Esimin yegeni akdeniz anemisi tasiyicisi ortaya cikti. Capaya goturduler . Ordaki prof . ozellikle demis mutlaka yulaf ezmesi verin bir tatli kasigi . Ben daha once baslamistim cok hoslanmadi ama veriyorum mutlaka .Keciboynuzu pekmezini onermis adam. Ayrica gerci o buyuk ama ciger ve ayni anda portakal suyu . Cok felaket kan yaparmis. Kansizlik sorunu oldugu icin . Kemik suyu vermis adam. Hatta kemik suyunu kaynatip d.freeze koyun demis posetlerle .
Bende hafta sonu domates buldum bir bahceden tanidik. Alip kaynattim ufak buzdolabi posetleri ile derin dondurucuya attim .
evet sadece soğukluğunu kırıyorumBende anlamadım ciltsiz ne onu sormaya çalışıyorum iste :))))) hep beraber gidelim indirim alalım epilasyondan :) sutu ilikmi veriyorsun Esra sen
Benim eşim takmıştı bir ara kemik suyuna marketten alıp kaynattık çorbasına koyduk suyunu iyi güzel de çok fena kokutuyor ortalığı kaynarken.
Oh iyi yapmışsın domates kaynayınca içindeki likopen açığa çıktığı için daha faydalı oluyormuş kışın da verirsin ne güzel. Benim de arkadaş bahçesinden bir sürü topladı verdi biz de çürüttük.
Bak üzüldüm şimdi. :sinifsinif:
Benim eşim takmıştı bir ara kemik suyuna marketten alıp kaynattık çorbasına koyduk suyunu iyi güzel de çok fena kokutuyor ortalığı kaynarken.
Oh iyi yapmışsın domates kaynayınca içindeki likopen açığa çıktığı için daha faydalı oluyormuş kışın da verirsin ne güzel. Benim de arkadaş bahçesinden bir sürü topladı verdi biz de çürüttük.
Bak üzüldüm şimdi. :sinifsinif:
Hazırlardan daha sağlıklı olur tabii.ben sürekli kullanıyorum kemik suyunu. normalde bizim yemeklere de kullanıyodum zaten tavuk suyu kemik suyu şimdi nazada kullanıyorum. hiç bulyon alışkanlığım olmadığı için böyle daha lezzetli oluyo..
İnşallah sorunsuz geçirir bundan sonrasını.Kardesim aradı ilaç tedavisi yapıyorlarmış sef gelmiş nöbetçi farklı illa o sonuc çıkmaz kasma kendini demiş anlattı tıbbi bişeyler ama neyse sesi rahatlamış geliyordu birkaç gün yatar hastanede sonrda raporunu alıp evde yatar dedi
Mina ciğeri sevmedi biz çok severiz aslında ayda bir yaparım o kadarda yeter minaya
Kardesim aradı ilaç tedavisi yapıyorlarmış sef gelmiş nöbetçi farklı illa o sonuc çıkmaz kasma kendini demiş anlattı tıbbi bişeyler ama neyse sesi rahatlamış geliyordu birkaç gün yatar hastanede sonrda raporunu alıp evde yatar dedi
Kardesim aradı ilaç tedavisi yapıyorlarmış sef gelmiş nöbetçi farklı illa o sonuc çıkmaz kasma kendini demiş anlattı tıbbi bişeyler ama neyse sesi rahatlamış geliyordu birkaç gün yatar hastanede sonrda raporunu alıp evde yatar dedi
aman iyi iyi içini rahatlatmış doktor...inşallah sağsalim kucaklarına alırlar bebişlerini..
zeyno uyurken buzdolabını sildim bende yarında mutfağı temizleyeceğim allah izin veririse..derin temizliğe kalkıştım bakalım nezaman biter(
epilasyonu bende istiyorum ya..hamilelikten önce ben şu bioder den kullanıyodum baya geciktiriyodu çıkmasını ama araya hamilelik girince ara vermek zorunda kaldım tabi..
ya bişey sorucam bizim doktorun verdiği listede akşam öğünü yok siz veriyomusunuz akşam yemeği yada maması?
ya bak tam yatıyodum şimdi bunu öğrenmezsem çatlarım :)) bizde de yok. sadece kahvaltı, çorba, meyve ve yoğurt var okadar..
ayy hadi pelin inşallah böyle atlatırlar... çok zor ya şuan onun neler hissettiğini anlayabiliyorum. benim de 32. haftamdı kanamam oldu bide işyerinde hemen ordaki hastaneye gittim hemen yatış verdiler yok ciğerleri gelişsin diye iğne yapıcaz yok serum vericez vs. istemedim çıktım hastaneden.. kendi doktoruma gittim. ama kendi doktoruma ulaşana kadar neler hissettiğimi bi ben bilirim.. allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. :Saruboceq: sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah bebişini..
Bizim muhallebi ogunumuz var aksamlari filan . Bazen de 8 tahilli veriyorum .
bende bazen veriyorum gece tahılı yada muhallebi ama sanki artık akşam öğünüde olmalı açmış gibi geliyo bana emziriyorum ama artık iyice azaldı sanki sütüm..
aa nasıl doyuyorlar o zaman uyuyorlar devam sutuyle mı bızde de var muhallebı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?