2009 Aralık Anneleri

annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...

ben emekli olmak istiyorum artık ya

:teselli: canım yaaa((
alışır yakışıklım benim annesi üzülme
emekliliğinde gelir anlamadan nilgün
çalışmayı ararsın o zamanda
çalışmaya alışan için ev çok zor (((
selam cnm
keltoş oğlun nasıl?sempatiksalakcinni

bayramımız bayram tadında geçti çok şükür

siz neler yaptınız

keloğlan iyi şükür :)))
uyumadık gece sempatiksalakcinni
bayramımız yorucu ama güzel geçti bizimde
yarında k.validemler görümcemler gelcek bize 1 haftalığına
giremiycem int. haberiniz olsun emi
öyküm nasıl annesi?

aynende öyle herbiri ayrı güzellik opuyorumnanaktan
asya'yada şöyle kocaman

düşündükçe daha çok stres yaparsın ebru düşünme
zamanı gelince 2-3 gün zorlanır alışır merak etme
şimdiden düşünüp üzme kendini canım :teselli:

ay bi yandan çok konuşasım var bi yandan elim gitmiyo
allah yardımcın olsun bilge
gürültü kaldırmıyo insanın başı çoğu zaman , sense tam içindesin gürültünün :teselli:
eeeee normaldir, bayram tatili bitti, bebelrden ayrıldık
abd' ye yenildik,
sandıktan evet çıktı....
yeterli mi???????????

artar bile :çok üzgünüm: :gitme: kötükedihüso :1closedeyes:

benim cadıyla çıktık turladık biraz.. günlük süt aradık. neyseki bulduk sonunda..uyuttum gelince ama bakim kaç dakka uyuycak.. bi 45 dakka uyusa bari... ne var ne yok bakiimm..

Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani

Selaam arkadaşlar kaç gündür okudum yazamadım.Nasılsınızinş herkes iyidir.
biz idare ederiz.4diş aynı anda geliyor üstten bu ne hız anlamadım.ana oğul hafif öksürüğümüz de devam ediyor.gerçi ben oğlumdan kötüyüm
eşim bu gece alamanyaya gidiyo işten gönderiyolar cumartesi gece dönecek.bu arada evimdemi duracam annememi gidecem daha belli deil.arada karışık olur belki.orda olursam giremem nete.özledim sizleri yahuu.
ne biçim bi yağmur yapıyor

maşallah mina kuzusuna

maşallah topiğimizin ablasına :)

Oy oyy maşallah Mina'ya.çok sevindim.düşüp korkarsa bırakır eltimin çocuu öyle yapmış düşünce anne babası boş bulunup bağırınca çocuk daha çok korkmuş ve bırakmış şimdi 1yaşında hiç niyeti yok yürümeye..ani tepki vermemek lazım.
gecmiş olsun nazan
nılgun babanesımı bakacak artık gokaya??

sağol Pelincim

Aa dünür sen işe gitmedin miii:?

ptesileri süt izni canım evdeyim zemuszemus geçmiş olsun ikinizede oyy kuzuu ah bu dişler bitince ne çıkcak bakalım..

afferin minaya.. maşallahh..

ewt ewt annemde oyle soyluyor korkar bırakırmış ama mına heveslı şuan yurumeye çok çabuk hevesı herşeyden geçiyor sıkılıp ıstemeyelır dıye dedım vazgecebılır dıye :) oyun sanıyor çunku şimdi yoksa 1-2 dk duruyor ayakta ayakta duran yururmus aslında ama dedıgım gıbı mına oyun sanıyor benımde acelem yok yasına kadar yolu var korkmadan kendı ısedıgı zaman yurusun

ptesileri süt izni canım evdeyim zemuszemus geçmiş olsun ikinizede oyy kuzuu ah bu dişler bitince ne çıkcak bakalım..

afferin minaya.. maşallahh..

Ben cuma diye hatırlıyorum süt iznini nedensebilmiyorumkismile Ne güzel hep pazartesi olsa size keşkedelikafadulden
ya bi kesiyo emerken göğsümü aklım çıkıyo her seferinde:bbo:

bilmiyorum valla nilgün ya... evdekine de kızgınım zaten üstüne tüy niyetine... uuuuuf yani

aman aynı aynı lmaz:

niye kıııı kayınvalide izin vermiyor mu nete girmene hehehehehe :)

geçmiş olsun canım , aman git annene evde ne yapacaksın
gecmiş olsun nazan
nılgun babanesımı bakacak artık gokaya??

yok canım 2 hafta bakacak dün akşam geldi Samsundan, annem yok datçaya gitti, geçen hafta ben izin aldım bayram izni felan geçirdik, bu hafta sonu gelecek annem ama
pazartesi okul açılacak ya nilayla ilgilenir biraz
bu aradada kayınvalidem idare edecek işte

Selamlar herkese ,

Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .

selam arkadaşlaar. tatil bitti işler felaket yoğun çalışmadığımız günerin acısı çıkacağa benzer. nasılsınız güzel bebişler nasıl? herkesin tatili iyi geçmiştir inşallah. bizim güzeldi. dün akşama kadar herşey çok güzeldi!!!!!!!!!!!!! geçmişe bir bakayım.

Sağol canım
Ya bana kalsa koşa koşa gidecem de..annem ablamın çocuuna bakıyor.kendi evinde duramıyor kadıncağız ki.o yüzden bizde kalıırız belki çocuuda alıp.yada anneme gideriz belki ablama:bbo: öf gidip annemde kalmak isterdim

Selamlar herkese ,

Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .

ne oldu geçmişe bakamadım daha, hastamı kuzu, rutin mi?

selam evet evet aynen öyle , izin bitti başladık yine

hımm anladım, o zaman sen duruma göre bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…