2009 Aralık Anneleri

selam bilge sen gün için iban numaralarını filan liste yapıp atıcakmıydın yoksa özelden bizmi soracağız anlamadımmbilmiyorumkismile

atıcam güzelim seçilin iban numarasını bekliyorum listenin gerisi tamam

ayyy iki reale geçim 2 gün yokum ya eksikler vardı onları alayım diye

denedin mi sengözlerimebaksanab

yok nerde ancak akşama evde, gün geçecek böyle

öyle olur zati , ne zaman lazım o zaman olmaz

bu arada ben 2 gün yokum sonra pazar çalışıyorum,
sonra bayram haftasında 2,5 gün yıllık iznimden aldım diğer pazara kadar yokum haberiniz ola

ayyy iki reale geçim 2 gün yokum ya eksikler vardı onları alayım diye

ağır taşıma bak zaten köprücük kemiği sakat

yok nerde ancak akşama evde, gün geçecek böyle

öyle olur zati , ne zaman lazım o zaman olmaz

kendi kendine süremeyeceğin bi yer mi? boşuna çekmeseydin

çok sinir oldum ya... bir yolunu bulup sağmayı becersem bile bozulacak eve gidene kadar kafama ................ :mymeka:

bu arada ben 2 gün yokum sonra pazar çalışıyorum,
sonra bayram haftasında 2,5 gün yıllık iznimden aldım diğer pazara kadar yokum haberiniz ola

ooooooooh allah içine sindirsin bacım

buda kötünün iyisi işte çok şükür nodül yokmuş ve allah acil şifalar versin canımmm guatr nasıl anlaşılıyo .!.:
cnm teşekkür ederim. guatr ağrı yapmıyordu ben boynum için gitmiştim guatr olduğunu öğrendim. doğumdan sonra olabiliyormuş hormon dengemiz bozulduğundan.

ağır olanları bırakcam burda, acil olanları yani Gökkuşun malzemelerini götürcem kalanlarıda bi zahmet akşam gelir alır herhal kocam .

aynen öyle sürecek yer yok.

amin canımcım darısı başına , gerçi bayram telaşı koşturmayla geçecek ama ne olursa olsun evde olmak güzel

alır alır sen büyük kısmını hallediyorsun bir onları almak mı dert olacak? klava:

hay allah çabuk akşam olsun o zaman da daha fazla acı çekme :1no2:

kesinlikle valla ben de bayram telaşı diyorum sonra düşününce gideceğimiz 2-3 kapı var bize gelecek olmaz zannetmiyorum bayram mı bayram işte :sinifsinif:

çok çok sıkıcı bi gün saatte çakıldı oraya alsanaalsanasmile3.30 olsun bir önce noluyyy:çok üzgünüm:kızımı ösledimmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…