2009 Aralık Anneleri

Benim eşim takmıştı bir ara kemik suyuna marketten alıp kaynattık çorbasına koyduk suyunu iyi güzel de çok fena kokutuyor ortalığı kaynarken.
Oh iyi yapmışsın domates kaynayınca içindeki likopen açığa çıktığı için daha faydalı oluyormuş kışın da verirsin ne güzel. Benim de arkadaş bahçesinden bir sürü topladı verdi biz de çürüttük.
Bak üzüldüm şimdi. :sinifsinif:

Ben kurban bayraminda yapmayi dusunuyorum onun gibi . Buzluk posetlerine doldurcam bi kere yapip haftada bir vericem . O zamana kadarda buyumus olur zaten .

ben sürekli kullanıyorum kemik suyunu. normalde bizim yemeklere de kullanıyodum zaten tavuk suyu kemik suyu şimdi nazada kullanıyorum. hiç bulyon alışkanlığım olmadığı için böyle daha lezzetli oluyo..

kemik suyunu ağır gelir diye biliyorum yağlı ya hayvan yağıda iyi değil zati.ciğeri 15 günde bir vermeye çalışıyorum bazen ayda bir unutuyorum

Kardesim aradı ilaç tedavisi yapıyorlarmış sef gelmiş nöbetçi farklı illa o sonuc çıkmaz kasma kendini demiş anlattı tıbbi bişeyler ama neyse sesi rahatlamış geliyordu birkaç gün yatar hastanede sonrda raporunu alıp evde yatar dedi

ben sürekli kullanıyorum kemik suyunu. normalde bizim yemeklere de kullanıyodum zaten tavuk suyu kemik suyu şimdi nazada kullanıyorum. hiç bulyon alışkanlığım olmadığı için böyle daha lezzetli oluyo..
Hazırlardan daha sağlıklı olur tabii.
Canberk in kilosu iyi olduğu için ben artık vermiyorum mamasına kırmızı et ya da tavuk eti haşlayıp koyuyoruz.

İnşallah sorunsuz geçirir bundan sonrasını.

ayy hadi pelin inşallah böyle atlatırlar... çok zor ya şuan onun neler hissettiğini anlayabiliyorum. benim de 32. haftamdı kanamam oldu bide işyerinde hemen ordaki hastaneye gittim hemen yatış verdiler yok ciğerleri gelişsin diye iğne yapıcaz yok serum vericez vs. istemedim çıktım hastaneden.. kendi doktoruma gittim. ama kendi doktoruma ulaşana kadar neler hissettiğimi bi ben bilirim.. allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. :Saruboceq: sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah bebişini..

aman iyi iyi içini rahatlatmış doktor...inşallah sağsalim kucaklarına alırlar bebişlerini..

zeyno uyurken buzdolabını sildim bende yarında mutfağı temizleyeceğim allah izin veririse..derin temizliğe kalkıştım bakalım nezaman biter(

epilasyonu bende istiyorum ya..hamilelikten önce ben şu bioder den kullanıyodum baya geciktiriyodu çıkmasını ama araya hamilelik girince ara vermek zorunda kaldım tabi..

ya bişey sorucam bizim doktorun verdiği listede akşam öğünü yok siz veriyomusunuz akşam yemeği yada maması?

ya bak tam yatıyodum şimdi bunu öğrenmezsem çatlarım :)) bizde de yok. sadece kahvaltı, çorba, meyve ve yoğurt var okadar..

ınsallah sıbel
benım kardesım kadındogum asıstanı ayda 20 gun nöbetı var gece hastanede oluyor eve gıdemıyor sımdı hanımınıda yatırmıs hastaneye kendı servısınde bırde hıç olmazsa hanımı bıraz emın ellerde dıye rahat uyuyordur

bende bazen veriyorum gece tahılı yada muhallebi ama sanki artık akşam öğünüde olmalı açmış gibi geliyo bana emziriyorum ama artık iyice azaldı sanki sütüm..

Benim doktor bazen sebze corbasida verebilirsin dedi . Bazen veriyorum ama nadir tabi . Devam sutuyle yapiyorum ben Pelin . Sanki 500 cc sutum yok gibi geliyor .

Ben gece çok fazla uyanıyor diye muhallebi verdim uyumadan bir şey değişmedi, çorbasından verdim yine değişmedi. Gece tahılı verdim gene uyandı hatta çok uyandı acaba demiştim gaz mı yaptı rahatsız mı etti.
Şimdi devam sütünü deneyeceğim ama yatmadan önce değil de sabaha karşı çok fazla uyanıyor o zaman versem diyorum gerçi uyanıp da memeyi bulamazsa kıyamet kopuyor nasıl hazırlarım bilmem ama bir de öyle deneyeceğim açlıktan mı uyanıyor acaba sabaha karşı hiç süt de kalmamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…