Canberk de çok beter gündüz güzel uyuyor, denize falan girince de gece de iyi uyuyordu ama bir hafta on gündür gene çok bozuldu uykusu artık yarım saatte bir uyanıp emmesini bile arar oldum çünkü memeyi ağzından hiç çıkarmamaya başladı çektiğim an kıyamet kopuyor emzik de almıyor ne yazık ki-bence emzik gerçekten çok büyük rahatlıkmış anne için- Günlerdir gece iki saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum.
Maaşallah Nilay'a ne kadar güzel imrendim Nilgün inan ki sen böyle söyleyince ikinci çocuğa ama Canberk nasıl bir abi olur bilmem genellikle kız çocuklar daha hassas oluyorlar bu konuda.
Canım ah o günler bir gelsin ben Canberk'le yola çıkabileceğime emin olabileyim konuşuruz tekrar ama görüşmeyi çok isterim gerçekten.
Ben her sene Ankara'ya gelirdim çünkü üniversiteden çok çok samimi iki arkadaşım orada yaşıyor gerçi biri şu an Amerika ya gitti iki seneliğine.
Tabii o zamanlar çoluksuz çocuksuz kafam ne isterse ona göre takılan bir tiptim böyle nasıl olur bilmem ama içimden de dürtüklüyor şeytan işte bakalım hayırlısı.
Minayi hasta ettimüstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam Allahım evlatlarımızı korusun
Geçmiş olsun minaya . .inşallah sabaha bişey kalmaz bazen Halitde terliyo üstünden bi esintiden bile hapşırmaya başlıyor ama biraz sıcak tuttumu geçiyo . . yada bana oyle geliyoo :)) al minayı koynuna güzelce ısıt ohhh sabaha bişeyi kalmaz inşallah . .
günaydın nilgüncüm.. amin her günümüz inşallah ..
bu sabah yağmur var istanbulda .....
ankara nasıl arkideşler.....
Sagol Funda hiç aklıma gelmedi pekmez seker De vermedim hiç deneyeyim yarın sabah Kahvaltida hemen ay ewt ya sonradan bırakmazlar biberonu :) saglık ocağından vermişlerdi bit kağıt 9 aylikken bardak ve kasığa alıştırın biberonla vermeyin diyor ben kızı 10 aylikken biberona alıştırmaya çalışıyorum var bu iste bir terslik ama)))
küstüm işte sana bana elalem dedin sen, kötü kadın
canım arkadaşlarım nasılsınız...bugün giremedim hiç bi bilge ile nevraya yazabildim özelden geçmişi gece okumaya çalışırım..
kardeşim konya selçuk üni. kazandı kamu yönetimi gece onu uğurladık erken gidecekmiş kayıt hafta içi olacak...bugün de çek vardı onun para ayarlamaları falan derken provalar anca bu saat oldu kimse kalmamış herhalde...günümüz tekrar hayırlı uğurlu olsun...kimin aklına geldiyse fikrine sağlık walla..pazar günü eşime söyledimmm çok garipsizniz siz yaa dedi :)))
oğluşa tavuk patates havuç haşladım nasıl yedireyim ben bunu söyleyin sulu olmayınca yemiyoda
Minayi hasta ettimüstünü su dökmüş diye değiştirirken giyinmek istemedi uyuya kaldı bende hazır uyumusken ellemedim üstüne örttüm giysiyi sadece bir uyandı 20 dk sonra göz ve burun akıyor hasta olmasın diye üstünü dgstrdim goya Dr aradım burnunu bol bol serum fizyolojikle temizlede dedi de Cook zor inşallah iyileşir yarına birazdaha bazen kendimi çok sacma davranirken görüyorum ne akla hiZmet giyirmedimki üstüne bisey ortmeyle olurmu terliyorlar tüm gün essek kafam Allahım evlatlarımızı korusun
yarın bende 10 da okula gidicem...
semineler başlıyor...
içim darlanık biraz bakalım...
iyi geceler herkese
sanırım cinnet geçiriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koydum nazı yatağına kapattım odasının kapısını da ağlarsa ağlasın delirdim ya sabah sabah!!!!!!!!!!!!!! oturdum ağlıyorum sinirden ne biçim bi kız oldu bu ya!!!!!!!!!!!
günaydın arkideşlerrrr :1rolleyes:
nasılsınız iyimisiniz?
günaydın, günaydın, günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
hepimizin günü güzel geçsin,
geçmişe bakıp geliyorum
günaydınlar herkesee.bugün manisa da da yağmur vaar. bir saat önce öyle bir yağdı ki anlatamam. ama hava serinledi güzel oldu biraz. Allah sel falan vermesin inşallahta. herkes iyidir umarım. benim kızımında bu aralar huysuzluğu üstünde başkalaşım geçiriyorlar sanırım yine.
günaydınn bilgecimm
ya ben babasının arkadaşlarını kastettim nilgüüüüün
ha kötüyüm kabul de şakkıdı seni düşünerek elalem demedimdi ama dur şimdi düşüneyim senin de oğlun var hemi de yakışıklı eylülümün aklı falan karışır tövbe olmaz sizde de kalamaz kötükedihüso
ben blendardan geçiriyorum çorbayla püre arası oluyor bir de soğan ve sarımsak da katıyorum mutlaka doğal antibiyotikler malum yerimseniben
günaydın
huysuz olmayan yok gerçekten diş, hava, büyüme sıkıntıları... benim kadın doğumcum "akıllarıyla bedenlerinin yetileri örtüşmediğinde gergin olurlar" demişti. anne ve doktor olarak gözlemim budur demişti ve bence haklı artık akılları birçok şeye yetiyor ama beden takip edemiyor kalkıp gitmek istiyor popo aşağı çekiyor, alkışlamak istiyor el denk gelmiyor ben olsam ben de çılgın gibi olurdum yani :sm_confused:
opuyorumnanaktan
canım arkadaşlarım nasılsınız...bugün giremedim hiç bi bilge ile nevraya yazabildim özelden geçmişi gece okumaya çalışırım..
Kardeşim konya selçuk üni. Kazandı kamu yönetimi gece onu uğurladık erken gidecekmiş kayıt hafta içi olacak...bugün de çek vardı onun para ayarlamaları falan derken provalar anca bu saat oldu kimse kalmamış herhalde...günümüz tekrar hayırlı uğurlu olsun...kimin aklına geldiyse fikrine sağlık walla..pazar günü eşime söyledimmm çok garipsizniz siz yaa dedi :)))
bu arada önemli bişiler var mı okuyamadım ya merakta ediyorummm:d bu arada face e yeni fotolar yükledimmm..
Burada da bişiler yükledim ama sinir etti beni tam olmadı yanee haberiniz olsunnnn..
Herkes koceman öpüldü....
sanırım cinnet geçiriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koydum nazı yatağına kapattım odasının kapısını da ağlarsa ağlasın delirdim ya sabah sabah!!!!!!!!!!!!!! Oturdum ağlıyorum sinirden ne biçim bi kız oldu bu ya!!!!!!!!!!!
günaydın arkideşlerrrr :1rolleyes:
Nasılsınız iyimisiniz?
fotoğrafını ekleyebildim çekip . şişe cam. Filin içine bu bardağı koyuyorum. Diğerleriyle asla içiremiyorum. Heryere böyle.susadığında çok içiyor. Doyduğuda 1 damla içiremiyorum. Susamasını bekliyorum. Huysuzlanıyo veriyorum. Aşırı su içmekten de kilo almıyor dünya kesin.
bilge nasılsın umut nasıl? iyice düzeldi demi
iyiki burdasıni ne çok şey öğreniyorum sendenolumunekankayizsmile
ama yinede kötüsün işte tımam mı? :)))))))))))
ya bu arada burcuk dan ses çıkmıyori telefonu varsa bi arasan bilge, merak ettim durumlar nedir diye
CANIM BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZyasemin nasılsın?
baharcım beren emeklemeye başlamış, :)) hayırlı olsun
yakında koltuktan yataktan tutunup kalkmayada başlar
meralcim sen nasılsın öykü nasıl???
sibel napıyosun, naz duruldu mu biraz, hatırlatmak istemiyorum ama yarınki program ne???
bilge nasılsın umut nasıl? iyice düzeldi demi
AY EVET YA ÇOK KAYNATMIŞLARgece gece ne yaptınız yaw, bayağı kaynatmışsınız
canım bana iban numaranı tekrar gönderirmisin bulamıyorum(
uyuttum cadıyı şimdi. sabahki olayı anlatiim (bilgecim kız uyuyo şimdi aramiim dedim uyanır zilli) yeni bi huy edindi benimki. ellerinden tutup gezdirceksin ama o ne tarafa isterse yook aksi bi tarafa dönersen kendini geriye doğru fırlatıyo.. neyse hadi istediği yöne yürüyosun neye dokunmak isterse dokuncak dokundurmadınmı hooop kendini geriye doğru fırlatıyo... hadi tamam dokunduk. mesela masanın ayağı.. onunla oynamak istiyo oynuyo oynuyo oynuyo e bel bu öyle dur dur olmuyo tabi oturtiim diyorum hooop çığlık çığlığa ağlayarak kendini geriye fırlatıyo.. hadi ordan gidelim başka yerlere yürüyelim desem yine aynı..!!!! e bu ne böyle gün geçermi.. zaten benim belim rahatsız yemin ederim deli etti beni. sabah uyandığından beri iki büklüm geziyorum evde kahvaltı bile etmedim. bide öyle kuvvetli atıyoki kendini geriye doğru anlatamam.. yürüteçte de durmuyo artık.( tabi istediği yerlere giremiyo onunla yada elini uzatıyo yetişemiyo) e madem öyle bi zahmet emekle yada yürümeyi öğren dimi ama sempatiksalakcinni
nilaycım yarınki programım canım arkama bakmadan kaçıcam evden -tatlicadiarzu- işe gdiyorum diye evden çıkan karımdan bir daha haber alamadım :1ninca: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sabah ablam gelecek bana kociş beni işe bırakcak çünkü henüz servisin kaçta nerden geçtiğini servisin hangisi olduğuun vs. bilmiyorum. şekerpınara da tek başıma gidemem. akşamda servisle döner hem öğrenirim saatini filan. öyle işte..allah büyük.. inşallah naz için en iyisi olur..
uyuttum cadıyı şimdi. sabahki olayı anlatiim (bilgecim kız uyuyo şimdi aramiim dedim uyanır zilli) yeni bi huy edindi benimki. ellerinden tutup gezdirceksin ama o ne tarafa isterse yook aksi bi tarafa dönersen kendini geriye doğru fırlatıyo.. neyse hadi istediği yöne yürüyosun neye dokunmak isterse dokuncak dokundurmadınmı hooop kendini geriye doğru fırlatıyo... hadi tamam dokunduk. mesela masanın ayağı.. onunla oynamak istiyo oynuyo oynuyo oynuyo e bel bu öyle dur dur olmuyo tabi oturtiim diyorum hooop çığlık çığlığa ağlayarak kendini geriye fırlatıyo.. hadi ordan gidelim başka yerlere yürüyelim desem yine aynı..!!!! e bu ne böyle gün geçermi.. zaten benim belim rahatsız yemin ederim deli etti beni. sabah uyandığından beri iki büklüm geziyorum evde kahvaltı bile etmedim. bide öyle kuvvetli atıyoki kendini geriye doğru anlatamam.. yürüteçte de durmuyo artık.( tabi istediği yerlere giremiyo onunla yada elini uzatıyo yetişemiyo) e madem öyle bi zahmet emekle yada yürümeyi öğren dimi ama sempatiksalakcinni
nilaycım yarınki programım canım arkama bakmadan kaçıcam evden -tatlicadiarzu- işe gdiyorum diye evden çıkan karımdan bir daha haber alamadım :1ninca: Kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sabah ablam gelecek bana kociş beni işe bırakcak çünkü henüz servisin kaçta nerden geçtiğini servisin hangisi olduğuun vs. Bilmiyorum. şekerpınara da tek başıma gidemem. Akşamda servisle döner hem öğrenirim saatini filan. öyle işte..allah büyük.. Inşallah naz için en iyisi olur..
CANIM BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ
SENİN KUZUCUKLAR NASIL SEN NASILSIN TATLIM
AY EVET YA ÇOK KAYNATMIŞLAR
UYKU DÜZENLERİ RAMAZAN AYI İLE BİRLİKTE HEPTEN ÇÖKTÜ HATUNLARINakannehir
SİBEL SİBEL SİBEL
RELAX OL TATLIM
HEPİMİZİN YAVRUSU AYNI ŞEYLERİ YAPIYOR
O SENİN BELİNİN AĞRIDIĞIBİLMEZ
BU AYLARDA YENİ ŞEYLER KEŞFETMEK İSMELERİDE GAYET NORMAL
ÖYLE KUVVETLİ ŞEKİLDE GERİ ATMALAR ÖYKÜDEDE VAR
ÇOCUK SABIR İŞİ NE OLUR SİNİRLENME
BAK SEN GERİLDİKÇE KUZUN DA GERİLECEK İYİCE HUYSUZLANACAK
ARADIM AMA NAZ UYUMUŞ SANIRIM
UMARIM UYANDIRMAMIŞIMDIR:1no2:
ARADIM AMA NAZ UYUMUŞ SANIRIM
UMARIM UYANDIRMAMIŞIMDIR:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?