2009 Aralık Anneleri

canım sağol aldım adresi bayramdan sonraya kalmasın diye uğraşırım inşallah bulurum

yaşanmış tecrübelerle sabittir ki azı dişleri kesinlikle birer kabus. inşallah kolaylıkla çıkarırlar ama :1no2: ama olsun en büyük derdimiz zorluğumuz diş çıkarmaları olsun da allah başka hastalık dert vermesin.

meralcim kandil mesajını aldım çok teşekkür ederim ama cevap yazamadım 3 gündür eşya topluyorum canım çıktı. kusura bakma şekerim

hayırdır baharcım taşınıyor musun?

sakın pes etme bence enin de sonunda alışacak oturup gezmeyi de öğrenecek. sen sürekli onun dikkatini çekip birşeylerle ilgilenmesini sağlasan ( mutlaka elinden geleni yapıyorsundur eminim ama) dikkatini çekmeyi başarana kadar yeni birşeyler denesen belki çözüme ulaşırsınız. müzik dinletmek, alkış, oyun, şarkı veya çeşitli oyuncaklar ya da arabada emzirmek veya biberonla ya da kaşıkla sevdiği birşeyi yedirmek aklıma gelenler bunlar. inşallah uslanır da yaramaz paşa sen de rahat edersin canım.

orası öyle hayatım benim ayberim zaten dünya yakışıklısı ona alışkınız zaten. bücürük çıtçıtlı body den pantolon gömlek kıravata geçiş yapınca farklı geldi bize. kaydirigubbakcemile3

melike sizin de 2. dişiniz hayırlı olsun canıım. kıyamam kuzuya yaa çabucak atlatır bu dönemi de inşallah.

amin canım amin :Saruboceq:
iyi değil mi müzeyyencim ayberk paşa? eeeeeeeee ne zaman rulo gönderiyoruz doktor müsveddesine???? alsanaalsanasmile bak yine sinirlerim zıpladı yaaaaaa ne kadar kolay konduruyorlar saçma sapan :mymeka:

iyi canım maaşallahı var koçumun allaha şükür. bayramdan sonra büyük bir zevkle halledicez o işi inşallah. çok kalabalık oluyormuş kardiyoloji. çok erken gidip numara falan almak gerekiyormuş. şimdi ramazan sahura kalkıyor eşim sonra da 6 da kalk git diyemem yazık adama e ben de gidemiyorum hem berkay hem de arabayı kullanamıyorum. o yüzden önümüzdeki hafta halledicez o işi artık. sonra doğru doktora klava:

bendeeeeee
meral ankara seyahati ne zaman güzelim???

bayramdan sonra ama tarih belli değil cnm
ne olduki

smmm06 cuma günü seyahat hakkında bir şey sormuştun değil mi? cevap alabildin mi?

sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmm kötükedihüso

bayramdan sonra ama tarih belli değil cnm
ne olduki

hiiiiiiç sabırsızlanıyorum da... boshayallersmile
dünür belki bayramda gelecek boshayallersmile
ocak ayında pelin gelecek boshayallersmile

haydeeeeeeee ankara yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnn

HADİ YAAAAAA
BURCU NEZAMAN ORADA OLACAK:asigim:

Evet ya Öznurcuğum konuşmuştuk ya zaten büyüdükçe daha da özgür olmak istiyorlar zaptetmek iyice zorlaşıyor.
Hayırlısıyla çıksın dişler de rahatlayın inşallah bizim ilk üst dişimiz çıkmıştı iki tane de altta çıktı sonra.

Hımm bak öyle olabilir iyi fikir.

Müzeyyenciğim arabayı ben kullandığım için o dediklerini genelde yanında olan kişi yapıyor(emzirmek hariç) ama bizim oğlana kar etmiyor çoğu zaman hemen sıkılıyor hele yanında kimse yoksa yalnızsak iyice zıvanadan çıkıyor maalesef.

bahar ev taşıyormuş ama kendisi değil eli
bahar bugün çalışıyormuş
eşyalar yeni eve indirilecekmiş olamlı diyordu.
kış geldi annem beren e baktığı için hem ona hem bana zor olacak diyordu
şimdi hem işine hem annesine yakın bir ev tutmuş.

HADİ YAAAAAA
BURCU NEZAMAN ORADA OLACAK:asigim:

valla eşiyle konuşacaktı bayramın 2. günü gibi gelmek için ama ne yaptı bilmiyorum konuşamadık haftasonu

Hımm bak öyle olabilir iyi fikir.

demokrasilerde çareler tükenmez bacım napalım kuruşumuz kıymetli zor kazanıyoruz heba olmasın di mi ama şakkıdı

sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmm kötükedihüso
vereliniortakolumunekankayizsmile

hiiiiiiç sabırsızlanıyorum da... boshayallersmile
dünür belki bayramda gelecek boshayallersmile
ocak ayında pelin gelecek boshayallersmile

haydeeeeeeee ankara yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnn

hııııııım bizim 2. günü zor olurdabilmiyorumkismile
bayramdan sonra bakarız artık

uçak denen bi şey icat ettiler şekerim pegasus 19.99'dan başlayan fiyatlarla acil çıkış kapıları önde ortada ve kuyruk kısımında olmak üzere zemuszemus şimdi nütfen kemerlerinizi bağlayıp koltuğunuzu dik konuma şeettiriniz buyrunnnnnnnnn

aynen öyle yerimseniben

baharcım yenii evin hayırlı olsun.. iç huzuruyla, sağlık, sıhhatle oturmayı nasip etsin inşallah. İnşallah bundan sonraki kendi eviniz olur.

kızlar alıntıyapamadım hepinize diş için iyi dileklerinize teşekkürler..

resim yorumları için de ariyeten tenk yu:))

evi süpürdüm toz aldım mutfağı toparladım derken bu saat oldu kuzu uyudu. şimdi çamaşır yıkayıp ütü yapmam lazım..

allah içinize sindirsin baharcım sağlık huzur mutluluk bolluk bereket içinde oturun inşallah allah buradan kendi evinize çıkmayı nasip etsin :Saruboceq:
aminnnn sağol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…