2009 Aralık Anneleri

ay sibel geldimi iş başın kıııı (((
ne çabuk geçti zaman
izni kopardığın zaman sanki çooook uzunmuş gibi gelmişti şimdide ne zaman geçti o kadar zaman diyorum ((
hayırlı olsun neyse
eninde sonunda başlayacaktın zaten
hem başlada artık ekonomik özgürlüğüne kavuş artık

nevracım hoşbuldum canımmm
inan gelen olmasa bende yatardım gelen olunca yatamadım ki :))))

boşver bilge daha erken galiba gibi geliyo
şu seçim arabaları geçiyo ya taşlıcam birazdan birini!!! allahım zaten kızı zorla uyuttum bi uyanırsa varya çıldırabilirim... hani benim recebim diyo ya hala bi git yaaa...
al benden de o kadar o meymenetsiz herifin sesini duydukça içim kalkıyor.. şimdi onlar yüzünden uyandı oğlum ya of
ay arda öyle hergün 3-5 kez devriliyo inadına tutmuyorum bazen öğrensin sıpa..
güle güle bilgeee
öp umutu ama kucağına alıp totişten ısırma nevranın dediği gibi emi sempatiksalakcinni
hoşgeldin yaseminciiim

selamlar kızlar ben genelde okuyup az yazanlardanım hazır nisa uyurkenn yazayım dedim

benim kızımın sadece bi tanecik dişi çıktı geceleri ise sıksık emmesi devam 2 saatte bir kesin hatta bazen yarım saatte bir bile oluyo bende buna dur demek için internette araştırma yaptım ve her emmek istedğnde vermemeye başladım emzik veriyorum kucağıma alıp pışpışlıyorum inşallah sonu iyi olur.ayrıca kendi kendine uyutmayıda öğretcem inş ondada başarılı olurum:))

yanımda yatırıyordum kızımı babayı oturma odasına kovuyoduk ama baktım olmıcak odasında yatırmaya başladık hiçte korkulcak gibi olmadı gene her mıkırtısını duydum sadece olan bana oldu çok sık kalkınca zor oluo ozamanda kızın odasında yerde yatıyorum:))

ek gıdalara gelince tam saatleri bi oturtamadık sebze çorbası sevmio bende yoğurt çorbası yapıorm sebzeyide bizim yemeklerden veriorm sabah kahvaltısına gelince ben kesinlikle hazır kahvaltı vermedim ben ne yiyorsam oda öyle yiyor zaten sevmiyor bi kaç kez bebe bisküvili yaptım istemedi sütüde pınar çocuk devam sütü var ondan aldım kahvaltı yanında onu içiyor..

Son düzenleme:
topiğin tatlı mı tatlı annecikleri meralde toparlanıp yavaş yavaş kaçar...
kend,nize ve meleklere iyi bakın
öpüyorum kokulu kokulu

allahım bi kabus yaşadım galiba :1ninca: naz bi uyandı.. ağlar ağlar ağlar.. iki göz iki çeşme katıla katıla.. hayır gayet keyifli uyandı.. herzamanki gibi uzandık yatağımıza nasıl atıyo kendini ordan oraya kucağıma alıyorum geriye doğru atıyo ala alaaa nooldu anlamadım. meme veriyorum almıyo. altına baktım temiz. kucağımda gezdiriyorum ı ıh.. oyuncak veriyorum istemiyo. yatırıyorum daha çok ağlıyo oturtuyorum kendini atıyo.. napıcamı şaşırdım ya. annem geldi aldı şimdi. zaten dünya kadar işim var.. evi toparlamaya çalışıyorum. başım ağrıyo.. bide kızın huysuzluğu mahfetti beni..

hande doktorunla görüş bence zinco var iştah açıcı ama sormadan verme,
herşey yoluna giripte, sende bi rahata erseydin
benim aklım sana çok takılıyor ya

aman ne var bizde kalıversen

al bizimkinden de o kadar, iki dakika durmuyor, kıçında kurt var, bezini bile bağlayamıyorum,
bizimki oyun yapıyor birde, tutunuyor kalkıyor, sonre kendini bırakıyor sonra yeniden, bu böyleeeeeee sürüp gidiyor
tabi arkasında bir bekçi mutlaka var
ama şanslıyım ki kardeşini çok seven ve hiç kıyamayan bir ablası var Gökkuşumun :))))

aman sibel ya salla gitsin, yatabildiği kadar yatsın sende tadını çıkar, biz yatıyoruz ne yapalım ben birde oda ayırırsam şimdi, töbe işe felan gelemem, sabaha kadar emiyor zaten, tabi bu benim fikrimi ayırıo memnun olanlarda var
tabi engin beyimiz bu işe ne der onu bilemiyorum
maşallah hepsine valla ebrucum
burcunun paylaşılacak bir şeyi yok tabii ki dünüründe kalacak şakkıdı kendi kalmasa bile kız bizde kalacak öyle elalemin evinde yatırmam ben gelinimi :1ninca: destuuur :jeyyar:

küstüm işte sana bana elalem dedin sen, kötü kadın

topiğin tatlı mı tatlı annecikleri meralde toparlanıp yavaş yavaş kaçar...
kend,nize ve meleklere iyi bakın
öpüyorum kokulu kokulu

meralcim güle güle .. öykücüğü öp benim yerime de ..

uykum geldi çok fenaa . gözüm kapanıyoo. 4,5 olsa da bende çıksam yaa.. akannehir

cumartesi akşamı aynısı bize oldu, ne yapacağımı şaşırdımi en son attık arabaya gezdirdik, ne oldu anlamadım ama kesin biyerine birşey oldu dedim, şimdi nasıl

sibelcim kabus filan mı gördü rüyasında acaba.. hayırdır inş. şimdi nasıl

nilaycım annem aldı dışarı çıkardı biraz.. ya dişten mi bilmiyorum ama belli canı acıyo yani bişey var.. ben de işlerimi halledeyim biraz..

ya ben aynı odada kalırım da engin istemiyo işte. çünkü hamakta uyuyo 3 saat filan sonra yanıma alıyorum sabaha kadar yanımda uyuyo. zırt pırt emiyo.. odayı ayırsak bana eziyet. bide işbaşı malum. ama engin beyler şikayetçi bu durumdan haliyle.. yoksa ben 3 yaşına kadar böyle kalırım yani:)) kızımla koyun koyuna ohh mis gibi..

Ayy canım benim noldu acaba?? kıyamam ya.. inşallah sadece bir rüyadır..

KOCANIN NAZARI DEĞDİ DİYCEM AMA NANİKLERİ DUYMAMIŞ :roflol::roflol::roflol:
selamm milleeettttt ben geldiiiiim

BEKLE EVLENİNCE ODASI AYRILACAK VALLA BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH UYSAL OLUR KABUL EDERLER BİRDE KARYOLASI SABİT SALLANMIYOR BEN ONU SEPETTE SALLIYORUM UYANINCA ORDA NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM

bence sorun değil 1 i ile 5 i arası kim nezaman müsaitse yatırsın. mesela ben bu ay 2 sinde yatırabilirm. çünküm işbaşı o gün yapıyorum..

NE YATIRIYORSUNUZ BENİM NEDEN HABERİM YOKKİ

NE OLDU Kİ ACABA BELKİ DİŞİDİR BELKİ KABUS GÖRMÜŞTÜR

EEEEE TABİ SEN AT ADAMI OTURMA ODASINA SONRA TABİ ADAM DEPRESYONA GİRER TÖBE TÖBE NAZ İN ENGİN OUT OLMUŞ RESMEN

selam kızlaar. 3 günlük ayrılığın ardından çok özledim sizleri vallahi. umarım herkes iyidir. benim gibi çalışanların çok iyi olmadığı kesin zaten. ben cumartesi temizlik, pazar alışveriş ve dün de 12 kişilik yemekli misafir ve tüm bu kargaşanın arasında paşalarla boğuşma bugün haşat vaziyetteyim. bir de ayın son günü işlerin yoğunluğu. sabahtan da açtım ama bir günaydın diyemeden kapattım. işleri toparladım ancak fırsat bulabildim tekrar girmeye. biraz geçmişi okudum.

burcu annene de eylülüme de çok geçmiş olsun canım. allahıma şükürler olsun ufak bir morlukla atlatmışsınız. sen de toparla kendini sakinleş de kızımızın sütleri geri gelsin annesi. hangimiz ister ki bile bile yavrusuna zarar vermeyi. ben ayberk 2 aylıkken kucağımda demir merdivenden denize inerken tangır tangır düşmüştüm. kı... kırılacaktı az kalsın. yine çocuğu öyle bir sarmışım ki sadece birkaç damla su sıçramıştı yüzüne. 20 gün kı.... morlukları geçmedi de ben yavrumun yüzüne sular sıçradı korktu diye üzülüp anlattım. seni çok iyi anlıyorum yani.gelmiş geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın böyle bir korkuyu.

bilgecim o yaramaz tatlı sıpanın totosunu ısırırım ben yaa ne haylazlık yapmış sana öyle. bence de erken ama lazımlık için.

meral annenin iyileştiğine sevindim canım. öykücük de iyiymiş. maaşallah.

nevracım bayramlıklarınızı ve bebefonunuzu güle güle kullanın. dişleriniz de hayırlı olsun. güzel güzel mamalar yesin oğluşum pirinçleriyle.

sibel sen de biraz sakinleş ve bu yaşanacak bir süreçse güçlü bir şekilde mantıklı makul yaklaşımlarla atlatmaya çalış canım. bak sen gerildikçe naz da etkileniyor bence. güzel kızımı da strese boğma annesi. biliyorum zor günler seni bekliyor ama kısa zamanda herşeyin düzene gireceğine eminim.

aklımda kalanlar bunlar kızlar. atladığım varsa kusuruma bakmayın. bunun dışında bütün arkadaşlarımı ve bebişleri de kocamaaan öpüyorummmm.

sen nasıl rahat huzurlu uyuyacaksan öyle yap melikecim. mecbur kalmasam ben de daha ayırmazdım valla.

gün başlattık ya. yarın aybaşı olan grubun havaleleri yapılacak. nevra da bu ay.

bence de kuzuları severken kocişleri saf dışı bırakmamak lazım yani:)))

kimler çevrimiçi görünmüyor yaa. nilgüün burda mısın canım? gökaycık nasıl? huysuzluğu düzeldi mi? akıllı nilayımız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…