vay be melike ne güzel hazırlamış kadın helal olsun.. oldumu böyle olsa keşke..neler neler yapmış vallahi mAŞALLAh
iyiyim canım ya siz nasılsınız. nasıl geçti bayram.. okudum yazdıklarını da bi yandan maça bakıyorum yazamadım. kıyamam zeynebe kına değişik geldi demek kuzuya.. hem boşver harçlığı annesi var onun aslanlar gibi her bişi yapar..
valla arzucum ne zaman istersen yaparsın illa ilk diş çıkınca yapılcak diye bi kural yok..
ben 6. ay kınası da yapamadım o yüzden çok istiyorum yapmayı.. maksat bi araya gelmek hem kuzum okadar acı çekti o dişi çıkarana kadar bi kutlamayı haketti
öncelikle hayırlı olsun dişiniz sibelcim. sen yapılcakları saymışsın canım ben yaptım zeynebe diş buğdayı.kendim pc de diş buğdayı davetiyleri hazırladım birde zeynebin yakın zamanda çekilmiş resmini bastırdım . gelicekleri öyle davet ettim yada geldikleri zaman verdim hatıra olsun diye. kolyesini de yaptım. kendim diş kurabiyeleri yaptım şeker hamuruyla üstünü de glazürle süsledim basit bişey oldu o resimdekilere göre ama ben yaptığım için çok mutlu oldum görenlerde bayıldı ve şaşırdılar:) bi tek buğdayın içine altın olayına girmedim gelenlere yük olmasın diye. yani herkes hediye getiriyo zaten ne kadar yapmayın desem de . benim kız önce kuranı sonrada hesap makinesini almıştı tepsiden. bi tek pasta yapmadım diş buğdayı temalı çok yiyecek hazırlamıştık fazla olucak diye. maksat muhabbet olsun demiştik çokta güzel hatıra oldu. giderlerken de zeynebin resmini ve diş kurabiylerinden hediye ettik güzel bi gün oldu. biz çok resim çekemedik o gün huysuz günündeydi zeynep sürekli üstümdeydi ama yine de iyi ki yapmışım :)
inş. nazında diş buğdayı çok güzel olur.gelişmeleri ve fotoları bekliyoruzhihoyyyt
ben geldim selam herkeseeee
oyumuzu kullandık geldik
giderken vedalaşamadım kk utansın
şükür açılmış msj yazma yeri
inşallah yaramazlık yoktur iyidir herkes
ben geldim selam herkeseeee
oyumuzu kullandık geldik
giderken vedalaşamadım kk utansın
şükür açılmış msj yazma yeri
inşallah yaramazlık yoktur iyidir herkes
canan sobe :)
nsılsın, yerleştin mi alıştınmı canım benim
canaaaan canıııım hoşgeldin özlettin kendiniii:))))
ay çok sevindim evini yerini sevmene
çooook şükür!! iiiinşallah komşularında iyi rastlar
canım yaaa!!!
maşallah yağmuruma nasılda büyümüş nasılda güzelleşmiş
yerleştim canım sağolasın alıştım valla çok sevdim burayı insanın kendi evi gibisi yok yaa :)))
lojmanda şansımıza iyi evlerden çıktı geniş sorunsuz yeni sen nasılsın nilgün gökay nilay nasıl herşey yolundadır umarım
sanada selammmmmmmherkese selammmmmmmmmmm
oh oh kıbrıstan sonra süper oldu, ardahanda süper bi yer kışın biraz soğuk ama olsun insanları sıcak olsun, sen kendini iyi hissette :)
kıbrıstayken aklımız sende kalıyordu, hem kendi esyaların, kendi evin süper süper
çok sevindim iyi olmana :)
sanada selammmmmmm
selam nasıl geçti bayram haktan nasıl canım
yasemin hoşgeldin canım.. geçmiş bayramını kutluyoruz ardayla
canan selam sen nasılsın seninde geçmiş bayramın kutlu olsun
sağol yasemin büyüdü valla ya zaman geçiyor bende baktım resimlere inanamaDIM o kadar değişmişlerki diğer bebeklerde 3 ay görmedim hiçbirini dün gece baktım baya resimlere çok hızlı büyüyorlar
komşularımla daha tanışamadım çoğu yeni yerleşiyor yada izinde ama tanıştıklarım iyiyler çok şükür kasıntı değiller ve hepside küçük çoçuklu buna çok seviniyorum hep genç kesim şansıma yağmur için çok ii sosyelleşebilcek arkadaş edinebilecek yoksa evde bnle kös kös oturacaktı kuzum
Haktan nasıl yasemin diş probleminiz varmı samsundan geçtik buraya gelirken sabaha karşı güneşi samsunda doğdu çok güzel karadenizya hayran kaldım ksımetse bu yaz oralara gelmeyi düşünüyoruz
yasemin hoşgeldin canım.. geçmiş bayramını kutluyoruz ardayla
canan selam sen nasılsın seninde geçmiş bayramın kutlu olsun
biz enson dr. kontrolüne temmuzda gitmiştik ondan sonrada ağustosda ben sağlık ocağna gittim öylsine sıkılmıştım evde hem dedim yürümüş olurum hemde kilosuna boyuna bakarlar.. boyunu doğru ölçemedler.. kiloda accık artmıştı..sağol Arzucum iyiyim bnde eşim mesaide bugün yağmurda uyuyor bnde fırsat bakayım dedim özledim sizleri
bu arada kızlar Yağmur çok iştahsız bu ara birşey yediremiyorum birazda kilo kaybımız oldu dişlerden dolayı diye düşünüyorum doktorda normal olduğunu söyledi varmı kilo kaybı yaşayan bebekler bu dönemde bu arada bn 6 kilo verdim evle uğraşırken 55 ile hamile kalmıştım şuan 54 kiloyum pelin duyrulur canım ev taşı zayıfla işin sırrı bu bn çözdüm olayı opuyorumnanaktan
sağol Arzucum iyiyim bnde eşim mesaide bugün yağmurda uyuyor bnde fırsat bakayım dedim özledim sizleri
bu arada kızlar Yağmur çok iştahsız bu ara birşey yediremiyorum birazda kilo kaybımız oldu dişlerden dolayı diye düşünüyorum doktorda normal olduğunu söyledi varmı kilo kaybı yaşayan bebekler bu dönemde bu arada bn 6 kilo verdim evle uğraşırken 55 ile hamile kalmıştım şuan 54 kiloyum pelin duyrulur canım ev taşı zayıfla işin sırrı bu bn çözdüm olayı opuyorumnanaktan
oh yaaa çok şükür
ne iyi olmuş çok ama çok sevindim senin için en çokta yağmur için canım yaaa:)))
allahım temiz kalbine göre vermiş :)))
canancım haktan iyi, alt 2 dişimiz var üst 2side beyazlamış şişmiş
gelcekler ama ne zaman bakalım
emeklemeye başladık yeni
tutunup kalkıyoruz ayrıca
yağmurum nasıl?
iiiinşallah samsunada beklerim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?