2009 Aralık Anneleri

e ne yapalım müzeyyen ya,kuzular pili bitirdiği için kocalara bişicikler kalmıyor ama

e ne yapalım müzeyyen ya,kuzular pili bitirdiği için kocalara bişicikler kalmıyor ama

tabi ki canım bebişler büyüyene kadar onlar da anlayışlı olacaklar ama sürekli ayrı yatmak da doğru değil bence :)

Eeeeeeeee ben hangi gruptayım neden haberim yok bana bir haber verin lüften

sen aybaşı ödemeyi mi yoksa ayın 15 inden sonra ödemeyi mi seçmiştin hayatım. peline mesaj atmış mıydın?

canım arkadaşlarım nasılsınız...bugün giremedim hiç bi bilge ile nevraya yazabildim özelden geçmişi gece okumaya çalışırım..
kardeşim konya selçuk üni. kazandı kamu yönetimi gece onu uğurladık erken gidecekmiş kayıt hafta içi olacak...bugün de çek vardı onun para ayarlamaları falan derken provalar anca bu saat oldu kimse kalmamış herhalde...günümüz tekrar hayırlı uğurlu olsun...kimin aklına geldiyse fikrine sağlık walla..pazar günü eşime söyledimmm çok garipsizniz siz yaa dedi :)))

bu arada önemli bişiler var mı okuyamadım ya merakta ediyorummm bu arada face e yeni fotolar yükledimmm..

burada da bişiler yükledim ama sinir etti beni tam olmadı yanee haberiniz olsunnnn..

herkes koceman öpüldü....

hayırlı uğurlu olsun canım, kardeşine Allah kavuştursun birde

herkes yoğun 3 gün tatil yapınca işleri toparlamak gerekiyor

kardeşinin okulu hayırlı olsun canım. evet yaa gün olayı süper oldu. benim bir tane devam eden günüm vardı zaten buradaki arkadaşlarım teklif etmişlerdi 2. ye giremem diye istememiştim. şimdi kızıyorlar bana hepsi:)))kaydirigubbakcemile3

oğluşa tavuk patates havuç haşladım nasıl yedireyim ben bunu söyleyin sulu olmayınca yemiyoda

melıke ben sana özelden mesaj attım gun lıstesını ama gelmedımı ??????????
musaıd zamanda yıne yazarım ilk sıra burcu eylul ayının 15-20 arası burcuya 50 lıra yollayacagız

mına blendrdan geçirdim yıne yemedı nazan sevmedı tavugu sen dıdıkleyıp elıne agzına ver bakalım yerse devam et kasıkla çaktırmadan :)

sağol cnm deniyim bakayım şimdi blendırdan geçiririm yemez ziyan olur.napsaam bende suyuna çorba etine falan da püre yapayım bari

Canberk de çok beter gündüz güzel uyuyor, denize falan girince de gece de iyi uyuyordu ama bir hafta on gündür gene çok bozuldu uykusu artık yarım saatte bir uyanıp emmesini bile arar oldum çünkü memeyi ağzından hiç çıkarmamaya başladı çektiğim an kıyamet kopuyor emzik de almıyor ne yazık ki-bence emzik gerçekten çok büyük rahatlıkmış anne için- Günlerdir gece iki saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum.

Maaşallah Nilay'a ne kadar güzel imrendim Nilgün inan ki sen böyle söyleyince ikinci çocuğa ama Canberk nasıl bir abi olur bilmem genellikle kız çocuklar daha hassas oluyorlar bu konuda.
Canım ah o günler bir gelsin ben Canberk'le yola çıkabileceğime emin olabileyim konuşuruz tekrar ama görüşmeyi çok isterim gerçekten.
Ben her sene Ankara'ya gelirdim çünkü üniversiteden çok çok samimi iki arkadaşım orada yaşıyor gerçi biri şu an Amerika ya gitti iki seneliğine.
Tabii o zamanlar çoluksuz çocuksuz kafam ne isterse ona göre takılan bir tiptim böyle nasıl olur bilmem ama içimden de dürtüklüyor şeytan işte bakalım hayırlısı.

canım eşimle tek problemimiz aslında bu!! şaka gibi ama tüm sorun bu konu yüzünden oluşuyo.. aynen benimde hamağı yatağımın yanında duruyo geceleri orda uyuyo uyandıkça alıp emriziyorum yanımda yatıyo. uyanınca tekrar hoop hamağa.. kendi yatağında asla uyutamam.. hamağı odasına koysam e burda yattığım yerden sallıyorum orda napıcam?? evlenirken çeyizine koyarım artık hamağı kaydirigubbakcemile3

he ya yoktun sen bugün diyorum birileri eksik kaydirigubbakcemile3 canım evet ara ara birden geriliyorum anlamsız yere.. sonra rahatlıyorum tekrar.. delümüyüm ne -tatlicadiarzu-

eşimde diyo kadınlar kulübünü şikayet etcem diyo kaydirigubbakcemile3 toplanıyosunuz ne işler çeviriyosunuz kimbilir diyo :1ninca:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

valla canım demeee yaa allah yardımcın olsun hepimizinn olsun da seni okuyunca şükrettim enazından emzik alıo arada kanıyor meme sanıp bende kim icat ettiyse allah razı olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 doktorum gece çayı içir dedi bize fayda etmedi sen dene istersen işe yarar inş.bide nette gene okudum yatmadan yorun bide sevginizi hissettirin diyoo dün çok yordum acayipte sevdim oda yaramadı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…