2009 Aralık Anneleri

editleyemiyporuz artık :)yağmur uyandı bn kaçayım bu kız rahat vermiyor çünkü

walla bizde yıldırım hızıyla emekliyoruz, koltuk kenarlarından tutunup yürüyoruz
birde ellerimiz bırakıp pat diye düşüyoruz, sanki yürümeyi öğrenmiş gibi efelik yapıyor bizimki :)
tay tay daha yeni yeni başladı 1 haftaya onuda çözer sanıyorum :)
walla kızım 1 yaşında yürüdü tam ama hiç emeklemedi,bakalım gökay ne yapacak.
daha yürüyen yok bildiğim kadarıyla

kilo alımı bizdede durdu gibi, iştahı iyi ama
uyumuyo ve çok hareketli artık, hızına yetişemiyorum
ne altını alabiliyorum ne üstünü giydirebiliyorum ne bir odada tutabiliyorum
amanın yandık biz sempatiksalakcinni

çok ince telliydi saçları
ara ara uzun ara ara kısaydı
kimi yerde az kimi yerde çoktu
şimdi hepsi eş çıkar daha güçlü çıkar diye umut ederekten berber amcasına götürdük kazıttık işte teyzesi boshayallersmile

topik kalabalıklaşmış dedim ama herks gitmiş

nasılsın nilgün bayram nasıl geçti ? gökay kuzusu nasıl yaramazlıklar hat safhada :)

canan yasemin nabersiniz?
canan hayırlı olsun yeni eviniz yeni yeriniz çok mutlu olursunuz inş.
yasemin gözün aydın haktan paşa emeklemye başlamış Allah kolaylık versin artık daha da zor :)

herkese slm....

ya naz da bana zayıflamış gibi geliyo.. hiçbişey yemiyoda.. diş te çıkardık.. benim kız bırak emeklemeyi sırt üstü yatarken oturur pozisyona bile gelemiyo.. anca ağlasın kaldırın diye.. oyuncağa yetişemeyince de del del (gel demek oluyo:)) diyo. kedi gitmiyoda oyuncağı çağrıyo

Eylül yurutecle filan her yeri aciyor mutfak cekmeceleri icin nasil onlemler aldiniz ?
Evde guvenlik setlerine baktim hemen hemen hepsi yapistirmali . Farkli bisey kullanan varmi ?

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Eşim seçimde görevli kendisinden haber alamıyorum ne zamandır tel açıyorum meşgule düşürüyor oy sayıyorlar herhalde gitti zavallımın bütün pazarı.

BURCU Canberk mutfağa pek girmiyor kapısı kapalı sürekli bizimkinin ama odadaki iki gözü şimdilik koli bandıyla kapattık ama yakındır sökmesi ikeada vardı bir şeyler bakabildin mi?
Hafiften ilk elini sıkıştırma deneyimini de yaşadık bu arada çekmeceyi açmış bir elinin parmakları içerde diğer eliyle çekmeceyi itiyor birazcık bık bıkladı ama neyse ki hemen farkettim.
Uyku tulumu işini ne yaptın aldın mı o sitede kalmamış gösterdiğin tulumdan ya Canberk hiçbir şekilde üzerinde bir şey tutmuyor artık hiç örtemiyorum kesin almam lazım ama karar veremedim.

CANAN hoşgeldin yerleşmişsiniz evinize hayırlı olsun.

Heh nihayet haber aldım kavga çıkmış, karıştı ortalık diyor gelince anlatırım dedi tövbe tövbe bak merak ettim şimdi bir de benimki daha hayatında hiçkimseyle tartışmış insan değildir ne yaptı ki acaba bu o curcunada:)

YASEMİN o sıcaklarda kestirmedin de saçları şimdi ne kestiriyon kız üşümez inşallah yavrucuk keltoş oğlan oldu he, keltoş da olsa yine çok tatlıdır eminim.

NİLGÜN Canberk de öyleydi aynen ayağa kalkıp küt diye bırakıveriyordu kendini yere ama şimdi öğrendi bir ustruplu oturuyor ki yavaş yavaş sorma Gökay da öğrenir bir iki güne:)

Eylül yurutecle filan her yeri aciyor mutfak cekmeceleri icin nasil onlemler aldiniz ?
Evde guvenlik setlerine baktim hemen hemen hepsi yapistirmali . Farkli bisey kullanan varmi ?

valla ben hiçbişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. sadece kendine zarar verebilceği şeyleri kaldırdım. (deterjan vs.) bizim amerikan mutfak ve evde hiç kapı yok :)) kafasına göre takılıyo. kıra döke elini sıkıştıra vura öğrenir diye ümit ediyorum.

ya evet ben üzerin incecik tülbent bile örtsem uyanıyo bu cadı napıcamı bilemiyorum. tulumda giydiremem. bacağını filan yastığının üstüne atmadan uyumazki..

ve acı son.... yeni anayasa diyorum ve pes diyorum bu insanlara.. hele doğuda yaşananlara hayret ediyorum. 19 ilden birine yerleşmek istiyorum...

Selam herkese bayramda bitti ne kadar hızlı geçiyor günler farkında olmadan sonbahar geldi bile ne çabuk bitti yaz benimde ıkeadaki uyku tulumlarindan var ama ayaklı uyku tulumu almam laZim bunların hepsi sıkıntılı anlaşılan ayaklı tuluma bile uyuz oluyor üstünü örtmeyi bırak umarım bu kıs Cook usutmeden gecer burcu Mina yürüdüğünde bakacağım yurutecle önünü pufla veya kutularla kesiyorum şimdilik hosgeldin Canan sevindim hersey gönlüne göre olmuş kilolarda gitmiş

Sibel yatarken oturur vaziyete gelmek zor zaten emeklemekten onlar için yasında yada yasında. 1 ay önce veya sonra yururlermis o zamanda durmuyor diyeceksin :))) o yüzden hiiiiccc takma bence:a015:

herkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…