2009 Aralık Anneleri

canım o ne bilsin senin belini ağrıttığını biraz akılları çalışmaya başlayınca bir yerimiz ağrıyor dediğimizde ağlamaya başlayacaklar ne gereği var yürüyecekler kanlı canlı yürüteç bulmuşlar bende aneme dert yandım yürütmemi istiyor herşeyi ellemek tutmak istiyor diye akıllı eğer tutmak istemese ilgi göstermese üzül demekki akkıllanıyor merak edip öğrenmek istiyor diye tabi biz haşat

hem sen hiç sızlanma senin hamarat bütün evi drliyip toparlıyor görüyoruz kız ne işler yapıyor sana pasaklı

kaç yokluğunu hissetsinler hayırlı olsun canım işin işe başlayınca ilk zamanlar zor olacak aklın hep bnazda olacak ama inan insanın psikolojisi düzeliyor benim en azından öyle oldu giyinip hazırlanıyorsun insanlarla diyologa giriyorsun evdeyken ben tüm gün pijamalarla duruyordum işe giderken giyinip saçını fırçalamak bile insanı rahatlatıyor hem param param güzel param sempatiksalakcinni

:kedi: EVET BENDİM
OH SEVİNDİM O ZAMAN. BENDE SESİZE ALIRIM GENELDEyerimseniben
AY EVET SİBEL YA BENDE SİNİR OLURDUM
UMARIM GEÇİCİDR BU DURUM:teselli:

CANIM YAAAAAA:teselli:
AMA BENDE 4 DE ÇIKIYORUM
ÖYKÜYE KAVUŞMAM 5 OLUYOR

1 şişe bir çay bardağı(ince ondan sadece bu) ve selpaktan çıkmış bir kılıf(bu kılıfın içine çay bardağını koyuyorum kırılmasın diye. anlaşılmıyormu çok basit çekmiştim ama.

Son düzenleme:

aaaa aynı bizimki, yürüteçe felan binmiyor artık, bindirmeye çalışınca basıyor çığlığı, anca biri elinden tutup yürütecek, o yüzden ne yapıyoruz, yoruluyoruz ama geçici bir dönem olduğunu biliyoruz ve canımızı sıkmıyoruz.

tamam canım haber edersin, merak ediyorum

ya sibel tamam canın sıkkın işe başlıycani nazda seni üzüyor ama, söylemiyim söylemiyim dedim ama

nilay benim kızım ama yaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nilgünüm ben ya

iyiyiz valla yuvarlanıp gidiyoruz, sabah gökay davul gibi birşey var, ablsından kalam onunla oynarken suratına düşürdü, biraz gözünün altı tahriş oldu, birde sürekli yürümek istiyor..
ablada peşinde
bende evde sürekli koşturan bir tip

üzülme canım üzülme , ayapacak birşey yok bazen gerçekten ne kadar bebek olsaşarda sabır sınırlarını zorluyorlar, bende bir kaç kere yaşadım yani, tecrübeyle sabittir.

nilgüncüm ben o mesajı kızına yazmıştım ama :kedi: nasıl kıvırabildimmi.. ya sende okadar yakın isim koymasaydın :dilcikar: hem suçlu hem güçlü tribi kaydirigubbakcemile3

uyandı benim cadı hadi bakalım biz evi turlamaya gidiyoruz...

tımam canım inandım ben hihoyyyt

hiç sorma hepten karışık bizde

nilgün - nilay
gökhan - gökay

iyi mi?????????????

Selaammm
ay ne çok yazmışsınız geçmişte kayboldum kafam da almadı okuduklarımı pek hava yağmurlu karanlık başım ağrıyor uykum var.çok şikayetci bi insan oldum ben ablamın dedii igib hep bi dertten yakınır oldum sıkıldım kendimden de
sizler de iyisiniz dir inş arkadaşlarm

Mina daha iyi gözünün akması gecti burnu akıyor umArım o da gecer bugün çıkmam lazım gecmise bakamiyrm herkese teşekkürler gecmis olsun dilekleri için

tımam canım inandım ben hihoyyyt

hiç sorma hepten karışık bizde

nilgün - nilay
gökhan - gökay

iyi mi?????????????

BEN BAYILDIM SİZİN İSİMLERE EŞİME BİLE SÖYLEDİM O DA BEĞENDİ zemuszemus AMANIN SİZİ İFŞA ETTİM EŞİME KİM OLDUĞUNUZ BİLİNİYOR

selam nazancım, biz iyiyiz işte hepimizde aynı, sende iyi ol havadandır, hep aynı şeyleri yapmaktandır,
dönem dönem geliyorlar işte hepimize
ben çok hatırlıyorum, keçileri saydığımı
mert efe nasıl???

Mina daha iyi gözünün akması gecti burnu akıyor umArım o da gecer bugün çıkmam lazım gecmise bakamiyrm herkese teşekkürler gecmis olsun dilekleri için
Çok geçmiş olsun Pelin.biz de öyleydik.şimdi geçiyor gibi.hafif öksürüğü var.damla verdi onun için de dr.damladan mıdır nedir aşırı terliyor birkaç gündür badi değiştirmekten bir hal olduk

aynı şeylerden,koşturmaktan yorgunluktan...sıkıldım iyice sanırım.bi tuhafım hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.karnım acıkıyor gidip yemiyorum o derece...ööyle oturayım diyorum.akşam da yemek falan filan koşturmakla geçiyor yatıyorum uyuyamıyorum geri kalkıyorum...deliriyomuyum nedir.yarın eşim geç gelecekmiş anneme gideyim bri kalayım hatta orda..yne dert yandım bisüürü

Veriyor musunuz bilmiyorum da bnem oğlan hurmayı çok sevdi.hem de çok faydalıymış sizde deneyin

hımm değişikliğin gelmiş senin, bayramda birşeyler yapsanız fırsat varsa

hımm değişikliğin gelmiş senin, bayramda birşeyler yapsanız fırsat varsa

eskiden bayramlar güzeldi ama şimdi onu da sevmiyorum eşimin ailesine gidiyoruz malum evli olunca, sıkıcı geçiyor birde içim buruk oluyor hep.
ama oğlum var bu bayram belki daha faklı gelir

BEN BAYILDIM SİZİN İSİMLERE EŞİME BİLE SÖYLEDİM O DA BEĞENDİ zemuszemus AMANIN SİZİ İFŞA ETTİM EŞİME KİM OLDUĞUNUZ BİLİNİYOR

tüh ne yapsakki acep :1ninca::1ninca:

biz aştık iyice sınrlarımızı zati, gündü hediyeydi derken sempatiksalakcinni

eskiden bayramlar güzeldi ama şimdi onu da sevmiyorum eşimin ailesine gidiyoruz malum evli olunca, sıkıcı geçiyor birde içim buruk oluyor hep.
ama oğlum var bu bayram belki daha faklı gelir

nazannnnnnnnnnnnn titre ve kendine gel

noluyo sana böyle??????

normall içinden miinik minik koparıp ağzına verdik bikaçç gündür.bitince bağırıyor yine verin diye

yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…