tabi sende bide o var, walla benimde hiç keyfim yok
normale dönmek lazım ama nasıl ???
annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...
ben emekli olmak istiyorum artık ya
selam cnm
keltoş oğlun nasıl?sempatiksalakcinni
bayramımız bayram tadında geçti çok şükür
siz neler yaptınız
iyiyim canım sağol hepmiz iyiyiz işe başladığımdan beri pek fırsat bulamıyorum yoğun geçiyor arada okumaya çalışıyorum bizim kız fiziksel gelişimini rölentiye aldı daha çok bilişsele çalışyoruz bu ara artık pek çok kelimeyi anlıyor uyguluyorda al ver çaslışyoduk geçen elindekini babaya ver dedim döndü babasına verdi şok olduk dışarı çıkalım dediğimde kapıya gidip arabasının yanında bekliyor bu tip şeyler kedi demeye çalışyor tam çıkaramıyor burnum dediğimde gelip burnumu sallıyor çok sevdiği bi oyun bunlar emeklemesi sıralamsından daha zevkliymiş bişeyler paylaşabilmek bizim arkadaş grubumuzda değişik aylardan bebekler var hepsi birbirinden farklı bi tanesi 8 aylık daha yeni yeni emeklemeye başladı yattığı yerden doğrulamıyor bazen pat duşüyor otururken ama bi bay bay yapıyo içimiz eriyor bizim dana da bakıyo öyle:) hepsi ayrı bi güzellik valla bunların
Ben de çok düşünüyorum bu uyku meselesini işe başlayınca ne olacak kim uyutacak benim sıpa yalnızca memede uyuyor bir ara hamakta da uyuyordu ilk aldığımda artık öldür Allah koyamıyoruz illaki meme daha şimdiye kadar bir kere başka türlü uyumuş değil memedede bir saat keyif yapıyor ancak uykuya dalıyor işe başlayınca ne olacak hiç bilmiyorum alışacak başka çare yok.
allah yardımcın olsun bilgeay bi yandan çok konuşasım var bi yandan elim gitmiyo
eeeee normaldir, bayram tatili bitti, bebelrden ayrıldık
abd' ye yenildik,
sandıktan evet çıktı....
yeterli mi???????????
benim cadıyla çıktık turladık biraz.. günlük süt aradık. neyseki bulduk sonunda..uyuttum gelince ama bakim kaç dakka uyuycak.. bi 45 dakka uyusa bari... ne var ne yok bakiimm..
Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
maşallah mina kuzusuna
Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
Oy oyy maşallah Mina'ya.çok sevindim.düşüp korkarsa bırakır eltimin çocuu öyle yapmış düşünce anne babası boş bulunup bağırınca çocuk daha çok korkmuş ve bırakmış şimdi 1yaşında hiç niyeti yok yürümeye..ani tepki vermemek lazım.Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
gecmiş olsun nazan
nılgun babanesımı bakacak artık gokaya??
Aa dünür sen işe gitmedin miii:?
Oy oyy maşallah Mina'ya.çok sevindim.düşüp korkarsa bırakır eltimin çocuu öyle yapmış düşünce anne babası boş bulunup bağırınca çocuk daha çok korkmuş ve bırakmış şimdi 1yaşında hiç niyeti yok yürümeye..ani tepki vermemek lazım.
sağol Pelincim
ptesileri süt izni canım evdeyim zemuszemus geçmiş olsun ikinizede oyy kuzuu ah bu dişler bitince ne çıkcak bakalım..
afferin minaya.. maşallahh..
bilmiyorum valla nilgün ya... evdekine de kızgınım zaten üstüne tüy niyetine... uuuuuf yani
:teselli: canım yaaa((
alışır yakışıklım benim annesi üzülme
emekliliğinde gelir anlamadan nilgün
çalışmayı ararsın o zamanda
çalışmaya alışan için ev çok zor(((
keloğlan iyi şükür :)))
uyumadık gece sempatiksalakcinni
bayramımız yorucu ama güzel geçti bizimde
yarında k.validemler görümcemler gelcek bize 1 haftalığına
giremiycem int. haberiniz olsun emi
öyküm nasıl annesi?
aynende öyle herbiri ayrı güzellik opuyorumnanaktan
asya'yada şöyle kocaman
düşündükçe daha çok stres yaparsın ebru düşünme
zamanı gelince 2-3 gün zorlanır alışır merak etme
şimdiden düşünüp üzme kendini canım :teselli:
allah yardımcın olsun bilge
gürültü kaldırmıyo insanın başı çoğu zaman , sense tam içindesin gürültünün :teselli:
artar bile :çok üzgünüm: :gitme: kötükedihüso :1closedeyes:
Selaam arkadaşlar kaç gündür okudum yazamadım.Nasılsınızinş herkes iyidir.
biz idare ederiz.4diş aynı anda geliyor üstten bu ne hız anlamadım.ana oğul hafif öksürüğümüz de devam ediyor.gerçi ben oğlumdan kötüyüm
eşim bu gece alamanyaya gidiyo işten gönderiyolar cumartesi gece dönecek.bu arada evimdemi duracam annememi gidecem daha belli deil.arada karışık olur belki.orda olursam giremem nete.özledim sizleri yahuu.
ne biçim bi yağmur yapıyor
gecmiş olsun nazan
nılgun babanesımı bakacak artık gokaya??
Sağol canımaman aynı aynılmaz:
niye kıııı kayınvalide izin vermiyor mu nete girmene hehehehehe :)
geçmiş olsun canım , aman git annene evde ne yapacaksın
yok canım 2 hafta bakacak dün akşam geldi Samsundan, annem yok datçaya gitti, geçen hafta ben izin aldım bayram izni felan geçirdik, bu hafta sonu gelecek annem ama
pazartesi okul açılacak ya nilayla ilgilenir biraz
bu aradada kayınvalidem idare edecek işte
Selamlar herkese ,
Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .
selam arkadaşlaar. tatil bitti işler felaket yoğun çalışmadığımız günerin acısı çıkacağa benzer. nasılsınız güzel bebişler nasıl? herkesin tatili iyi geçmiştir inşallah. bizim güzeldi. dün akşama kadar herşey çok güzeldi!!!!!!!!!!!!! geçmişe bir bakayım.
Sağol canım
Ya bana kalsa koşa koşa gidecem de..annem ablamın çocuuna bakıyor.kendi evinde duramıyor kadıncağız ki.o yüzden bizde kalıırız belki çocuuda alıp.yada anneme gideriz belki ablama:bbo: öf gidip annemde kalmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?