2009 Aralık Anneleri

melike nasılsın turta nasıl canım ?
Benimde var emekliliğime daha zaten yaştan 2033 yılında emekli olcam, gün içinde 5,5 yıl daha çalışmam lazım

benim bu iş yerinde 3 sene önceden bölük bölük 2 yıl var amam babam beni kaçak sigortalı yapmıştı senin maşallah az var ama yaş mevzusu var birde

canan günaydın
geçen gün yazdım ama atladın sanırım
yeni evinde güle güle otur canım
burada olmana kendi ülkende olmana çok sevindim.

kızın nasıl?
sağol meral canım görmedim yağmurla tam takip edemiyorum biraz yaramaz bir kızım var kalabalığada alıştığı için memlekette canı sıkılıyor sütrkl, oyun oynuyoruz gündüz uykumuz 20 dk 2 kez uyuyor ee yemek temizlik falan dişlerde ayrı tabi
sen nasılsın güzel saçlı öyküm nasıl
sanada canım :)

ben hiç izlemiyorum daha doğrusu zaten doğru dürüst televizyon islemiyorum,
zaten herşey moka sarıyor, bide onları izleyipte iyice canımızı sıkmaya gerek yok bence
bnde izlemiyordum nilgün içim kararıyor diyordum ama şu sinem olayına bir takıldım kaç haftadır kaçırmadan izliyorum
annesi babası mahvolmuş küçücük kız ya
melike nasılsın turta nasıl canım ?
benimde var emekliliğime daha zaten yaştan 2033 yılında emekli olcam, gün içinde 5,5 yıl daha çalışmam lazım

2033 bilmiyorumkismile

selam kızlaar. nasılsınız? ben bugün evdeyim annem gelemedi. çeşmeye düğüne gitti. pek iyi oldu valla. ayberkimin okulu başladı onu götürdüm getirdim çok güzel geçti. kardeşim berkayla ilgilendi ben yokken. bir geçmişe bakayım ne var ne yok.

AAAAAAA birinci sınıf mı hadi hayırlı olsun inşallah hemen alışır sorun çıkarmaz sana

benimde gün sayım bu sene doluyooo sene olarak 5 senem kaldı. ama yaş olarak 2029 beklicemmm.. :a015::gitme::1no2:

ohhh seni iyiymiş, benim gün dolsa bırakırım herhalde ama bilen var mı acaba,
ben 94 girişliyim, şu anda 4 yılım kalmış oluyor ama arada boşluklarım var, sene olarak 20 yıl tam olmalı mı, gün olarakta 2000 gün kalmış, yani 5,5 yıl,
bilen varsa bana bi yardımcı olsun
zaten doldurunca bırakırım herhalde yaşı beklemeyi düşünmüyorum

ohhh hadi hayırlı olsun canım, Rabbim iyi bir üniv. gittiklerinide göstersin inşallah

aç karnımı doyurupp geleyim bari görüşürükk.. sempatiksalakcinni

haydi afiyet olsun cnım

Hapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((

Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((

BEN DE ÜŞÜTMÜŞÜM BAYRAMDA SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞENDİM YORGANI ÇIKART NEVRESİM GEÇİR POLARLA ÖRTÜNÜYORUM AMA İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA KIZA GEÇMEZ İNŞALLAH BURNUM FELAKET VE ÖKSÜRTÜK HELE DÜN AKŞAM BAŞIM FELAKET AĞRIYODU SONRA ZEYNEPLE MAMA SANDALYESİNDE OYNARKEN BAŞIMI MUTFAĞIN TEZGAHINA ÇARPTIM TAM OLDU akannehir

Sana da çok geçmiş olsun canım bebeklere geçmesin inş. ama yaa
Bizde bayadır böyle.önce ben grip oldum oğlana geçirdim.sonra düzeldi derken bebiş az a z öksürmeye başladı.sonra ben de başladım onunkisi artmadı allahtan ama ben bir kaç gündür fenayım öksürük konusunda.dünden beridir de grip geri geliyor gibi.iyileşeceğime baştan başlamasak bari

mersü canım benim
hepimize süt olsun inşallah

:1shok:
afiyet olsun bigeeeecimmm..

afiyet olsun meralcimmm ..
mersi nevracım

ikinize de bol bol süt olsun.. kuzularımıza yarasın..
inşallah hepimize yarar süt olur:Saruboceq:

ay süper olmuş müzeyyemcim:lepi:
hayırlı olsun rabbim zihin açıklığı versin yakışıklıma benim

berkaycıkda bugün annesiyle ne güseeeellllkaydirigubbakcemile2

aç karnımı doyurupp geleyim bari görüşürükk.. sempatiksalakcinni

afiyet olsun bol bol süt olsun

Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
...- yok
...- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı :))

haydaaaaaaaa
canım benim geçmiş olsuna.s.
bol bol ıhlamur iç lütfen
ada çayı al
5 dak. demlendir iç bak oda süper iyi geliyor

bende dün akşam kışlık battaniyemi çıkardım bazanın altından
pike ile üşümeye başlamıştık.

ah tabeee eşinde gitti rabbim tez zamanda kavuştursun birbirinize,:Saruboceq:

sssanada çok geçmiş olsuna.s.
tezgahda hasar yok dimi melikecimsempatiksalakcinni

şakada bir yana geçiş dönemlerinde oluyor işte
bol bol bitki çayı lütfen melike

akannehirkafamçokkarıştısempatiksalakcinnilülülülülülüsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…