valla ben hiçbişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. sadece kendine zarar verebilceği şeyleri kaldırdım. (deterjan vs.) bizim amerikan mutfak ve evde hiç kapı yok :)) kafasına göre takılıyo. kıra döke elini sıkıştıra vura öğrenir diye ümit ediyorum.
ya evet ben üzerin incecik tülbent bile örtsem uyanıyo bu cadı napıcamı bilemiyorum. tulumda giydiremem. bacağını filan yastığının üstüne atmadan uyumazki..
ve acı son.... yeni anayasa diyorum ve pes diyorum bu insanlara.. hele doğuda yaşananlara hayret ediyorum. 19 ilden birine yerleşmek istiyorum...
Selam herkese bayramda bitti ne kadar hızlı geçiyor günler farkında olmadan sonbahar geldi bile ne çabuk bitti yaz benimde ıkeadaki uyku tulumlarindan var ama ayaklı uyku tulumu almam laZim bunların hepsi sıkıntılı anlaşılan ayaklı tuluma bile uyuz oluyor üstünü örtmeyi bırak umarım bu kıs Cook usutmeden gecerburcu Mina yürüdüğünde bakacağım yurutecle önünü pufla veya kutularla kesiyorum şimdilik hosgeldin Canan sevindim hersey gönlüne göre olmuş kilolarda gitmiş
Sibel yatarken oturur vaziyete gelmek zor zaten emeklemekten onlar için yasında yada yasında. 1 ay önce veya sonra yururlermis o zamanda durmuyor diyeceksin :))) o yüzden hiiiiccc takma bence:a015:
herkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı
Eylül bugun cok kotu sekilde cekmecelere sıkıstırdı ellerini kipkirmizi kesildi parmaklari o yuzden onlem almaliyim diye dusunuyorum :) Hele bazi yerlere yurutecle ulasamiyorum yurudugunde ne olcak bilmiyorum .
Dun ben C&A den aldim uyku tulumu. Daha dogrusu ananesi ve dedesi aldi bayram hediyesi. Zaten bu konuda hakkinda yorumda yapmiyim diyorum :) Neyse torba seklinde olanlardan aldim . Gecen gun tulum giydircektim Eylüle. Yataga koyar koymaz ya saga ya sola donuyor . Giydirmeye calisirken uyandi. Cok huysuzlandi sonra. Cok kaba bisey degil hareket etmesine engel degil aldigim model. Umarim kullanir yoksa bu kis hasta gecer hic bisey ortmuyor cunku .Zaten grip olduk maalesef.
Bu arada C&A alisveris yaparken Eylül arabasindaydi babam vardi yaninda bi an bos bulunmus babam cocugun biri geldi Eylüle vurdu . Sanirim gozune geldi bugun sisti gozu . Kizardi filan . Yarin bi doktora goturcem . Zaten orda kadinlada tartistik . Bi an cocugu Eylüle vurunca cok sert cektim . Sonra hatun bana biraz yavas dedi . Sahip cik o zaman diyeverdim gerildi ortalik. Eylül cok agladi filan .
Anayasaya da evet ciktigina gore ancak bizi ikinci bi Ataturk kurtarir bundan sonra..
burcu okurken sinirlendim valla. gerizekalımı o kadın.. nasıl sinir oluyorum böyle insanlara ya. geçen bizde kahvaltıdayken çocuğun biri geldi parmağını soktu ya nazın gözüne. hemde sorunlu olan gözüne.. nasıl cinlerim tepeme geldi.... niye çocuklarına sahip çıkmaz insanlar. bide laf yetiştiriyo terbiyesiz.. geçmiş olsun sana git bakalım doktora bi.. ay kıyamam ya eylülümün çekik güzel gözlerine..
Gecmis olsun burcu ya hay Allah'ın sakındıkca gözün gibi baktikca seni bulur zaten neyse Allah beterinden saklasın
al bendende o kadar..oyyy oyy...oyyyyyherkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı
çok geçmiş olsun burcu ya hakkaten sakınan göze çöp batar durumu olmuş.. manyak hatunada bak sen..tam paralamalıkmış heeee....Eylül bugun cok kotu sekilde cekmecelere sıkıstırdı ellerini kipkirmizi kesildi parmaklari o yuzden onlem almaliyim diye dusunuyorum :) Hele bazi yerlere yurutecle ulasamiyorum yurudugunde ne olcak bilmiyorum .
Dun ben C&A den aldim uyku tulumu. Daha dogrusu ananesi ve dedesi aldi bayram hediyesi. Zaten bu konuda hakkinda yorumda yapmiyim diyorum :) Neyse torba seklinde olanlardan aldim . Gecen gun tulum giydircektim Eylüle. Yataga koyar koymaz ya saga ya sola donuyor . Giydirmeye calisirken uyandi. Cok huysuzlandi sonra. Cok kaba bisey degil hareket etmesine engel degil aldigim model. Umarim kullanir yoksa bu kis hasta gecer hic bisey ortmuyor cunku .Zaten grip olduk maalesef.
Bu arada C&A alisveris yaparken Eylül arabasindaydi babam vardi yaninda bi an bos bulunmus babam cocugun biri geldi Eylüle vurdu . Sanirim gozune geldi bugun sisti gozu . Kizardi filan . Yarin bi doktora goturcem . Zaten orda kadinlada tartistik . Bi an cocugu Eylüle vurunca cok sert cektim . Sonra hatun bana biraz yavas dedi . Sahip cik o zaman diyeverdim gerildi ortalik. Eylül cok agladi filan .
Anayasaya da evet ciktigina gore ancak bizi ikinci bi Ataturk kurtarir bundan sonra..
ya ne bilim bugün arkadaşıma gittik. onun kızı da 20 gün büyük nazdan.. (6 aralık doğumlu) o bir aydır yatıyo yatarken oturur pozisyona geçio otururken dizlerinin üstünde oturur pozisyona geçiyo. tutunup kalkıyo sıralıyo,, emekliyo. bir bir yapıyo gel gel bay bay. ay benimki oturdu oraya tık yok. bide yan düştü ağlar ağlar ağlar hani düştü dediğim yanında yastık vardı zaten yavaşca kaydı.
her bebeği birbiriyle kıyaslamamak lazım sibel baksana birsürü bebek emeklemeye başladı bi çoğu tutunarak kalkıyo filan ama bizimkindede halaaa bişey yok..bu arada zeynoda oyuncaklarını çağırıyo del del diye bide eliyle gel gel yapıyo bu arada çok komik bu sıpalar:))
Sibel o bebek pek hizli ayına göre bence nazda problem olsa Dr söylerdi zaten biliyor eminim Dr uda yapabildiklerini yapamadıklarını
yanlız ben devam sütü için soruyorum arkadaşlar..
suyu herşeyle içiyo farketmiyo.. artık emmediği için devam sütü kullanıyoruz.. yani mecbur bir biberon alcam da hangisi
Eylül bugun cok kotu sekilde cekmecelere sıkıstırdı ellerini kipkirmizi kesildi parmaklari o yuzden onlem almaliyim diye dusunuyorum :) Hele bazi yerlere yurutecle ulasamiyorum yurudugunde ne olcak bilmiyorum .
bizimde üstten 4diş aynı anda geliyor günlerdir uyku ypkkkkk
günaydın güzeller
geçmişe bir bakayım
geçmiş bayramınız kutlu olsun
günaydın herkese... referandum sonucu çıkmış evet, basketbol finalinde yenildik, hava yağmurlu, benim romatizmalarım azdı, kızım huysuz, sütüm yok... ne şahaneee bi ptesi günü :))
günaydın herkeze
tatil bitti gene ayrıldık kuzulardanmafoldumben
güzel bi hafta dileğiylea.s.
Gunaydinnnnnnnn
bizim doktor 2 ayda bir kontrole çağrıyo.. bu ctesi var kontrolümüz sorucam bakalım.. sağlık ocağı bizden bu ay kan tahlili istedi.. sonuca göre demir ilacına devam edilcekmiş yada farklı bi marka ve miktarı değişebilirmiş... sizden varmı kan tahlili yaptıran topuktanmı alıyolar kanı.. ay kıyamam kuzuma aya
oh be sonunda site açılmış
kimsecikler yok umarım herkes iyidir.
bizde son durum zeynebe teşhis kondu 6. hastalık olmuş. 4 gün ateşten sonra döküntüler oldu ateşi düştü. şimdi hala huysuz ama toparlamaya çalışıyo döküntülerde bikaç güne kadar geçicek inş. bu aralar virüste salgın varmış sizin bebelerde de olursa endişelenmeyin normal bişeymiş ama ateş korkutuyo düşmüyo diye bi tek havale geçirme riski oluyomuş o da şükür ki bizde olmadı. ateş düşürücüler ılık banyo geçici önlem alabiliyosunuz.herkesi öpüyoruz :)
site de bayram temizliğine kalkıştı sanırımmm kaydirigubbakcemile3
kendi kendime konuşuyorum gelin artıkk yaa. bu arada evimi yerleştirdim sevgili günlük ayy aynı günlük yazar gibi oldu bu ev taşıma olayı beni gerdi ne yazdığımı bilmiyorum ama çok şükür onca eşyayı 5 günde taşıdım yerleştirdim kendimle gurur duyuyorum alkisalkisalkis
kızlar kimse yok şuan ama görünce yazarsınız artık..
ardaya uzun zamandır 120 cc olan nuk un cam biberon unu kullanıyorum.. ama artık yetmiyor. geçenlerde 250 cc lik chıcco nun cam biberonunu aldım ve düşünce hemen korıldı hemde halıya düşmüştü.. nuk yere bile düştü bişey olmadı..
birde nuk un ucuna alıştı hani damaklı emzik olanına.. başka iyi bir marka önerirmisiniz cam mı alayım yoksa bu gereksiz bir takıntı mı polikarborant da alabilirmiyim.. önerceğiniz markanın emziği nasıl damaklısı var mı ..
avent en iyi si galiba fiyatlar nasıl.. ucu öylemi? ben, bi aydınlatırmısınız..
sağol Arzucum iyiyim bnde eşim mesaide bugün yağmurda uyuyor bnde fırsat bakayım dedim özledim sizleri
bu arada kızlar Yağmur çok iştahsız bu ara birşey yediremiyorum birazda kilo kaybımız oldu dişlerden dolayı diye düşünüyorum doktorda normal olduğunu söyledi varmı kilo kaybı yaşayan bebekler bu dönemde bu arada bn 6 kilo verdim evle uğraşırken 55 ile hamile kalmıştım şuan 54 kiloyum pelin duyrulur canım ev taşı zayıfla işin sırrı bu bn çözdüm olayı opuyorumnanaktan
Bu arada yeni anayasamiz hayirli olsun !!!!!!
ya ne bilim bugün arkadaşıma gittik. onun kızı da 20 gün büyük nazdan.. (6 aralık doğumlu) o bir aydır yatıyo yatarken oturur pozisyona geçio otururken dizlerinin üstünde oturur pozisyona geçiyo. tutunup kalkıyo sıralıyo,, emekliyo. bir bir yapıyo gel gel bay bay. ay benimki oturdu oraya tık yok. bide yan düştü ağlar ağlar ağlar hani düştü dediğim yanında yastık vardı zaten yavaşca kaydı.
günaydın herkese... referandum sonucu çıkmış evet, basketbol finalinde yenildik, hava yağmurlu, benim romatizmalarım azdı, kızım huysuz, sütüm yok... ne şahaneee bi ptesi günü :))
bizim doktor 2 ayda bir kontrole çağrıyo.. bu ctesi var kontrolümüz sorucam bakalım.. sağlık ocağı bizden bu ay kan tahlili istedi.. sonuca göre demir ilacına devam edilcekmiş yada farklı bi marka ve miktarı değişebilirmiş... sizden varmı kan tahlili yaptıran topuktanmı alıyolar kanı.. ay kıyamam kuzuma aya
Bizim yasında alınacak kan 3-4 aylikken topuktan alınan yeterli gelmediği için damardan alıyorlardı ay allahım çok zor topuktan olur inşallah damarı zor buluyorlar
teşekkür ederim bilge.. bende nuk tan memnunum ama elimdeki 120 lik yetmiyor artık..hah biberonun resmi çıkmamış editleyemiyoruz da
nuk first choice cam biberon kullanıyoruz önce 150lik kullanıyorduk o küçük gelince başka bir cam biberon verdim almadı biz de mecburen aynısının 240lığını aldık kaprisli cüceye :)))
fotoğraftaki küçük boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?