Yumurta veriyrm Esra farklı olarak
Ya bir sihirli değnek mı dokunacak da 1 yasında herseyi yiyecekler anlam veremiyorum mesela süt keçi sütümü vereceksin bende vermek istyrm Dr a gitmem lazım aslında gelmiştir tatilden
Yulaf çorbalarına da katılabiliyor çok yararlıymış ben de vereyim.Bende farkli olarak yulaf ezmesi veriyorum .
Ben inek sütü vereceğim zaten bir kaç kere azıcık kattım kahvaltısına ben çok kasmıyorum açıkçası bir tek tuz ve şeker konusunda dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında artık pek çok şeyden yiyebilirler diye düşünüyorum.Ya bir sihirli değnek mı dokunacak da 1 yasında herseyi yiyecekler anlam veremiyorum mesela süt keçi sütümü vereceksin bende vermek istyrm Dr a gitmem lazım aslında gelmiştir tatilden
Yulaf çorbalarına da katılabiliyor çok yararlıymış ben de vereyim.
Ben inek sütü vereceğim zaten bir kaç kere azıcık kattım kahvaltısına ben çok kasmıyorum açıkçası bir tek tuz ve şeker konusunda dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında artık pek çok şeyden yiyebilirler diye düşünüyorum.
Ay dogum sonrası göğüsü ve karnı sarman kadına estetik yaptılar ay çok igrencti ameliyat iyyy
Bu Arada çok alakasız ama emzirme olayının bittiği gün epilasyona başlayacağım ne kadar pişman oldum hamilelik oncesi yaptirmadigima anlatamam
Bu Arada çok alakasız ama emzirme olayının bittiği gün epilasyona başlayacağım ne kadar pişman oldum hamilelik oncesi yaptirmadigima anlatamam
Ay bu otamatik yazma beni gelirecek ciltsiz diyor yaZdim ne cikmis
Ben daha d&r a gidecgim off arabanın yokluğunu çok hissdyrm netten alan varmi d&r dan Fulya'ya diyor ne demek anlamadım nasıl yani
Ay bu otamatik yazma beni gelirecek ciltsiz diyor yaZdim ne cikmis
Fazla sarkik deriyi kesti attı çöpe şimdi başka birini gösteriyor birazdan Dnr tekrar eminim güzel olmuştur ama çok iğrenç ameliyat
Fazla sarkik deriyi kesti attı çöpe şimdi başka birini gösteriyor birazdan Dnr tekrar eminim güzel olmuştur ama çok iğrenç ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?