2009 Aralık Anneleri

Ya bir sihirli değnek mı dokunacak da 1 yasında herseyi yiyecekler anlam veremiyorum mesela süt keçi sütümü vereceksin bende vermek istyrm Dr a gitmem lazım aslında gelmiştir tatilden

Bu Arada çok alakasız ama emzirme olayının bittiği gün epilasyona başlayacağım ne kadar pişman oldum hamilelik oncesi yaptirmadigima anlatamam

Ya bir sihirli değnek mı dokunacak da 1 yasında herseyi yiyecekler anlam veremiyorum mesela süt keçi sütümü vereceksin bende vermek istyrm Dr a gitmem lazım aslında gelmiştir tatilden

Ben bugun doktora sordum nasil olcak diye . Yavas yavas geceriz zaten 10 -11 aydan sonra dedi . Bugun bana ilave olarak ciger ver dedi bi de. Su bende ki yemek kitabini goturdum bugun kadina bi de cok begendi .

Bende farkli olarak yulaf ezmesi veriyorum .
Yulaf çorbalarına da katılabiliyor çok yararlıymış ben de vereyim.

Ben inek sütü vereceğim zaten bir kaç kere azıcık kattım kahvaltısına ben çok kasmıyorum açıkçası bir tek tuz ve şeker konusunda dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında artık pek çok şeyden yiyebilirler diye düşünüyorum.

Esimin yegeni akdeniz anemisi tasiyicisi ortaya cikti. Capaya goturduler . Ordaki prof . ozellikle demis mutlaka yulaf ezmesi verin bir tatli kasigi . Ben daha once baslamistim cok hoslanmadi ama veriyorum mutlaka .Keciboynuzu pekmezini onermis adam. Ayrica gerci o buyuk ama ciger ve ayni anda portakal suyu . Cok felaket kan yaparmis. Kansizlik sorunu oldugu icin . Kemik suyu vermis adam. Hatta kemik suyunu kaynatip d.freeze koyun demis posetlerle .
Bende hafta sonu domates buldum bir bahceden tanidik. Alip kaynattim ufak buzdolabi posetleri ile derin dondurucuya attim .

Bu Arada çok alakasız ama emzirme olayının bittiği gün epilasyona başlayacağım ne kadar pişman oldum hamilelik oncesi yaptirmadigima anlatamam

aynen bende hemen merkein yolunu tutucam ben keçi sütünü veriyorum hemde çoktandır veriyorum.sütüm çok azaldı zaten pek emme hgeveslisi değil iyice azaldı ek gıdadan sonra takviye olsun diye veriyorum kaşık mamasınada katardım önceden ama şimdi akşamları normal öğle menüsünün aynısını veriyorum

Ben daha d&r a gidecgim off arabanın yokluğunu çok hissdyrm netten alan varmi d&r dan Fulya'ya diyor ne demek anlamadım nasıl yani

ya pelin ben de çok pişmanım. aynen bende hemen gidicem...

ya benim de sütüm çok azaldı.. devam sütü mü vermeliyim acaba.. of ya okadar çok istiyorumki 2 yaşına kadar emzirmeyi.. niye böyle oldu anlamadım mafoldumben

Fazla sarkik deriyi kesti attı çöpe şimdi başka birini gösteriyor birazdan Dnr tekrar eminim güzel olmuştur ama çok iğrenç ameliyat

Fazla sarkik deriyi kesti attı çöpe şimdi başka birini gösteriyor birazdan Dnr tekrar eminim güzel olmuştur ama çok iğrenç ameliyat

Üçüz bebek doğuranlar mecbur toparlamak için yaptırtıyorlar o ameliyatı genelde yoksa bumburuşuk felaket bir hal alıyormuş sonrasında.
Ben daha önceden görmüştüm o ameliyatı gerçekten çok iğrenç.

Bende anlamadım ciltsiz ne onu sormaya çalışıyorum iste :))))) hep beraber gidelim indirim alalım epilasyondan :) sutu ilikmi veriyorsun Esra sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…