2009 Aralık Anneleri

heheh bi sinek mi vızıldadıkaydirigubbakcemile3
biz anlaştık bebeler anlaştı sen platonik takıl madem ama oğlumun eline geçme hee Çok üzgünüm çoook

bebeler anlaştı mıı:))))))) okumadın galiba yaseminin oğluna takılmış resimde naz kızımız pek de anlaşmış gibi gözükmüyor burdan neyse son gülen iyi gülermiş deyip noktayı koyuyorum tekrardan yakında bir istanbul seyahati planlıyoruz naz ile berkayı kol kola görürsen resimlerde ağlama olur mu şekerim:))) pek de yakışır pamuk şekerimle nazar boncuğum

bizimkide alıştı işte memede keyif yaparak uyumaya, şimdi haklı olarak mızmızlanıyor...
sen başlayana kadar canberk 1 yaşını geçecek, daha rahat olur merak etme

İnşallah öyle olur Nilgün inşallah zaman yaklaştıkca zaten daralıyorum.

Ben hiç takip edemez oldum artık muhabbetleri bizim sıpa bir sn bile yerinde durmuyor doğru dürüst uyumuyor şimdi bile kaç kere gelip tuşlara saldırdı hadi hayırlısı bakalım.

Benim akıllı kızım Eylül ün Canberk'e yaptığı gibi uçan tekme savurur ancak oğlunasempatiksalakcinni
hadi ben gittim byeee

burcu nasıl oldu eylülün gözü ((
çok geçmiş olsun canım yaaa

Eylulu goturduk bugun cok sukur enfeksiyon yok . Ama biraz kum dokuyor bu seferde . Bol bol su icecek . Onun disinda boyu kilosu iyi sorun yok . Gozu icinde alerjik dedi % 90 ama sorun oldugunda hemen getir dedi. Umarim bi daha olmaz .
Benim de 22 . haftalarda boyle yatmistim hastaneye dusuk tehlikesi var diye . Cok sukur atlattik insallah o da atlatir Pelin

Gecmis olsun sizede burcu durum ciddi sanırım kardesim yatarak geçirecek bundan sonrasını büyük ihtimal dedi o birde kanama esın orda tırtıl gibiymiş rahim bebek tasimaZsa diye korkmuş yani Allah vermesin bebeğe birsey olursa diğer hamilelikleridede bu sorun devam eder diye odadaki tüm Dr latin ve hocanın suratı düştü resmen dedi Allah yardımcıları olsun hiç belli olmaz bizde çok korktuk sen ve ben özellikle çok şükür sonumuza

pelincim nasıl olmuş haber alabildinmi inşallah bi sorun çıkmaz atlatır bunu kuzucuk..

maşallah eylüle annesi..
kum dökmek ağrı filan yapar bildiğim burcu varmı huysuzluğu eylülün..

geçmiş olsun pelincim umarım hemen atlatır bu arada Minayada kocaman maşallah siftahı yaptı güzel kızımız

28.Haftaya gelse yine derin nefes alirlar . İnsallah atlatirlar Pelin . Allah insana dogmus olsa da rahimde olsa da evlat acisi vermesin .

pelincim nasıl olmuş haber alabildinmi inşallah bi sorun çıkmaz atlatır bunu kuzucuk..

maşallah eylüle annesi..
kum dökmek ağrı filan yapar bildiğim burcu varmı huysuzluğu eylülün..

Surekli sinirli bu aralar Oznur. Huy degistirdi resmen . Sinirlendi mi heryere vuruyor yuzune bana elinde ne varsa firlatip atiyor.

Sagol Esracim ayakta durunca nasıl büyümüş geliyor insana sanki benim cocuk uzaya çıkan ilk turk gibi hissettim :))))) o kadar mutlu oldum 3-4 adıma yürüdüğünde ilk okuma yazma öğrendiklerinde nasıl olacağız Allah bilir

Oznur minayi odasına aldım yere de yer yatağı yaptm çok zorlarsa gel git alışana kadar ben yerde yatarım çok kalkarsa diye

Surekli sinirli bu aralar Oznur. Huy degistirdi resmen . Sinirlendi mi heryere vuruyor yuzune bana elinde ne varsa firlatip atiyor.
[/QUOTE]
yazık kuzuma yahuu nazara geliyo valla burcu..
maşallah minayaa..
ben söyleyeyim nasıl olacağımızı sana ağlayacağız manyak anne şeklinde:))

Oznur minayi odasına aldım yere de yer yatağı yaptm çok zorlarsa gel git alışana kadar ben yerde yatarım çok kalkarsa diye

hadi bakalım inşallah çabucak alışırsınız ikinizde...
bizde geçtik odaya zeyno yatağında ben kanepe de yatıyorum çok uyanıncada yanıma alıyorum..gerçi bizimki mecburiyetten oldu ama alışırız inşallah bu vesileyle:))))

Burcu gözüne ne oldu ki Eylül ün geçmiş olsun.
Geçen bayram ziyaretindeyken Canberk uyudu odada yatırmam gerektiği için yere battaniye falan serdik yatağa koyamadım korktum düşer diye herhalde orada bir şey ısırmış akşamına bayağı şişti gözü ama ertesi gün geçmişti şükür yoksa ben de dr a götürecektim.

Önceden olsa bu bebek kayıplarına ya da kaybetme tehlikesine yanmazdı içim böyle ama şimdi herşey gerçekten çok değişti amin Allah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın. Çok zor.

Daha oncede olmustu o zaman goz doktoruna goturdum bisey yok dedi ama yine tekrarlardi . Gozunun yan tarafi sisiyor . Hani boyle cok uyursunda gozleri siserde insanin oyle oluyor . Dun sabah kalktik baya sismis. Sonrada alti morardi . Bugun hic bisey yoktu gecti . Doktor yine gordu bisey yok dedi hem kendi hemde goz doktoru . Alerjik olabilr dediler en sonunda . Bi de hep boyle hafta sonuna denk geldi . Hani oldugunda gotursem belki daha kolay sonuc olcak ama.

kızlar bebelere kahvaltı ne veriyosunuz bizimki ayrı ayrı seviyor peynir süt domates ekmek şeklinde bi gün tahin pekmezli bi gün tereyağlı ekmek de domates zamanı geçti daha vermek istemiyorum kahvaltı bana çok fakir geliyor siz bunlardan gayrı ne veriyosunuz

İki günde bir bir yumurta sarısı, peynir pekmez fiks zaten onun yanında da birgün ceviz rendeliyorum bir gün bir çay kaşığı tereyağ veriyorum. Haftada iki kere sütlü mısırlı portakallı kahvaltı maması veriyorum çeşit olsun diye. Canberk ayrı ayrı da yiyor bulamaç şeklinde de pek farketmiyor ben de artık süt vermeye başlayacağım azar azar kahvaltıyla birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…