2009 Aralık Anneleri

Eylül bugun cok kotu sekilde cekmecelere sıkıstırdı ellerini kipkirmizi kesildi parmaklari o yuzden onlem almaliyim diye dusunuyorum :) Hele bazi yerlere yurutecle ulasamiyorum yurudugunde ne olcak bilmiyorum .
Dun ben C&A den aldim uyku tulumu. Daha dogrusu ananesi ve dedesi aldi bayram hediyesi. Zaten bu konuda hakkinda yorumda yapmiyim diyorum :) Neyse torba seklinde olanlardan aldim . Gecen gun tulum giydircektim Eylüle. Yataga koyar koymaz ya saga ya sola donuyor . Giydirmeye calisirken uyandi. Cok huysuzlandi sonra. Cok kaba bisey degil hareket etmesine engel degil aldigim model. Umarim kullanir yoksa bu kis hasta gecer hic bisey ortmuyor cunku .Zaten grip olduk maalesef.
Bu arada C&A alisveris yaparken Eylül arabasindaydi babam vardi yaninda bi an bos bulunmus babam cocugun biri geldi Eylüle vurdu . Sanirim gozune geldi bugun sisti gozu . Kizardi filan . Yarin bi doktora goturcem . Zaten orda kadinlada tartistik . Bi an cocugu Eylüle vurunca cok sert cektim . Sonra hatun bana biraz yavas dedi . Sahip cik o zaman diyeverdim gerildi ortalik. Eylül cok agladi filan .
Anayasaya da evet ciktigina gore ancak bizi ikinci bi Ataturk kurtarir bundan sonra..

Sibel yatarken oturur vaziyete gelmek zor zaten emeklemekten onlar için yasında yada yasında. 1 ay önce veya sonra yururlermis o zamanda durmuyor diyeceksin :))) o yüzden hiiiiccc takma bence:a015:

ya ne bilim bugün arkadaşıma gittik. onun kızı da 20 gün büyük nazdan.. (6 aralık doğumlu) o bir aydır yatıyo yatarken oturur pozisyona geçio otururken dizlerinin üstünde oturur pozisyona geçiyo. tutunup kalkıyo sıralıyo,, emekliyo. bir bir yapıyo gel gel bay bay. ay benimki oturdu oraya tık yok. bide yan düştü ağlar ağlar ağlar hani düştü dediğim yanında yastık vardı zaten yavaşca kaydı.

herkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı

ah canım benim allah kolaylık versin.. sabır... bugünlerde geçcek..

burcu okurken sinirlendim valla. gerizekalımı o kadın.. nasıl sinir oluyorum böyle insanlara ya. geçen bizde kahvaltıdayken çocuğun biri geldi parmağını soktu ya nazın gözüne. hemde sorunlu olan gözüne.. nasıl cinlerim tepeme geldi.... niye çocuklarına sahip çıkmaz insanlar. bide laf yetiştiriyo terbiyesiz.. geçmiş olsun sana git bakalım doktora bi.. ay kıyamam ya eylülümün çekik güzel gözlerine..

Sibel o bebek pek hizli ayına göre bence nazda problem olsa Dr söylerdi zaten biliyor eminim Dr uda yapabildiklerini yapamadıklarını

Gecmis olsun burcu ya hay Allah'ın sakındıkca gözün gibi baktikca seni bulur zaten neyse Allah beterinden saklasın

Sahip cikamayacaksan yapmican o zaman dedim zaten kadina . Aaa lafa bak dedi bi de . Hayir en sinir oldugum insan tiplemesi. Durdugu yerden cocuga bagriyo cocukta 1.5 yasinda filan oglum gelsene buraya bak sana bisey bakiyorum diye. Cocukta anladi sanki . Zalak anne ol da sahip cik cocuguna.

herkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı
al bendende o kadar..oyyy oyy...oyyyyy
çok geçmiş olsun burcu ya hakkaten sakınan göze çöp batar durumu olmuş.. manyak hatunada bak sen..tam paralamalıkmış heeee....

günaydın güzeller
geçmişe bir bakayım
geçmiş bayramınız kutlu olsun

günaydın herkese... referandum sonucu çıkmış evet, basketbol finalinde yenildik, hava yağmurlu, benim romatizmalarım azdı, kızım huysuz, sütüm yok... ne şahaneee bi ptesi günü :))

Sibel o bebek pek hizli ayına göre bence nazda problem olsa Dr söylerdi zaten biliyor eminim Dr uda yapabildiklerini yapamadıklarını

bizim doktor 2 ayda bir kontrole çağrıyo.. bu ctesi var kontrolümüz sorucam bakalım.. sağlık ocağı bizden bu ay kan tahlili istedi.. sonuca göre demir ilacına devam edilcekmiş yada farklı bi marka ve miktarı değişebilirmiş... sizden varmı kan tahlili yaptıran topuktanmı alıyolar kanı.. ay kıyamam kuzuma aya

Bizim yasında alınacak kan 3-4 aylikken topuktan alınan yeterli gelmediği için damardan alıyorlardı ay allahım çok zor topuktan olur inşallah damarı zor buluyorlar

yanlız ben devam sütü için soruyorum arkadaşlar..
suyu herşeyle içiyo farketmiyo.. artık emmediği için devam sütü kullanıyoruz.. yani mecbur bir biberon alcam da hangisi

canım ben bebedorun cam biberonunu kullanıyorum . küçük olanları çok kullanışlı hemde cam sağlıklı tavsiye ederim..

burcu' cum çok geçmiş olsun .. İnşallah önemli bişeyi yoktur eylül'ün .. Maalesef insanlar böyle doğurup etrafa salıyorlar .. Bizimde başımıza geliyoo .. Bende birgün birinin üstüne uçaçam ama bakalım ne zaman

bizimde üstten 4diş aynı anda geliyor günlerdir uyku ypkkkkk

Ay kıyamam kuzuma .... Hayırlı olsun pirinçlerinizzzz....

günaydın güzeller
geçmişe bir bakayım
geçmiş bayramınız kutlu olsun

Günaydınnnnn bilgecimmmm

günaydın herkese... referandum sonucu çıkmış evet, basketbol finalinde yenildik, hava yağmurlu, benim romatizmalarım azdı, kızım huysuz, sütüm yok... ne şahaneee bi ptesi günü :))

günaydınn sibelcim ... yorgunluktandır belki , strest yapmamaya çalış ... dinlen diyecem ama oda nasıl olacaksa ..

günaydın herkeze
tatil bitti gene ayrıldık kuzulardanmafoldumben
güzel bi hafta dileğiylea.s.

Tülaycım sana da günaydın. İyi haftalar . Benim soytarı da 5 gündür alıştı bana bakalım bugün nasıl geçecek

Pelincim sana günaydın ..

Canım biz geçen ay kan tahlili yaptırdık . Ben istedim dr yapmasını .. Bilekten aldılar kanını .. Benim kucağımdaydı.. Mümkünse bi daha hiç almasınlar .. Oda bende mafolduk.. mafoldumben

Herkese günaydın ,, İyi haftalar... Geçmiş bayramınız mübarek olsun ..
Bu arada topik kapandığı için söleyemedim. arayada bayram girince bugüne kadar kaldı kusura bakmayın.. Oğluşumun ilk bayram harçlıkları teyzelerinden geldi...Allah kesenize halil ibrahim bereketi versin.. Herkesi kocaman öpüyoruzzzz.. opuyorumnanaktan

selam kızlaaaaaaaaarrrrrr
günaydınlaaaarrr
güzel bir hafta diliyorum hepinize,

tatil sonrası işe gelmek helede yavrumdan ayrılmak çok zor geldi:1shok:

geçmişe bakamadım bir ara bakarım
işlerimi ancak toparladım.şimdi kızıma süt sağayımkaydirigubbakcemile2

umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.

ben ve öykü geçmiş bayramınızı kutluyoruuuuzzzzzzzzzzzzza.s.Şeniz

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin

alkisalkisalkis tebrik ediyorum valla bahar benim değil ev taşımak toplamak bile gözümde büyüyor bilmiyorumkismile

biz sadece su için şu biberonu kullanıyoruz çok da memnunuz pek sağlam

canancım hoşgeldin artık gitme ya çok özlettin kendini
yeni eviniz yeni şehriniz hayırlı uğurlu olsun hep güzellikler göstersin rabbim olumunekankayizsmile

Bu arada yeni anayasamiz hayirli olsun !!!!!!

:1no2:

ben o çocuğu var yaaaaaaaa :mymeka: gerçi çocukta değil anasında kabahat alsanaalsanasmile
dünürcüm allah bize bir şans verdi Atatürkü gönderdi 1950lerden bu yana gıdım gıdım yendiğini düşünürsen arkasından 12 senede cıvıtmaya başladık şimdi sen allah olsan bir daha yenisini gönderir misin?

hiç karşılaştırma sibelcim.. nilgüne müzeyyene de sor iki kardeş bile aynı zamanlarda aynı şeyleri yapmıyor her bebeğin temposu farklı. benim yeğenim mesela 2 yaşına kadar sadece tek tük kelime söylüyordu 2 yaşında toptan konuşmaya başladı. kimi çocuk biriktirip mükemmelleştirip sonra yapıyor yapacağını

ay pek lezizmiş hakikaten sibel içimi açtın yeminle sırnaşık şey

Bizim yasında alınacak kan 3-4 aylikken topuktan alınan yeterli gelmediği için damardan alıyorlardı ay allahım çok zor topuktan olur inşallah damarı zor buluyorlar

bizimki de 1 yaşından önce tahlil yapmıycam vereceksiniz demir ilacını dedi. öncesinde hastalandığında kan aldılar allahım tekrarından esirgesin eyvahedigeldismile korkudan çocuğun resmen kanı çekildi... enjektör iğnesini içerde resmen döndürüyorlar bir damla kan gelmiyor :1no2: ah kuzum ah ne ağladıydı mafoldumben

hah biberonun resmi çıkmamış editleyemiyoruz da
nuk first choice cam biberon kullanıyoruz önce 150lik kullanıyorduk o küçük gelince başka bir cam biberon verdim almadı biz de mecburen aynısının 240lığını aldık kaprisli cüceye :)))

fotoğraftaki küçük boyu

ya cidden benim sütüm şimdi niye azaldı anlamadım ya.. göğüslerim küçükdü birden bire yumuşacık oldu.. dün ilk kez muhallebi verdim de uyuttum kızı bi emiyo bi ağlıyo bişey gelmiyo heralde yırttı kendini. halbuki tatilde yedim içtim yattım çok ta güzel dinlendim. anlamadım birden niye böyle olduğunu. naapsamki??

teşekkür ederim bilge.. bende nuk tan memnunum ama elimdeki 120 lik yetmiyor artık..
hem su hem sütünü bundan içiyor..
dedim almışken hani iyisini alayım dedim.. nukun ucuada alıştı o zaman değişmiyim.. nuk dan devam.. zaten kaç kere düştü kırılmadı chıcco üçüncü gün kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…