sen nasıl rahat huzurlu uyuyacaksan öyle yap melikecim. mecbur kalmasam ben de daha ayırmazdım valla.
gün başlattık ya. yarın aybaşı olan grubun havaleleri yapılacak. nevra da bu ay.
bence de kuzuları severken kocişleri saf dışı bırakmamak lazım yani:)))
e ne yapalım müzeyyen ya,kuzular pili bitirdiği için kocalara bişicikler kalmıyor ama
Eeeeeeeee ben hangi gruptayım neden haberim yok bana bir haber verin lüften
canım arkadaşlarım nasılsınız...bugün giremedim hiç bi bilge ile nevraya yazabildim özelden geçmişi gece okumaya çalışırım..
kardeşim konya selçuk üni. kazandı kamu yönetimi gece onu uğurladık erken gidecekmiş kayıt hafta içi olacak...bugün de çek vardı onun para ayarlamaları falan derken provalar anca bu saat oldu kimse kalmamış herhalde...günümüz tekrar hayırlı uğurlu olsun...kimin aklına geldiyse fikrine sağlık walla..pazar günü eşime söyledimmm çok garipsizniz siz yaa dedi :)))
bu arada önemli bişiler var mı okuyamadım ya merakta ediyorummmbu arada face e yeni fotolar yükledimmm..
burada da bişiler yükledim ama sinir etti beni tam olmadı yanee haberiniz olsunnnn..
herkes koceman öpüldü....
canım arkadaşlarım nasılsınız...bugün giremedim hiç bi bilge ile nevraya yazabildim özelden geçmişi gece okumaya çalışırım..
kardeşim konya selçuk üni. kazandı kamu yönetimi gece onu uğurladık erken gidecekmiş kayıt hafta içi olacak...bugün de çek vardı onun para ayarlamaları falan derken provalar anca bu saat oldu kimse kalmamış herhalde...günümüz tekrar hayırlı uğurlu olsun...kimin aklına geldiyse fikrine sağlık walla..pazar günü eşime söyledimmm çok garipsizniz siz yaa dedi :)))
bu arada önemli bişiler var mı okuyamadım ya merakta ediyorummmbu arada face e yeni fotolar yükledimmm..
burada da bişiler yükledim ama sinir etti beni tam olmadı yanee haberiniz olsunnnn..
ya kımler onlıne nerdee zaten 2 dk gırebılıyrmakşam bakarım artık geçmişe
Canberk de çok beter gündüz güzel uyuyor, denize falan girince de gece de iyi uyuyordu ama bir hafta on gündür gene çok bozuldu uykusu artık yarım saatte bir uyanıp emmesini bile arar oldum çünkü memeyi ağzından hiç çıkarmamaya başladı çektiğim an kıyamet kopuyor emzik de almıyor ne yazık ki-bence emzik gerçekten çok büyük rahatlıkmış anne için- Günlerdir gece iki saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum.selamlar kızlar ben genelde okuyup az yazanlardanım hazır nisa uyurkenn yazayım dedim
benim kızımın sadece bi tanecik dişi çıktı geceleri ise sıksık emmesi devam 2 saatte bir kesin hatta bazen yarım saatte bir bile oluyo bende buna dur demek için internette araştırma yaptım ve her emmek istedğnde vermemeye başladım emzik veriyorum kucağıma alıp pışpışlıyorum inşallah sonu iyi olur.ayrıca kendi kendine uyutmayıda öğretcem inş ondada başarılı olurum:))
yanımda yatırıyordum kızımı babayı oturma odasına kovuyoduk ama baktım olmıcak odasında yatırmaya başladık hiçte korkulcak gibi olmadı gene her mıkırtısını duydum sadece olan bana oldu çok sık kalkınca zor oluo ozamanda kızın odasında yerde yatıyorum:))
ek gıdalara gelince tam saatleri bi oturtamadık sebze çorbası sevmio bende yoğurt çorbası yapıorm sebzeyide bizim yemeklerden veriorm sabah kahvaltısına gelince ben kesinlikle hazır kahvaltı vermedim ben ne yiyorsam oda öyle yiyor zaten sevmiyor bi kaç kez bebe bisküvili yaptım istemedi sütüde pınar çocuk devam sütü var ondan aldım kahvaltı yanında onu içiyor..
Maaşallah Nilay'a ne kadar güzel imrendim Nilgün inan ki sen böyle söyleyince ikinci çocuğa ama Canberk nasıl bir abi olur bilmem genellikle kız çocuklar daha hassas oluyorlar bu konuda.aman ne var bizde kalıversen
al bizimkinden de o kadar, iki dakika durmuyor, kıçında kurt var, bezini bile bağlayamıyorum,
bizimki oyun yapıyor birde, tutunuyor kalkıyor, sonre kendini bırakıyor sonra yeniden, bu böyleeeeeee sürüp gidiyor
tabi arkasında bir bekçi mutlaka var
ama şanslıyım ki kardeşini çok seven ve hiç kıyamayan bir ablası var Gökkuşumun :))))
ya kımler onlıne nerdee zaten 2 dk gırebılıyrmakşam bakarım artık geçmişe
BEKLE EVLENİNCE ODASI AYRILACAK VALLA BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH UYSAL OLUR KABUL EDERLER BİRDE KARYOLASI SABİT SALLANMIYOR BEN ONU SEPETTE SALLIYORUM UYANINCA ORDA NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM
EEEEE TABİ SEN AT ADAMI OTURMA ODASINA SONRA TABİ ADAM DEPRESYONA GİRER TÖBE TÖBE NAZ İN ENGİN OUT OLMUŞ RESMEN
selam kızlaar. 3 günlük ayrılığın ardından çok özledim sizleri vallahi. umarım herkes iyidir. benim gibi çalışanların çok iyi olmadığı kesin zaten. ben cumartesi temizlik, pazar alışveriş ve dün de 12 kişilik yemekli misafir ve tüm bu kargaşanın arasında paşalarla boğuşma bugün haşat vaziyetteyim. bir de ayın son günü işlerin yoğunluğu. sabahtan da açtım ama bir günaydın diyemeden kapattım. işleri toparladım ancak fırsat bulabildim tekrar girmeye. biraz geçmişi okudum.
burcu annene de eylülüme de çok geçmiş olsun canım. allahıma şükürler olsun ufak bir morlukla atlatmışsınız. sen de toparla kendini sakinleş de kızımızın sütleri geri gelsin annesi. hangimiz ister ki bile bile yavrusuna zarar vermeyi. ben ayberk 2 aylıkken kucağımda demir merdivenden denize inerken tangır tangır düşmüştüm. kı... kırılacaktı az kalsın. yine çocuğu öyle bir sarmışım ki sadece birkaç damla su sıçramıştı yüzüne. 20 gün kı.... morlukları geçmedi de ben yavrumun yüzüne sular sıçradı korktu diye üzülüp anlattım. seni çok iyi anlıyorum yani.gelmiş geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın böyle bir korkuyu.
bilgecim o yaramaz tatlı sıpanın totosunu ısırırım ben yaa ne haylazlık yapmış sana öyle. bence de erken ama lazımlık için.
meral annenin iyileştiğine sevindim canım. öykücük de iyiymiş. maaşallah.
nevracım bayramlıklarınızı ve bebefonunuzu güle güle kullanın. dişleriniz de hayırlı olsun. güzel güzel mamalar yesin oğluşum pirinçleriyle.
sibel sen de biraz sakinleş ve bu yaşanacak bir süreçse güçlü bir şekilde mantıklı makul yaklaşımlarla atlatmaya çalış canım. bak sen gerildikçe naz da etkileniyor bence. güzel kızımı da strese boğma annesi. biliyorum zor günler seni bekliyor ama kısa zamanda herşeyin düzene gireceğine eminim.
aklımda kalanlar bunlar kızlar. atladığım varsa kusuruma bakmayın. bunun dışında bütün arkadaşlarımı ve bebişleri de kocamaaan öpüyorummmm.
Canberk de çok beter gündüz güzel uyuyor, denize falan girince de gece de iyi uyuyordu ama bir hafta on gündür gene çok bozuldu uykusu artık yarım saatte bir uyanıp emmesini bile arar oldum çünkü memeyi ağzından hiç çıkarmamaya başladı çektiğim an kıyamet kopuyor emzik de almıyor ne yazık ki-bence emzik gerçekten çok büyük rahatlıkmış anne için- Günlerdir gece iki saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum.
Maaşallah Nilay'a ne kadar güzel imrendim Nilgün inan ki sen böyle söyleyince ikinci çocuğa ama Canberk nasıl bir abi olur bilmem genellikle kız çocuklar daha hassas oluyorlar bu konuda.
Canım ah o günler bir gelsin ben Canberk'le yola çıkabileceğime emin olabileyim konuşuruz tekrar ama görüşmeyi çok isterim gerçekten.
Ben her sene Ankara'ya gelirdim çünkü üniversiteden çok çok samimi iki arkadaşım orada yaşıyor gerçi biri şu an Amerika ya gitti iki seneliğine.
Tabii o zamanlar çoluksuz çocuksuz kafam ne isterse ona göre takılan bir tiptim böyle nasıl olur bilmem ama içimden de dürtüklüyor şeytan işte bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?