2009 Aralık Anneleri

müzeyyen sağol cnmm

rica ederim canımm

şimdi sana bir soru sorucam kendini mi anlatıyorsun beni mi diycem amma:))))) al bizden de o kadar gıcık şeyler nolcek. öfkem hala geçmedi burda da beraber çalışıyoruz bütün gün gördükçe daha bir depreşiyor sinirim

o denerken sıkıştırsaydın ya hadi çok zor beğeniyosun çok zaman harcıyosun hadi artık diye :mymeka:

aman ne halin varsa gör dedim ( içimden tabi:))) sıktım dişimi çocuklarla oyun alanında bekledimbenneyaptımki

bana mammamm ver diyorum elindeki salatalığı ağzıma uzatıyor gülerek şimdi ben bunu yemeyim de napıyııııımmmm

valla canım ben salona almaya kalktım benim kociş dellendiklava: . evin içersinimi seyrettirecen diyebilmiyorumkismilemilletin işi güç yok bizi gözetlicek. şimdi bende kruveze perde yaptırmayı düşünüyorum

yok cnm cama yapmıcam. iki odanın ortasını kırıp birleştirmişler bende şık bişeyle ayırmak istiyorum.yoksa salon yapsam sadece büyük olucak oturma odası da yapıcam. onun için dedim ama değişik bir fikir varsa alabilirim.

senin işin de zor ya evde işte heryerde yanyanakafamçokkarıştı

Ben çıkıyorum
öpüyorum kocaman kocaman
yarın görüşmek üzere kızıma gidiyoruuuuuuuuummmmmm oleyyyyy

aaaa niye editleyemiyoz ki artık yazdığımız msjı
bahar kolay gelsin ayrıca canım (((
inşallah çabuk ve kolay biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…