2009 Aralık Anneleri

walla biz dört gözle bekliyoruz, kendine güvendiğin zaman hemen gel,

ya bu 2. çocuk olayı herkes için aynı bende nilay 6 yaşına gelene kadar hiç düşünmedim, yinede düşünmezdim ama, bu seferde Nilayı kardeşten mahrum etmek istemdimi 40 yaşına gelipte ben bu çocuğa niye kardeş yapmadım diye vizdan azabı çekmek istemedim.

asla yapmam diyordum, şimdide iyiki olmuş diyorum..
o yüzden kesin konuşmamak lazım, zamanla değişiyor insanın fikri

geçmiş olsun Allah beterinden saklasında kendini suçlama, hemen 20 dk. öyle uyudu diye olmamaıştır o evveliyatı vardır,
hem senin gibi bir annenin elinde hemencik iyileşir minacık

halit nasıl oldu canım

günaydın nilgüncüm.. amin her günümüz inşallah ..

bu sabah yağmur var istanbulda .....
ankara nasıl arkideşler.....

ankarada henüz yağmur yok, haifi serindi sabah şimdi yine sıcak ama yarın için 25 derece diyor bakalım

yasemin nasılsın?

baharcım beren emeklemeye başlamış, :)) hayırlı olsun
yakında koltuktan yataktan tutunup kalkmayada başlar

meralcim sen nasılsın öykü nasıl???

sibel napıyosun, naz duruldu mu biraz, hatırlatmak istemiyorum ama yarınki program ne???

bilge nasılsın umut nasıl? iyice düzeldi demi

Fotoğrafını ekleyebildim çekip . Şişe cam. Filin içine bu bardağı koyuyorum. Diğerleriyle asla içiremiyorum. Heryere böyle.Susadığında çok içiyor. Doyduğuda 1 damla içiremiyorum. Susamasını bekliyorum. Huysuzlanıyo veriyorum. Aşırı su içmekten de kilo almıyor Dünya kesin.

Eklentiler

• $DSC00018.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
küstüm işte sana bana elalem dedin sen, kötü kadın

ya ben babasının arkadaşlarını kastettim nilgüüüüün
ha kötüyüm kabul de şakkıdı seni düşünerek elalem demedimdi ama dur şimdi düşüneyim senin de oğlun var hemi de yakışıklı eylülümün aklı falan karışır tövbe olmaz sizde de kalamaz kötükedihüso

canım hayırlı uğurlu olsun kardeşinin okulu

oğluşa tavuk patates havuç haşladım nasıl yedireyim ben bunu söyleyin sulu olmayınca yemiyoda

ben blendardan geçiriyorum çorbayla püre arası oluyor bir de soğan ve sarımsak da katıyorum mutlaka doğal antibiyotikler malum yerimseniben

20 dakikayla olmaz o iş pelincim merak etme bir şeyi yoktur. bize de bazen öyle bir burun akıntısı hapşuruk gelip gitmiyor mu? yani bana oluyor en azından. sürüyorsa da duşunu birazcık daha sıcak aldır soğukalgınlığı çıksın kendini de üzme sen onu uykusundan etmemeye çalışıyordun üzerini örtmüşsün daha ne yapacaktın :teselli:

yarın bende 10 da okula gidicem...
semineler başlıyor...
içim darlanık biraz bakalım...
iyi geceler herkese

inşallah iyi geçiyordur senin için de nehir için de a.s.

huuuu tilifon bekliyorum tilifooooooonnnnnn

günaydın arkideşlerrrr :1rolleyes:
nasılsınız iyimisiniz?

günaydın şeker ben iyiyim (3 gündür bana ait olmayan belim dışında) sen nasılsın haktan nasıl?

günaydın, günaydın, günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn
hepimizin günü güzel geçsin,
geçmişe bakıp geliyorum

Şeniz

sıcaaaaaaaaakkkkkkkkk mafoldumben

günaydın
huysuz olmayan yok gerçekten diş, hava, büyüme sıkıntıları... benim kadın doğumcum "akıllarıyla bedenlerinin yetileri örtüşmediğinde gergin olurlar" demişti. anne ve doktor olarak gözlemim budur demişti ve bence haklı artık akılları birçok şeye yetiyor ama beden takip edemiyor kalkıp gitmek istiyor popo aşağı çekiyor, alkışlamak istiyor el denk gelmiyor ben olsam ben de çılgın gibi olurdum yani :sm_confused:

günaydınn bilgecimm

opuyorumnanaktan

iyiki burdasıni ne çok şey öğreniyorum sendenolumunekankayizsmile

ama yinede kötüsün işte tımam mı? :)))))))))))

ya bu arada burcuk dan ses çıkmıyori telefonu varsa bi arasan bilge, merak ettim durumlar nedir diye

canım bana iban numaranı tekrar gönderirmisin bulamıyorum (

uyuttum cadıyı şimdi. sabahki olayı anlatiim (bilgecim kız uyuyo şimdi aramiim dedim uyanır zilli) yeni bi huy edindi benimki. ellerinden tutup gezdirceksin ama o ne tarafa isterse yook aksi bi tarafa dönersen kendini geriye doğru fırlatıyo.. neyse hadi istediği yöne yürüyosun neye dokunmak isterse dokuncak dokundurmadınmı hooop kendini geriye doğru fırlatıyo... hadi tamam dokunduk. mesela masanın ayağı.. onunla oynamak istiyo oynuyo oynuyo oynuyo e bel bu öyle dur dur olmuyo tabi oturtiim diyorum hooop çığlık çığlığa ağlayarak kendini geriye fırlatıyo.. hadi ordan gidelim başka yerlere yürüyelim desem yine aynı..!!!! e bu ne böyle gün geçermi.. zaten benim belim rahatsız yemin ederim deli etti beni. sabah uyandığından beri iki büklüm geziyorum evde kahvaltı bile etmedim. bide öyle kuvvetli atıyoki kendini geriye doğru anlatamam.. yürüteçte de durmuyo artık.( tabi istediği yerlere giremiyo onunla yada elini uzatıyo yetişemiyo) e madem öyle bi zahmet emekle yada yürümeyi öğren dimi ama sempatiksalakcinni

ah bilgecim bizim evde balkon yok odalarda da kapı yok.. benim kız çıt desen uyanır oyüzden arayamadım..uyansın da ararım. zaten uyuyca yarım saat..-tatlicadiarzu-

ya bu arada ne ilginç evim var demi yani anlatınca tuhaf geliyo.. mutfak filan da amerikan zaten. naz hanım ooohh heryeri kurcalıyo işte...laelaelaelaelae

hayırlı olsun kardeşinin okulu canım

canım sinirlerin gerildi ama hepsi aynı inan neden bilmiyorum sürekli ağlamaklılar dün akşam parça parça pide yiyordu bayağı yedi 1-2 çay kaşığı kadar çorba içti bende 1 parça pideyi çorbaya batırıp verdim ağzına ne oldu anlamadım bağıra baüğıra ağlamaya başladı şok oldum zaten sürekli kucak istiyor annem namaz kılarken yerde eteklerini çekişyor kadıncağızın kucağına alsın diye

günaydın arkideşlerrrr :1rolleyes:
Nasılsınız iyimisiniz?

günaydın canım artık fazla gelmiyorsun

nasıl birşey bu çözxemedim cadıarzu

günaydın güzel anneler
alıntıyı unutmuşum geçmiş olsun pelinciğim ama ondan değildir heralde vardır evveliyatı ama sen onu turp edersin hemen inşallah benim kız da bir gün öyle yattı ve her zaman kinden fazla uyudu o çok sıcaklarda bende bugün hava serin diye iyice giydirdim aceleyle çıktık evden tam arabaya binerken bir baktım ayacıklar çıplak içim gitti klimayı açtım sıcacık yaptım arabayı

bilge nasılsın umut nasıl? iyice düzeldi demi

fazla bile düzeldi maşallah sırnaşık şey

iyiki burdasıni ne çok şey öğreniyorum sendenolumunekankayizsmile

ama yinede kötüsün işte tımam mı? :)))))))))))

ne dedimkine ben yine :1shok:

kötüyüm allama bin şükür kabul şakkıdı

ya bu arada burcuk dan ses çıkmıyori telefonu varsa bi arasan bilge, merak ettim durumlar nedir diye

11de aradım açmadı o müsait olunca arar nilgüncüm... dün sabah kafa dağıtmaya dışarı çıkacaklardı burcu eylül anane ve dede... akşam misafir vardı arayamadım ama aklım hep süt vaziyetinde kaldı şimdi de açmadı biraz daha bekler tekrar ararım daha olmadı

nilaycım yarınki programım canım arkama bakmadan kaçıcam evden -tatlicadiarzu- işe gdiyorum diye evden çıkan karımdan bir daha haber alamadım :1ninca: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sabah ablam gelecek bana kociş beni işe bırakcak çünkü henüz servisin kaçta nerden geçtiğini servisin hangisi olduğuun vs. bilmiyorum. şekerpınara da tek başıma gidemem. akşamda servisle döner hem öğrenirim saatini filan. öyle işte..allah büyük.. inşallah naz için en iyisi olur..

günaydın
huysuz olmayan yok gerçekten diş, hava, büyüme sıkıntıları... benim kadın doğumcum "akıllarıyla bedenlerinin yetileri örtüşmediğinde gergin olurlar" demişti. anne ve doktor olarak gözlemim budur demişti ve bence haklı artık akılları birçok şeye yetiyor ama beden takip edemiyor kalkıp gitmek istiyor popo aşağı çekiyor, alkışlamak istiyor el denk gelmiyor ben olsam ben de çılgın gibi olurdum yani :sm_confused:

opuyorumnanaktan[/QUOTE]

evet katılıyorum canım çok mantıklı geldi banada..

CANIM BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ
SENİN KUZUCUKLAR NASIL SEN NASILSIN TATLIM

gece gece ne yaptınız yaw, bayağı kaynatmışsınız
AY EVET YA ÇOK KAYNATMIŞLAR
UYKU DÜZENLERİ RAMAZAN AYI İLE BİRLİKTE HEPTEN ÇÖKTÜ HATUNLARINakannehir

SİBEL SİBEL SİBEL
RELAX OL TATLIM
HEPİMİZİN YAVRUSU AYNI ŞEYLERİ YAPIYOR
O SENİN BELİNİN AĞRIDIĞIBİLMEZ
BU AYLARDA YENİ ŞEYLER KEŞFETMEK İSMELERİDE GAYET NORMAL
ÖYLE KUVVETLİ ŞEKİLDE GERİ ATMALAR ÖYKÜDEDE VAR
ÇOCUK SABIR İŞİ NE OLUR SİNİRLENME
BAK SEN GERİLDİKÇE KUZUN DA GERİLECEK İYİCE HUYSUZLANACAK

ARADIM AMA NAZ UYUMUŞ SANIRIM
UMARIM UYANDIRMAMIŞIMDIR:1no2:

sibel canım inşallah herşey hiç ummadığın kadar yolunda gider.. Allah yardım eder sakın endişelenme.. evden sağ ayağınla çık.. dua et.. herşey yoluna girer düzen kurulur zamanla aylardır işinden ayrısın şimdi onunda verdiği bi stres var üzerinde.. merak etme.. naz sana yardımcı olur annesi uyum sağlayarak

gönderdim canım .. zilli şey hazır sen gezdiriyorsun niye öğrensin kii.. kaydirigubbakcemile2

hadi hayırlısı sibelcim

ayy senmiydin canım ya açamadım. yok telin sesi sürekli kapalı benim. ev telin fişi çekik zili söktüm sempatiksalakcinni piskopat anne ve kızı kaydirigubbakcemile3 ya cidden bu kendini geriye atma huyu geçicidir dimi.. en korktuğum ve sevmediğim şey böyle alışveriş merkezlerinde görürüz ya oyuncak ister alınmayınca kendini yerlere fırlatır bazı çocuklar :1shok: öyle olmaz demi -tatlicadiarzu- yok belimin ağrımasını geçtim de şu kendini geriye atma olayı çıldırttı beni ya. yürüteçte de yapıyo aynısını küt diye duvara vurdu geçen.

e kuzum sen umut'u anlatıyosunnnn boshayallersmile vallahi teselli olsun diye söylemiyorum birebir aynı... istediği yere gitmedin mi yer gök inliyor gidene kadar gidiyosun bu kez gittiğin yerde istediği pozisyonda durmadığın için zırlıyor mız mız mız bütün gün (şu 3 günde yedi bitirdi beni)... en sevmediğim çocuk tipidir mız mız her şeyi ağlayarak halledenler onlardan mı olacak diyorum sonra kadındoğumcumun dediği şey geliyor aklıma... kendi işini kendi göremediği için sinir basıyor çocuğa... e haklı ama garibim ya düşünsene biz de birilerine bağımlı olsak akannehir allah korusun :sinifsinif:

ARADIM AMA NAZ UYUMUŞ SANIRIM
UMARIM UYANDIRMAMIŞIMDIR:1no2:

uyandıysa bile ben uyandırmışımdır meral kaydirigubbakcemile3 yazık sibel bakmak zorunda kaldı sabahtan beri zırt zırt zırt telefon :jeyyar:

hadi ben 1e kadar kaybolur... bugünden itibaren 18 aralık'a kadar da 15.30da paydos ediyorum zaten moralim çok bozuk :umursamaz:

ah canım arkadaşlarım ya :1hug: okadar duygulandımki bi an.. iyiki varsınız.. ilginiz desteğiniz.. çok teşekkür ederim.. çok özlicem sizi.. her fırsatta girmeye çalışırım ama geçmişi mümkün değil takip edemem..bi girer bakarım iyimisiniz herşey yolunda mı diye..ay valla çok duygulandım.. mafoldumben sulugöz oldum sanırım.. akşam eşimle de tartıştık. yarın da işbaşı gergnim.. evde bi yığın iş. ablamla annemi arıyorum biriniz gelin diye işleri varmış. (yarın yapsalar olmuyo sanki) ee anne gergin olunca kıza da geçiyo o da haklı şimdi sarılmış benim tişörtüme uyuyo. nası üzüldüm şimdi ona kızdım diye..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…