çok geçmiş olsun pelin.. dualarımız sizinle.. haber ver emi sen de durum netleşince..
kaydirigubbakcemile3 ya sorma meralcim ne güldüm ya ilahi siz de çok yaşayın emi.. az önce de arkadaşım aradı gelinimi getir akşama diyo akannehir dedim ama senin oğlun daha 3 aylık.. olsun diyo kaydirigubbakcemile3 geçen gün babası da diyoki bu güzel bi kız olurda erkek arkadaşları olursa ben napıcam töbe töbe kaydirigubbakcemile3
Ama ama siibelll sen de bana dünür demeye başlamamış mıydın dünürüz biz işte dünür dünürrr
Ama ama siibelll sen de bana dünür demeye başlamamış mıydın dünürüz biz işte dünür dünürrr
canancım yeni yerini sevmişsin çok sevindim.. ya okuyorum ama cvp yazamıyorum bi türlü.. yasemin sana da güldüm ya ne alemsiniz:)) benim kızın yine huysuzluğu üstünde ikinci diş yolda sanırsam..
valla bu işler nasip kısmet. kız uyuyo uyansın resimleri göstercem hangisini beğenirse o olsun kaydirigubbakcemile3 gerçi o haktanın resimlerine delirmişti :1shok: melike duymasın iyice işleri karıştırıyorum
canancım yeni yerini sevmişsin çok sevindim.. ya okuyorum ama cvp yazamıyorum bi türlü.. yasemin sana da güldüm ya ne alemsiniz:)) benim kızın yine huysuzluğu üstünde ikinci diş yolda sanırsam..
valla bu işler nasip kısmet. kız uyuyo uyansın resimleri göstercem hangisini beğenirse o olsun kaydirigubbakcemile3 gerçi o haktanın resimlerine delirmişti :1shok: melike duymasın iyice işleri karıştırıyorum
SEN DE BİR 6 DİYOSUN Bİ 9 DİYOSUN TOPLAYIP 30 DİYOSUNnaniknanik:çok üzgünüm:
SEN DE BİR 6 DİYOSUN Bİ 9 DİYOSUN TOPLAYIP 30 DİYOSUNnaniknanik:çok üzgünüm:
şaka yaptım dünür kız evi naz evi bizimki tam NAZ evi kaydirigubbakcemile3
şuan bi görseniz halimizi zaten ikinizde vazgeçersiniz kızı almaktan :))
Dünür yüreğime inecek ama böyle şaka olur mu:sinifsinif:
bak dünür dedin yine birileri üzülecek sonrakaydirigubbakcemile3
Yok ben vageçmem severim onuuuuşuan bi görseniz halimizi zaten ikinizde vazgeçersiniz kızı almaktan :))
ben her haliyle alırım onu annesi güzel gözleri yeter onun
ya görümcem diyoki hiç huysuzluk yapmıyo yiyo yemeğini uyuyo uyanıkkende oynuyoruz. e ben evdeyken hiç öyle bi haline tanık olmadım niey acaba.. yemek yemiyo uyumuyo sürekli mızırdıyo... ben varım diyemiki...:uhm:
yok şekerim üzülür müyüm hiiç enerjimi üzülerek boşa harcayamam vallahi ben bu yola baş koydumguclubacismile
ya görümcem diyoki hiç huysuzluk yapmıyo yiyo yemeğini uyuyo uyanıkkende oynuyoruz. e ben evdeyken hiç öyle bi haline tanık olmadım niey acaba.. yemek yemiyo uyumuyo sürekli mızırdıyo... ben varım diyemiki...:uhm:
Yok ben vageçmem severim onuuuu
yahu bana dünür diyo görmüyomusun hala alırım diyosun kadın kadın kendine gell huuuuukaydirigubbakcemile3
bizimki de öyle canım anneme farklı davranıyor ban akşam 3-4 saat içinde yapmadığı kalmıyor annelere nazlanıyorlar bence de bir de husuzluk etse bile görümcen senin için rahat etsin aklın kalmasın üzülme diye söylemiyor olabilir de.
iyi de bu kadar kendinden eminsen bu panik halin nedir nazancım böyle rahat ol o zaman bak ben çok rahat bir şekilde peşini bırakmam diyorum :roflol: ama sen de bu rahatlığı göremiyorum hayatım:))) ee ben de yerinde olsam rahat olamazdım
bizimkide öyle sibelcim, yalnız değilsin, bütün garezi bana, eşim diyorki sen yokken biz gayet güzel anlaşıyoruz, uykusunuda güzel uyuyor diyor, ben yatırıyorum yarım saat
babası yatırıyor en az 2 saat ve yaklaşık 4 saat uyuduğunu biliyorum
ne yapıyorsun diyorum okuyup üfleyip öylemi yatırıyorsun diyorum
eeee ben çocuk dilinden anlıyorum diyor bide eşek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?