediğin yer açılmıyor yav error veriyo anlamadım.
:)))) valla ben hayırlı geceleri alayım gece moduna girip br an önce uykumn gelmesini istiyorum ama yok. yarın akşam iftara misafr gelecek yine işe gitmeyeceğim bir sürü iş beni bekliyor ben yatıp dinleneceğime gece cadısı gibi oturuyorum yaa ne sinir bir durum.
kıymet ve pelin sizi de mi uyku tutmadı böcükler uyanık mı yoksa
geçmiş olsun minaya pelin . inş. çabuk atlatırsınız ilerlemez kuzucuklar hasta olmasın
müzeyyen maş sana yav 2 çocuk bu saatte buralrdasın ay ben öldümde ağlayanım yok gündüz fırsat vermiyo minik cadı giremiyorum konuşamyıorum. gece de kimse olmuyo
tatlım benim kzım 1,30-2 civarı uyuduğundan ben yatmıyorum sahur yapıp öyle yatıyoruz .umarım ramazan dolayısıyla böyle olsun hadi az kaldı diyorum ama uykusuzluktan çökücem bigün sabahta erken kalkıyo bi uyutmuyo hanım beni
ah kıyamam yaa ne istiyorlar bu yavrular bizden bu kadar harab edilmez ki annecikler. ayberk de en büyük sorunumuz yemekti. hep dua ettim berkaya hamile iken allahım sağlıklı eli ayağı düzgün iştahlı bir çocuğum olsun diye:))) ama bu sefer de uykuyu unutmuşum bunda da uykudan çekiyoruz kısa zamanda düzelirler inşallah bu yaramazlar
bu arada misafirlerin için kolay gelsin müzeyyencim. benim gözüm yemedi bu sene ya kimseyi almadım . hatta kayınvalideleri bile ekarte ettim ki kadın açık açık bizi annenleri iftara al başka kimseyi alma dediği halde.bu sene böyle olsun. aldıklarıma ve alıcaklarıma saysınlar artık:)
bide yarın gece ilk defa kayınvalide bizde kalıcakalsanaalsanasmile
sağol canım biz de durum karışık. geçen sene ben de kimseyi almadım ama davet edenlere de gitmedim. gidip de almamak tuhafıma gidiyor çünkü. bu sene herkes peşin pazarlık yaparak davet etti bak geçen sene gelmediniz bu sene de gelmezseniz darılırız falan diye. biz geçen haftaya kadar haftada en az gün davetliydik. bu hafta da işlerim müsaitken gün aşırı ortak gruplar halinde ben alıyorum artık. annem sağolsun çocuklarla ilgileniyor. benim eşimin ailesi böyle şeylerde hassas biraz. kayınvalide konusuna girmeyelim. ne kokar ne bulaşır. cumartesi sabahtan çağırıcam çocuklara baksın annem dinlensin ben de hazırlanayım diye. pazar akşamı bir posta ağırladım. yarın bir posta bir de cumartesi. sonra da şöyle bir evi temizletirim hoşgeldin bayram:))
bu arada ben yazdıkça yazıyorum böyle giderse hiç gelmeyecek bu uyku mereti bu gece. gideyim de ılık süt falan içeyim de belki işe yarar. dilerim yarar. yoksa yarın zonbi gibi nasıl yemekler yaparım bilmiyorum:)))))) kim var kim yok yine görünmüyor. pencere de açılmıyor.
herkese iyi geceler rahat ve kesintisiz uykular diliyorum.
oh maş. vallaha şaka maka bayramda geldi yahu. ne kaldı şurda bende bugün perdeler camlar başlıycam. halıları yıkatmaya vericektim geç kalmışım bayramdan sonraya kaldı artık ev temiz oluca insan mutlu oluyo :)
iyi geceler canım. Allah rahatlık versin. berkay paşa uyanmasın annesi güzel gzel dinlensin ah benim ramazan kabusum davulcu geliyo yaaa
hayırlı geceler mi desem hayırlı sabahlar mı desem bilemedim. bende o dediğin yer açılmıyor yav error veriyo anlamadım.
sabah olmasın daha uyuyacağız :) Mina aglayrak uyandı onu uyuttum tekrar sahur hazırlığına baslarım birazdan hergece esim hazirliyor mina uyanmasın diye bende ayaktayken hazira konsun adam yazık ben uyku problemi yasamaya başladım eskiden Mina 21-21:30 da uyurdu bende 22:30 da hemen yatarsın mina sapitince düzeni benim uykuda şaştı ben hemen uykusu gelenlerdenim ama belli saat gecincede sabaha kadar uyanık kalıyorum çok kötü eşimde beni telefonla görüyor oyun oynuyorum saniyordur delimisin diyede kızar hatta bu saatte nette olmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?