haktanemin konuşmaya başlasın gizleyebiliyor musunuz bakalım görecez
maşallah mina kuzumuza darısı tüm topiğin başınaaa ...
geçmiş olsun nazancım .. allah kavuştursun.. kazasız belasız gider gelir inşll..
selam müzeyencim.. zemuszemus opuyorumnanaktan
güle güle .. kuzunu öp kokla annesi... aa aaa daha benim çıkmama çoook var ... :sinifsinif:
ayy kıyamam yaa .. aman hasta olup üzmesin kendini .. iyi kullanınca da iyi bu meret yaa... baakk mesela benim bir sürü arkadaşım var .. oğluşumunda bi sürü teyzesi oldu bu bilg. sayesinde..
ya hep bayramdan sonra çikolata kalıyor ve ben gıdıp gelıp yıyorum hersene aynısı oluyor bıtırene kadarda rahat etmıyorum vallahi
ya hep bayramdan sonra çikolata kalıyor ve ben gıdıp gelıp yıyorum hersene aynısı oluyor bıtırene kadarda rahat etmıyorum vallahi
bizdede durum aynı uyku var uyumuyorsempatiksalakcinniaradım şimdi, parka gitmiş, gelmişler, kahvaltısının hepsini yemiş, ama şimdi uykusu gelmiş, uyumuyormş, mızık mızık ötüyordu aradığımda, bu ara uykuya geçiş hep sorunlu zaten, ne yapcez bilmiyorum
canım benim herşeye alışıyorlar sen şimdiden o tatlı canını üzmeopuyorumnanaktanBen de çok düşünüyorum bu uyku meselesini işe başlayınca ne olacak kim uyutacak benim sıpa yalnızca memede uyuyor bir ara hamakta da uyuyordu ilk aldığımda artık öldür Allah koyamıyoruz illaki meme daha şimdiye kadar bir kere başka türlü uyumuş değil memedede bir saat keyif yapıyor ancak uykuya dalıyor işe başlayınca ne olacak hiç bilmiyorum alışacak başka çare yok.
Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
hayırlı haberler ile dönersin inşallah cnmSelamlar herkese ,
Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .
bak bakalım ne yapmış gökay delikanlısı nilgüncümben gittim, görüşürüz
gideyimde gökkuşuma bakayım bi
ay yasemın hıçç gulesım yoktu valla
tesekur ederız herkese resım yorumu ıçın bu arada
nazancım Allah kavustursun dıyeyım bende
kendimde bi çikolata canavarı olaraktan saldırıyorum resmen hepsine .. bana sadece çikolata verin başka hiç bişey istememmm... sempatiksalakcinni
bizde de durum aynı
ortadan kaldırmak lazım hepsini boshayallersmile
herkese slm....
ya naz da bana zayıflamış gibi geliyo.. hiçbişey yemiyoda.. diş te çıkardık.. benim kız bırak emeklemeyi sırt üstü yatarken oturur pozisyona bile gelemiyo.. anca ağlasın kaldırın diye.. oyuncağa yetişemeyince de del del (gel demek oluyo:)) diyo. kedi gitmiyoda oyuncağı çağrıyo
Eylül yurutecle filan her yeri aciyor mutfak cekmeceleri icin nasil onlemler aldiniz ?
Evde guvenlik setlerine baktim hemen hemen hepsi yapistirmali . Farkli bisey kullanan varmi ?
Bu arada yeni anayasamiz hayirli olsun !!!!!!
valla ben hiçbişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. sadece kendine zarar verebilceği şeyleri kaldırdım. (deterjan vs.) bizim amerikan mutfak ve evde hiç kapı yok :)) kafasına göre takılıyo. kıra döke elini sıkıştıra vura öğrenir diye ümit ediyorum.
ya evet ben üzerin incecik tülbent bile örtsem uyanıyo bu cadı napıcamı bilemiyorum. tulumda giydiremem. bacağını filan yastığının üstüne atmadan uyumazki..
ve acı son.... yeni anayasa diyorum ve pes diyorum bu insanlara.. hele doğuda yaşananlara hayret ediyorum. 19 ilden birine yerleşmek istiyorum...
herkese slm bunalmış durumdayım yiğitin 4 dişi birden patlıyo üstten çok huysuz bide üstüne eşim....çıldırcam valla az kaldı
Sahip cikamayacaksan yapmican o zaman dedim zaten kadina . Aaa lafa bak dedi bi de . Hayir en sinir oldugum insan tiplemesi. Durdugu yerden cocuga bagriyo cocukta 1.5 yasinda filan oglum gelsene buraya bak sana bisey bakiyorum diye. Cocukta anladi sanki . Zalak anne ol da sahip cik cocuguna.
günaydın herkese... referandum sonucu çıkmış evet, basketbol finalinde yenildik, hava yağmurlu, benim romatizmalarım azdı, kızım huysuz, sütüm yok... ne şahaneee bi ptesi günü :))
günaydın herkeze
tatil bitti gene ayrıldık kuzulardanmafoldumben
güzel bi hafta dileğiylea.s.
bizim doktor 2 ayda bir kontrole çağrıyo.. bu ctesi var kontrolümüz sorucam bakalım.. sağlık ocağı bizden bu ay kan tahlili istedi.. sonuca göre demir ilacına devam edilcekmiş yada farklı bi marka ve miktarı değişebilirmiş... sizden varmı kan tahlili yaptıran topuktanmı alıyolar kanı.. ay kıyamam kuzuma aya
selam kızlaaaaaaaaarrrrrr
günaydınlaaaarrr
güzel bir hafta diliyorum hepinize,
tatil sonrası işe gelmek helede yavrumdan ayrılmak çok zor geldi:1shok:
geçmişe bakamadım bir ara bakarım
işlerimi ancak toparladım.şimdi kızıma süt sağayımkaydirigubbakcemile2
umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.
ben ve öykü geçmiş bayramınızı kutluyoruuuuzzzzzzzzzzzzza.s.Şeniz
günaydıııın herkeseee
nasılsınız bakalım haftanın ilk günü? nasıl geçti bayram, kuzular nasıl?
maaşallah mina kuzuya.Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
Aa dünür sen işe gitmedin miii:?
güzel haberler gelir inşallah dünürcüm
bu arada bayramda valla fıçımın üstüne oturdum sizden ses çıkmayıncalmaz:
naber müzeyyencim zemuszemus
puhahahahah şeytan icadıııııııııııı kötükedihüso
Sağol Meralcim
Bayramda sana mesaj attım ama no.n falan mı değişti.yada mesaj mı gitmedi.
biz sadece peşinde koşturmayı ve kararlı ve kesin bir tavırla hayır olmaz zararlı deyip konuşarak geri çekerek öğretmeyi uyguluyoruz canım şu an. ben ayberk için de aynı yöntemi uygulamıştım. çok da rahat etmiştim. sehpalardan bir parça birşey kaldırmadan büyüdü çok şükür. inşallah berkay için de başarılı oluruz. geçen mutfak çekmecesine elini sıkıştırdı ağladı öptüm konuştum şimdi gidiyor tam açacak bana bakıyor hayır diyorum elin acır diyorum hoop geri çekiliyor. ama 5-10 seferden sonra bu duruma geliyor tabi.
aynen ben de yaşayarak öğrensin diyorum.
ayaklı ve kollu tulumlardan kullanmıştım ağbisinde. berkaya da ağbiden kaldı onları kullanmayı düşünüyorum.
İzmire gel diycem ama İzmir de bile % 36,8 evet nasıl birşeydir bu yaa anlamadım gitti. dünden beri beynim durmuş durumda.
aynen dün geceden beri ne uyuduğum uykudan anladım ne akşam maçı keyifli izleyebildim. zaten referandum sonucunun üstüne maç başladı ve istiklal marşını duyunca ben de film koptu. dün amerika her türlü kazandı.
iyiyim bilgecim iyi değilim de iyi diyelim iyi olsun işte. :gitme: umut paşam nasıl nasıl geçti bayramınız bakalım?
amiiiin canımmmm :Saruboceq:
dediğim dediktir annem
kimse inandıramaz annemi bilg. kötü olmadığına
1,2 yanlış yapanı duymuş
1,2 oyun kolik olup işi gücü unutanı duymuş ya yeter
evde olduğunu duysa türlü kötü senaryolar kurar hasta eder kendini
napalım bizde o üzülmesin diye gizliyoz sempatiksalakcinni
bşzde de öksürük var geçmedi bir türlü..
ateş olmadı allahtan.ama ççok uyandı geceleri ağlaya ağlaya.iştahsızlık oldu birde.ama uçları göründü artık bundan sonra rahatlar sanırım.
Yağmur nasıl?şimdi kaç dişi var?bizde çıkmadı çıkmadı bir ayda 6diş çıktı birden.
kendimde bi çikolata canavarı olaraktan saldırıyorum resmen hepsine .. bana sadece çikolata verin başka hiç bişey istememmm... sempatiksalakcinni
yarasında o çikolatalar enerji olsun ama kilo yapmasın:Saruboceq:
GELDİ GELDİ TATLIMDA BEN GERİ DÖNEMEDİM KUSURA BAKMA NE OLUR
HATTA UMUTUN ANASIDA ATMIŞ:kedi:
VE HATTA MİNANIN ANASIDA:kedi:
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
allah yardımcıları olsun hayırlısıyla annesiyle kalsın bebiş
pelin ankarada olanlar mı? var mı yapabileceğim bir şey?
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
ben de bayram boyu oraya dokunma buraya tırmanma eğitimi vermeye başladım. "hayır" diyorum ama bir şeyi yapmaması için en az 30 kez hayır demem gerekiyor yine de sonuçta işe yarıyor zamanla 1 kez hayırdan anlayacak inşallah :1shok:
bak bu kadar hayır yazınca yine sinirim zıpladı :1shok: kırklareline ya da tunceliye yerleşcem ben turkbayragi zaten yakındır laikler hadi bakalım o kırmızı illere gidin diycekler sonra da hepten sınırdışı kötükedihüso
umut paşa allaha şükür iyi ama annem yoktu bayramda ekstra yoruldum bugün sözde işte dinlenecektim okul açıldı gürültüden beynim tuttu akannehir eve gidince bir enerji bombası beni bekliyor bakalım ne halt edicem sempatiksalakcinni
Ewt canım kardesim yatırmış hastaneye annelere haber vermemişler şimdi panik olmasınlar diye eğer ihtiyac olursa ararım bilgecim sagol
Biz çoktaaan anlaştık Sibelle.Gelinimizi kimseye vermeyizdünür müüüü? nasıl yani. ben de naz a talibim valla ne olcek şimdi. sibeeeelll????
GELDİ GELDİ TATLIMDA BEN GERİ DÖNEMEDİM KUSURA BAKMA NE OLUR
HATTA UMUTUN ANASIDA ATMIŞ:kedi:
VE HATTA MİNANIN ANASIDA:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?