2009 Aralık Anneleri

yoktumda ondan eve gidip geliyorum ya 2-3 arası
geldim işm vardı yeni bakabildim

allaha emanet kuzucuklar. allah bütün tehlikelerden korusun inşallah hepsini. uyansınd a hasret giderirsiniz artık anne kız :))

hımm ben de 2-3 arası ancak girebildim zaten ondan görememişim canım seniyerimseniben gköay nasıl huysuzluk durumları? üzüyor mu hala nilayı?

üzmez mi :) bir tarafına bişey olacak diye aklı çıkıyor kuzumun, ama ben nilayın bu haline çok gülüyorum, ama bu kadar sahiplenmeside inanılmaz hoşuma gidiyor :)

huysuz huysuz annemde yok dük akşam kayınvalidem geli 10 günlüğüne samsundan bugün ona alışma durumları var e doğal olarak benim de aklım evde
sizde ne var ne yok canım

Arkidişler ben çıkıyorum oğluyşuma gideyim herkesi ve bebişleri öpüyorum of ya hırsıza her gün sinir oluyorum laptopta gitti gireem,iyoru m evde hiç.ştede giremiyorum yoğunluktan en kısa zamanda alırız inşallah ta akşamları bari, görüşelim herşeyi kaçırıyorummm

ben çıkıyorum oğluşuma gideyim özledim yavrumu .. herkese iyi akşamlar .. herpinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

ee geleceğin annesi nilay şimdiden alıştırma yapıyor kardeşiyle:) ilk kez mi kalıyor babaanneyle çabuk alışır umarım canım.

bizde durumlar fena değil berkay arifeden beri 2 diş daha çıkardı berkay dediğin 4 dişi çıkmış canavar oldu:)) ağbisinin canına okuyor yazık ayberkim koltuk tepelerinde masa tepelerinde oyun kuruyor artık kendine. yoksa küçük canavar mahvediyor oyunlarını. neyseki yarın okul başlıyor dört gözle bekliyor yarını yavrum. ama berkay da ağbisine çok düşkün onu görünce gözlerinin içi parlıyor çok hoşuma gidiyor bu halleri.

güle güle canım öpüyoruz seni ve paşayı.

Nilgun aklimdasin kardesim basında umarım daha iyi haberlerini verir aksam

inşallah canım bizleri de habersiz bırakma iyi haberleyini bekliyoruz.

ben çıkıyorum oğluşuma gideyim özledim yavrumu .. herkese iyi akşamlar .. herpinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

güle güle nevracım. öpüyorum burak paşayı.

Nilgun aklimdasin kardesim basında umarım daha iyi haberlerini verir aksam

bizde bekliyoruz iyi haberlerini, olduda birşey olur gitmem 5 dakika mutlaka ara

haydi güle güle darısı başıma :)öptüm

biimkide öyle zıpa biliyor ablası olduğunu iletişimleri geröekten güçlü,,,
oyy kıyamam ben yazık ne yapsın oyunu bozulmasın diye
siz bir hafta erken başlıyorsunuz demi
hadi hayırlı olsun şimdiden

evet canım alıştırma haftası oluyor ya. gerçi geçen seneden alışkın bizimki okulum okulum diye zırladı 3 ay tatilde. ben de birazdan çıkıcam 2 parça eksik malzemesi var onları alıcam. yarın beraber gidicez okula oğluşumla. çok güzel bir duygu. allah kardeşlerine de nasip etsin inşallah o günleri görelim.

amin canım inşallah cümlemizin evladına nasip etsin inşallah,
biz daha birşey almadık, küçük geliyor kıyafetleri hepsini verdim,
son haftaya bıraktık, hiçte sevmem ama ne yapalım bayram felan girdi araya...
hafta içinde bizimde bir şekilde halletmemiz lazım

maalesef çalışan bir anne olarak herşeyini eksiksiz hallederim ama hep son ana kalırım ben bir de berkay olunca daha da aksıyor işler ama son anda olsa da eksiksiz yetiştiririm. biz de daha dün aldık kırtasiye malzemelerini bugün tamamlıycam yarın okul işte:) zemuszemus

çok geçmiş olsun pelin.. dualarımız sizinle.. haber ver emi sen de durum netleşince..

kaydirigubbakcemile3 ya sorma meralcim ne güldüm ya ilahi siz de çok yaşayın emi.. az önce de arkadaşım aradı gelinimi getir akşama diyo akannehir dedim ama senin oğlun daha 3 aylık.. olsun diyo kaydirigubbakcemile3 geçen gün babası da diyoki bu güzel bi kız olurda erkek arkadaşları olursa ben napıcam töbe töbe kaydirigubbakcemile3

Ama ama siibelll sen de bana dünür demeye başlamamış mıydın dünürüz biz işte dünür dünürrr

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
Nehir67 kullanıcısından alıntı
Ben bu topiği ilk defa görüyorumm

aşkolsun dünür.. bilge açtı ya ohooo.. neyse bundan sonra yazarsın

BU DA İŞTE İSPATI NOKTA BU KONU BİTMİŞTİRkaydirigubbakcemile3

bizim 6 dişimiz var 6 aylıkken 2 diş çıktı 2 hafta sonrada 4 üst patladı 1 ayda çıkardık 6 dişi sonra durakladı şuan iştahsızlık kilo kaybı huysuzluk var sanırım eller ağızda hep yeni dişler geliyor kabarmış yerleri ama ne zaman çıkar bişlmiyorum herkes azı dişlerinin zor çıktığını söylüyor Allahv yardım etsin kuzulara

Pelin allah yardımcıları olsun çok miniknmiş daha inşallah sorun yaşamazlar dua edicem canım

yasemin bilgisayar olayına çok güldüm alemsiniz valla :)

bulut fundacım melis nasıl devammı iştahsızlık umarım düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…