2009 Aralık Anneleri

Meral ilk is gidip al bugün eczanedn öyle böyle bisey değil soka girdim resmen nasıl 1 dk da rahatlatti minayi anlatamam alıp kızların çeyizine koncak cinsten gerisini sen duşun iste :))))

bak şimdi bende merak ettim.. bizim soytarıda dokundurtmuyoo burnuna .. hassas noktası paşamızın.. internetten araştırdım ama nasıl kullanıldığı pek anlamadım.. mina nasıl bu konuda kolayca yapabildin mi sen

bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı

Allah iyiliğini versin senin koptum resmen

ayyyy ne güzel olur kocişler kabul etse benim ki ne alaka der çıkar işin içinden valla süpper fikir

Yarım yaş kutlaması yapalım demiştik bir kere Nilgün beşlki ozaman hatırlarsın.yer olarak da burcuların otel uyar demiştik.demiştik de sadece dedik iştelmaz:

evet hatırladım orada yapacaktık hatta galiba önce kırk mı demiştik sonra o zamana havalar da ısınır demiştik

Arkadaşlar şu tarifi soğan sarımsaksız yada az kyarak paatatesleri de rendeleyerek yapabilirz bebeklere.ben denicem bi fikir olur belki
Bolu Usulü Patates Çorbası Yemek tarifi

ben hiçbir linki açamıyorum bu mö 815 yılına ait bilgisayarla

bu saate kadar oruç tut sonra bu saatte adet ol ((((((

tühhh yaa olsun canım saat kaç olmuş Allah kabul etsin ben de hala tık yok

aynı gün ? boşver insanlık sende kalsın beraber yemek yiyin bari

ay canım Allah mı söyletti nedir:) şu andan tekiyle zor baş ediyorum başka olsaydı nasıl olurdu düşünemiyorum. hatta ben çok ikiz istemiştim ama Allah işini biliyo şükür ki bi tane yeter de artar sana dedi. evet ya erken hareketlendi zeynepte şimdi fır fır dolanıyo tırmanıyo sıralıyo hiç durmuyo ya hiç. peşinde dolanmaktan helak oluyorum.Allah sağlık versinde geçicek bugünlerde inş. yürürlerse rahat eder miyiz e gelince ben bu bebeler büyüdükçe daha zorlaşıcak hayatımız diyorum anca 6 yaşından sonra falan rahata ereriz inş. canberkte aynı durumda sanırım zeyneple sürekli hareket halinde Allah bize ve tüm annelere güç kuvvet versin inş. bu arada canberk paşada çok yakışıklı olacak yav maş. [/QUOTE]

bende bekarken ikiz çok istiyordum hatta hamile kalınca bile çok istemiştim benim tarafta var ikiz eşimin tarafta dolu ama olmadı Allah'ım acımış bana olmamış herşeyin doğrusunu bilir şimdi ikinciden korkuyorum 2-3 arka arkaya gelirse 3 çocuk ikisi bebek yerim kafayı heralde

evet ce-ee den sıkıldım ben artık mama sandalyesine koyuyorum aşağıdan ayaklarını ısırıyorum onu çok seviyor beni aşağıya bakıp görünce ciciyi hala öğretemedim lego veriyorum eline takılıysa sökmeye çalışıyor eğer parçalar birbirinden ayrıysa takmaya uğraşıyor ama

evet yaaaa ev temiz olunca yüzüm gülüyor resmen ama iş saatlerim alt üst sabahları 8 de çıkıyorum evden akşam zeynep 11-11:30 gibi uyuyor heryer her yerde oluyor

hadi canım hayırlısı olsun uyandır canım ilk gün zor geçecek ama alışacaksın ne yapalım çalışmak lazım hiç istemesem bile katlanıyoruz

bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus

ohhh maşallah nice aylara yaşlara inşallah

Nevra arzu bana gecen kıs diyinc. Bende netten bakmistim aa ne bu Mina bunu kullandirtmaz hortum falan diyip gecmiştim chiccoyla babası tutup ben temizliyordum arzuda bu kadar reklamını yapmamıştı ( takılıyorum arzuuu) dün çok dolunca burnu e Mina'da büyüdü gecen kistan daha zor burnunu temizlemek arkadasta al deyince hadi deneyeyim dedinina hortumu falan merakla ellerken 1 dk da bitti isim durmasa bile 1 dk babası basını tutr temizlenir oburunle babası kafasını tutsada ben anca burun deliğine sokmaya çalışıyordum e onca dk Mina iyice ağlıyordu

arzucum nevracım meralcim sizede günaydınnnn:))

ah pelin giyinirken bizdeki savaşı bir görsen :1shok:
gücüm yetmiyo tutmaya güçlüde :1shok:
az daha büyüse hiç tutamayacam demekki

bilgeeee bırakma bizi sensiz emi

tülaycım 9.ayınızmış :)))
daha nice 9 aylara 9 yıllara 90 yıllara

haktan çok çirkin yatmaya başladı bu arada
uyurkende savaş içinde sanki
bide yatağında yerde ve hatta mama sandalyesinde dahil tutunarak ayağa kalkıyo delikafadulden

bu saate kadar oruç tut sonra bu saatte adet ol ((((((

hadi ya (( sinir bi durum

ben bu işten bişey anlamdım ama hadi hayırlısı

yok normali yok aramızda :))
kastamonu güzel kııııııııııı
niye üzüldün???

günaydın günaydın günaydın arkadaşlar

günaydınnnnn

[
günaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus

nice 9 aylara yıllara inşallah....

Uyuyamadim meralcim ya bak şimdi Mina tekrar daldı ama ben ayaklandık eskiden olsa tekrar sızardim düzelir insaallah bu durumum

olsun yanına uzan, dinlenmiş olursun diycem ama evde kesin yapacak birşeyler vardır

yuh diyorum sana kış boyu, arzu ve benim dilimiz inceldi söylemekten
büyük rahatlık diye ama dinleyen kimsempatiksalakcinni

sen burcularamı gidiyorsun , çok çok selam söyle
Nilgunnnnnnnnn günaydın dün elime geldi ders notları atayimmi sen bende var bir nusha daha demiştin dımı cnm

sen bilin canım,
çevrende işine yarayacak kimse yoksa at bende var nüshaları saklıyorum şimdilik...
bak geçtin kurttuldun, bu hafta sonu yine sınav var

sağol canım bu akşam giderken alayım bari eczaneden bizde deneyelim..
bakalım bizim zıpa nasıl tepki verecek ..

Ben yurusunler artık diyorum yürüyüp denge kursunlar ewt zor olacak peşlerinden koşturmak ama böyle daha tehlikeli geliyor bana

bu arada herkese günaydın,

sabah sabah kürek kemiğime bişey oldu, gökay'a uzandım bir daha doğrulamadım, nasıl canım acıyor
sıcak duş aldım ama bana mısın demedi
bir an önce düzelmem lazım,

Ben izmire gitmeyi tercih ederdim ablamlar annemler yazlıkta olacak ama hep bana olmuyor biraz da kocaya saygı :) orda bizim ev 3. Kat evin değilde bahçenin keyfi güzel ama mina uyuyuncada bahçeye inmek yalan olur çık soğuk oluyor tepede bir koy Mina'da bu mevsimde bahçede üşür akşamları duşun yorganla yatacağız gidince aksam o kdar soğuk e herkes bahçede sohbet muhabbet ben ne anladım Bayramdan gezmeden üstüne elleme cocuğum bebek gidiklanmaz elin pis yıka elini öpme ağzına sürüyor diyicegim birkactame Mina'nın kuzeni ayyyy bana fenalık geldi anlatırken :) neyseki biz erken gidip erken doneceğiz

Son düzenleme:
Bu arada tekrar çok sagol nilgun bende düşündüm sınav var bu hafta ve bu seferde ramazan falan hiç çalışamazmışim

inşallah sağlıcakla gidip dönersiniz tatlım:Saruboceq:

merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Guatr kesinleşti ama çok şükür nodül yokmuş. Daha başında olduğu için ilaçla geçicek inşallah dedi dr. 1 ay sonra tekrar kan vericem umarım hemen geçer. Bu arada geçenlerde size adım adım sitesine üye oldum demiştim kargo geldi. Üye olan var mı aranızda?

ne zaman gelcek şu alttaki isimler şeysi (((

melikemmmm günaydın canımmmm zeynep'im nasıl?

günaydın canım iyiyiz cadı dün gece canıma okudu bağırdım kaç kere el kadar bebeğe sonra uyuyunca yataktan kalktım kalktım öptüm offf ya içim acıyor sonradan ama sinirlerimi bozdu ne güzel aat 9.5 gibi emerken uyudu ve çok mu acıkmış neyse çok uzun süre emdi emmeyi bıraktı açtı gözlerini hiç ses etmeden yatırdım sepete sallamaya başladım ama o gülmeye başlayınca babamızın yanına gittik oyuncakları verdim oynadık ama rahat durmuyor sürekli birşeyler istiyor beceremiyor kızıyor huysuz sonra emmez uyumaz ağlar ne istediğinide anlamıyorum saat 12 oldu gene emdi uyudu ama yorukldum

ters hareket yaptın heralde canım kremle filan ovsan birazcık fazla zorlamadan

kastamonu soğuk oluyor babamların köy deniz kıyısı değil içerde ağustosta bile geceleri yün kalın yorganla yatardık amannn zor yaa birde darılır millet sinir bir durum ama dediğin gibi eşe saygı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…