:kedi:kaydirigubbakcemile5
nilgüncüm günaydın
geçmiş olsun
kas gevşeltici bir hap al istersen
ah ah eve bi gitsem yaparımda artık akşama kadar çekeceğim, yarın evdeyim şükürGecmis olsun tuhh kötü olur nilgun ya sıcak havlu koy eve gidince
Bu arada tekrar çok sagol nilgun bende düşündüm sınav var bu hafta ve bu seferde ramazan falan hiç çalışamazmışim
merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Guatr kesinleşti ama çok şükür nodül yokmuş. Daha başında olduğu için ilaçla geçicek inşallah dedi dr. 1 ay sonra tekrar kan vericem umarım hemen geçer. Bu arada geçenlerde size adım adım sitesine üye oldum demiştim kargo geldi. Üye olan var mı aranızda?
tşk ederim,ne alayım süt verirken hangisi alınır
ah ah eve bi gitsem yaparımda artık akşama kadar çekeceğim, yarın evdeyim şükür
ay ne demek hiç önemi yok, evet ya benim koca çalışıyorda canı çıkıyor valla
merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Guatr kesinleşti ama çok şükür nodül yokmuş. Daha başında olduğu için ilaçla geçicek inşallah dedi dr. 1 ay sonra tekrar kan vericem umarım hemen geçer. Bu arada geçenlerde size adım adım sitesine üye oldum demiştim kargo geldi. Üye olan var mı aranızda?
herkese günaydın
nasılsınız bakalım.Artık hiç nete giremiyorum önceden yazamasamda takip ediyordum artık oda yok. Ders konusunda da yerimde sayıyorum sanki.
Ela dün itibariyle emeklemeye başladı.Çok tatlı ya ama bu aralar kafasına çok darbe alıyor düşerek tabi.Önceki gün ablası yerde otururken yatırmak istedi kafasını mutfakta yere fayansa bi çarptı aman allahım sandım kafası kırıldı hiç bu kadar korkmamıştım ama Büyük Allahım korudu.Okulların açılmasını istiyorum artık çünkü sude oynamak isterken çok sıkıyor elayı.
Bu arada dün sibel işe başlıycaktı ne yaptı başladı mı? bi de sizden haberler nasıl en azından arada bir girip haberlerinizi alıyım.
çok geçmiş olsun canım nodül olmaması iyi en azından sadec ilaçla tedavi annemin de öyle nodülsüz guatr inşallah hemen iyileşirsin tatlım
adım adım ne sitesi canım
ÇOK HOŞMUŞ CANIM İNCELEDİM ABONE OLAYIM BEN DE AMA BONUS İstemiyor((((((
müşteri hizmetlerini arıyın. Sitede sadece world kart diyor ama hepsini alıyorlar :)))
ÇOK HOŞMUŞ CANIM İNCELEDİM ABONE OLAYIM BEN DE AMA BONUS İstemiyor((((((
hadi yaaaaaaa bende de bonus varbilmiyorumkismile
yok canım rahat ol hepsine 12 taksit hihoyyytohh be sağol canım valla tek çekimi gözüm yemedi zaten bezini alıyorum kartla eşimde ödeme artık sana ait deyince pat 300 veremem
kızlar çok teşekkür ederim ilginize...
Adım adım a gelince. Bugün aldım beren nasıl tepki vericek akşama görücez ama kesin ağzına sokup tadına bakıcak.umarım faydalı olur.birde bir kitap göndermişler gayet güzel benim hoşuma gitti.gerçi hamileyken ben bu tarz kitaplardan almıştım ama bilgi bilgidir öğrenmek lazım.Tavsiye ediyorummm
nilgüncüm doktorumuz hap önermiyor süte geçer diyor
en güzeli jel o bölgeye jel kullasın diyor.
muscoril jel (pomad) bunu önerdi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?