2009 Aralık Anneleri

aaaaaaaaaaaaayyyyyy nasıl yoruyor bu zıpa beni size anlatamam ki zaten anlatmama gerek yok birer tanede sizde var..
bir türlü biryerde tutamıyorum.... biraz kucakta gezdiriyorum.. iki dk sonra ıııııııııııııııhhhhh diye başlıyor kucamda gerilmeye..
sonra mama sandalyesine koyup tv karşısına koyuyorum 5 dk sonra ııııııh yine kıvranma modu.. sonra yürüteç bu baya oyalıyor.. sonra o arada ben mutfağa kapanıyorum tabi bize ona bşeyler hazırlama faslı..
valla lavaboya gitmeyi erteleye erteleye kasıklarıma ağrı giriyor artık..
evde olmak çok daha yorucu kızlar ya bunu çok iyi anladım..

oh be sonunda site açılmış
kimsecikler yok umarım herkes iyidir.
bizde son durum zeynebe teşhis kondu 6. hastalık olmuş. 4 gün ateşten sonra döküntüler oldu ateşi düştü. şimdi hala huysuz ama toparlamaya çalışıyo döküntülerde bikaç güne kadar geçicek inş. bu aralar virüste salgın varmış sizin bebelerde de olursa endişelenmeyin normal bişeymiş ama ateş korkutuyo düşmüyo diye bi tek havale geçirme riski oluyomuş o da şükür ki bizde olmadı. ateş düşürücüler ılık banyo geçici önlem alabiliyosunuz.herkesi öpüyoruz :)

vallahi hep aynı durumdayız arzu ya. yapışık ikiz gibi geziyoduk odadan çıkmama bile izin vermiyodu hemen peşimden geliyodu. bu hastalık tuz biber oldu zaten daha mızmız huysuz ve daha da yapışık bi cadı oldu benimki. derler ya hasta olduğuna yanmam huyu değişir diye ayneen öyle oldu. bugünlerde geçicek inş. tatlım gülerek anlatıcaz bu hallerini onlar bu kdar sevimli bızdık olmasalar nasıl dayanabiliriz ki Allah sağlık kuvvet ve sabır versin tüm annelere...

site de bayram temizliğine kalkıştı sanırımmm kaydirigubbakcemile3
kendi kendime konuşuyorum gelin artıkk yaa. bu arada evimi yerleştirdim sevgili günlük ayy aynı günlük yazar gibi oldu bu ev taşıma olayı beni gerdi ne yazdığımı bilmiyorum ama çok şükür onca eşyayı 5 günde taşıdım yerleştirdim kendimle gurur duyuyorum alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım döküntülerde geçecek inşallah neyse ateşi sorunsuz atlattınız ben ateşten çok korkuyorum zeynep daha hiç ateşlenmedi maşallah aşı dışında ama biz çocukken annnemden biliyorum yatarken saat kurardı ya uyurken ateşlenirsek diye her saat kalkıp ölçüyordu

site dün yokmuş sanırım dün izinliydim heehehehehe hiç bişey kaçırmamışım aklinialirimsmile

aferin becerikli arkadaşım valla ben evi toplayamıyorum sen taşındın maşallah bende annemde kaldım bayram temizliğine yardım için sadece 5 sayfa geçmiş olmuş dün akşam baktım msj yazma kapalıydı

günaydın güzel anneler tatlı bebeler gününüz güzel olsun

geçmiş olsun canım rabbim bi daha göstermesin inş.

tebrik ederim seni güle güle otur yeni evinde...

günaydın herkeze. bugün yarım gün mesaizemuszemusumarım herkez iyidir.

günaydın kızlar her nekadar çok yazamasamda fırsat buldukça okuyorum geçmişi.
kısmetse bugün yolculuk vakti 1 hafta yokuz.herkese iyi bayramlar.
hepinizi ve güzel bebişleri öpüyorum.Allah a emanet olun...

herkes ii dicem ama tülay kimse gelmediki hala naparlar bilmem :))

ne bilim herhalde çoğu tatile girdi biz topik nöbetçileri olaraktan bekleyem bakam belkim bi gelen olurkötükedihüso
günaydın kızlar her nekadar çok yazamasamda fırsat buldukça okuyorum geçmişi.
kısmetse bugün yolculuk vakti 1 hafta yokuz.herkese iyi bayramlar.
hepinizi ve güzel bebişleri öpüyorum.Allah a emanet olun...

sanada iyi bayramlar canım. güle güle git güle güle gel.

kimse yok ama sorayım. bunu sipariş verdim şimdi nasıldır bi fikri olan varmı. benim zilli bibreon almıo. bu anne memesine daha yakın diyolar bi umut iştesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…