2009 Aralık Anneleri

gül sen güül bakalım son gülen kim olcek :))) nazana da dediğim gibi bin kişi istermiş bir kişi alırmış hem bak sen de o 19 şehirden birine yerleşmek istiyorum demişsin prensesler gibi izmire gelin alırız kızını sizi de buraya taşırız sosyalist ve demokrat bir aile kurup gül gibi geçinip giderler inşallah şekerim

vallahi babası endişe duymakta haklı görünen köy kılavuz istemez :)))

Ama ama siibelll sen de bana dünür demeye başlamamış mıydın dünürüz biz işte dünür dünürrr

nazancım üzüldüm bak şimdi yazık sen de boş yer ümide kapılmışsın sen de benim gibi talipmişsin üzülme şekerim üzülme herşey nasip kısmet :teselli:kaydirigubbakcemile3

canancım yeni yerini sevmişsin çok sevindim.. ya okuyorum ama cvp yazamıyorum bi türlü.. yasemin sana da güldüm ya ne alemsiniz:)) benim kızın yine huysuzluğu üstünde ikinci diş yolda sanırsam..

valla bu işler nasip kısmet. kız uyuyo uyansın resimleri göstercem hangisini beğenirse o olsun kaydirigubbakcemile3 gerçi o haktanın resimlerine delirmişti :1shok: melike duymasın iyice işleri karıştırıyorum

SEN DE BİR 6 DİYOSUN Bİ 9 DİYOSUN TOPLAYIP 30 DİYOSUNnaniknanik:çok üzgünüm:

amanın evde olsam hemmen en yakışıklısından bir fotosunu eklerdim bak oğluşumun şimdi :)))) opuyorumnanaktan

ya görümcem diyoki hiç huysuzluk yapmıyo yiyo yemeğini uyuyo uyanıkkende oynuyoruz. e ben evdeyken hiç öyle bi haline tanık olmadım niey acaba.. yemek yemiyo uyumuyo sürekli mızırdıyo... ben varım diyemiki...:uhm:

Sana nazı geçiyordur anneciği:gitme:

yok şekerim üzülür müyüm hiiç enerjimi üzülerek boşa harcayamam vallahi ben bu yola baş koydumguclubacismile

heheh bi sinek mi vızıldadıkaydirigubbakcemile3
biz anlaştık bebeler anlaştı sen platonik takıl madem ama oğlumun eline geçme hee Çok üzgünüm çoook

bizimki de öyle canım anneme farklı davranıyor ban akşam 3-4 saat içinde yapmadığı kalmıyor annelere nazlanıyorlar bence de bir de husuzluk etse bile görümcen senin için rahat etsin aklın kalmasın üzülme diye söylemiyor olabilir de.

Yok ben vageçmem severim onuuuu

yahu bana dünür diyo görmüyomusun hala alırım diyosun kadın kadın kendine gell huuuuukaydirigubbakcemile3

iyi de bu kadar kendinden eminsen bu panik halin nedir nazancım böyle rahat ol o zaman bak ben çok rahat bir şekilde peşini bırakmam diyorum :roflol: ama sen de bu rahatlığı göremiyorum hayatım:))) ee ben de yerinde olsam rahat olamazdım

bizimkide öyle sibelcim, yalnız değilsin, bütün garezi bana, eşim diyorki sen yokken biz gayet güzel anlaşıyoruz, uykusunuda güzel uyuyor diyor, ben yatırıyorum yarım saat
babası yatırıyor en az 2 saat ve yaklaşık 4 saat uyuduğunu biliyorum
ne yapıyorsun diyorum okuyup üfleyip öylemi yatırıyorsun diyorum
eeee ben çocuk dilinden anlıyorum diyor bide eşek :)

ben de gayet rahatım daa seni gır gıra alıyırum işte naparsınguclubacismile

ya bende benimle olmak istemediğini düşünmeye başlıcam artık.. ablam annem görümcem eşim bile hepsi başbaşayken hiçbi sorun yaşamıyolar. sanki ben uyduruyomuşum gibi oluyo bide yani. ben diyorumki canıma okudu hepsi hadi canım diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…