canım bana iban numaranı tekrar gönderirmisin bulamıyorum(
uyuttum cadıyı şimdi. sabahki olayı anlatiim (bilgecim kız uyuyo şimdi aramiim dedim uyanır zilli) yeni bi huy edindi benimki. ellerinden tutup gezdirceksin ama o ne tarafa isterse yook aksi bi tarafa dönersen kendini geriye doğru fırlatıyo.. neyse hadi istediği yöne yürüyosun neye dokunmak isterse dokuncak dokundurmadınmı hooop kendini geriye doğru fırlatıyo... hadi tamam dokunduk. mesela masanın ayağı.. onunla oynamak istiyo oynuyo oynuyo oynuyo e bel bu öyle dur dur olmuyo tabi oturtiim diyorum hooop çığlık çığlığa ağlayarak kendini geriye fırlatıyo.. hadi ordan gidelim başka yerlere yürüyelim desem yine aynı..!!!! e bu ne böyle gün geçermi.. zaten benim belim rahatsız yemin ederim deli etti beni. sabah uyandığından beri iki büklüm geziyorum evde kahvaltı bile etmedim. bide öyle kuvvetli atıyoki kendini geriye doğru anlatamam.. yürüteçte de durmuyo artık.( tabi istediği yerlere giremiyo onunla yada elini uzatıyo yetişemiyo) e madem öyle bi zahmet emekle yada yürümeyi öğren dimi ama sempatiksalakcinni
nilaycım yarınki programım canım arkama bakmadan kaçıcam evden -tatlicadiarzu- işe gdiyorum diye evden çıkan karımdan bir daha haber alamadım :1ninca: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sabah ablam gelecek bana kociş beni işe bırakcak çünkü henüz servisin kaçta nerden geçtiğini servisin hangisi olduğuun vs. bilmiyorum. şekerpınara da tek başıma gidemem. akşamda servisle döner hem öğrenirim saatini filan. öyle işte..allah büyük.. inşallah naz için en iyisi olur..
:kedi: EVET BENDİMayy senmiydin canım ya açamadım. yok telin sesi sürekli kapalı benim. ev telin fişi çekik zili söktüm sempatiksalakcinni piskopat anne ve kızı kaydirigubbakcemile3 ya cidden bu kendini geriye atma huyu geçicidir dimi.. en korktuğum ve sevmediğim şey böyle alışveriş merkezlerinde görürüz ya oyuncak ister alınmayınca kendini yerlere fırlatır bazı çocuklar :1shok: öyle olmaz demi -tatlicadiarzu- yok belimin ağrımasını geçtim de şu kendini geriye atma olayı çıldırttı beni ya. yürüteçte de yapıyo aynısını küt diye duvara vurdu geçen.
e kuzum sen umut'u anlatıyosunnnn boshayallersmile vallahi teselli olsun diye söylemiyorum birebir aynı... istediği yere gitmedin mi yer gök inliyor gidene kadar gidiyosun bu kez gittiğin yerde istediği pozisyonda durmadığın için zırlıyor mız mız mız bütün gün (şu 3 günde yedi bitirdi beni)... en sevmediğim çocuk tipidir mız mız her şeyi ağlayarak halledenler onlardan mı olacak diyorum sonra kadındoğumcumun dediği şey geliyor aklıma... kendi işini kendi göremediği için sinir basıyor çocuğa... e haklı ama garibim ya düşünsene biz de birilerine bağımlı olsak akannehir allah korusun :sinifsinif:
uyandıysa bile ben uyandırmışımdır meral kaydirigubbakcemile3 yazık sibel bakmak zorunda kaldı sabahtan beri zırt zırt zırt telefon :jeyyar:
hadi ben 1e kadar kaybolur... bugünden itibaren 18 aralık'a kadar da 15.30da paydos ediyorum zaten moralim çok bozuk :umursamaz:
hayırlı olsun kardeşinin okulu canım
canım sinirlerin gerildi ama hepsi aynı inan neden bilmiyorum sürekli ağlamaklılar dün akşam parça parça pide yiyordu bayağı yedi 1-2 çay kaşığı kadar çorba içti bende 1 parça pideyi çorbaya batırıp verdim ağzına ne oldu anlamadım bağıra baüğıra ağlamaya başladı şok oldum zaten sürekli kucak istiyor annem namaz kılarken yerde eteklerini çekişyor kadıncağızın kucağına alsın diye
günaydın canım artık fazla gelmiyorsun
nasıl birşey bu çözxemedim cadıarzu
günaydın güzel anneler
alıntıyı unutmuşum geçmiş olsun pelinciğim ama ondan değildir heralde vardır evveliyatı ama sen onu turp edersin hemen inşallah benim kız da bir gün öyle yattı ve her zaman kinden fazla uyudu o çok sıcaklarda bende bugün hava serin diye iyice giydirdim aceleyle çıktık evden tam arabaya binerken bir baktım ayacıklar çıplak içim gitti klimayı açtım sıcacık yaptım arabayı
canım bana iban numaranı tekrar gönderirmisin bulamıyorum(
uyuttum cadıyı şimdi. sabahki olayı anlatiim (bilgecim kız uyuyo şimdi aramiim dedim uyanır zilli) yeni bi huy edindi benimki. ellerinden tutup gezdirceksin ama o ne tarafa isterse yook aksi bi tarafa dönersen kendini geriye doğru fırlatıyo.. neyse hadi istediği yöne yürüyosun neye dokunmak isterse dokuncak dokundurmadınmı hooop kendini geriye doğru fırlatıyo... hadi tamam dokunduk. mesela masanın ayağı.. onunla oynamak istiyo oynuyo oynuyo oynuyo e bel bu öyle dur dur olmuyo tabi oturtiim diyorum hooop çığlık çığlığa ağlayarak kendini geriye fırlatıyo.. hadi ordan gidelim başka yerlere yürüyelim desem yine aynı..!!!! e bu ne böyle gün geçermi.. zaten benim belim rahatsız yemin ederim deli etti beni. sabah uyandığından beri iki büklüm geziyorum evde kahvaltı bile etmedim. bide öyle kuvvetli atıyoki kendini geriye doğru anlatamam.. yürüteçte de durmuyo artık.( tabi istediği yerlere giremiyo onunla yada elini uzatıyo yetişemiyo) e madem öyle bi zahmet emekle yada yürümeyi öğren dimi ama sempatiksalakcinni
fazla bile düzeldi maşallah sırnaşık şey
ne dedimkine ben yine :1shok:
kötüyüm allama bin şükür kabul şakkıdı
11de aradım açmadı o müsait olunca arar nilgüncüm... dün sabah kafa dağıtmaya dışarı çıkacaklardı burcu eylül anane ve dede... akşam misafir vardı arayamadım ama aklım hep süt vaziyetinde kaldı şimdi de açmadı biraz daha bekler tekrar ararım daha olmadı
nilaycım yarınki programım canım arkama bakmadan kaçıcam evden -tatlicadiarzu- işe gdiyorum diye evden çıkan karımdan bir daha haber alamadım :1ninca: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sabah ablam gelecek bana kociş beni işe bırakcak çünkü henüz servisin kaçta nerden geçtiğini servisin hangisi olduğuun vs. bilmiyorum. şekerpınara da tek başıma gidemem. akşamda servisle döner hem öğrenirim saatini filan. öyle işte..allah büyük.. inşallah naz için en iyisi olur..
CANIM BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ
SENİN KUZUCUKLAR NASIL SEN NASILSIN TATLIM
AY EVET YA ÇOK KAYNATMIŞLAR
UYKU DÜZENLERİ RAMAZAN AYI İLE BİRLİKTE HEPTEN ÇÖKTÜ HATUNLARINakannehir
SİBEL SİBEL SİBEL
RELAX OL TATLIM
HEPİMİZİN YAVRUSU AYNI ŞEYLERİ YAPIYOR
O SENİN BELİNİN AĞRIDIĞIBİLMEZ
BU AYLARDA YENİ ŞEYLER KEŞFETMEK İSMELERİDE GAYET NORMAL
ÖYLE KUVVETLİ ŞEKİLDE GERİ ATMALAR ÖYKÜDEDE VAR
ÇOCUK SABIR İŞİ NE OLUR SİNİRLENME
BAK SEN GERİLDİKÇE KUZUN DA GERİLECEK İYİCE HUYSUZLANACAK
ARADIM AMA NAZ UYUMUŞ SANIRIM
UMARIM UYANDIRMAMIŞIMDIR:1no2:
ah canım arkadaşlarım ya :1hug: okadar duygulandımki bi an.. iyiki varsınız.. ilginiz desteğiniz.. çok teşekkür ederim.. çok özlicem sizi.. her fırsatta girmeye çalışırım ama geçmişi mümkün değil takip edemem..bi girer bakarım iyimisiniz herşey yolunda mı diye..ay valla çok duygulandım.. mafoldumben sulugöz oldum sanırım.. akşam eşimle de tartıştık. yarın da işbaşı gergnim.. evde bi yığın iş. ablamla annemi arıyorum biriniz gelin diye işleri varmış. (yarın yapsalar olmuyo sanki) ee anne gergin olunca kıza da geçiyo o da haklı şimdi sarılmış benim tişörtüme uyuyo. nası üzüldüm şimdi ona kızdım diye..mafoldumben
canım o ne bilsin senin belini ağrıttığını biraz akılları çalışmaya başlayınca bir yerimiz ağrıyor dediğimizde ağlamaya başlayacaklar ne gereği var yürüyecekler kanlı canlı yürüteç bulmuşlar bende aneme dert yandım yürütmemi istiyor herşeyi ellemek tutmak istiyor diye akıllı eğer tutmak istemese ilgi göstermese üzül demekki akkıllanıyor merak edip öğrenmek istiyor diye tabi biz haşat
hem sen hiç sızlanma senin hamarat bütün evi drliyip toparlıyor görüyoruz kız ne işler yapıyor sana pasaklı
çok haklısın evet şükretmemiz lazım, bu açıdan hiç düşünmemiştim
melike senin mesajın içine yazmışım cevabı :)
nilgüncüm ben o mesajı kızına yazmıştım ama :kedi: nasıl kıvırabildimmi.. ya sende okadar yakın isim koymasaydın :dilcikar: hem suçlu hem güçlü tribi kaydirigubbakcemile3
uyandı benim cadı hadi bakalım biz evi turlamaya gidiyoruz...
tımam canım inandım ben hihoyyyt
hiç sorma hepten karışık bizde
nilgün - nilay
gökhan - gökay
iyi mi?????????????
Selaammm
ay ne çok yazmışsınız geçmişte kayboldum kafam da almadı okuduklarımı pekhava yağmurlu karanlık başım ağrıyor uykum var.çok şikayetci bi insan oldum ben ablamın dedii igib hep bi dertten yakınır oldum sıkıldım kendimden de
sizler de iyisiniz dir inş arkadaşlarm
Çok geçmiş olsun Pelin.biz de öyleydik.şimdi geçiyor gibi.hafif öksürüğü var.damla verdi onun için de dr.damladan mıdır nedir aşırı terliyor birkaç gündür badi değiştirmekten bir hal oldukMina daha iyi gözünün akması gecti burnu akıyor umArım o da gecer bugün çıkmam lazım gecmise bakamiyrm herkese teşekkürler gecmis olsun dilekleri için
selam nazancım, biz iyiyiz işte hepimizde aynı, sende iyi ol havadandır, hep aynı şeyleri yapmaktandır,
dönem dönem geliyorlar işte hepimize
ben çok hatırlıyorum, keçileri saydığımı
mert efe nasıl???
Çok geçmiş olsun Pelin.biz de öyleydik.şimdi geçiyor gibi.hafif öksürüğü var.damla verdi onun için de dr.damladan mıdır nedir aşırı terliyor birkaç gündür badi değiştirmekten bir hal olduk
aynı şeylerden,koşturmaktan yorgunluktan...sıkıldım iyice sanırım.bi tuhafım hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.karnım acıkıyor gidip yemiyorum o derece...ööyle oturayım diyorum.akşam da yemek falan filan koşturmakla geçiyor yatıyorum uyuyamıyorum geri kalkıyorum...deliriyomuyum nedir.yarın eşim geç gelecekmiş anneme gideyim bri kalayım hatta orda..yne dert yandım bisüürü
Veriyor musunuz bilmiyorum da bnem oğlan hurmayı çok sevdi.hem de çok faydalıymış sizde deneyin
hımm değişikliğin gelmiş senin, bayramda birşeyler yapsanız fırsat varsa
hiç denemedim, nasıl veriyosun
BEN BAYILDIM SİZİN İSİMLERE EŞİME BİLE SÖYLEDİM O DA BEĞENDİ zemuszemus AMANIN SİZİ İFŞA ETTİM EŞİME KİM OLDUĞUNUZ BİLİNİYOR
eskiden bayramlar güzeldi ama şimdi onu da sevmiyorum eşimin ailesine gidiyoruz malum evli olunca, sıkıcı geçiyor birde içim buruk oluyor hep.
ama oğlum var bu bayram belki daha faklı gelir
normall içinden miinik minik koparıp ağzına verdik bikaçç gündür.bitince bağırıyor yine verin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?