selam bilge sen gün için iban numaralarını filan liste yapıp atıcakmıydın yoksa özelden bizmi soracağız anlamadımmbilmiyorumkismile
denedin mi sengözlerimebaksanab
allam yaaaaaaaa son 10 gündür buzluk ve süt sağma makinasını boşa taşıyodum yine de taşıyodum bugün nasıl olsa eve dönene kadar ancak süt birikiyor boşuna taşımayayım diye ilk kez getirmedim şimdi de taşıyor mafoldumben :tomato:
ayyy iki reale geçim 2 gün yokum ya eksikler vardı onları alayım diye
yok nerde ancak akşama evde, gün geçecek böyle
öyle olur zati , ne zaman lazım o zaman olmaz
bu arada ben 2 gün yokum sonra pazar çalışıyorum,
sonra bayram haftasında 2,5 gün yıllık iznimden aldım diğer pazara kadar yokum haberiniz ola
buda kötünün iyisi işte çok şükür nodül yokmuş ve allah acil şifalar versin canımmm guatr nasıl anlaşılıyo .!.:cnm teşekkür ederim. guatr ağrı yapmıyordu ben boynum için gitmiştim guatr olduğunu öğrendim. doğumdan sonra olabiliyormuş hormon dengemiz bozulduğundan.
ağır taşıma bak zaten köprücük kemiği sakat
kendi kendine süremeyeceğin bi yer mi? boşuna çekmeseydin
ağır olanları bırakcam burda, acil olanları yani Gökkuşun malzemelerini götürcem kalanlarıda bi zahmet akşam gelir alır herhal kocam
çok sinir oldum ya... bir yolunu bulup sağmayı becersem bile bozulacak eve gidene kadar kafama ................ :mymeka:
yapma nerden bilcen , seni rahatlatacak kadar sağ, gerisi kalsın içinde
ooooooooh allah içine sindirsin bacım
bu arada ben 2 gün yokum sonra pazar çalışıyorum,
sonra bayram haftasında 2,5 gün yıllık iznimden aldım diğer pazara kadar yokum haberiniz ola
ağır olanları bırakcam burda, acil olanları yani Gökkuşun malzemelerini götürcem kalanlarıda bi zahmet akşam gelir alır herhal kocam .
aynen öyle sürecek yer yok.
amin canımcım darısı başına , gerçi bayram telaşı koşturmayla geçecek ama ne olursa olsun evde olmak güzel
nilgünün net çakılmış çıkmış kızlar bilginize
NE OLMUŞ BEN ANLAMADIMkafamçokkarıştı:1no2:
çok çok sıkıcı bi günsaatte çakıldı oraya alsanaalsanasmile3.30 olsun bir önce noluyyy:çok üzgünüm:kızımı ösledimmm:kedi:
interneti kilitlenmiş hoşçakalın diyemeden çıkmak zorunda kalmış... emzirmeye gidiyo ya yerimseniben
kızımın son resimlerini ekliyeyim bari vakit geçer :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?