ben kaçar kızıma gidiyorum herkesi öpüyorum
byeeee
yaaaaaaaaa bu online a bende uyuz oldum neden yazmıyor yaaa oynamayın sitenin ayarlarla biz böyle mutluyuz yönetm...............
günaydın canım iyiyiz cadı dün gece canıma okudu bağırdım kaç kere el kadar bebeğe sonra uyuyunca yataktan kalktım kalktım öptüm offf ya içim acıyor sonradan ama sinirlerimi bozdu ne güzel aat 9.5 gibi emerken uyudu ve çok mu acıkmış neyse çok uzun süre emdi emmeyi bıraktı açtı gözlerini hiç ses etmeden yatırdım sepete sallamaya başladım ama o gülmeye başlayınca babamızın yanına gittik oyuncakları verdim oynadık ama rahat durmuyor sürekli birşeyler istiyor beceremiyor kızıyor huysuz sonra emmez uyumaz ağlar ne istediğinide anlamıyorum saat 12 oldu gene emdi uyudu ama yorukldum
bu arada herkese günaydın,
sabah sabah kürek kemiğime bişey oldu, gökay'a uzandım bir daha doğrulamadım, nasıl canım acıyor
sıcak duş aldım ama bana mısın demedi
bir an önce düzelmem lazım,
merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Guatr kesinleşti ama çok şükür nodül yokmuş. Daha başında olduğu için ilaçla geçicek inşallah dedi dr. 1 ay sonra tekrar kan vericem umarım hemen geçer. Bu arada geçenlerde size adım adım sitesine üye oldum demiştim kargo geldi. Üye olan var mı aranızda?
günaydın bilgeeeee
kolay gelsin
bakmaya çalışma lütfen bal cnm
bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus
bilgeeeee günaydıınnn. bizi sensiz bırakma amaaaa :gitme: :gitme:
Burcu biraz biraz gelmeye başlamış sut. Çok şükür dün evde temizlik falan vardı duymamistir belkide Eylül'de iyimis cnm ben 11:30 gibi çıkacağım ama aramız izmite gitmekten daha uzakaksam 10 a o kadar ordayiz esim iftara davetli anca iftardan sonra sonra alacak mesafede uzak resmen valizle gidiyorum :)
günaydın bilge
bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı
şincik 24.5 burcunun ereğlide otelleri varya
e ereğlide hem istanbula hem ankaraya aynı uzaklıkta ya,
e bizde ali enişteye söylesekte otelin müsait olduğu bir vakit, bize kadınlar klübü indirimi yaparaktan oteli tahsis etse,
biz ankaradan , istanbuldakilerde ordan çıksa ortada buluşsak, hep beraber hafta sonunu geçirsek didim ama
kendi kendime didim
tabi bu işe siz ve Ali Enişte ne der onu bilemedim
Arkadaşlar şu tarifi soğan sarımsaksız yada az kyarak paatatesleri de rendeleyerek yapabilirz bebeklere.ben denicem bi fikir olur belki
Bolu Usulü Patates Çorbası Yemek tarifi
aynen canımm.. üç gündür temizlik yapıyorum en son bugün mutfağa girdim tüm mutfak dolaplarını içini dışını buzdolabını heryeri sildim. mikrodalganın içi su ısıtıcısı vs. kireç sökücüler çamaşır suları mahfoldum valla.. son kalan çamaşırları da bitirdim bugün. yani şuan evde silinmedik temizlenmedik hiçbiyer kalmadı.. tüller yıkandı yerler camlar koltuklar heryer silindi. oh be rahat rahat işbaşı yapabilirim. bitek ütü kaldı.. onu da h.sonu artık.. ben temizlik hastasıyımdır. naz dan sonra eskisi kadar ilgilenemedim. ev pis olunca psikolojim bozuluyo.. mutfak çekmecesindeki çatallar bile sıralı durur benim..sempatiksalakcinni ev dağınıksa uyuyamam yemek yiyemem sempatiksalakcinni
yarın işbaşı yapıcam ya çantama ıslak mendil aldım yarın gidip masamı telefonumu filan silerim..ay ne çok konuştum stres çeneme hımm yada parmaklarıma vurdu :1ninca:
kızlaaarrr son dakka gelişmesi!!! kıza görümcem bakacak... ohhh be huzur içinde işe gidebilirim. 600 tl ye anlaştık. off resmen omzumdan bi yük kalktı. inşallah nazım için en iyisi olur.. ya okadar tuhaf hisler içindeyimki uyuyamıyorum.. sabah eğer uyuyo olursa uyandırcam valla onu görmeden koklamadan emzirmeden gidersem işe bütün gün ağalrım heralde mafoldumben
bilgeeee bırakma bizi sensiz emi
bu arada herkese günaydın,
sabah sabah kürek kemiğime bişey oldu, gökay'a uzandım bir daha doğrulamadım, nasıl canım acıyor
sıcak duş aldım ama bana mısın demedi
bir an önce düzelmem lazım,
merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Guatr kesinleşti ama çok şükür nodül yokmuş. Daha başında olduğu için ilaçla geçicek inşallah dedi dr. 1 ay sonra tekrar kan vericem umarım hemen geçer. Bu arada geçenlerde size adım adım sitesine üye oldum demiştim kargo geldi. Üye olan var mı aranızda?
A aaaa ben senin iki çocuğun var zannediyordum nereden uydurduysam hatta inanamayıp profilinideki resimlere falan da baktım o kadar emindim yani iki çocuk olduğuna hemi de iki kız diye kalmış aklımda belki de nikinden dolayıdır senin kız da çok erken hareketlendi değil mi emekleyip kalkması gerçekten çok yoruyor her an bir kazaya uğramasın diye peşindeyiz yüresi belki daha rahat eder miyiz ki?
dur burda lokman hekim var alıp , deneyeyim bari
rica ederim tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay çok tşk ederim, meralcim olumunekankayizsmile Şeniz
evet yönetiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmyaaaaaaaaa bu online a bende uyuz oldum neden yazmıyor yaaa oynamayın sitenin ayarlarla biz böyle mutluyuz yönetm...............
vakit bulduk bu sefer de kimse yokvarsa da göremiyoruz zaten :mymeka:
afiyet olsun şikerler
bilge bahar emzirmiyor canım
ben ben varım:lepi:kaydirigubbakcemile2:smiley-cool:
ellerine sağlık bende dün atacaktım ama unuttum:kedi:sağol şiker sana da Şeniz curly'ye mesaj attım liste geri gelsin diye :umursamaz:
hee onun bitti yani o fasıllar ohaoldumsmile
yanlış hatırlamıyorsa 4. ayda bitti canım
iyi ki varsın bacım Şeniz
ellerine sağlık bende dün atacaktım ama unuttum:kedi:
sendeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmileŞeniza.s.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?