Ben cuma diye hatırlıyorum süt iznini nedensebilmiyorumkismile Ne güzel hep pazartesi olsa size keşkedelikafadulden
ya bi kesiyo emerken göğsümü aklım çıkıyo her seferinde:bbo:
ben gun saydım çok sıkıldım tatılde evım gıbısı yokselam arkadaşlaar. tatil bitti işler felaket yoğun çalışmadığımız günerin acısı çıkacağa benzer. nasılsınız güzel bebişler nasıl? herkesin tatili iyi geçmiştir inşallah. bizim güzeldi. dün akşama kadar herşey çok güzeldi!!!!!!!!!!!!! geçmişe bir bakayım.
ıyı hadı çok şukur uzmemıs senı ok cnmSelamlar herkese ,
Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .
aman aynı aynılmaz:
niye kıııı kayınvalide izin vermiyor mu nete girmene hehehehehe :)
geçmiş olsun canım , aman git annene evde ne yapacaksın
yok canım 2 hafta bakacak dün akşam geldi Samsundan, annem yok datçaya gitti, geçen hafta ben izin aldım bayram izni felan geçirdik, bu hafta sonu gelecek annem ama
pazartesi okul açılacak ya nilayla ilgilenir biraz
bu aradada kayınvalidem idare edecek işte
Hayırlısı canm tabi acelesi yok hiç bişeyin.benmki de emeklemiyor daha ama yürütülmek istiyor durmadan bakalım ne olacak.en önce Mina mız yürür ama büyük ihtimalle..ewt ewt annemde oyle soyluyor korkar bırakırmış ama mına heveslı şuan yurumeye çok çabuk hevesı herşeyden geçiyor sıkılıp ıstemeyelır dıye dedım vazgecebılır dıye :) oyun sanıyor çunku şimdi yoksa 1-2 dk duruyor ayakta ayakta duran yururmus aslında ama dedıgım gıbı mına oyun sanıyor benımde acelem yok yasına kadar yolu var korkmadan kendı ısedıgı zaman yurusun
cumaydı da ben ptesilere aldırdım canım böyle daha iyi oluyo benim için.. ptesi sendromu yaşamıyorum :))
Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
Selaam arkadaşlar kaç gündür okudum yazamadım.Nasılsınızinş herkes iyidir.
biz idare ederiz.4diş aynı anda geliyor üstten bu ne hız anlamadım.ana oğul hafif öksürüğümüz de devam ediyor.gerçi ben oğlumdan kötüyüm
eşim bu gece alamanyaya gidiyo işten gönderiyolar cumartesi gece dönecek.bu arada evimdemi duracam annememi gidecem daha belli deil.arada karışık olur belki.orda olursam giremem nete.özledim sizleri yahuu.
ne biçim bi yağmur yapıyor
aman aynı aynılmaz:
niye kıııı kayınvalide izin vermiyor mu nete girmene hehehehehe :)
geçmiş olsun canım , aman git annene evde ne yapacaksın
yok canım 2 hafta bakacak dün akşam geldi Samsundan, annem yok datçaya gitti, geçen hafta ben izin aldım bayram izni felan geçirdik, bu hafta sonu gelecek annem ama
pazartesi okul açılacak ya nilayla ilgilenir biraz
bu aradada kayınvalidem idare edecek işte
Selamlar herkese ,
Eylül cok sukur idrar verdi bu sefer. Hemen goturdum biraktim . Saat 3 gibi de kontrolumuz var ona gidecegiz. İnsallah bir sorun yoktur idrar yollarinda.
Pelin birazdan atiyorum mail .
selam arkadaşlaar. tatil bitti işler felaket yoğun çalışmadığımız günerin acısı çıkacağa benzer. nasılsınız güzel bebişler nasıl? herkesin tatili iyi geçmiştir inşallah. bizim güzeldi. dün akşama kadar herşey çok güzeldi!!!!!!!!!!!!! geçmişe bir bakayım.
kaydirigubbakcemile3
bizde değil net
bilg. olduğunu bile bilmiyolar ki kaydirigubbakcemile3
felaket makine olarak görüyolar bilgisayarı aklı çıkar annemin görse duysa bilse
geceleri uyuyamaz
kaldırcez 1 haftalık kurcez sonra yine aklinialirimsmile
ayyy şaka gibi dimi sırnaşık şey
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt maşallah tatlı cadıyaaa:lepi:
kaydirigubbakcemile3
bizde değil net
felaket makine olarak görüyolar bilgisayarı aklı çıkar annemin görse duysa bilse
geceleri uyuyamaz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt maşallah tatlı cadıyaaa:lepi:
çok geçmiş olsun nazancım sanada mert efemede
inşallah kolay gelir dişleri paşamın :Saruboceq:
heee bu arada allah kavuştursun şimdiden sağlıcakla gidip gelsin inşallah enişte
kaydirigubbakcemile3
bizde değil net
geceleri uyuyamaz
deli :roflol::roflol:
gitte kuzunu kokla benim içinde annesiben gittim, görüşürüz
gideyimde gökkuşuma bakayım bi
güzel haberler gelir inşallah dünürcüm
bu arada bayramda valla fıçımın üstüne oturdum sizden ses çıkmayıncalmaz:
naber müzeyyencim zemuszemus
puhahahahah şeytan icadıııııııııııı kötükedihüso
ben gittim, görüşürüz
ay yasemın hıçç gulesım yoktu valla
tesekur ederız herkese resım yorumu ıçın bu arada
nazancım Allah kavustursun dıyeyım bende
Çok sağol canım.güle güle gitsin gelsin kocacımm:a015:
ay artık heryerde var bilg. ama ya
amiiiin canımmmm :Saruboceq:
dediğim dediktir annem
kimse inandıramaz annemi bilg. kötü olmadığına
1,2 yanlış yapanı duymuş
1,2 oyun kolik olup işi gücü unutanı duymuş ya yeter
evde olduğunu duysa türlü kötü senaryolar kurar hasta eder kendini
napalım bizde o üzülmesin diye gizliyoz sempatiksalakcinni
Canaaaan hoşgeldin nasılsıınn
Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
Selaam arkadaşlar kaç gündür okudum yazamadım.Nasılsınızinş herkes iyidir.
biz idare ederiz.4diş aynı anda geliyor üstten bu ne hız anlamadım.ana oğul hafif öksürüğümüz de devam ediyor.gerçi ben oğlumdan kötüyüm
eşim bu gece alamanyaya gidiyo işten gönderiyolar cumartesi gece dönecek.bu arada evimdemi duracam annememi gidecem daha belli deil.arada karışık olur belki.orda olursam giremem nete.özledim sizleri yahuu.
ne biçim bi yağmur yapıyor
selam arkadaşlaar. tatil bitti işler felaket yoğun çalışmadığımız günerin acısı çıkacağa benzer. nasılsınız güzel bebişler nasıl? herkesin tatili iyi geçmiştir inşallah. bizim güzeldi. dün akşama kadar herşey çok güzeldi!!!!!!!!!!!!! geçmişe bir bakayım.
ben gittim, görüşürüz
amiiiin canımmmm :Saruboceq:
dediğim dediktir annem
kimse inandıramaz annemi bilg. kötü olmadığına
1,2 yanlış yapanı duymuş
1,2 oyun kolik olup işi gücü unutanı duymuş ya yeter
evde olduğunu duysa türlü kötü senaryolar kurar hasta eder kendini
napalım bizde o üzülmesin diye gizliyoz sempatiksalakcinni
iyiyim nazancım hoşbuldum yağmuru uyuttum evi temizledim sabah beri komşuya gidicem şu işlerimi bitiirebilirsem sen nasılsın canım mertefem nasıl biz 4 dişi aynı anda çıkarırken uykusuz geceler geçirdik hep 3,5 derece ateş zordu nasıl mert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?