İyi bayramlar. İnşallah iyi geçmiştir, geçer bugününüz de. Bugün kesin emin oldum ve hemen paylaşayım dedim. Cam çay bardağınla suyu içirirken çıtçıt sesler geldi sonunda.:)2sibirarada geliyor sanırım.Perişan oldu yavrum kaç haftadır, kendimden hiç bahsetmiyorum... Ne zamandır sizleri takip edemiyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler.
aman maşallah inşallah daha fazla zorlamaz ah bebeğim ne acxelesi var ikisini birden çıkarıyor bizimde iki alt var şimdi gene eller ağızda heralde üstler geliyor bunlar hemen arka arkaya mı gelicek altlar çıkalı fazla olmadı çünkü sorunsuz çıkarsınlar inşallah yavrular fazla ızdırapları olmasa
İyi bayramlar. İnşallah iyi geçmiştir, geçer bugününüz de. Bugün kesin emin oldum ve hemen paylaşayım dedim. Cam çay bardağınla suyu içirirken çıtçıt sesler geldi sonunda.:)2sibirarada geliyor sanırım.Perişan oldu yavrum kaç haftadır, kendimden hiç bahsetmiyorum... Ne zamandır sizleri takip edemiyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler.
Ayy amin arkadaşım inşallah fazla acı çekmesinler yavrularımııız. Sürekli keyifsiz, inledi tüm gün. Dünyam 37 haftalık doğdu . Doktor kistlerimin daha fazla sıkıştırmaması için 16 aralıkta doğması gerekirken 24 kasımda aldı. Yani şimdi 8 aylık olması gerekirken şuan 9 aylık. Hep gelişmeler 8 aylıklar gibi gidiyor. Saçma ama takip ediyorum durum böyle. Çıkışın belli bir düzeni varmış . şimdi üstten iki çıkması gerekiyormuş. Bir link dis-cikarma-tablosuymuş.
blogcu.com
iyiyim melikecim.. sen nasılsın güzel turtan ne yapıyor topladımı harçlıkları o cicileriyle kimse dayanamaz cepleri boşaltır.. valla arda bizden zenginkaydirigubbakcemile3 140 lirası oldu.. hehe...arzu canım slm
iyiyim melikecim.. sen nasılsın güzel turtan ne yapıyor topladımı harçlıkları o cicileriyle kimse dayanamaz cepleri boşaltır.. valla arda bizden zenginkaydirigubbakcemile3 140 lirası oldu.. hehe...
ne güzelmiş çocuğuna bayramlık almak onu o sabah giydirmek.. ALllah hiç bir bayram ayırmasın bizleri
ah yavrum kıyamaz teyzesi o turtaya... arda da onunla ilgilenip oyunlar yapan oldukça hep mutluydu.. evet inşallah birgün torunlarımız da olur ve bekleriz yemekler yapıp.. Allah onlara mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah ilerde..aminnn canım valla biz daha fazla topladık ama ne babaaanne ne hala ne amca tek lira vermedi sonra lafı olunca çoook seviyorlar aman neyse kızımı çok seven annesi babası anneannesi dayısı ve dedesi veeeeeeeeeee burada bir sürü teyzesi var :))))))
inşallah evde torunlarımızı beklemeyi nasip etsin Allahım bir dahaki bayram daha da zevkli olacak heralde yürüyecekler zeynep çok yabancıladı bu bayram ilk gün anneannedeydik iyiydi hep alkış yaptı güldü ama ikinci gün akrabalarda hep kucağımda mıkır mıkır hele yaşlı bir akrabada elleri kınalı diye çok korktu yapıştı bana ağladı hemen çıktık kadıncağıza da dişten ağlıyor dedik
arda neler yaptı sevdi m i bayramı
sibel canım bende çok istedim yapmayı ama nerdeyse 4. diş geliyo ve hala yapmadım.. yapılırmı artık ki.. çok da istemiştim ama erindim açıkçası.. ben çok detaycıyım oda olsun buda olsun en iyisi olsun bilmem ne derken iş başımdan aşar diye cesaret edemedim.. başka neler yapman gerekiyo valla hiç bilmiyorum..kızlar diş buğdayı yapcam.. yapan varmı aranızda neler gerekiyo.. gerçi netten baya bi araştırdım.. tepsinin içine objeler koyup seçtirme (makas, hesap makinesi vs.) başından buğday dökme, misafirlere verilen tabaklardan birinin içine altın koyma..naz a diş hediği kolyesi.. bide yicek içcek işte. var mı yapılması gereken başka bişi..
vay be melike ne güzel hazırlamış kadın helal olsun.. oldumu böyle olsa keşke..neler neler yapmış vallahi mAŞALLAh
sibelde geldiii bayram bitti hanımlar döküldü slm canm nasılsınız naz nasıl
kızlar diş buğdayı yapcam.. yapan varmı aranızda neler gerekiyo.. gerçi netten baya bi araştırdım.. tepsinin içine objeler koyup seçtirme (makas, hesap makinesi vs.) başından buğday dökme, misafirlere verilen tabaklardan birinin içine altın koyma..naz a diş hediği kolyesi.. bide yicek içcek işte. var mı yapılması gereken başka bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?