2009 Aralık Anneleri

vay be melike ne güzel hazırlamış kadın helal olsun.. oldumu böyle olsa keşke..neler neler yapmış vallahi mAŞALLAh

valla maşallah marifetli hatunmuş pastayı ben yaptım deyince bravo dedim heralde bu işlerle uğraşan biri

haklısın canım hala istiyorum ama bizim buranın insanları bir tuhaf ilk akrabalar laf edecek sonradan canım sıkılacağına ben aldım hediyesini ekstradan oyuncağını da aldım annesi var onun arkasında

inşallah hepsi sorunsuz çıkarsınlar sana da bravo ne güzel şeyler düşünmüşsün

ben geldim selam herkeseeee
oyumuzu kullandık geldik
giderken vedalaşamadım kk utansın
şükür açılmış msj yazma yeri
inşallah yaramazlık yoktur iyidir herkes

canan sobe :)
nsılsın, yerleştin mi alıştınmı canım benim

yerleştim canım sağolasın alıştım valla çok sevdim burayı insanın kendi evi gibisi yok yaa :)))
lojmanda şansımıza iyi evlerden çıktı geniş sorunsuz yeni sen nasılsın nilgün gökay nilay nasıl herşey yolundadır umarım

canaaaan canıııım hoşgeldin özlettin kendiniii:))))
ay çok sevindim evini yerini sevmene
çooook şükür!! iiiinşallah komşularında iyi rastlar
canım yaaa!!!
maşallah yağmuruma nasılda büyümüş nasılda güzelleşmiş

sağol yasemin büyüdü valla ya zaman geçiyor bende baktım resimlere inanamaDIM o kadar değişmişlerki diğer bebeklerde 3 ay görmedim hiçbirini dün gece baktım baya resimlere çok hızlı büyüyorlar
komşularımla daha tanışamadım çoğu yeni yerleşiyor yada izinde ama tanıştıklarım iyiyler çok şükür kasıntı değiller ve hepside küçük çoçuklu buna çok seviniyorum hep genç kesim şansıma yağmur için çok ii sosyelleşebilcek arkadaş edinebilecek yoksa evde bnle kös kös oturacaktı kuzum
Haktan nasıl yasemin diş probleminiz varmı samsundan geçtik buraya gelirken sabaha karşı güneşi samsunda doğdu çok güzel karadenizya hayran kaldım ksımetse bu yaz oralara gelmeyi düşünüyoruz

oh oh kıbrıstan sonra süper oldu, ardahanda süper bi yer kışın biraz soğuk ama olsun insanları sıcak olsun, sen kendini iyi hissette :)
kıbrıstayken aklımız sende kalıyordu, hem kendi esyaların, kendi evin süper süper
çok sevindim iyi olmana :)

herkese selammmmmmmmmmm
sanada selammmmmmm

yasemin hoşgeldin canım.. geçmiş bayramını kutluyoruz ardayla
canan selam sen nasılsın seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

evet gerçekten çok güzel buralar serin hala yelek hırka giyiyoruz kaloriferler yanıyor geceleri siz oırda sıcakta kavruluyorsunuzdur eminim
ama tertemiz havası gerçektende kıbrstan sonra süper oldu

yasemin hoşgeldin canım.. geçmiş bayramını kutluyoruz ardayla
canan selam sen nasılsın seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

sağol Arzucum iyiyim bnde eşim mesaide bugün yağmurda uyuyor bnde fırsat bakayım dedim özledim sizleri
bu arada kızlar Yağmur çok iştahsız bu ara birşey yediremiyorum birazda kilo kaybımız oldu dişlerden dolayı diye düşünüyorum doktorda normal olduğunu söyledi varmı kilo kaybı yaşayan bebekler bu dönemde bu arada bn 6 kilo verdim evle uğraşırken 55 ile hamile kalmıştım şuan 54 kiloyum pelin duyrulur canım ev taşı zayıfla işin sırrı bu bn çözdüm olayı opuyorumnanaktan

oh yaaa çok şükür
ne iyi olmuş çok ama çok sevindim senin için en çokta yağmur için canım yaaa:)))
allahım temiz kalbine göre vermiş :)))
canancım haktan iyi, alt 2 dişimiz var üst 2side beyazlamış şişmiş
gelcekler ama ne zaman bakalım
emeklemeye başladık yeni
tutunup kalkıyoruz ayrıca
yağmurum nasıl?
iiiinşallah samsunada beklerim canım benim

biz enson dr. kontrolüne temmuzda gitmiştik ondan sonrada ağustosda ben sağlık ocağna gittim öylsine sıkılmıştım evde hem dedim yürümüş olurum hemde kilosuna boyuna bakarlar.. boyunu doğru ölçemedler.. kiloda accık artmıştı..
görenler boyuna vermiş sanki filan diyor yani azyıflamış dyorlar ama bana öyle gelmiyo.. sanırım dişlerdendir iştahsızlığı da.. arda da öyle bir yiyor bir yemiyor.. püskürtüyor.. deli oluyorum anda.. önlükten nefret ediyor üstü başı perişan oluyor her yemek yemede

oh oh güzün aydın, pelinde zayıfladı ama, küsmez artık :)
bizimde diş çıkardığı ay kaybetmedi ama gram almadı, şimdi nasıl bilmiyorum ama doktor bizede normal dedi, en son 8500 gr.dı,
kızım hep kilolu olduğu için gökay bana zayıf geliyor ama aslında normal şimdi almıştır gerçi 2 saniye durmuyor kurt var kıçında :)
et tutmuyor ki sıpa,
sağlıklı olsunlarda, kilo iyi brşey olsaydı biz vermeye uğraşmazdık demi delikafadulden

yağmur da iyi casnım ama müthiş yaramaz bir kız oldu 2,5 aydır falan emekliyoruz artık abarttık arı gibi gdiyo tutunup kpoltuklara tırmanıyor ısırıyor çok fena 4 üst 2 alt dişimiz var iştah 0 yemiyor bişy çok hareketli olduğu içinde kilo almıyor heryereyastık koyuyoruz odadan çıkamasın diye yürümeye başlayan varmı ayakta tay tay duran falan bir çok bebek 9 aylık yürürmüş diyorlar hep bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…