heheh bi sinek mi vızıldadıkaydirigubbakcemile3
biz anlaştık bebeler anlaştı sen platonik takıl madem ama oğlumun eline geçme hee Çok üzgünüm çoook
bizimkide alıştı işte memede keyif yaparak uyumaya, şimdi haklı olarak mızmızlanıyor...
sen başlayana kadar canberk 1 yaşını geçecek, daha rahat olur merak etme
bebeler anlaştı mıı:))))))) okumadın galiba yaseminin oğluna takılmış resimde naz kızımız pek de anlaşmış gibi gözükmüyor burdan neyse son gülen iyi gülermiş deyip noktayı koyuyorum tekrardan yakında bir istanbul seyahati planlıyoruz naz ile berkayı kol kola görürsen resimlerde ağlama olur mu şekerim:))) pek de yakışır pamuk şekerimle nazar boncuğum
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
burcu nasıl oldu eylülün gözü((
çok geçmiş olsun canım yaaa
güzel haberler gelir inşallah dünürcüm
bu arada bayramda valla fıçımın üstüne oturdum sizden ses çıkmayıncalmaz:
naber müzeyyencim zemuszemus
puhahahahah şeytan icadıııııııııııı kötükedihüso
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
Eylulu goturduk bugun cok sukur enfeksiyon yok . Ama biraz kum dokuyor bu seferde . Bol bol su icecek . Onun disinda boyu kilosu iyi sorun yok . Gozu icinde alerjik dedi % 90 ama sorun oldugunda hemen getir dedi. Umarim bi daha olmaz .
Benim de 22 . haftalarda boyle yatmistim hastaneye dusuk tehlikesi var diye . Cok sukur atlattik insallah o da atlatir Pelin
Gecmis olsun sizede burcu durum ciddi sanırım kardesim yatarak geçirecek bundan sonrasını büyük ihtimal dedi o birde kanama esın orda tırtıl gibiymiş rahim bebek tasimaZsa diye korkmuş yani Allah vermesin bebeğe birsey olursa diğer hamilelikleridede bu sorun devam eder diyeodadaki tüm Dr latin ve hocanın suratı düştü resmen dedi Allah yardımcıları olsun hiç belli olmaz bizde çok korktuk sen ve ben özellikle çok şükür sonumuza
pelincim nasıl olmuş haber alabildinmi inşallah bi sorun çıkmaz atlatır bunu kuzucuk..
maşallah eylüle annesi..
kum dökmek ağrı filan yapar bildiğim burcu varmı huysuzluğu eylülün..
maşallah minayaa..Sagol Esracim ayakta durunca nasıl büyümüş geliyor insana sanki benim cocuk uzaya çıkan ilk turk gibi hissettim :))))) o kadar mutlu oldum 3-4 adıma yürüdüğünde ilk okuma yazma öğrendiklerinde nasıl olacağız Allah bilir
Oznur minayi odasına aldım yere de yer yatağı yaptm çok zorlarsa gel git alışana kadar ben yerde yatarım çok kalkarsa diye
Eylulu goturduk bugun cok sukur enfeksiyon yok . Ama biraz kum dokuyor bu seferde . Bol bol su icecek . Onun disinda boyu kilosu iyi sorun yok . Gozu icinde alerjik dedi % 90 ama sorun oldugunda hemen getir dedi. Umarim bi daha olmaz .
Benim de 22 . haftalarda boyle yatmistim hastaneye dusuk tehlikesi var diye . Cok sukur atlattik insallah o da atlatir Pelin
28.Haftaya gelse yine derin nefes alirlar . İnsallah atlatirlar Pelin . Allah insana dogmus olsa da rahimde olsa da evlat acisi vermesin .
Surekli sinirli bu aralar Oznur. Huy degistirdi resmen . Sinirlendi mi heryere vuruyor yuzune bana elinde ne varsa firlatip atiyor.
Burcu gözüne ne oldu ki Eylül ün geçmiş olsun.
Geçen bayram ziyaretindeyken Canberk uyudu odada yatırmam gerektiği için yere battaniye falan serdik yatağa koyamadım korktum düşer diye herhalde orada bir şey ısırmış akşamına bayağı şişti gözü ama ertesi gün geçmişti şükür yoksa ben de dr a götürecektim.
Önceden olsa bu bebek kayıplarına ya da kaybetme tehlikesine yanmazdı içim böyle ama şimdi herşey gerçekten çok değişti amin Allah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın. Çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?