2009 Aralık Anneleri

selaamm arkadaşlar herkes iyidir umarım
oğluşun öksürüğü geçmedi dr.a gittik az az öksürüyor ama bir haftadan faladır böyle.bayramada gidecez kontrol olsn die gittik başla bi şurup verdi dr.bakalm inş o geçirir
bayramlık pantolon almıştım denemeden büyük olsun dedimdi biraz aay çok büyük oldu gittim küçüğü de kalmamış zaten eşimi zorla götürüyorum söylene söylene gidiyo.çocuk kaldımı dımdızlakeyvahedigeldismile gömleğimiz var allah tan
benmde baş ağrım hafif öksürüğüm halsizliğim var tam toparlanamadım bende öff bayramda geldi
sizlerde ne var ne yok ne çok yazdımmm

ev demeyin bana bi ev bulup ttaşınamadık ya çok üzülüyorum doğrudürüst arayamadık da gerçi ramazandan,işten falanmafoldumben kış geliyo ya bulsak da çıksak artıkkkkkkkk

Nazancım çok geçmiş olsun.. inşallah bu şurup iyi gelir de atlatırsınız.. sen de kendine dikkat et .. çok geçmiş olsun tekrar dan

ev demeyin bana bi ev bulup ttaşınamadık ya çok üzülüyorum doğrudürüst arayamadık da gerçi ramazandan,işten falanmafoldumben kış geliyo ya bulsak da çıksak artıkkkkkkkk

Canım yaa allah gönlüne göre verir inşallah.. Hiç unmadığın anda karşına çıkarıır sen üzme kendini..

aah bunu bir de kocişe anlatıp ikna etsek mümkün olsa keşkem. ama :1no2: görümcem 4 senelik evli 2 yıl tokat ta oturdu 2 yıldır da amasya da kendi kardeşine bile götüremedim adamı artık izmire tayini çıksın diye bekliyoruz :)) bir de kadınlar kulübü aralık anneleri buluşmasına ankara' ya ya da ereğli'ye götürsene bizi desem çoook merak ediyorum suratı nasıl bir hal alır :)))))))) nasıl bir cevap verir o da ayrı merak konusu:))))))

aynen öyle yerimseniben

baharcım kolay gelsin allah yeni evinizde güle güle oturmayı nasip etsin canım.

Müzeyencim o doktora giderken haber vermeyi unutma toğikçe toplanıp gelecez..o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.. kötükedihüso

tabii şekerimm büyük bir zevkle:))

kolay gelsin sibelcim. sen bak işlerine. fıstığımı da öp benim için. resimleri gördüm yaa annesinin kuzusu yavrucuk maaşallah.

nazan çok geçmiş olsun kuzuma yaaa(((
acil şifalar versin allah'ım iiiinşallah
bayramlık gömleğinide güle güle giysin efemiz
pant. sonra giyer, herhangi bir pant. giydirirsin artık gömleğini yakışıklının :))))

Çok sağol canım iyileşsin zaten tek derdim o.
İnş. öyle diyorlar ev bulmak kısmet işi birazda diyorlar, ya bakalım...

canım çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulun inşallah ana oğul a.s.
ev için de kısmetiniz sizi bir yerde bekliyordur ben hep ona inanırım... hayırlı zamanda karşınıza çıkar hiç üzme kendini :teselli:

niye böyle bu adamlar ya? evden çıkıp bir yerlere gidelim dedin mi ayarları kaçıyor

Ankara' ya bende çok gitmek istiyorumn... eşimin sözü var evlendiğimizden beri götürecek beni bakalım kısmet ne zaman .. bilmiyorumkismile

beklerizzzzzzzzzzzz turkbayragi

canım geçmiş olsun. ah o kocişlerin söylenmesi konusuna girmeyelim. biz de dün alışverişte koptuk gitti zaten. yok ben çok zor beğeniyormuşum yok çok zaman harcıyormuşum pazar pazar nereye yetişeceksek ne acelemiz varsa diken üstünde nasıl alıp çıktığımı bilemedim. zaten çok kalabalık her yer. ama çıkarken oğlanlara aldığımız kıyafetin benzerinin büyükler için olanı vardı manken de görür görmez aa alayım da oğullarımla takım giyeyim deyip doğru denem kabini kuyruğuna attı kendini. tabi düşün benim o anki ruh halimi klava:

Müzayyencim sende gel tatlım

:gitme:

üzme kendini canım inşallah kısa zamanda içinize sinecek bir ev bulup da taşınırsınız.

hemen bakiim yakışıklıma

Çok sağol canım benm
Kot pantolon giyecek artık çare kalmadı:))

inş.canım sağol.
sorma ölüyo bitiyo bi yere gidelim deyince:1ninca:
inş.çıksın karşımıza da çıkalım şöylee mis gibi kendi evimize çok istiyorum:Saruboceq:

sağol canım benmkide zaten giderklen söyleniyo beklerken de oğluşla oturuyo bi yerde daha ne aslında.ama bişey dicek diye ne aldığımı bilmiyorum bende atlı koşturuyo gibi.her markete gittiğimde de bişeyler unutuyorum zaten sayesindekafamçokkarıştı
inş.bulalım artık kısmetimizdeki evimizi:Saruboceq:

maalesef canım kimse bana cevap yazmadı :1no2:

şahsen bir yere giderken uzun süreli gidiyorsam nesi var nesi yok alıyorum... yaz günü kar yağmaya başlasa neredeyse ona bile hazırlıklıyım yani :kedi: yolda içeceği bolca su olması gerek ve de mama tabii ki (bozulmaması için mümkünse buzluk çanta veya araba buzluğunda saklanmalı bence). güneşe çıkacaksa şapka ve güneş kremi kesin şart. pusetini unutmamak lazım çünkü artık büyüdüler bel dayanmıyor kucakta taşımaya. bez her yerden almak mümkün yolda yetecek kadar alıp gerisini gittiğiniz yerden alıp artanı eve geri getirmek mantıklı geliyor bana. ateşölçer, calpol, aşı kartı, burun için serum fizyolojik, pişik kremi, doktorunuzun telefon numarası mutlaka yanınızda olmalı. fotoğraf makinası elbette!!! ilk anda aklıma gelenler bunlar

o denerken sıkıştırsaydın ya hadi çok zor beğeniyosun çok zaman harcıyosun hadi artık diye :mymeka:

hadi bakalım ben ufaktan kaçar yarın görüşürüüüüüüüüüüz öpüyorum cümleten opuyorumnanaktan

HAMARAT HATUN İŞTE CANIIIIIIIMMMMMM

CANIM GEÇMİŞ OLSUN
SEN KOCİŞEklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…