2009 Aralık Anneleri

:kedi:kaydirigubbakcemile5

nilgüncüm günaydın
geçmiş olsun
kas gevşeltici bir hap al istersen

tşk ederim,ne alayım süt verirken hangisi alınır

Gecmis olsun tuhh kötü olur nilgun ya sıcak havlu koy eve gidince
ah ah eve bi gitsem yaparımda artık akşama kadar çekeceğim, yarın evdeyim şükür

Bu arada tekrar çok sagol nilgun bende düşündüm sınav var bu hafta ve bu seferde ramazan falan hiç çalışamazmışim

ay ne demek hiç önemi yok, evet ya benim koca çalışıyorda canı çıkıyor valla

baharcım geçmiş olsun cnm arkadaşım:1hug:a.s.
umarım inşallah ilaçların faydasını görürsün:Saruboceq:

bende sana onu soracaktım
üye oldunmu ürün geldimi, nasıl diye
çok merak ettim bak bakalım tavsiye edecekmisin bizeCADIARZU

dur ben bizim şirket doktoruna bir sorayım tatlım

herkese günaydın
nasılsınız bakalım.Artık hiç nete giremiyorum önceden yazamasamda takip ediyordum artık oda yok. Ders konusunda da yerimde sayıyorum sanki.
Ela dün itibariyle emeklemeye başladı.Çok tatlı ya ama bu aralar kafasına çok darbe alıyor düşerek tabi.Önceki gün ablası yerde otururken yatırmak istedi kafasını mutfakta yere fayansa bi çarptı aman allahım sandım kafası kırıldı hiç bu kadar korkmamıştım ama Büyük Allahım korudu.Okulların açılmasını istiyorum artık çünkü sude oynamak isterken çok sıkıyor elayı.
Bu arada dün sibel işe başlıycaktı ne yaptı başladı mı? bi de sizden haberler nasıl en azından arada bir girip haberlerinizi alıyım.

çok geçmiş olsun canım .. ilaçla çabucak atlatırsın inşallah...
ben de üye oldum ve c.tesi günü geldi kargomuz.. şimdilik kitabı ağzımıza sokmağa çalışıyoruz. her seferinde onun yenecek bişey olmadığını anlatıyorum.. bak oyun oynayacaz gel filan annemde gün içerisinde yaptırmya çalışıyoo.. playskool' un 0 küplerini almıştım daha önce paketten çıkan şifreyle küp şarkısını çalıyoruz. küpleri üstüste diziyoruz oda vurup yıkıyo gülüyoo ...

çok geçmiş olsun canım nodül olmaması iyi en azından sadec ilaçla tedavi annemin de öyle nodülsüz guatr inşallah hemen iyileşirsin tatlım
adım adım ne sitesi canım

baharcım geçmiş olsun, ilaçlar iyi gelir inşallah, e olmadık daha, senden haberleri bi alalım ona göre

günaydın, sibel bugün başladı daha haberleri bizde alamadık,
ders konusuda sana öyle geliyordur, hep öyle olur.
az kaldı sabret gerçi biz okullar açılınca daha çok sıkışacağız ama ne yapalım, eğitim şart :)

nilgüncüm doktorumuz hap önermiyor süte geçer diyor
en güzeli jel o bölgeye jel kullasın diyor.

muscoril jel (pomad) bunu önerdi cnm.

çok geçmiş olsun canım nodül olmaması iyi en azından sadec ilaçla tedavi annemin de öyle nodülsüz guatr inşallah hemen iyileşirsin tatlım
adım adım ne sitesi canım

ÇOK HOŞMUŞ CANIM İNCELEDİM ABONE OLAYIM BEN DE AMA BONUS İstemiyor ((((((

kızlar çok teşekkür ederim ilginize...
Adım adım a gelince. Bugün aldım beren nasıl tepki vericek akşama görücez ama kesin ağzına sokup tadına bakıcak.umarım faydalı olur.birde bir kitap göndermişler gayet güzel benim hoşuma gitti.gerçi hamileyken ben bu tarz kitaplardan almıştım ama bilgi bilgidir öğrenmek lazım.Tavsiye ediyorummm

o kitaptan bana da geldi. ay ay bebeğiniz 7,8,9 aylar büyüyen bebeğiniz bölümünden başladım okumaya yararlı bilgiler var içinde .. öncelikle şimdik napabiliriz onu merak ettim.. Daha sonra geçmiş aylarıda okuyacam..

nilgüncüm doktorumuz hap önermiyor süte geçer diyor
en güzeli jel o bölgeye jel kullasın diyor.

muscoril jel (pomad) bunu önerdi cnm.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay çok tşk ederim, meralcim olumunekankayizsmile Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…