2009 Aralık Anneleri

maşallah öykümüze de bizimkini görebilecek miyim ben acaba .. bilmiyorumkismile

beren yoksa bende yokumm bırak bu işleri meralll alsanaalsanasmile

herşey zamanla işte cnmm hayırlısı kuzucuklarımıza

sanırım cinnet geçiriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koydum nazı yatağına kapattım odasının kapısını da ağlarsa ağlasın delirdim ya sabah sabah!!!!!!!!!!!!!! oturdum ağlıyorum sinirden ne biçim bi kız oldu bu ya!!!!!!!!!!!

hay allah ya sibelim az sakinleşmeye çalış
bu sıralar hepsinde var bir tuhaflık aylarının verdiği bir durum olsa gerek
haktanda çok yapışık bana nefes aldırmıyo resmen ama yapcak bişey yok onların dediği olcak işi gücü bırakcaz alcaz kucağa
bakıcı olaylarındanda çok bunaldın yıprandı iyice sinirlerin canımın içi ama sabır az daha işe başlayınca daha iyi olcaksın bak

günaydınlar
inşallah okuycam bakalım geçmişi bankayla güreşmekten pestilim çıktı
nevracım güle güle kullan şekerim

sibelcim az sakin ol.. haklısın bazen sınırları zorluyorlar , ayları gereğimi bilmiyorum ben de anlamadım ama napalım ..hespi öyle .. onların huyuna, suyuna göre gitmek geekiyoo.. sen bu aralar fazla yıprandın herşey üst üste geldi.. az daha sabret bak göreceksin işe başlayınca arkadaş ortamı filan biraz daha nefes alıp rahatlıyacaksın..

ama irtibatlar kayıtlı arkadaşlarımızdan hangilerinin online olduğunu gösteriyor sadece topicte kimlerin olduğu yok ki?

eskişeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr günaydın bacılar opuyorumnanaktan

günaydın, günaydın, günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
hepimizin günü güzel geçsin,
geçmişe bakıp geliyorum

sağol nevracım iyiyiz emremiz nasıl peki opuyorumnanaktan
bu arada aldım ibanını göndercem 3ünde emi canımcım olumunekankayizsmile

emre de iyi çok şükür .. napsın kuduru işte . laelaelaelaelae 1-5 arası demiştik zaten sorun olmaz canım .. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydınlar herkesee.bugün manisa da da yağmur vaar. bir saat önce öyle bir yağdı ki anlatamam. ama hava serinledi güzel oldu biraz. Allah sel falan vermesin inşallahta. herkes iyidir umarım. benim kızımında bu aralar huysuzluğu üstünde başkalaşım geçiriyorlar sanırım yine.

emre de iyi çok şükür .. napsın kuduru işte . laelaelaelaelae 1-5 arası demiştik zaten sorun olmaz canım .. opuyorumnanaktan

anam hepsi kuduruk bunların hepsiiii kaydirigubbakcemile3
tamam o saman canummmm olumunekankayizsmile

günaydın nilgüncüm.. amin her günümüz inşallah ..

bu sabah yağmur var istanbulda .....
ankara nasıl arkideşler.....

samsun yanıyo
eh başlar şimdiden sonra yavaş yavaş yağmur mevsimi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…