Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
inşallah hayırdan anlamayı da yeri geldiğinde hayır demeyi de öğrenecekler. koyun gibi birer vatandaş olmayacaklar inşallah. yeterince koyun var zaten allaha şükür. neyse bu muhabbete burası yetmez yeri de değil zaten:)) onların enerjisi de olmasa çekilir mi bu hayat be bilgecim. bari evimizin içinde bizi yüzümüzü güldürecek bir hayat yaşayalım.
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
Biz çoktaaan anlaştık Sibelle.Gelinimizi kimseye vermeyizlmaz:
Kendine başka bir gelin bul şekerim.bi kızı bin kişi ister bir kişi alırmışnaniknanik
hee tamam başkasına yollamış olmiimde mesajıbilmiyorumkismile
inşallah müzeyyencim... her dediğin için inşallah... bazen çok endişeleniyorum nasıl bir hayat sürecekler bu memlekette diye... iranlaşırsak alır çocuğum anasını da alıp gider buralardan o olur (allah o günleri göstermesin)
neyse dediğin gibi ne yer yeter ne de yeri bunların olumunekankayizsmile
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bklmm.geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin umarım bi sorun yoktur ..herşey yolundadırrr.
rabbim yardımcıları olsunDuaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
umutun anasının mesajı patladı zaten boşveeeeeeeeeer :umursamaz:
selam fatmacımmerhabalar arkadaşlar nasılsınız bklmm.geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin umarım bi sorun yoktur ..herşey yolundadırrr.
kocaman öpüldün şikerümopuyorumnanaktanhaydi yarın daha iyi şartlarda görüşmek üzere hoşçakalın
fatmacım Şeniz
pelincim iyi haberlerini bekliyorum
dediğin gibi şekerim bir kızı bin kişi istermiş bir kişi alırmış. nasip bu işler hiç belli olmaz. yarın ola hayrola boshayallersmile
olumunekankayizsmile:teselli:
merhaba fatmacım. sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. toprak paşa nasıl? nasıl geçti bayramınız?
inşallah müzeyyencim... her dediğin için inşallah... bazen çok endişeleniyorum nasıl bir hayat sürecekler bu memlekette diye... iranlaşırsak alır çocuğum anasını da alıp gider buralardan o olur (allah o günleri göstermesin)
neyse dediğin gibi ne yer yeter ne de yeri bunların olumunekankayizsmile
iyiyiz ama bir hayli huysuzuz keliz ve emeklergideriz kaydirigubbakcemile3biz iyiyiz canım haktan paşa nasıl sen nasılsın?
yarasında o çikolatalar enerji olsun ama kilo yapmasın:Saruboceq:
zemuszemus:roflol: aah anneler aah. ne yapsınlar evlatlara düşkünlükten işte. ama koptum vallahi sen de öyle bir anlatıyorsun ki.
haydi yarın daha iyi şartlarda görüşmek üzere hoşçakalın
fatmacım Şeniz
selam fatmacım
toprak nasıl?
seninde geçmiş bayramın kutlu olsunvereliniortak
kocaman öpüldün şikerümopuyorumnanaktan
müzeyyen ne fenasın sensengözlerimebaksanab
ah sibel ah
bu kız şimdiden neler yaptırdı topiğe bak
büyüdüğünde neler yaptırırı düşünmek bile istenmiyorum
bu naz çok canlar yakacak çoksempatiksalakcinni
merhaba kızlar
HErkesin geçmiş bayramını kutluyorum opuyorumnanaktan
sağol baharcıım sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. nasılsınız beren kızımız nasıl yeni evine alıştı mı?
haydi yarın daha iyi şartlarda görüşmek üzere hoşçakalın
fatmacım Şeniz
TOPRAk paşa ii cnm.çok çeneci oldum başımızı etini yiyor hiç susmuyor sıpa.senin oğluşlar nasıl cnmmdediğin gibi şekerim bir kızı bin kişi istermiş bir kişi alırmış. nasip bu işler hiç belli olmaz. yarın ola hayrola boshayallersmile
olumunekankayizsmile:teselli:
merhaba fatmacım. sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. toprak paşa nasıl? nasıl geçti bayramınız?
selam fatmacım
toprak nasıl?
seninde geçmiş bayramın kutlu olsunvereliniortak
kocaman öpüldün şikerümopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
merhaba kızlar
merhaba kızlar
sağol canımm. Beren iyi ama ilk 2 gün uyumadı desem yeridir.Yatak aynı yatak ama uyumadı sürekli gözleri fırıl fırıldı.Neyseki alıştı şimdi.Sizler nasılsınız bayram güzel geçmiştir inşallah.
BEN GELİYORUM SEN ÇIKIYORSUN CNM YA Bİ GÖRÜŞEMİYORUZZZ UMUTUN ANASI HADİ BKLM KOCAMAN ÖP UMUTU BİZİM İÇİNNN...
TOPRAk paşa ii cnm.çok çeneci oldum başımızı etini yiyor hiç susmuyor sıpa.senin oğluşlar nasıl cnmm
ii cnm öykü hanım nasıllarr sen nasılsınn iisin dimiii
merhaba baharcım senninde kutlu olsun bayramın beren hanımıda kocaman öpüyoruzzz
dualarımız onlarla, inşallah sımsıkı tutunur annesine, neler gördük, buda umarım yanlış alarmdır,
ben yakınım biliyorsun onlara acil birşey olursa mutlaka ara pelincim bizide habesiz bırakma
merhaba Bahar, senin ve güzel kızınında geçmiş bayramı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?