öykü burnunu dokunturtmaz kolay kolay
bende farklı birşey var onunla zor temizliyordum
hemen alıp çeyizsandığına atayımkaydirigubbakcemile3
Meral ilk is gidip al bugün eczanedn öyle böyle bisey değil soka girdim resmen nasıl 1 dk da rahatlatti minayi anlatamam alıp kızların çeyizine koncak cinsten gerisini sen duşun iste :))))
bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı
şincik 24.5 burcunun ereğlide otelleri varya
e ereğlide hem istanbula hem ankaraya aynı uzaklıkta ya,
e bizde ali enişteye söylesekte otelin müsait olduğu bir vakit, bize kadınlar klübü indirimi yaparaktan oteli tahsis etse,
biz ankaradan , istanbuldakilerde ordan çıksa ortada buluşsak, hep beraber hafta sonunu geçirsek didim ama
kendi kendime didim
tabi bu işe siz ve Ali Enişte ne der onu bilemedim
bu arada sen zaten ereğlidesin, sana kesin uyarda olumunekankayizsmile
Yarım yaş kutlaması yapalım demiştik bir kere Nilgün beşlki ozaman hatırlarsın.yer olarak da burcuların otel uyar demiştik.demiştik de sadece dedik iştelmaz:
Arkadaşlar şu tarifi soğan sarımsaksız yada az kyarak paatatesleri de rendeleyerek yapabilirz bebeklere.ben denicem bi fikir olur belki
Bolu Usulü Patates Çorbası Yemek tarifi
bu saate kadar oruç tut sonra bu saatte adet ol((((((
sevgililer gününde de tişört yaptırdım ya olmaz şimdi..
anaaammm süper güzel bi fikir harika şahane..
biz başbaşa bişey yapmaktan hoşlanmıyoruz canım :)) zevklerimiz tamaaameen farklı..
çok yaratıcısın gerçekten çok şanslı bi eşin var.. valla ben bişi yapmıcam. o bana anneler gününde hiçbişey yapmadı ben babalar gününde yinede yaptım bu seferde o yapsın ayy aynı gün doğum günü olması çok kötü bee..
A aaaa ben senin iki çocuğun var zannediyordum nereden uydurduysam hatta inanamayıp profilinideki resimlere falan da baktım o kadar emindim yani iki çocuk olduğuna hemi de iki kız diye kalmış aklımda belki de nikinden dolayıdır senin kız da çok erken hareketlendi değil mi emekleyip kalkması gerçekten çok yoruyor her an bir kazaya uğramasın diye peşindeyiz yüresi belki daha rahat eder miyiz ki?
AAA gittim onca iş güç temizlik bu saate kaaa kimsecikler gelmemiş ayol daha . . neyse Halite tavuk suyuna hazırladığım sebze curcunasını yedirtemedim ama tarhana corbasını içirdim çok şükür . .bu cocuk patatesden nefret ediyo . . dakikalarca agzında tutabiliyo anlamıyorumki nasıl yutkunuyo felan . .
Bu arada size sormak istediğim bişey vardı bebişklerle ne tür oyunlar oynuyorsunuz burdan yazarsanız cooook sevinirim . .bizde faydalanelim . .
aynen canımm.. üç gündür temizlik yapıyorum en son bugün mutfağa girdim tüm mutfak dolaplarını içini dışını buzdolabını heryeri sildim. mikrodalganın içi su ısıtıcısı vs. kireç sökücüler çamaşır suları mahfoldum valla.. son kalan çamaşırları da bitirdim bugün. yani şuan evde silinmedik temizlenmedik hiçbiyer kalmadı.. tüller yıkandı yerler camlar koltuklar heryer silindi. oh be rahat rahat işbaşı yapabilirim. bitek ütü kaldı.. onu da h.sonu artık.. ben temizlik hastasıyımdır. naz dan sonra eskisi kadar ilgilenemedim. ev pis olunca psikolojim bozuluyo.. mutfak çekmecesindeki çatallar bile sıralı durur benim..sempatiksalakcinni ev dağınıksa uyuyamam yemek yiyemem sempatiksalakcinni
yarın işbaşı yapıcam ya çantama ıslak mendil aldım yarın gidip masamı telefonumu filan silerim..ay ne çok konuştum stres çeneme hımm yada parmaklarıma vurdu :1ninca:
kızlaaarrr son dakka gelişmesi!!! kıza görümcem bakacak... ohhh be huzur içinde işe gidebilirim. 600 tl ye anlaştık. off resmen omzumdan bi yük kalktı. inşallah nazım için en iyisi olur.. ya okadar tuhaf hisler içindeyimki uyuyamıyorum.. sabah eğer uyuyo olursa uyandırcam valla onu görmeden koklamadan emzirmeden gidersem işe bütün gün ağalrım heralde mafoldumben
bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus
bu saate kadar oruç tut sonra bu saatte adet ol((((((
kızlaaarrr son dakka gelişmesi!!! kıza görümcem bakacak... ohhh be huzur içinde işe gidebilirim. 600 tl ye anlaştık. off resmen omzumdan bi yük kalktı. inşallah nazım için en iyisi olur.. ya okadar tuhaf hisler içindeyimki uyuyamıyorum.. sabah eğer uyuyo olursa uyandırcam valla onu görmeden koklamadan emzirmeden gidersem işe bütün gün ağalrım heralde mafoldumben
Allah'ın dengesiziseni. Gorumcede ne o bir bakicam bir bakmiycam o bakarken sende bakıcı bakmaya devam et bence Sibel güvenme yarın bakmayacagimda der belli olmaZ Secil sogukalginligi Mina'nın gözü ve burnu akıyorıhlamurda sevmedi kızlar asprtor önermişti bir arkadas çok ise yaradı çok sagolsun valla süper kolaymış biraz rahatladı burnunu temizleyince hiç olmazsa gece boş boş durmAyayim ütü yapayım bari haftasonu Kastamonu'ya gideceğiz Bayram tatili için ütüyü bitirmem lazım bende arizaliyim evi temizler giderim tatile Allah akıl fikir versin bize ne diyeyim
günaydın günaydın günaydın arkadaşlar
günaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi
bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus
Uyuyamadim meralcim ya bak şimdi Mina tekrar daldı ama ben ayaklandık eskiden olsa tekrar sızardim düzelir insaallah bu durumum
Bu otribebe aspirator süper birseymis ya gecen sene bende olmadığına çok üzüldüm ilk is gidip alın bugün eczanedn kızlar arkadas özelden mesaj atmış Mina hasta okuyunca adını bile bilmiyorum atanin ama Allah razı olsun dedim kullaninca
Burcu biraz biraz gelmeye başlamış sut. Çok şükür dün evde temizlik falan vardı duymamistir belkide Eylül'de iyimis cnm ben 11:30 gibi çıkacağım ama aramız izmite gitmekten daha uzakaksam 10 a o kadar ordayiz esim iftara davetli anca iftardan sonra sonra alacak mesafede uzak resmen valizle gidiyorum :)
Nilgunnnnnnnnn günaydın dün elime geldi ders notları atayimmi sen bende var bir nusha daha demiştin dımı cnm
Nevra arzu bana gecen kıs diyinc. Bende netten bakmistim aa ne bu Mina bunu kullandirtmaz hortum falan diyip gecmiştim chiccoyla babası tutup ben temizliyordum arzuda bu kadar reklamını yapmamıştı ( takılıyorum arzuuu) dün çok dolunca burnu e Mina'da büyüdü gecen kistan daha zor burnunu temizlemek arkadasta al deyince hadi deneyeyim dedinina hortumu falan merakla ellerken 1 dk da bitti isim durmasa bile 1 dk babası basını tutr temizlenir oburunle babası kafasını tutsada ben anca burun deliğine sokmaya çalışıyordum e onca dk Mina iyice ağlıyordu
Ben yurusunler artık diyorum yürüyüp denge kursunlar ewt zor olacak peşlerinden koşturmak ama böyle daha tehlikeli geliyor banaarzucum nevracım meralcim sizede günaydınnnn:))
ah pelin giyinirken bizdeki savaşı bir görsen :1shok:
gücüm yetmiyo tutmaya güçlüde :1shok:
az daha büyüse hiç tutamayacam demekki
bilgeeee bırakma bizi sensiz emi
tülaycım 9.ayınızmış :)))
daha nice 9 aylara 9 yıllara 90 yıllara
haktan çok çirkin yatmaya başladı bu arada
uyurkende savaş içinde sanki
bide yatağında yerde ve hatta mama sandalyesinde dahil tutunarak ayağa kalkıyo delikafadulden
bu arada herkese günaydın,
sabah sabah kürek kemiğime bişey oldu, gökay'a uzandım bir daha doğrulamadım, nasıl canım acıyor
sıcak duş aldım ama bana mısın demedi
bir an önce düzelmem lazım,
geçmiş olsun nilgüncüm ters hareket yaptın heralde..
:kedi:kaydirigubbakcemile5At at :) memnun kalacaksın cok
sabah sabah kürek kemiğime bişey oldu, gökay'a uzandım bir daha doğrulamadım, nasıl canım acıyor
Ben izmire gitmeyi tercih ederdim ablamlar annemler yazlıkta olacak ama hep bana olmuyor biraz da kocaya saygı :) orda bizim ev 3. Kat evin değilde bahçenin keyfi güzel ama mina uyuyuncada bahçeye inmek yalan olur çık soğuk oluyor tepede bir koy Mina'da bu mevsimde bahçede üşür akşamları duşun yorganla yatacağız gidince aksam o kdar soğuk e herkes bahçede sohbet muhabbet ben ne anladım Bayramdan gezmeden üstüne elleme cocuğum bebek gidiklanmaz elin pis yıka elini öpme ağzına sürüyor diyicegim birkactame Mina'nın kuzeni ayyyy bana fenalık geldi anlatırken :) neyseki biz erken gidip erken doneceğiz
ne zaman gelcek şu alttaki isimler şeysi(((
melikemmmm günaydın canımmmm zeynep'im nasıl?
Ben izmire gitmeyi tercih ederdim ablamlar annemler yazlıkta olacak ama hep bana olmuyor biraz da kocaya saygı :) orda bizim ev 3. Kat evin değilde bahçenin keyfi güzel ama mina uyuyuncada bahçeye inmek yalan olur çık soğuk oluyor tepede bir koy Mina'da bu mevsimde bahçede üşür akşamları duşun yorganla yatacağız gidince aksam o kdar soğuk e herkes bahçede sohbet muhabbet ben ne anladım Bayramdan gezmeden üstüne elleme cocuğum bebek gidiklanmaz elin pis yıka elini öpme ağzına sürüyor diyicegim birkactame Mina'nın kuzeni ayyyy bana fenalık geldi anlatırken :) neyseki biz erken gidip erken doneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?