günaydın tülaycımopuyorumnanaktan
birde ayağa kalkmayı öğrendi hanım
gece ne zaman yatağına tutunmuş ayakta beni bekliyor oluyor
nasıl bir enerjidir bu sempatiksalakcinni
uyu işte altın kuru, karnın tok dimi ama
beren yoksa bende yokumm bırak bu işleri meralll alsanaalsanasmilekuzum benim yaaaaaa
demek annesi gibin yapmıycak
çok tatlı oluyorlar baharcım emeklesin ama işte başlıyor ozaman tüm yaramazlıklar
bakalım yürüdüklerinde ne yapacağız
öykü artık emeklemiyor jet hızıyla ilerliyor diyebilirim cnm.
öyküyle senin saçını çekerizÇok üzgünüm çoook
beren yoksa sende gelmeÇok üzgünüm çoook
kk yönetimine duyurulur
biz online olanları neden göremiyoruz
hayırlı olsun baharcım.. beren kuzumuza da adımlarını görürsünüz inşallah.. Darısı bizimde başımıza .. Oğluş bu konuyu ağırdan alıyoo kendini yormayı hiç niyeti yok.. oyuncaklara kendi gideceğine bağırınca onların kendine geleceğini sanıyoo .. Bakalım çözer inşallah .. bekliyoruz....
yukarıdaki yararlı linklerden irtibat penceresini aç değince kimler olduğu gözüküyoo. geçmişte yazmışlar ortan gördüm bende.. sempatiksalakcinni
sanırım cinnet geçiriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koydum nazı yatağına kapattım odasının kapısını da ağlarsa ağlasın delirdim ya sabah sabah!!!!!!!!!!!!!! oturdum ağlıyorum sinirden ne biçim bi kız oldu bu ya!!!!!!!!!!!
sanırım cinnet geçiriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koydum nazı yatağına kapattım odasının kapısını da ağlarsa ağlasın delirdim ya sabah sabah!!!!!!!!!!!!!! oturdum ağlıyorum sinirden ne biçim bi kız oldu bu ya!!!!!!!!!!!
günaydın arkideşlerrrr :1rolleyes:
nasılsınız iyimisiniz?
günaydınlar
inşallah okuycam bakalım geçmişi bankayla güreşmekten pestilim çıktı
nevracım güle güle kullan şekerim
teşekkür ederiz .. olumunekankayizsmile kesenize bereket.. :1hug:
günaydın yasemincim.. biz iyiyiz.. haktan paşamız nasıl bugün..
sağol nevracım iyiyiz emremiz nasıl peki opuyorumnanaktan
bu arada aldım ibanını göndercem 3ünde emi canımcım olumunekankayizsmile
günaydın, günaydın, günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
hepimizin günü güzel geçsin,
geçmişe bakıp geliyorum
emre de iyi çok şükür .. napsın kuduru işte . laelaelaelaelae 1-5 arası demiştik zaten sorun olmaz canım .. opuyorumnanaktan
günaydın nilgüncüm.. amin her günümüz inşallah ..
bu sabah yağmur var istanbulda .....
ankara nasıl arkideşler.....
günaydınlar herkesee.bugün manisa da da yağmur vaar. bir saat önce öyle bir yağdı ki anlatamam. ama hava serinledi güzel oldu biraz. Allah sel falan vermesin inşallahta. herkes iyidir umarım. benim kızımında bu aralar huysuzluğu üstünde başkalaşım geçiriyorlar sanırım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?