ba ba baaaaaaaaa biri dekorasyon çalışmasındaaaaaaaaaaa aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
müzeyyen sağol cnmm
sağol canım benmkide zaten giderklen söyleniyo beklerken de oğluşla oturuyo bi yerde daha ne aslında.ama bişey dicek diye ne aldığımı bilmiyorum bende atlı koşturuyo gibi.her markete gittiğimde de bişeyler unutuyorum zaten sayesindekafamçokkarıştı
inş.bulalım artık kısmetimizdeki evimizi:Saruboceq:
o denerken sıkıştırsaydın ya hadi çok zor beğeniyosun çok zaman harcıyosun hadi artık diye :mymeka:
hadi bakalım ben ufaktan kaçar yarın görüşürüüüüüüüüüüz öpüyorum cümleten opuyorumnanaktan
şahsen bir yere giderken uzun süreli gidiyorsam nesi var nesi yok alıyorum... yaz günü kar yağmaya başlasa neredeyse ona bile hazırlıklıyım yani :kedi: yolda içeceği bolca su olması gerek ve de mama tabii ki (bozulmaması için mümkünse buzluk çanta veya araba buzluğunda saklanmalı bence). güneşe çıkacaksa şapka ve güneş kremi kesin şart. pusetini unutmamak lazım çünkü artık büyüdüler bel dayanmıyor kucakta taşımaya. bez her yerden almak mümkün yolda yetecek kadar alıp gerisini gittiğiniz yerden alıp artanı eve geri getirmek mantıklı geliyor bana. ateşölçer, calpol, aşı kartı, burun için serum fizyolojik, pişik kremi, doktorunuzun telefon numarası mutlaka yanınızda olmalı. fotoğraf makinası elbette!!! ilk anda aklıma gelenler bunlar
canım cevabın için çok teşekkür ederim ben biraz evhamlıyım sanırım acaba üşütürmüyüm denize sokarsam acaba yolda üşürmü yolda oyalamak zor olurmu bunun gibi birsürü şey ama eve kapanmakta çözüm değil çok bunaldık artık yazın tatilde yapmadık sanırım üçümüz içinde değişiklik olcak :1rolleyes:
kimse kullanmıyor sanırım
valla canım ben salona almaya kalktım benim kociş dellendiklava: . evin içersinimi seyrettirecen diyebilmiyorumkismilemilletin işi güç yok bizi gözetlicek. şimdi bende kruveze perde yaptırmayı düşünüyorum
rica ederim canımm
şimdi sana bir soru sorucam kendini mi anlatıyorsun beni mi diycem amma:))))) al bizden de o kadar gıcık şeyler nolcek. öfkem hala geçmedi burda da beraber çalışıyoruz bütün gün gördükçe daha bir depreşiyor sinirim
aman ne halin varsa gör dedim ( içimden tabi:))) sıktım dişimi çocuklarla oyun alanında bekledimbenneyaptımki
hadi bakalım ben ufaktan kaçar yarın görüşürüüüüüüüüüüz öpüyorum cümleten opuyorumnanaktan
yok cnm cama yapmıcam. iki odanın ortasını kırıp birleştirmişler bende şık bişeyle ayırmak istiyorum.yoksa salon yapsam sadece büyük olucak oturma odası da yapıcam. onun için dedim ama değişik bir fikir varsa alabilirim.
Ben çıkıyorum
öpüyorum kocaman kocaman
yarın görüşmek üzere kızıma gidiyoruuuuuuuuummmmmm oleyyyyy
bende gidiyorum kutularımı açmam gerek(
Ben çıkıyorum
öpüyorum kocaman kocaman
yarın görüşmek üzere kızıma gidiyoruuuuuuuuummmmmm oleyyyyy
bende gidiyorum kutularımı açmam gerek(
bende çıkıyorum .. gideyimde oğluşuma sarılayım... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?