2009 Aralık Anneleri

yaaaaaaaaa bu online a bende uyuz oldum neden yazmıyor yaaa oynamayın sitenin ayarlarla biz böyle mutluyuz yönetm...............

yerim ben tatlı cadımıııı cokacimcoook
çok şey yapmak istiyolar ama beceremeyip kızıyolar, kıyamam yaaaa :1no2:
e doğal olarak bizde yetişemiyoruz ve bizde bunalıyoruz bağırıyoruz sonrada al sana koca bir pişmanlık :1no2:
daha 2.leride yapcas biz melike nasıl olcaksa kaydirigubbakcemile3

hay allah ya çok geçmiş olsun nilgünüüüüüm :teselli:
jel sürüp sarıp sıcak saklamanın faydası olur ama işteyken pek mümkün olmasa gerek (((

buda kötünün iyisi işte çok şükür nodül yokmuş ve allah acil şifalar versin canımmm
guatr nasıl anlaşılıyo, ağrı filan yapıyomu?

günaydın bilgeeeee
kolay gelsin
bakmaya çalışma lütfen bal cnm

deniyorum da ben her sayfayı bitirdiğimde 2 yeni sayfa eklenmiş oluyor sanırım şimdi yakaladım kafamçokkarıştı

bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus

nice sağlıklı 9 aylara tülaycım

bilgeeeee günaydıınnn. bizi sensiz bırakma amaaaa :gitme: :gitme:

arada çalışmam gerekiyo benim de nevracım kaydirigubbakcemile3

gelinimle dünürüme bolca selam götür pelincim

günaydın bilge

günaydın arzucum kaydirigubbakcemile5

bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı

sırnaşık şey namaz münasiptir belki insafa da gelir yüce rabbimin inayetiyle :1ninca:

çok süper fikir ben de diyordum yok mu oteli olan diye ses çıkmamıştı
valla kocayı ikna etmek güç olabilir ama ağzından girip burnundan çıkıp bayanssulusmile
bahar aylarında daha sezon açılmadan ne güzel olur mesela boshayallersmile

Arkadaşlar şu tarifi soğan sarımsaksız yada az kyarak paatatesleri de rendeleyerek yapabilirz bebeklere.ben denicem bi fikir olur belki
Bolu Usulü Patates Çorbası Yemek tarifi

tarife bakamadım nazancım ama sarımsak soğanı niye çıkaracaksın ki? ben koyuyorum çorbasına doğal antibiyotik onlar çoğu sebzeden daha faydalı sadece sarımsak kokuyor çocuk onun da sakıncası yok sokakta fazla mıncıklamıyorlar bahaneyle aklinialirimsmile

yaşlanmak için birebir... dolaplar ve kocalar madalya takıyo di mi yapınca? allahım tez zamanda seni ve senin gibileri kurtarsın bu hastalıktan böyle hayat mı geçer yahu :umursamaz:

hayırlısı olsun da yeğenine parayla mı bakacak? gerçi böyle daha iyi parayla bakıyosun tabii ki istediğimi yapacaksın deme şansın olur ama sanırım pelin demiş sen yine de göz ucuyla bakıcı aramaya devam et bunların sağı solu belli değil malum lmaz:

bilgeeee bırakma bizi sensiz emi

deniyorum canım
bu arada sanırım alıntı yapmadım ama iftara yakın saatte adet görünce o şekilde tamamlanabiliyor diye biliyorum ben

günaydın ve çok geçmiş olsun güzelim
biberiye yağı ağrını da alır sıcak tutacağı için yumuşatır da yerimseniben

canım çok geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallah. sütü nasıl etkilermiş bu ilaç?

aha yemek zamanı geldi yemekten dön iş yaparken yine okumaya çalış sayfaları yakalayana kadar bu kez de çıkma zamanım gelir heralde :1shok:

ay canım Allah mı söyletti nedir:) şu andan tekiyle zor baş ediyorum başka olsaydı nasıl olurdu düşünemiyorum. hatta ben çok ikiz istemiştim ama Allah işini biliyo şükür ki bi tane yeter de artar sana dedi. evet ya erken hareketlendi zeynepte şimdi fır fır dolanıyo tırmanıyo sıralıyo hiç durmuyo ya hiç. peşinde dolanmaktan helak oluyorum.Allah sağlık versinde geçicek bugünlerde inş. yürürlerse rahat eder miyiz e gelince ben bu bebeler büyüdükçe daha zorlaşıcak hayatımız diyorum anca 6 yaşından sonra falan rahata ereriz inş. canberkte aynı durumda sanırım zeyneple sürekli hareket halinde Allah bize ve tüm annelere güç kuvvet versin inş. bu arada canberk paşada çok yakışıklı olacak yav maş. [/QUOTE]

Sağol canım senin kızın da maaşallah çok ama çok güzel bir bebek Allah nazarlardan saklasın. Evet Canberk iki haftadır emekliyor ve alıp başını gidiyor peşinde koşmaktan bitap durumdayım hiçbir oyuncağı da gözü görmüyor ancak emekleyip gitsin olur olmaz yerlere tutunup kalkmaya çalışsın olur olmaz şeyleri ağzına götürsün klasik bebek yaramazlıkları işte:))

vakit bulduk bu sefer de kimse yok varsa da göremiyoruz zaten :mymeka:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay çok tşk ederim, meralcim olumunekankayizsmile Şeniz
rica ederim tatlım
yaaaaaaaaa bu online a bende uyuz oldum neden yazmıyor yaaa oynamayın sitenin ayarlarla biz böyle mutluyuz yönetm...............
evet yönetiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
vakit bulduk bu sefer de kimse yok varsa da göremiyoruz zaten :mymeka:

ben ben varım:lepi:kaydirigubbakcemile2:smiley-cool:

allam yaaaaaaaa son 10 gündür buzluk ve süt sağma makinasını boşa taşıyodum yine de taşıyodum bugün nasıl olsa eve dönene kadar ancak süt birikiyor boşuna taşımayayım diye ilk kez getirmedim şimdi de taşıyor mafoldumben :tomato:

sağol şiker sana da Şeniz curly'ye mesaj attım liste geri gelsin diye :umursamaz:
ellerine sağlık bende dün atacaktım ama unuttum:kedi:

hee onun bitti yani o fasıllar ohaoldumsmile

yanlış hatırlamıyorsa 4. ayda bitti canım

iyi ki varsın bacım Şeniz

sendeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmileŞeniza.s.:asigim:

selam bilge sen gün için iban numaralarını filan liste yapıp atıcakmıydın yoksa özelden bizmi soracağız anlamadımmbilmiyorumkismile

ellerine sağlık bende dün atacaktım ama unuttum:kedi:

sendeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmileŞeniza.s.:asigim:

ikisinin de sağlığı yerinde olsun da bitsin elbet bir gün bitecek nasılsa (hehe nasıl mesaj içi mesajını yakaladım ama!!!)

şimdi at... nasılsa burası ölü toprağı serpilmiş kıvamında klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…