haydin ben kaçtım ladies
boşver bilge daha erken galiba gibi geliyoşincük konuyla hiper alakasız bir şey soriciiiim
benim oğlanın yeni tuvaleti benim... kucağıma geliyor ayaklarını göbeğime koyup orada tuvalet pozisyonu alıyor ondan sonra mora dönene kadar ıkınıyor sırnaşık şey doğru pozisyonu bulunca nispeten ıkınma azalıyor ve rahatça işini görüyor acaba diyorum şimdiden bir lazımlık alsam da en azından aşinalık başlasa mı?
al benden de o kadar o meymenetsiz herifin sesini duydukça içim kalkıyor.. şimdi onlar yüzünden uyandı oğlum ya ofşu seçim arabaları geçiyo ya taşlıcam birazdan birini!!! allahım zaten kızı zorla uyuttum bi uyanırsa varya çıldırabilirim... hani benim recebim diyo ya hala bi git yaaa...
ay arda öyle hergün 3-5 kez devriliyo inadına tutmuyorum bazen öğrensin sıpa..Nazik teklifiniz için çook teşekkürler kızlar benim kalacak yer hatta birkaç yer var ama Burcu yu nasıl paylaşırsınız bilmem.yerimseniben
Oğluşko kuduruyor iyice güya desteksiz oturmaya başladığında rahatlarım diyordum oraya buraya devrilecek diye korkmadan koyarım oyuncakları önüne o oynar ben işimi gücümü yaparım diyordum ne mümkün daha beter oldu şimdi aklı fikri bir yerlere tutunup ayağa kalkmada hadi kalkma kalkıyorda geri oturamıyor ki pat diye bırakıveriyor kendini kafayı çarpacak Allah korusun arkasında nöbetçiyim her daim bir de alıp başını gidiyor emekleye emekleye çook çok çok tatlı oluyorlar yoruyorlar ama her şeye değiyor maaşallah tüm bebişlerimize.
hoşgeldin yaseminciiimgüle güle bilgeee
öp umutu ama kucağına alıp totişten ısırma nevranın dediği gibi emi sempatiksalakcinni
Kızlar Emir hiçbişey yemiyo,3 aydır aynı kiloda artık memeyide bıraktı bırakacak,agzına zoraki bi kasık versem onuda saatlerce bekletiyo sonra ya hapsuruyo ya da öğürüyo,eskiden iştah acıcı şuruplar vardı,öyle bişey bulabilir miyim bilgisi olan var mı ?
Nazik teklifiniz için çook teşekkürler kızlar benim kalacak yer hatta birkaç yer var ama Burcu yu nasıl paylaşırsınız bilmem.yerimseniben
Oğluşko kuduruyor iyice güya desteksiz oturmaya başladığında rahatlarım diyordum oraya buraya devrilecek diye korkmadan koyarım oyuncakları önüne o oynar ben işimi gücümü yaparım diyordum ne mümkün daha beter oldu şimdi aklı fikri bir yerlere tutunup ayağa kalkmada hadi kalkma kalkıyorda geri oturamıyor ki pat diye bırakıveriyor kendini kafayı çarpacak Allah korusun arkasında nöbetçiyim her daim bir de alıp başını gidiyor emekleye emekleye çook çok çok tatlı oluyorlar yoruyorlar ama her şeye değiyor maaşallah tüm bebişlerimize.
geçmişe baktım da şöyle bir... ben niye odasında yatağında yatırmayı beceremiyorum mafoldumben ya cidden ben çok beceriksiz bi insanım .. bana hala çok küçükmüş gibi geliyo. nezamanki laftan anlar. hadi kızım yatağına ozaman yatar diye düşünüyorum (18 yaşında filan kaydirigubbakcemile3) şaka bi yana şöyle 2 yaşında filan.. yoksa ben hayatta beceremicem bu işi..
maşallah hepsine valla ebrucum
burcunun paylaşılacak bir şeyi yok tabii ki dünüründe kalacak şakkıdı kendi kalmasa bile kız bizde kalacak öyle elalemin evinde yatırmam ben gelinimi :1ninca: destuuur :jeyyar:
topiğin tatlı mı tatlı annecikleri meralde toparlanıp yavaş yavaş kaçar...
kend,nize ve meleklere iyi bakın
öpüyorum kokulu kokulu
allahım bi kabus yaşadım galiba :1ninca: naz bi uyandı.. ağlar ağlar ağlar.. iki göz iki çeşme katıla katıla.. hayır gayet keyifli uyandı.. herzamanki gibi uzandık yatağımıza nasıl atıyo kendini ordan oraya kucağıma alıyorum geriye doğru atıyo ala alaaa nooldu anlamadım. meme veriyorum almıyo. altına baktım temiz. kucağımda gezdiriyorum ı ıh.. oyuncak veriyorum istemiyo. yatırıyorum daha çok ağlıyo oturtuyorum kendini atıyo.. napıcamı şaşırdım ya. annem geldi aldı şimdi. zaten dünya kadar işim var.. evi toparlamaya çalışıyorum. başım ağrıyo.. bide kızın huysuzluğu mahfetti beni..
allahım bi kabus yaşadım galiba :1ninca: naz bi uyandı.. ağlar ağlar ağlar.. iki göz iki çeşme katıla katıla.. hayır gayet keyifli uyandı.. herzamanki gibi uzandık yatağımıza nasıl atıyo kendini ordan oraya kucağıma alıyorum geriye doğru atıyo ala alaaa nooldu anlamadım. meme veriyorum almıyo. altına baktım temiz. kucağımda gezdiriyorum ı ıh.. oyuncak veriyorum istemiyo. yatırıyorum daha çok ağlıyo oturtuyorum kendini atıyo.. napıcamı şaşırdım ya. annem geldi aldı şimdi. zaten dünya kadar işim var.. evi toparlamaya çalışıyorum. başım ağrıyo.. bide kızın huysuzluğu mahfetti beni..
Ayy canım benim noldu acaba?? kıyamam ya.. inşallah sadece bir rüyadır..nilaycım annem aldı dışarı çıkardı biraz.. ya dişten mi bilmiyorum ama belli canı acıyo yani bişey var.. ben de işlerimi halledeyim biraz..
ya ben aynı odada kalırım da engin istemiyo işte. çünkü hamakta uyuyo 3 saat filan sonra yanıma alıyorum sabaha kadar yanımda uyuyo. zırt pırt emiyo.. odayı ayırsak bana eziyet. bide işbaşı malum. ama engin beyler şikayetçi bu durumdan haliyle.. yoksa ben 3 yaşına kadar böyle kalırım yani:)) kızımla koyun koyuna ohh mis gibi..
ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar.....
dönüyoruz cuma sabahına... geçmişe dönme efektini kendiniz uydurun :1rolleyes:
sabah 6 suları umut paşa fıçtı taşa... baba uyandırıldı popo yıkandı banyodan direkt odaya geçti baba oğul... anne ellerini sabunladı yanlarına gitti yatağın kenarına oturdu... altı havluya sarılmış oğluş havluyu bıraktı babasının yanından emekleyerek anneye geldi "kucağına al beni annecim" dedi (=yaptı)... opuyorumnanaktan
anne içinden "nıhaha beni daha çok seviyo nanik koca" dedi... oğlan kucağa geldi zıplar gibi yaptı göbeğe bastı anne oğluna şarkı söyledi derken oğlan ıııııh dedi ohaoldumsmile anne ve dahi yatak foka boyandı ve hatta bulandı "içinden al sana nanik" dedi akannehir :roflol: :roflol: dışından katıla katıla güldü
selamm milleeettttt ben geldiiiiim
geçmişe baktım da şöyle bir... ben niye odasında yatağında yatırmayı beceremiyorum mafoldumben ya cidden ben çok beceriksiz bi insanım .. bana hala çok küçükmüş gibi geliyo. nezamanki laftan anlar. hadi kızım yatağına ozaman yatar diye düşünüyorum (18 yaşında filan kaydirigubbakcemile3) şaka bi yana şöyle 2 yaşında filan.. yoksa ben hayatta beceremicem bu işi..
bence sorun değil 1 i ile 5 i arası kim nezaman müsaitse yatırsın. mesela ben bu ay 2 sinde yatırabilirm. çünküm işbaşı o gün yapıyorum..
nilaycım annem aldı dışarı çıkardı biraz.. ya dişten mi bilmiyorum ama belli canı acıyo yani bişey var.. ben de işlerimi halledeyim biraz..
ya ben aynı odada kalırım da engin istemiyo işte. çünkü hamakta uyuyo 3 saat filan sonra yanıma alıyorum sabaha kadar yanımda uyuyo. zırt pırt emiyo.. odayı ayırsak bana eziyet. bide işbaşı malum. ama engin beyler şikayetçi bu durumdan haliyle.. yoksa ben 3 yaşına kadar böyle kalırım yani:)) kızımla koyun koyuna ohh mis gibi..
KOCANIN NAZARI DEĞDİ DİYCEM AMA NANİKLERİ DUYMAMIŞ :roflol::roflol::roflol:
BEKLE EVLENİNCE ODASI AYRILACAK VALLA BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH UYSAL OLUR KABUL EDERLER BİRDE KARYOLASI SABİT SALLANMIYOR BEN ONU SEPETTE SALLIYORUM UYANINCA ORDA NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM
NE YATIRIYORSUNUZ BENİM NEDEN HABERİM YOKKİ
NE OLDU Kİ ACABA BELKİ DİŞİDİR BELKİ KABUS GÖRMÜŞTÜR
EEEEE TABİ SEN AT ADAMI OTURMA ODASINA SONRA TABİ ADAM DEPRESYONA GİRER TÖBE TÖBE NAZ İN ENGİN OUT OLMUŞ RESMEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?