günaydın herkeseeee
nasılsınız iyimisiniz bizi soracak olursanız iyiyiz buralarda havalar soğudu oralarda havalar nasıl?
:)))))
ayyyy çocukken bana yazdırılan mektupların değişmez başı böyleydi :)))
nerden geldi sabah sabah aklıma bilmem
olduk bileki :))
yasemincim günaydın..
alttan bi dişimiz çıktııııı :teytey:
yasemincim günaydın..
valla bu ereğli işi süper olur bence.. öyle bişey olursa özelden haber verin hee..
ya o direksiyonlu oyuncak süper bişey bence de..
valla tekme tokat döv beni bilge mafoldumben okadar çok kafaya takıyorumki delimiyim neyim.. aslında şöyleki ben kızı yatmadan emziriyorum sabaha kadar bikaç kez kalkıp emiyo ve uyuyo. az olsa doymasa uyumaz demi..:uhm: sabahları da tek göğsümü emzirip yatırıyorum. 2 saat uyuyo.. ilk gün 95 cc çıktı tüm gün boyunca (yani iki kez sağmaya gidiyorum) 2. gün 145 cc.. umarım gittikçe iyiye gider.. ben de evlenene kadar emziririm diye düşünüyorum sempatiksalakcinni olmadı evlenince evine giderim -tatlicadiarzu-
şaka bi yana çok isterim 2 yaşına kadar emzirmeyi ama en azından 1 yaşını dolduriim istiyorum.
Günaydın canlar!
Nolmuş kim ereğliye gidiyomuşş hepimiz mi ne zaman nasıl?
günaydın herkeseeee
nasılsınız iyimisiniz bizi soracak olursanız iyiyiz buralarda havalar soğudu oralarda havalar nasıl?
santaferi kullandığımızdan beri dişlerindeki lekeler yok oldu ama kuzenim ferro sanal daha iyi diyo çocuk doktoru da kendisi bende karasız kaldım doktoruma da güveniyorum da ne bilim işte
ereğli olayı da süpermiş eşim kabul ederse biz gelebiliris bi aksilik olmazsa tabi
ii demekki olmayanlarda varmış geçenlerde gebelik testi bile yaptım niye hala olmadım diye sempatiksalakcinni
evet bilge ankaraya geliyorum
günaydın herkeseeee
valla bizim doktor 1 yaşına kadar sorgusuz sualsiz bunu kullanacaksınız dedi kestirdi attı
zaten şu eşler yok mu... ikna et bilmem ne... benimkine cuma günü fikri söyledim (şimdiden ısıtayım mevzuya hesabı) geyiğini çeviriyoruz dedim "bak ne güzel geyik yapıp eğleniyorsunuz geyiğini yapmaya devam edin harekete geçmeyin siz" dedi :mymeka:
hadi canım delikafadulden kafa buluyosun di mi benle :2:
olumunekankayizsmile
yasemincim çok geçmiş olsun tatlımevdeki salıncak koptu düştü öznur(((
allahtan başını filan vurmadı ama çok korktu uzun süre içerleye içerleye ağladı(((
çok şükür bişeyi yok ama, keyfide yerinde şimdi
sen nasılsın zeynep nasıl?
sibelcim yılma ve rahat olçok geçmiş olsun yaseminim.. nazar değdirdiler tombişime yahu.. allah beterinden saklasın..
şube içinden yapınca çok masraf alıyolar canım. ya bankamatiklerden yada internetten yaparsan 1-2 tl lik masrafı oluyo.
sadece son sayfayı okuyorum gelince gördüğüm başka da bişi yok. he şu ereğli işi konuşuluyo galiba bi gelişme olursa haber verin özelden. herkes iyidir umarım.
bugün çok özledim ben kızımı mafoldumben cuma günleri de bi trafik oluyo akşam 8 de evde oldum.. hiçbişey yememiş doğru düzgünde uyumamış.. oyyy oyy. annelik çok zor bişiymiş..sütüm düne göre daha iyi..
hemen soriim. süt sağan arkadaşlar bir kere de nekadar çıkıyoki?? dün 10 cc çıkınca dünya başıma yıkıldı da bugün 140 cc çıktı.. ama yine kahvaltı edemedim.. inşallah düzelir..
canım çok geçmiş olsuntabi ben gelene kadar herkes gitmiş yine.
dün gecemiz çok kötü geçti Allah beterinden saklasın yine ama. zeynebin akşam ve 37.5-38 arası ateşi gdip geliyodu bende çok yükselmeden fitil falan vermiyim dedim. uykusunda inlemeye başlayınca ateş ölçtüm. 4,30 da 38.1 i görünce hemen fitil yaptım. sonra defalarca ölçtüm. 06.50 de gözlerini açtı ateş 37 ye düşmüştü. kendine geldi oh be şükür dedim. neyse azcık oynadık emiştik tekrar uyuttum. 11 de tekrar yanıyodu baktım 38,2 olmuş ateş. hemen doktorunu aradım getir göriyim dedi. gittik kulaklarına boğazına her yerine baktı hastalıktan değil bu ateş dedi kan ve idrar istedi. yaptıkdık onlarıda 1 saat bekledik o arada yavrum yine ateşler içinde doktorun yanında 38,4 ü gördük. acil bi iğne yapıldı eve gelince tekrar bi fitil ve sabah başlıyacağımız bi şurupla geri döndük. doktor bu gece de ateşin olabileceğini hatta daha da yükselebilceğini ama geçeceğini meraklanmamamı söyledi(nasıl olcaksa o bi gram uyumadım dünden beri hala) akşam üstüne bide kayınvalideler iftara geldi bebeğim beni istedi durdu sürekli onlarda aldatmaya çalışıyolar falan ama nafile bi ara baya yanıyodu tekrar ölçtük 38,6 hemen duşa soktuk biraz rahtaladı. onlarda durumu görünce fazla kalmadılar Allahtan . ama zeynebin hala 38 -38,8 arası seyreden bi ateşi var. ben bişey yapamıyorum. ıslak bezlerle tampon yaptım o da rahatlattı biraz kuzumu.söylemeyi unuttum sanırım kantahlilinde mikrop çıktı.doktor sürekli herşeyi ağızlarına sokmaya çalışıyolar olur olmaz şeylerden kapmış olabilir dedi. vücut da mikropla savaştığı için bu denli ateş var dedi. neyse işte şimdi uyttum kızı ara ara bakıyorum yine ateşine çocuğun üstünde nerdeyse bişey yok giydirmedim daha da ateşlenmesin diye. sanrım kendi kendime nazar değdirdim çocuğa geçen aklımdan geçmişti Allaha şükür zeynep bu zamana kadar hasta olmadı diye. Al bu da sana kapak olsun gibi . Allahım tüm bebeleri korusun şifa verisn ben,m yavrumda dahil. 1 günde süzüldü iştah zaten yoktu tamamen gitti . dalgın bakışlar süzük bi ifade Allahım beterinden saklasın inş. çok uzattım Allaha emanet olun.
yasemin geçmiş olsun haktana Allahım korumuş
pelin sanada geçmiş olsun
sıkma canını seninde sütün çoğalacak ama biraz sabıroff kızlar ya canım çok sıkkın.. az önce arkadaşımla konuştum o da günde iki kez sağıyomuş sütünü işyerinde 400 cc çıkıyomuş. (onun kızı 10 aylık) ben 100 cc yi zor görüyorum.. o hastane tipi bi milyarlık bi sağma makinası kullanıyo belki onun da etkisi vardır ama 300 cc de farkettirmez yani.. şimdiden 100 cc çıkıyosa (kız zırt pırt emdiği halde) şimdi işler yoğunlaşacak vs. hemencik bitmesin sütüm yaa( üffff....
sibeeeeeeel gelmiyim orayaevet kızlar ya ben kafama çok takıyorum şu huyuma sinir oluyorum. olan sütüm de kesilcek. napiim huyum böyle işte. şimdi sabahtan beri başka bişey düşünemiyorum.. hemen moralim bozuluyo..
hayırlısı olsun dişinizKimsecikler yok herkesin kadir gecesi HAYIRLI olsun :)))). yıllık izne cıktım mersindeyiz 15 gün iş yok ohhhhhh bu arada benim cadının ilk dişi patladı dün gördük yanındakide cıkmak üzere cok huysuz bi de mersin cok sıcak istanbula kış gelmişti burası yanıyoooo
günaydıngünaydınlar güzel bir hafta olması dileğiylezemuszemus
geçmişe bi dalayım umarım çok yoktureyvahedigeldismile
ben hiç duymadım cnmkızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??
günaydınnn
gördüğüm tek mesaja cevabımdır biz öyle bir şey kullanmıyoruz sibel
nasıl geçti bakalım geçen hafta mesai günleri???
bende söledim.. bakarız dedi.. bakalım dedim.. şimdilik öyle kaldı .. bakalım ne olacak .. bilmiyorumkismile
bilge hani gün için ıban listesi yapıyordun ne oldu .. hazırsa paylaşsana ...
günaydın bilgeeee
biraz geç oldu ama günaydın arkadaşlar. fırsat bulmuşken şöyle hızlıca bir geçmişi okuyup geldim. yine yorucu bir hafta sonu geçirdim. cumartesi yine bir ev dolusu misafir ağırladım. şükür bitti artık gelmeler gitmeler. pazar da oğluşlara bayramlık aldık. takım aladık ağbi kardeş pek cici oldular yaa. hele berkay bayramlıkları giyince koca adam oluverdi sanki sen ne zaman büyüdün annem dedim kaldım valla. maaşallah paşama.
burcu ya yollucez. ama hesap numaraları gelmedi hala bi el atalım şu olaya
biz ferra sanol kullanıyoruz canım. daha dişimiz de yok zaten..
zaten 2 gündür mahfetti bizi. diş çıkarıyo.. öyle böyle değil nasıl huysuz anlatamam. ama dişi 1-2 güne kadar çıkar okadar belirgin yani.. elimi sürünce nerdeysedişine değiyorum. yırtıo kendini ordan oraya atıyo.. hiçbişeyden memnun olmuyo kuzum ya. kimbilir nasıl canı acıyo..
valla bu ereğli işi süper olur bence.. öyle bişey olursa özelden haber verin hee..
ya o direksiyonlu oyuncak süper bişey bence de..
valla tekme tokat döv beni bilge mafoldumben okadar çok kafaya takıyorumki delimiyim neyim.. aslında şöyleki ben kızı yatmadan emziriyorum sabaha kadar bikaç kez kalkıp emiyo ve uyuyo. az olsa doymasa uyumaz demi..:uhm: sabahları da tek göğsümü emzirip yatırıyorum. 2 saat uyuyo.. ilk gün 95 cc çıktı tüm gün boyunca (yani iki kez sağmaya gidiyorum) 2. gün 145 cc.. umarım gittikçe iyiye gider.. ben de evlenene kadar emziririm diye düşünüyorum sempatiksalakcinni olmadı evlenince evine giderim -tatlicadiarzu-
şaka bi yana çok isterim 2 yaşına kadar emzirmeyi ama en azından 1 yaşını dolduriim istiyorum.
yasemincim günaydın..
valla bizim doktor 1 yaşına kadar sorgusuz sualsiz bunu kullanacaksınız dedi kestirdi attı
zaten şu eşler yok mu... ikna et bilmem ne... benimkine cuma günü fikri söyledim (şimdiden ısıtayım mevzuya hesabı) geyiğini çeviriyoruz dedim "bak ne güzel geyik yapıp eğleniyorsunuz geyiğini yapmaya devam edin harekete geçmeyin siz" dedi :mymeka:
hadi canım delikafadulden kafa buluyosun di mi benle :2:
olumunekankayizsmile
Günaydın herkese aslında günaydınlık tarafı da kalmamış saatin ama ben açıp geçmişi bitirebilene kadar saat kaç olmuş.
Yaw bu oğluş büyüdükçe akıllanıp uslanacağına oto koltuğunda, bebek arabasında iyice çileden çıkmaya başladı dün anadolu yakasına geçtik oradan da alışveriş merkezine gittik çığlık kıyamet kesinlikle oturmak istemiyor ikisinde de. Arabada kucakta da durmuyor dışında olacak arabanın pusetinde de oturmuyor dedim ki doğdu doğalı bu kadar rezillik çekmemiştim ne yapacağız yaa çok moralim bozuluyor.
Bilge Tiny Love nin o zımbırtısına baktım alsam mı bilemiyorum heyheyleri geldi mi herşeyi eliyle ittiriyor gözü bir şey görmüyor bi de o kadar para verip işe yaramazsa diye korkuyorum.
Birazcık kitaplara bakıyor ama çok komik kitabı eline alınca başlıyor iiüvvvyy iüüvvvyyyy diye konuşmaya okuyor sanki başka hiçbir şeyde böyle yapmıyor.
Neyse işte merak ediyorum bizimki kadar edepsizlik yapan var mı arabada diye böyle giderse evden çıkmak bile hayal olacak bana.
BENİM EŞİM ÇÖZDÜ O NAMELERİ BENDE ÖNCE KONUYU YAVAŞÇA AÇIP SONRA GÜNDEME YAVAŞ YAVAŞ ALIYORDUM GEÇEN GÜN GARDOLAP TİPİ BUZDOLABINA NE HOŞLAR DEDİM SEN ŞİMDİ BÖYLE DEDİYSEN YAKINDA BANA ALDIRIRSIN SENİN TAKTİK O DEDİ KALDIM sempatiksalakcinni
ooooooofffff çok yoğun
ancak ara ara bakabiliyorum
yarın cuma diye kendimi avutuyorum (mesela yaniiii... cumalar hafta sonu öncesi son gün oluncaÇ:))))
sonra bayram tatlili yuppiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?