selam herkeseee...
Ebrucum bunlar büyüyünce düzelecek diye bekelmekle hata yapıyoruz zaten biz böyle boş hayallere kapılmayıp hayal kırıklığı yaşamayalım bari :bbo:
Dişleri çıkan bebişler hayırlı olsuun maşallah hepsine..
Bizimde üst dişler zorluyo ama hala bişey yok görünürde çıksa artık da rahatlasak..
Melikecim özelden adres yolluyorum sana..
her yeni diş daha zor oluyor arkadaşlar... hevesinizi kursağınızda bırakmak gibi olmasın da :kedi: hele azı dişlerinin tam bir kabus olacağını söylüyorlar ve ben bunlar böyleyse daha ağır kabusu hayal bile edemiyorum eyvahedigeldismile
meralcim kandil mesajını aldım çok teşekkür ederim ama cevap yazamadım 3 gündür eşya topluyorum canım çıktı. kusura bakma şekerim
Günaydın herkese aslında günaydınlık tarafı da kalmamış saatin ama ben açıp geçmişi bitirebilene kadar saat kaç olmuş.
Yaw bu oğluş büyüdükçe akıllanıp uslanacağına oto koltuğunda, bebek arabasında iyice çileden çıkmaya başladı dün anadolu yakasına geçtik oradan da alışveriş merkezine gittik çığlık kıyamet kesinlikle oturmak istemiyor ikisinde de. Arabada kucakta da durmuyor dışında olacak arabanın pusetinde de oturmuyor dedim ki doğdu doğalı bu kadar rezillik çekmemiştim ne yapacağız yaa çok moralim bozuluyor.
Bilge Tiny Love nin o zımbırtısına baktım alsam mı bilemiyorum heyheyleri geldi mi herşeyi eliyle ittiriyor gözü bir şey görmüyor bi de o kadar para verip işe yaramazsa diye korkuyorum.
Birazcık kitaplara bakıyor ama çok komik kitabı eline alınca başlıyor iiüvvvyy iüüvvvyyyy diye konuşmaya okuyor sanki başka hiçbir şeyde böyle yapmıyor.
Neyse işte merak ediyorum bizimki kadar edepsizlik yapan var mı arabada diye böyle giderse evden çıkmak bile hayal olacak bana.
tabii onlar şimdi birbirlerini hiç tanımadıkları için kafamçokkarıştı oluyorlar... inşallah ayarlanabiliriz ne muhteşem olur yaaaaaaa boshayallersmile
tatlım hala seçilin ibanı eksik akannehir
Şeniz
ayberkime daha çok yakışmıştır öbür yer cücesi giyse ne giymese ne laelaelaelaelae
öp annesi delikanlımı benim için opuyorumnanaktan
AYNEN BİZİM İKİNCİ ÇIKTI ŞİMDİ ÇOK HUYSUZ SÜREKLİ BAĞRIYOR ELİ AĞZINDA AMA ÇIKTIKTAN SONRA BAŞLADI AY O ACI ÇEKECEĞİNE BEN ÇEKEYİM YAVRUM ANLAMIYOR NE OLDUĞUNU
BENİM EŞİM ÇÖZDÜ O NAMELERİ BENDE ÖNCE KONUYU YAVAŞÇA AÇIP SONRA GÜNDEME YAVAŞ YAVAŞ ALIYORDUM GEÇEN GÜN GARDOLAP TİPİ BUZDOLABINA NE HOŞLAR DEDİM SEN ŞİMDİ BÖYLE DEDİYSEN YAKINDA BANA ALDIRIRSIN SENİN TAKTİK O DEDİ KALDIM sempatiksalakcinni
yaşanmış tecrübelerle sabittir ki azı dişleri kesinlikle birer kabus. inşallah kolaylıkla çıkarırlar ama :1no2: ama olsun en büyük derdimiz zorluğumuz diş çıkarmaları olsun da allah başka hastalık dert vermesin.
orası öyle hayatım benim ayberim zaten dünya yakışıklısıona alışkınız zaten. bücürük çıtçıtlı body den pantolon gömlek kıravata geçiş yapınca farklı geldi bize. kaydirigubbakcemile3
amin canım amin :Saruboceq:
iyi değil mi müzeyyencim ayberk paşa? eeeeeeeee ne zaman rulo gönderiyoruz doktor müsveddesine???? alsanaalsanasmile bak yine sinirlerim zıpladı yaaaaaa ne kadar kolay konduruyorlar saçma sapan :mymeka:
bendeeeeeeçok sevindim naz'ın keyifli olmasına gözünüzaydın sütün tamamen psikolojik olduğunu hem yaşayarak hemde birçok kişiden duyarak öğrendim o yüzden kendine bile sütüm az vs. Dememek gerekiyormuş bunu aklına bile getirme zaten işe yeni başladın falan zamanla oturacak bence
ya bende hala olmadım ya bitek ben kaldım sanıyordum nilgün bile oldu diye kaydirigubbakcemile3 (çünkü o da hep tek ben kaldım diyodu ordan biliyom :))
meral ankara seyahati ne zaman güzelim???
iyi canım maaşallahı var koçumun allaha şükür. bayramdan sonra büyük bir zevkle halledicez o işi inşallah. çok kalabalık oluyormuş kardiyoloji. çok erken gidip numara falan almak gerekiyormuş. şimdi ramazan sahura kalkıyor eşim sonra da 6 da kalk git diyemem yazık adama e ben de gidemiyorum hem berkay hem de arabayı kullanamıyorum. o yüzden önümüzdeki hafta halledicez o işi artık. sonra doğru doktoraklava:
bayramdan sonra ama tarih belli değil cnm
ne olduki
sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmm kötükedihüso
hiiiiiiç sabırsızlanıyorum da... boshayallersmile
dünür belki bayramda gelecek boshayallersmile
ocak ayında pelin gelecek boshayallersmile
haydeeeeeeee ankara yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnn
Evet ya Öznurcuğum konuşmuştuk ya zaten büyüdükçe daha da özgür olmak istiyorlar zaptetmek iyice zorlaşıyor.selam herkeseee...
ebrucum bunlar büyüyünce düzelecek diye bekelmekle hata yapıyoruz zaten biz böyle boş hayallere kapılmayıp hayal kırıklığı yaşamayalım bari :bbo:
dişleri çıkan bebişler hayırlı olsuun maşallah hepsine..
bizimde üst dişler zorluyo ama hala bişey yok görünürde çıksa artık da rahatlasak..
melikecim özelden adres yolluyorum sana..
Hımm bak öyle olabilir iyi fikir.alışmak zorunda ebru onun pes etmesi için uğraş bence çok sancılı dönem ama sonuçta eve kapanmak çözüm değil :umursamaz:
sen git onu hediye değiştirme kartıyla al... baktın kullanmıyor eşin ya da kardeşin vs değiştirme kartıyla iade edip başka ihtiyacını alır yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
Müzeyyenciğim arabayı ben kullandığım için o dediklerini genelde yanında olan kişi yapıyor(emzirmek hariçyaşanmış tecrübelerle sabittir ki azı dişleri kesinlikle birer kabus. inşallah kolaylıkla çıkarırlar ama :1no2: ama olsun en büyük derdimiz zorluğumuz diş çıkarmaları olsun da allah başka hastalık dert vermesin.
hayırdır baharcım taşınıyor musun?
sakın pes etme bence enin de sonunda alışacak oturup gezmeyi de öğrenecek. sen sürekli onun dikkatini çekip birşeylerle ilgilenmesini sağlasan ( mutlaka elinden geleni yapıyorsundur eminim ama) dikkatini çekmeyi başarana kadar yeni birşeyler denesen belki çözüme ulaşırsınız. müzik dinletmek, alkış, oyun, şarkı veya çeşitli oyuncaklar ya da arabada emzirmek veya biberonla ya da kaşıkla sevdiği birşeyi yedirmek aklıma gelenler bunlar. inşallah uslanır da yaramaz paşa sen de rahat edersin canım.
orası öyle hayatım benim ayberim zaten dünya yakışıklısıona alışkınız zaten. bücürük çıtçıtlı body den pantolon gömlek kıravata geçiş yapınca farklı geldi bize. kaydirigubbakcemile3
melike sizin de 2. dişiniz hayırlı olsun canıım. kıyamam kuzuya yaa çabucak atlatır bu dönemi de inşallah.
bahar ev taşıyormuş ama kendisi değil eli
bahar bugün çalışıyormuş
eşyalar yeni eve indirilecekmiş olamlı diyordu.
kış geldi annem beren e baktığı için hem ona hem bana zor olacak diyordu
şimdi hem işine hem annesine yakın bir ev tutmuş.
HADİ YAAAAAA
BURCU NEZAMAN ORADA OLACAK:asigim:
Hımm bak öyle olabilir iyi fikir.
vereliniortakolumunekankayizsmilesabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmm kötükedihüso
hiiiiiiç sabırsızlanıyorum da... boshayallersmile
dünür belki bayramda gelecek boshayallersmile
ocak ayında pelin gelecek boshayallersmile
haydeeeeeeee ankara yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnn
HADİ YAAAAAA
şunlara bak yaa utanmadan sıkılmadan şehirlerarası buluşma planları yapıyorlar yaa. hiç aklınızdan geçmiyor di mi uzakta olan gelmeyi çok isteyip de gelemeyen arkadaşlarımızın bunları okurken içleri gidecek üzülecekler yürekleri burkulacak diye hıh aşkolsun size :1closedeyes:
Evet ya Öznurcuğum konuşmuştuk ya zaten büyüdükçe daha da özgür olmak istiyorlar zaptetmek iyice zorlaşıyor.
Hayırlısıyla çıksın dişler de rahatlayın inşallah bizim ilk üst dişimiz çıkmıştı iki tane de altta çıktı sonra.
Hımm bak öyle olabilir iyi fikir.
Müzeyyenciğim arabayı ben kullandığım için o dediklerini genelde yanında olan kişi yapıyor(emzirmek hariç) ama bizim oğlana kar etmiyor çoğu zaman hemen sıkılıyor hele yanında kimse yoksa yalnızsak iyice zıvanadan çıkıyor maalesef.
hımm anladım şekerim o zaman allah kolaylık versin belki de o araba oyuncakları falan işine yarayabilir ama o da kesin değil tabi çevrende kullanan varsa deneyip ona göre alsan bari boşa gitmesin.
aynen öyle yerimseniben
valla eşiyle konuşacaktı bayramın 2. günü gibi gelmek için ama ne yaptı bilmiyorum konuşamadık haftasonu
demokrasilerde çareler tükenmez bacım napalım kuruşumuz kıymetli zor kazanıyoruz heba olmasın di mi ama şakkıdı
şunlara bak yaa utanmadan sıkılmadan şehirlerarası buluşma planları yapıyorlar yaa. hiç aklınızdan geçmiyor di mi uzakta olan gelmeyi çok isteyip de gelemeyen arkadaşlarımızın bunları okurken içleri gidecek üzülecekler yürekleri burkulacak diye hıh aşkolsun size :1closedeyes:
hııııııım bizim 2. günü zor olurdabilmiyorumkismile
bayramdan sonra bakarız artık
aynen öyle yerimseniben
vereliniortakolumunekankayizsmile
HADİ YAAAAAA
hımm anladım şekerim o zaman allah kolaylık versin belki de o araba oyuncakları falan işine yarayabilir ama o da kesin değil tabi çevrende kullanan varsa deneyip ona göre alsan bari boşa gitmesin.
Müzeyencim o doktora giderken haber vermeyi unutma toğikçe toplanıp gelecez..o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.. kötükedihüso
aminnnn sağol cnmmallah içinize sindirsin baharcım sağlık huzur mutluluk bolluk bereket içinde oturun inşallah allah buradan kendi evinize çıkmayı nasip etsin :Saruboceq:
baharcım yenii evin hayırlı olsun.. iç huzuruyla, sağlık, sıhhatle oturmayı nasip etsin inşallah. İnşallah bundan sonraki kendi eviniz olur.
vereliniortakolumunekankayizsmile
Müzeyencim o doktora giderken haber vermeyi unutma toğikçe toplanıp gelecez..o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.. kötükedihüso
çok teşekkür ederim tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?