selaamm arkadaşlar herkes iyidir umarım
oğluşun öksürüğü geçmedi dr.a gittik az az öksürüyor ama bir haftadan faladır böyle.bayramada gidecez kontrol olsn die gittik başla bi şurup verdi dr.bakalm inş o geçirir
bayramlık pantolon almıştım denemeden büyük olsun dedimdi biraz aay çok büyük oldu gittim küçüğü de kalmamış zaten eşimi zorla götürüyorum söylene söylene gidiyo.çocuk kaldımı dımdızlakeyvahedigeldismile gömleğimiz var allah tan
benmde baş ağrım hafif öksürüğüm halsizliğim var tam toparlanamadım bende öff bayramda geldi
sizlerde ne var ne yok ne çok yazdımmm
ev demeyin bana bi ev bulup ttaşınamadık ya çok üzülüyorum doğrudürüst arayamadık da gerçi ramazandan,işten falanmafoldumben kış geliyo ya bulsak da çıksak artıkkkkkkkk
uçak denen bi şey icat ettiler şekerimpegasus 19.99'dan başlayan fiyatlarla acil çıkış kapıları önde ortada ve kuyruk kısımında olmak üzere zemuszemus şimdi nütfen kemerlerinizi bağlayıp koltuğunuzu dik konuma şeettiriniz buyrunnnnnnnnn
bahar ev taşıyormuş ama kendisi değil eli
bahar bugün çalışıyormuş
eşyalar yeni eve indirilecekmiş olamlı diyordu.
kış geldi annem beren e baktığı için hem ona hem bana zor olacak diyordu
şimdi hem işine hem annesine yakın bir ev tutmuş.
aynen öyle yerimseniben
Müzeyencim o doktora giderken haber vermeyi unutma toğikçe toplanıp gelecez..o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.. kötükedihüso
kızlar alıntıyapamadım hepinize diş için iyi dileklerinize teşekkürler..
resim yorumları için de ariyeten tenk yu:))
evi süpürdüm toz aldım mutfağı toparladım derken bu saat oldu kuzu uyudu. şimdi çamaşır yıkayıp ütü yapmam lazım..
Müzayyencim sende gel tatlım
Nazancım çok geçmiş olsun.. inşallah bu şurup iyi gelir de atlatırsınız.. sen de kendine dikkat et .. çok geçmiş olsun tekrar dan
Canım yaa allah gönlüne göre verir inşallah.. Hiç unmadığın anda karşına çıkarıır sen üzme kendini..
oğluşun öksürüğü geçmedi dr.a gittik az az öksürüyor ama bir haftadan faladır böyle.bayramada gidecez kontrol olsn die gittik başla bi şurup verdi dr.bakalm inş o geçirir
bayramlık pantolon almıştım denemeden büyük olsun dedimdi biraz aay çok büyük oldu gittim küçüğü de kalmamış zaten eşimi zorla götürüyorum söylene söylene gidiyo.çocuk kaldımı dımdızlakeyvahedigeldismile gömleğimiz var allah tan
benmde baş ağrım hafif öksürüğüm halsizliğim var tam toparlanamadım bende öff bayramda geldi
ev demeyin bana bi ev bulup ttaşınamadık ya çok üzülüyorum doğrudürüst arayamadık da gerçi ramazandan,işten falanmafoldumben kış geliyo ya bulsak da çıksak artıkkkkkkkk
aah bunu bir de kocişe anlatıp ikna etsek mümkün olsa keşkem. ama :1no2: görümcem 4 senelik evli 2 yıl tokat ta oturdu 2 yıldır da amasya da kendi kardeşine bile götüremedim adamı artık izmire tayini çıksın diye bekliyoruz :)) bir de kadınlar kulübü aralık anneleri buluşmasına ankara' ya ya da ereğli'ye götürsene bizi desem çoook merak ediyorum suratı nasıl bir hal alır :)))))))) nasıl bir cevap verir o da ayrı merak konusu:))))))
Ankara' ya bende çok gitmek istiyorumn... eşimin sözü var evlendiğimizden beri götürecek beni bakalım kısmet ne zaman .. bilmiyorumkismile
smmm06 cuma günü seyahat hakkında bir şey sormuştun değil mi? cevap alabildin mi?
Müzayyencim sende gel tatlım
foto ekledim
Çok sağol canım benmnazan çok geçmiş olsun kuzuma yaaa(((
acil şifalar versin allah'ım iiiinşallah
bayramlık gömleğinide güle güle giysin efemiz
pant. sonra giyer, herhangi bir pant. giydirirsin artık gömleğini yakışıklının :))))
canım çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulun inşallah ana oğul a.s.
ev için de kısmetiniz sizi bir yerde bekliyordur ben hep ona inanırım... hayırlı zamanda karşınıza çıkar hiç üzme kendini :teselli:
niye böyle bu adamlar ya? evden çıkıp bir yerlere gidelim dedin mi ayarları kaçıyor
beklerizzzzzzzzzzzz turkbayragi
canım geçmiş olsun. ah o kocişlerin söylenmesi konusuna girmeyelim. biz de dün alışverişte koptuk gitti zaten. yok ben çok zor beğeniyormuşum yok çok zaman harcıyormuşum pazar pazar nereye yetişeceksek ne acelemiz varsa diken üstünde nasıl alıp çıktığımı bilemedim. zaten çok kalabalık her yer. ama çıkarken oğlanlara aldığımız kıyafetin benzerinin büyükler için olanı vardı manken de görür görmez aa alayım da oğullarımla takım giyeyim deyip doğru denem kabini kuyruğuna attı kendini. tabi düşün benim o anki ruh halimiklava:
:gitme:
üzme kendini canım inşallah kısa zamanda içinize sinecek bir ev bulup da taşınırsınız.
hemen bakiim yakışıklıma
maalesef canım kimse bana cevap yazmadı :1no2:
canım geçmiş olsun. ah o kocişlerin söylenmesi konusuna girmeyelim. biz de dün alışverişte koptuk gitti zaten. yok ben çok zor beğeniyormuşum yok çok zaman harcıyormuşum pazar pazar nereye yetişeceksek ne acelemiz varsa diken üstünde nasıl alıp çıktığımı bilemedim. zaten çok kalabalık her yer. ama çıkarken oğlanlara aldığımız kıyafetin benzerinin büyükler için olanı vardı manken de görür görmez aa alayım da oğullarımla takım giyeyim deyip doğru denem kabini kuyruğuna attı kendini. tabi düşün benim o anki ruh halimiklava:
hemen bakiim yakışıklıma
kızlar ip perde kullanan var mı aranızda?
HAMARAT HATUN İŞTE CANIIIIIIIMMMMMMkızlar alıntıyapamadım hepinize diş için iyi dileklerinize teşekkürler..
resim yorumları için de ariyeten tenk yu:))
evi süpürdüm toz aldım mutfağı toparladım derken bu saat oldu kuzu uyudu. şimdi çamaşır yıkayıp ütü yapmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?