2009 Aralık Anneleri

yasminn günaydııınnn opuyorumnanaktan buralarda soğudu baya
ay evet hatırladım

ay sibeeel hayırlı olsun inciniz:)))))
ardı kolay gelsin iiiinşallah

özlem nasılsın canııım? duru nasıl?

hayatım hepimizin gönlünden geçen o da... 3-4 ayda kesilenlere bakarsan kritik ilk 6 ayı geçmiş olan bizler şımarıklık yapıyor gibi görünüyoruz yerimseniben
allah inşallah foşur foşur süt versin de emzir emzirebildiğin kadar ama işte bunun için kafayı azcık serin tutmak gerek. tamam esas bölümü atlattık bundan sonrası keyfe keder dersen sütün de "aaaaa bu benden vazgeçicek dur gözüne giriyim" diyebilüüüüüüü sempatiksalakcinni

kızım doymasa seni uyutur mu o canavar???? artık bebecik değiller ki kaldı ki doğdukları andan itibaren en güçlü hisleri açlık tokluk sen hiç merak etme besliyorsun naz kuzusunu baksana fotolardan bile belli nur gibi bin maşallah

Günaydın canlar!
Nolmuş kim ereğliye gidiyomuşş hepimiz mi ne zaman nasıl?

özet geçiyorum
29 Ekim cuma gününe denk geliyor 28 Ekim de yarım gün... toplaşıp ereğli'de 24.5 burcuların otele mi gitsek diye düşündük
ama tabii kimler gelebilir napabilirize bakalım ki hem fiyat kesinleşsin hem bizler ne yapacağımızı bir an önce bilelim turkbayragi ne güzel bir bayram kutlaması olur!!!

yasemincim günaydın..
buralarda havalar soğuduu .. kış kendini göstermeye başladı valla

valla bizim doktor 1 yaşına kadar sorgusuz sualsiz bunu kullanacaksınız dedi kestirdi attı
zaten şu eşler yok mu... ikna et bilmem ne... benimkine cuma günü fikri söyledim (şimdiden ısıtayım mevzuya hesabı) geyiğini çeviriyoruz dedim "bak ne güzel geyik yapıp eğleniyorsunuz geyiğini yapmaya devam edin harekete geçmeyin siz" dedi :mymeka:

evet bilge ankaraya geliyorum

hadi canım delikafadulden kafa buluyosun di mi benle :2:

olumunekankayizsmile

bende söledim.. bakarız dedi.. bakalım dedim.. şimdilik öyle kaldı .. bakalım ne olacak .. bilmiyorumkismile

yasemincim çok geçmiş olsun tatlım
rabbim daha beterinden korusun tüm yavrularımızı

sibelcim yılma ve rahat ol
sık sık sağmaya çalış
benimde ilk zamanlar çok azdı ama şimdi bende 400-450 cc sağıyorum tatlım

canım çok geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum

sıkma canını seninde sütün çoğalacak ama biraz sabır
morilini yüksek tut
kahvaltını yap, bol bol su iç, fırsat buldukça dinlen
bunların hepsi sütünü çoğaltır cnm

evet kızlar ya ben kafama çok takıyorum şu huyuma sinir oluyorum. olan sütüm de kesilcek. napiim huyum böyle işte. şimdi sabahtan beri başka bişey düşünemiyorum.. hemen moralim bozuluyo..
sibeeeeeeel gelmiyim oraya

hayırlısı olsun dişiniz

günaydınlar güzel bir hafta olması dileğiylezemuszemus

geçmişe bi dalayım umarım çok yoktureyvahedigeldismile
günaydın
kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??
ben hiç duymadım cnm

günaydınnn
gördüğüm tek mesaja cevabımdır biz öyle bir şey kullanmıyoruz sibel

nasıl geçti bakalım geçen hafta mesai günleri???

günaydın bilgeeee

biraz geç oldu ama günaydın arkadaşlar. fırsat bulmuşken şöyle hızlıca bir geçmişi okuyup geldim. yine yorucu bir hafta sonu geçirdim. cumartesi yine bir ev dolusu misafir ağırladım. şükür bitti artık gelmeler gitmeler. pazar da oğluşlara bayramlık aldık. takım aladık ağbi kardeş pek cici oldular yaa. hele berkay bayramlıkları giyince koca adam oluverdi sanki sen ne zaman büyüdün annem dedim kaldım valla. maaşallah paşama.

kıymetcim bebeğine çoook geçmiş olsun. şimdi nasıl oldu kuzucuk daha iyidir inşallah.

pelin iyi tatiller. sorunsuz gider gelirsiniz inşallah.

senem ve nilgün size de çok geçmiş olsun kızlar. ihmal etmeyin gidin doktora da kuzucukların güçlü ve sağlıklı annelere ihtiyacı var.

sibel süt için üzülme canım. iş düzenine alışınca çoğalır sütün. hem bilgenin de dediği gibi ben de zaman zaman çok takıyorum günlük 150 ancak çıkıyor ama ne yapalım bugüne kadar doya doya emdiler kuzucuklar. hadi dişiniz de hayırlı olsun canım. bütün kuzular ağrısız sızısız çıkarır inşallah kalan dişleri.

bende söledim.. bakarız dedi.. bakalım dedim.. şimdilik öyle kaldı .. bakalım ne olacak .. bilmiyorumkismile

tabii onlar şimdi birbirlerini hiç tanımadıkları için kafamçokkarıştı oluyorlar... inşallah ayarlanabiliriz ne muhteşem olur yaaaaaaa boshayallersmile

bilge hani gün için ıban listesi yapıyordun ne oldu .. hazırsa paylaşsana ...

tatlım hala seçilin ibanı eksik akannehir

günaydın bilgeeee

Şeniz

ayberkime daha çok yakışmıştır öbür yer cücesi giyse ne giymese ne laelaelaelaelae

öp annesi delikanlımı benim için opuyorumnanaktan

Günaydın herkese aslında günaydınlık tarafı da kalmamış saatin ama ben açıp geçmişi bitirebilene kadar saat kaç olmuş.
Yaw bu oğluş büyüdükçe akıllanıp uslanacağına oto koltuğunda, bebek arabasında iyice çileden çıkmaya başladı dün anadolu yakasına geçtik oradan da alışveriş merkezine gittik çığlık kıyamet kesinlikle oturmak istemiyor ikisinde de. Arabada kucakta da durmuyor dışında olacak arabanın pusetinde de oturmuyor dedim ki doğdu doğalı bu kadar rezillik çekmemiştim ne yapacağız yaa çok moralim bozuluyor.
Bilge Tiny Love nin o zımbırtısına baktım alsam mı bilemiyorum heyheyleri geldi mi herşeyi eliyle ittiriyor gözü bir şey görmüyor bi de o kadar para verip işe yaramazsa diye korkuyorum.
Birazcık kitaplara bakıyor ama çok komik kitabı eline alınca başlıyor iiüvvvyy iüüvvvyyyy diye konuşmaya okuyor sanki başka hiçbir şeyde böyle yapmıyor.
Neyse işte merak ediyorum bizimki kadar edepsizlik yapan var mı arabada diye böyle giderse evden çıkmak bile hayal olacak bana.

sağol meralcim, amin allah tüm yavruları korusun

oy yerim ben o paşalları, güle güle giyinsinler müzeyyencim:))))

burcu ya yollucez. ama hesap numaraları gelmedi hala bi el atalım şu olaya

O DEĞİL TATLIM HEDİYE ÇEKİLİŞİ ÖZNUR ADRES VERİRSEN ONA CİCİ YOLLAYACAĞIZ

AYNEN BİZİM İKİNCİ ÇIKTI ŞİMDİ ÇOK HUYSUZ SÜREKLİ BAĞRIYOR ELİ AĞZINDA AMA ÇIKTIKTAN SONRA BAŞLADI AY O ACI ÇEKECEĞİNE BEN ÇEKEYİM YAVRUM ANLAMIYOR NE OLDUĞUNU

kaydirigubbakcemile3 O KIZ DOYMASA BÜTÜN GECE ASKER EDER SENİ BEBEĞİN DOKUNMASI SÜT BEZLERİNİ HAREKETE GEÇİRİRMİŞ SÜT SALGILANIRMIŞ O YÜZDEN MAKİNAYA PEK İTİBAR ETME HEM ARTIK TEK GIDASI SÜT DEĞİL

olduk bileki :))

yasemincim günaydın..

alttan bi dişimiz çıktııııı :teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis HAYIRLI OLSUN PİRİNÇ HEPSİNİ RAHAT ÇIKARSIN KUZU İNŞALLAH

BENİM EŞİM ÇÖZDÜ O NAMELERİ BENDE ÖNCE KONUYU YAVAŞÇA AÇIP SONRA GÜNDEME YAVAŞ YAVAŞ ALIYORDUM GEÇEN GÜN GARDOLAP TİPİ BUZDOLABINA NE HOŞLAR DEDİM SEN ŞİMDİ BÖYLE DEDİYSEN YAKINDA BANA ALDIRIRSIN SENİN TAKTİK O DEDİ KALDIM sempatiksalakcinni

selam herkeseee...
ebrucum bunlar büyüyünce düzelecek diye bekelmekle hata yapıyoruz zaten biz böyle boş hayallere kapılmayıp hayal kırıklığı yaşamayalım bari :bbo:
dişleri çıkan bebişler hayırlı olsuun maşallah hepsine..
bizimde üst dişler zorluyo ama hala bişey yok görünürde çıksa artık da rahatlasak..
melikecim özelden adres yolluyorum sana..

alışmak zorunda ebru onun pes etmesi için uğraş bence çok sancılı dönem ama sonuçta eve kapanmak çözüm değil :umursamaz:
sen git onu hediye değiştirme kartıyla al... baktın kullanmıyor eşin ya da kardeşin vs değiştirme kartıyla iade edip başka ihtiyacını alır yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

ooooooofffff çok yoğun
ancak ara ara bakabiliyorum

yarın cuma diye kendimi avutuyorum (mesela yaniiii... cumalar hafta sonu öncesi son gün oluncaÇ:))))

sonra bayram tatlili yuppiiiiiiiiiiiiiiii

ooooooofffff çok yoğun
ancak ara ara bakabiliyorum

yarın cuma diye kendimi avutuyorum (mesela yaniiii... cumalar hafta sonu öncesi son gün oluncaÇ:))))

sonra bayram tatlili yuppiiiiiiiiiiiiiiii

meral ankara seyahati ne zaman güzelim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…