2009 Aralık Anneleri

ya hep bayramdan sonra çikolata kalıyor ve ben gıdıp gelıp yıyorum hersene aynısı oluyor bıtırene kadarda rahat etmıyorum vallahi

haktanemin konuşmaya başlasın gizleyebiliyor musunuz bakalım görecez

sempatiksalakcinni amanıııııın onu düşünmemiştim hiç
neyse, o zaman düşünürüz artıkın onuda kaydirigubbakcemile3

iyi tabi ya bilg.
yanlış ellerde ise gerçekten felaket
az boşananlar olmuyo int. yüzünden
yanlış yapmak kolaylaştı int. sayesinde aman allah kimseyi yanıltmasın
eşim çok düşkünmüş bilgisayara bekarken
annemde o zamandan takıntı kalmış
bi bilse şimdi gelini başından kalkmıyo sempatiksalakcinni

ya hep bayramdan sonra çikolata kalıyor ve ben gıdıp gelıp yıyorum hersene aynısı oluyor bıtırene kadarda rahat etmıyorum vallahi

kendimde bi çikolata canavarı olaraktan saldırıyorum resmen hepsine .. bana sadece çikolata verin başka hiç bişey istememmm... sempatiksalakcinni

bizdede durum aynı uyku var uyumuyorsempatiksalakcinni
ama babası 5 dk uyutuyor:kedi:

canım benim herşeye alışıyorlar sen şimdiden o tatlı canını üzmeopuyorumnanaktan

maşallah benim kara kuzuma
alkışların en güzeli tatlı kuzuma benimalkisalkisalkis

Selamlar herkese ,

Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .
hayırlı haberler ile dönersin inşallah cnm

ben gittim, görüşürüz
gideyimde gökkuşuma bakayım bi
bak bakalım ne yapmış gökay delikanlısı nilgüncüm

ay yasemın hıçç gulesım yoktu valla
tesekur ederız herkese resım yorumu ıçın bu arada
nazancım Allah kavustursun dıyeyım bende

nazancım allah kavuştursun cnm.

kendimde bi çikolata canavarı olaraktan saldırıyorum resmen hepsine .. bana sadece çikolata verin başka hiç bişey istememmm... sempatiksalakcinni

bizde de durum aynı
ortadan kaldırmak lazım hepsini boshayallersmile

yarasında o çikolatalar enerji olsun ama kilo yapmasın:Saruboceq:

Sağol Meralcim
Bayramda sana mesaj attım ama no.n falan mı değişti.yada mesaj mı gitmedi.

bence de her çocuğun motor gelişimi fiziksel gelişimi farklı oluyor. hazır olunca naz da neler yapar bu sefer de peşine yetişemiyorum diye şikayet edersin

Eylül yurutecle filan her yeri aciyor mutfak cekmeceleri icin nasil onlemler aldiniz ?
Evde guvenlik setlerine baktim hemen hemen hepsi yapistirmali . Farkli bisey kullanan varmi ?

biz sadece peşinde koşturmayı ve kararlı ve kesin bir tavırla hayır olmaz zararlı deyip konuşarak geri çekerek öğretmeyi uyguluyoruz canım şu an. ben ayberk için de aynı yöntemi uygulamıştım. çok da rahat etmiştim. sehpalardan bir parça birşey kaldırmadan büyüdü çok şükür. inşallah berkay için de başarılı oluruz. geçen mutfak çekmecesine elini sıkıştırdı ağladı öptüm konuştum şimdi gidiyor tam açacak bana bakıyor hayır diyorum elin acır diyorum hoop geri çekiliyor. ama 5-10 seferden sonra bu duruma geliyor tabi.

Bu arada yeni anayasamiz hayirli olsun !!!!!!

:a015:

aynen ben de yaşayarak öğrensin diyorum.
ayaklı ve kollu tulumlardan kullanmıştım ağbisinde. berkaya da ağbiden kaldı onları kullanmayı düşünüyorum.
İzmire gel diycem ama İzmir de bile % 36,8 evet nasıl birşeydir bu yaa anlamadım gitti. dünden beri beynim durmuş durumda.

herkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı

canım allah kolaylık versin. eşini boşver onları kendi haline bırakmak daha iyi oluyor böyle durumlarda:) yiğit paşamızın incileri çabucak çıksın da rahatlayın inşallah.

çok geçmiş olsun canım. çocuk masum yazık ona da birşey diyemezsin ama anne işte. 1,5 yaşında çocuk gel deyince gidecek sanki yanına.

günaydın herkese... referandum sonucu çıkmış evet, basketbol finalinde yenildik, hava yağmurlu, benim romatizmalarım azdı, kızım huysuz, sütüm yok... ne şahaneee bi ptesi günü :))

aynen dün geceden beri ne uyuduğum uykudan anladım ne akşam maçı keyifli izleyebildim. zaten referandum sonucunun üstüne maç başladı ve istiklal marşını duyunca ben de film koptu. dün amerika her türlü kazandı.

günaydın herkeze
tatil bitti gene ayrıldık kuzulardanmafoldumben
güzel bi hafta dileğiylea.s.

valla akşam olmayacak gibi geliyor.

bizim alerji durumu olmuştu parmağından almışlardı. hafif kansız çıkmıştı. ama ben 10 gündür demir ilacını vermiyorum. çok rahatsız ediyor berkayı. bakalım kontrole gidince sorucam alternatif üretsin doktorumuz.

sizinde bayramınız kutlu olsun canımm.bizim güzeldi şahsen. ama sabah evde bırakıp gelmek çok zor oldu yaa.

günaydıııın herkeseee
nasılsınız bakalım haftanın ilk günü? nasıl geçti bayram, kuzular nasıl?

biz iyiyiz canım haktan paşa nasıl sen nasılsın?

maaşallah mina kuzuya.

Aa dünür sen işe gitmedin miii:?

dünür müüüü? nasıl yani. ben de naz a talibim valla ne olcek şimdi. sibeeeelll????

iyiyim bilgecim iyi değilim de iyi diyelim iyi olsun işte. :gitme: umut paşam nasıl nasıl geçti bayramınız bakalım?

ben de bayram boyu oraya dokunma buraya tırmanma eğitimi vermeye başladım. "hayır" diyorum ama bir şeyi yapmaması için en az 30 kez hayır demem gerekiyor yine de sonuçta işe yarıyor zamanla 1 kez hayırdan anlayacak inşallah :1shok:
bak bu kadar hayır yazınca yine sinirim zıpladı :1shok: kırklareline ya da tunceliye yerleşcem ben turkbayragi zaten yakındır laikler hadi bakalım o kırmızı illere gidin diycekler sonra da hepten sınırdışı kötükedihüso
umut paşa allaha şükür iyi ama annem yoktu bayramda ekstra yoruldum bugün sözde işte dinlenecektim okul açıldı gürültüden beynim tuttu akannehir eve gidince bir enerji bombası beni bekliyor bakalım ne halt edicem sempatiksalakcinni

Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesine çok kötüydü kardesimin sesi

:roflol: aah anneler aah. ne yapsınlar evlatlara düşkünlükten işte. ama koptum vallahi sen de öyle bir anlatıyorsun ki.

hadi bakalım geçmiş olsun o zaman artık paşama. eşine de allah kavuştursun bu arada canım:)

yarasında o çikolatalar enerji olsun ama kilo yapmasın:Saruboceq:

bizde de kalıyor ama neyseki benim çikolatayla aram iyi değil. şekerle başım dertte onu da mğmkün mertebe aldırmıyorum evet çünkü dişlerim çok hassas. daha 1 ay önce 8 tane dolgu yaptırdım.

allah yardımcıları olsun hayırlısıyla annesiyle kalsın bebiş
pelin ankarada olanlar mı? var mı yapabileceğim bir şey?

selam kızlar pelincim geçmiş inşallah bebiş annesine sımsıkı tutunur canım sorun olmaz..

canım yaa allah yardımcınız olsun. inşallah bebiş annesinde kalır.. biran önce sağlıklarına kavuşurlar..

inşallah hayırdan anlamayı da yeri geldiğinde hayır demeyi de öğrenecekler. koyun gibi birer vatandaş olmayacaklar inşallah. yeterince koyun var zaten allaha şükür. neyse bu muhabbete burası yetmez yeri de değil zaten:)) onların enerjisi de olmasa çekilir mi bu hayat be bilgecim. bari evimizin içinde bizi yüzümüzü güldürecek bir hayat yaşayalım.

canım yaa allah korusun inşallah kötü birşey olmaz. yavruyu annesine bağışlar.:Saruboceq:

Ewt canım kardesim yatırmış hastaneye annelere haber vermemişler şimdi panik olmasınlar diye eğer ihtiyac olursa ararım bilgecim sagol

tamam canım mutlaka ara elimden ne gelirse memnuniyetle
inşallah yanlış alarmdır hani bizlerde de kanamalar oldu düşük tehlikesi dediler ama anlık bir şey çıktı ya... inşallah öyledir

dünür müüüü? nasıl yani. ben de naz a talibim valla ne olcek şimdi. sibeeeelll????
Biz çoktaaan anlaştık Sibelle.Gelinimizi kimseye vermeyizlmaz:
Kendine başka bir gelin bul şekerim.bi kızı bin kişi ister bir kişi alırmışnaniknanik
GELDİ GELDİ TATLIMDA BEN GERİ DÖNEMEDİM KUSURA BAKMA NE OLUR
HATTA UMUTUN ANASIDA ATMIŞ:kedi:
VE HATTA MİNANIN ANASIDA:kedi:

hee tamam başkasına yollamış olmiimde mesajıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…