2009 Aralık Anneleri

tamam canım . ben 12 ye kadar burdayım. kızını ve seni öpüyorum. bebeişlerle ilk bayramımız . iyi bayramlar pazartesi görüşürüzŞeniz

merhaba işe geldim kimler var bakmadım hafta sonu gibi olur burası kimse gelmez

hepimizin bayramı kutlu mutlu hayırlı olsun inşallah..
yavrularımızla ve sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun inşallah..
kendinize iyi bakın..

Evettttttttt iş yerinin yeni icadı bayramın 1. Ve 2. Günü izinli olduğumuz için cumartesi ve pazar işe gelecekmişiz haftalık izin yok gelde istifa etme başım ağrıyor

çok geçmiş olsun canım.. allahım korusun bebişlerimizi..

afferim sana.. hamarat hatun..

kimse yok ama sorayım. bunu sipariş verdim şimdi nasıldır bi fikri olan varmı. benim zilli bibreon almıo. bu anne memesine daha yakın diyolar bi umut iştesositososito

benimkide almıyodu canım biberon bunu aldı. şu soldaki ucu alıyo. bi de kaşık ucu var onu kullanmadım..

bu arada tüm topic ramazan bayramınız mübarek olsun. bebişlerimizle geçireceğimiz ilk bayram. herkes mutlu mutlu huzurlu neşe içinde güzel geçirir inşallah bayramı..

herksin ramazan bayramı mübarek olsun canlarım. bebişlerimizle ilk bayramımız daha nice bayramlar görürüz inş. sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar ve tatiller diliyorum. zeyneple hepinizi öpüyoruz zeynep pek öpmüyo genelde yalıyo ama idare edin artık:) byeee

herkese hayırlı bayramlar... memlekete gidemediğimizden evde bayram geçiriyoruz çok sıkıcıııı.....

herkese iyi bayramlar nihayet eve döndük zeynep sızdı bugün rekor kırdı sabah 7.5 tan gece 10 a kadar toplam 14.5 saaat uyanık kaldı bu arada artık alkış ve dur babam gelsin anlatayım bir bir yapıyor dün de ilk kez aynı gün içinde anne baba ve dede dedi durdu durdu birden konuştu Allahım bebeişlerimizle nice bayramlar görelinm inşallah evde oturup torunlarımızı bekleyelim

herkese iyi bayramlar. bebişlerle ilk bayramımız herkesin güzel ve keyifli geçiyordur inşallaj. bizim güzel geçiyor biraz yorucu ama güzel. öpüyorum güzel anneleri ve dünya tatlısı bebişleriiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…