iyiyiz canım bayramımız da güzel geçti. biraz yorucu tabi iki çocuklar çanta hazırla çık gez gel yerleş falan ama yine de güzeldi. iyi yine çabuk alışmış beren sevindim canım.
maaşallah paşaya ne güzel işte bıcır bıcır şenlendiriyordur ortalığı annesi.
nilgüüüün naber canım burda mıydın hiç bakmadım aşağıya da.
herkese merhaba
çok sık giremiyorıum bu aralar kızlar
malum seminerler var
biraz daişlerim oluyor ama merak ediyorum herkes iyidiir dilerim bebişler de öyle
bayramda iyi geçmiştir inş
nehir hanım uykdayken bakıyım dedim
benim cadıda artık iki elini bırakıp durma denemelerinde :) dakika boş bırakmaya gelmiyor
napcaz bilmem...
ben giderklen uykudaydı
geldim yine uykuda çok da özledim bekliyorum artık :İ)
yoktumda ondan eve gidip geliyorum ya 2-3 arası
geldim işm vardı yeni bakabildim
hımm ben de 2-3 arası ancak girebildim zaten ondan görememişim canım seniyerimseniben gköay nasıl huysuzluk durumları? üzüyor mu hala nilayı?
üzmez mi :) bir tarafına bişey olacak diye aklı çıkıyor kuzumun, ama ben nilayın bu haline çok gülüyorum, ama bu kadar sahiplenmeside inanılmaz hoşuma gidiyor :)
huysuz huysuz annemde yok dük akşam kayınvalidem geli 10 günlüğüne samsundan bugün ona alışma durumları var e doğal olarak benim de aklım evde
sizde ne var ne yok canım
Arkidişler ben çıkıyorum oğluyşuma gideyim herkesi ve bebişleri öpüyorum of ya hırsıza her gün sinir oluyorum laptopta gitti gireem,iyoru m evde hiç.ştede giremiyorum yoğunluktan en kısa zamanda alırız inşallah ta akşamları bari, görüşelim herşeyi kaçırıyorummm
Nilgun aklimdasin kardesim basında umarım daha iyi haberlerini verir aksam
ben çıkıyorum oğluşuma gideyim özledim yavrumu .. herkese iyi akşamlar .. herpinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan
Nilgun aklimdasin kardesim basında umarım daha iyi haberlerini verir aksam
ben çıkıyorum oğluşuma gideyim özledim yavrumu .. herkese iyi akşamlar .. herpinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan
ee geleceğin annesi nilay şimdiden alıştırma yapıyor kardeşiyle:) ilk kez mi kalıyor babaanneyle çabuk alışır umarım canım.
bizde durumlar fena değil berkay arifeden beri 2 diş daha çıkardı berkay dediğin 4 dişi çıkmış canavar oldu:)) ağbisinin canına okuyor yazık ayberkim koltuk tepelerinde masa tepelerinde oyun kuruyor artık kendine. yoksa küçük canavar mahvediyor oyunlarını. neyseki yarın okul başlıyor dört gözle bekliyor yarını yavrum. ama berkay da ağbisine çok düşkün onu görünce gözlerinin içi parlıyor çok hoşuma gidiyor bu halleri.
güle güle canım öpüyoruz seni ve paşayı.
inşallah canım bizleri de habersiz bırakma iyi haberleyini bekliyoruz.
güle güle nevracım. öpüyorum burak paşayı.
bizde bekliyoruz iyi haberlerini, olduda birşey olur gitmem 5 dakika mutlaka ara
haydi güle güle darısı başıma :)öptüm
biimkide öyle zıpa biliyor ablası olduğunu iletişimleri geröekten güçlü,,,
oyy kıyamam ben yazık ne yapsın oyunu bozulmasın diye
siz bir hafta erken başlıyorsunuz demi
hadi hayırlı olsun şimdiden
evet canım alıştırma haftası oluyor ya. gerçi geçen seneden alışkın bizimki okulum okulum diye zırladı 3 ay tatilde. ben de birazdan çıkıcam 2 parça eksik malzemesi var onları alıcam. yarın beraber gidicez okula oğluşumla. çok güzel bir duygu. allah kardeşlerine de nasip etsin inşallah o günleri görelim.
amin canım inşallah cümlemizin evladına nasip etsin inşallah,
biz daha birşey almadık, küçük geliyor kıyafetleri hepsini verdim,
son haftaya bıraktık, hiçte sevmem ama ne yapalım bayram felan girdi araya...
hafta içinde bizimde bir şekilde halletmemiz lazım
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
selam fatmacım
toprak nasıl?
seninde geçmiş bayramın kutlu olsunvereliniortak
kocaman öpüldün şikerümopuyorumnanaktan
müzeyyen ne fenasın sensengözlerimebaksanab
ah sibel ah
bu kız şimdiden neler yaptırdı topiğe bak
büyüdüğünde neler yaptırırı düşünmek bile istenmiyorum
bu naz çok canlar yakacak çoksempatiksalakcinni
kötükedihüso
ama niye öyle diyorsun canım yaa burcu ile bilgeyi topiğe girdiğimden beri biliyorum yaseminle melike de öyle ben zaten naz ın resmini ilk gördüğüm günden beri bayıldım gitti nazan da geldi hayallerimi yıktı bir anda pes eder miyim sence. benim oğluşum kara saçlı kara gözlü naz gibi boncuk bir gelinim olsa güzel olmaz mı bence süper olur vallahi:roflol::Saruboceq:
bşzde de öksürük var geçmedi bir türlü..
ateş olmadı allahtan.ama ççok uyandı geceleri ağlaya ağlaya.iştahsızlık oldu birde.ama uçları göründü artık bundan sonra rahatlar sanırım.
Yağmur nasıl?şimdi kaç dişi var?bizde çıkmadı çıkmadı bir ayda 6diş çıktı birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?