melike nasılsın turta nasıl canım ?
Benimde var emekliliğime daha zaten yaştan 2033 yılında emekli olcam, gün içinde 5,5 yıl daha çalışmam lazım
sağol meral canım görmedim yağmurla tam takip edemiyorum biraz yaramaz bir kızım var kalabalığada alıştığı için memlekette canı sıkılıyor sütrkl, oyun oynuyoruz gündüz uykumuz 20 dk 2 kez uyuyor ee yemek temizlik falan dişlerde ayrı tabicanan günaydın
geçen gün yazdım ama atladın sanırım
yeni evinde güle güle otur canım
burada olmana kendi ülkende olmana çok sevindim.
kızın nasıl?
bnde izlemiyordum nilgün içim kararıyor diyordum ama şu sinem olayına bir takıldım kaç haftadır kaçırmadan izliyorumsanada canım :)
ben hiç izlemiyorum daha doğrusu zaten doğru dürüst televizyon islemiyorum,
zaten herşey moka sarıyor, bide onları izleyipte iyice canımızı sıkmaya gerek yok bence
annesi babası mahvolmuş küçücük kız yayazık sıyırdı galiba severdik iyi kızdı ama işte makyaj dokundu demek
emzirmeye gittiğimde annem seyrediyordu o anlattı yuh valla yuh ben izlemiyorum çok etkisinde kalıyorum haberlerde bile bebek çocuk hayvan asker varsa eşimde öğrendi hemen değiştiriyor hele bebekle hayvana çok kötü oluyorum ama bir yaratık nasıl 1o yaşında ki kıza o gözle bakar valla söyleyecek laf yok yaratık her taraf kadın dolu o daha bebek ya
benimde var emekliliğime daha zaten yaştan 2033 yılında emekli olcam, gün içinde 5,5 yıl daha çalışmam lazım
benimde var emekliliğime daha zaten yaştan 2033 yılında emekli olcam, gün içinde 5,5 yıl daha çalışmam lazım
selam kızlaar. nasılsınız? ben bugün evdeyim annem gelemedi. çeşmeye düğüne gitti. pek iyi oldu valla. ayberkimin okulu başladı onu götürdüm getirdim çok güzel geçti. kardeşim berkayla ilgilendi ben yokken. bir geçmişe bakayım ne var ne yok.
efendim bacımmmmArzuuuuuuuu
efendim bacımmmm
benimde gün sayım bu sene doluyooo sene olarak 5 senem kaldı. ama yaş olarak 2029 beklicemmm.. :a015::gitme::1no2:
selam kızlaar. nasılsınız? ben bugün evdeyim annem gelemedi. çeşmeye düğüne gitti. pek iyi oldu valla. ayberkimin okulu başladı onu götürdüm getirdim çok güzel geçti. kardeşim berkayla ilgilendi ben yokken. bir geçmişe bakayım ne var ne yok.
aç karnımı doyurupp geleyim bari görüşürükk.. sempatiksalakcinni
Hapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((
BEN DE ÜŞÜTMÜŞÜM BAYRAMDA SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞENDİM YORGANI ÇIKART NEVRESİM GEÇİR POLARLA ÖRTÜNÜYORUM AMA İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA KIZA GEÇMEZ İNŞALLAH BURNUM FELAKET VE ÖKSÜRTÜK HELE DÜN AKŞAM BAŞIM FELAKET AĞRIYODU SONRA ZEYNEPLE MAMA SANDALYESİNDE OYNARKEN BAŞIMI MUTFAĞIN TEZGAHINA ÇARPTIM TAM OLDU akannehir
mersü canım benimsanada canım :)
ben hiç izlemiyorum daha doğrusu zaten doğru dürüst televizyon islemiyorum,
zaten herşey moka sarıyor, bide onları izleyipte iyice canımızı sıkmaya gerek yok bence
haydi sanada afiyet olsun, süt olsun, kilo olmasın
:1shok:yazık sıyırdı galiba severdik iyi kızdı ama işte makyaj dokundu demek
emzirmeye gittiğimde annem seyrediyordu o anlattı yuh valla yuh ben izlemiyorum çok etkisinde kalıyorum haberlerde bile bebek çocuk hayvan asker varsa eşimde öğrendi hemen değiştiriyor hele bebekle hayvana çok kötü oluyorum ama bir yaratık nasıl 1o yaşında ki kıza o gözle bakar valla söyleyecek laf yok yaratık her taraf kadın dolu o daha bebek ya
inşallah hepimize yarar süt olur:Saruboceq:afiyet olsun bigeeeecimmm..
afiyet olsun meralcimmm ..
mersi nevracım
ikinize de bol bol süt olsun.. kuzularımıza yarasın..
sağol meral canım görmedim yağmurla tam takip edemiyorum biraz yaramaz bir kızım var kalabalığada alıştığı için memlekette canı sıkılıyor sütrkl, oyun oynuyoruz gündüz uykumuz 20 dk 2 kez uyuyor ee yemek temizlik falan dişlerde ayrı tabi
sen nasılsın güzel saçlı öyküm nasıl
maşallah teyzesi bomba gibi öykücük
bizdede yaramazlıklar tam gaz devam ediyor
canları sağolsun yeterki
öylede böylede büyüyorlar canancım.
yağmur kuzusunu öpüyorumopuyorumnanaktan
bnde izlemiyordum nilgün içim kararıyor diyordum ama şu sinem olayına bir takıldım kaç haftadır kaçırmadan izliyorum
annesi babası mahvolmuş küçücük kız ya
2033 bilmiyorumkismile
ay süper olmuş müzeyyemcim:lepi:selam kızlaar. nasılsınız? ben bugün evdeyim annem gelemedi. çeşmeye düğüne gitti. pek iyi oldu valla. ayberkimin okulu başladı onu götürdüm getirdim çok güzel geçti. kardeşim berkayla ilgilendi ben yokken. bir geçmişe bakayım ne var ne yok.
aç karnımı doyurupp geleyim bari görüşürükk.. sempatiksalakcinni
haydaaaaaaaaHapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((
sssanada çok geçmiş olsuna.s.BEN DE ÜŞÜTMÜŞÜM BAYRAMDA SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞENDİM YORGANI ÇIKART NEVRESİM GEÇİR POLARLA ÖRTÜNÜYORUM AMA İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA KIZA GEÇMEZ İNŞALLAH BURNUM FELAKET VE ÖKSÜRTÜK HELE DÜN AKŞAM BAŞIM FELAKET AĞRIYODU SONRA ZEYNEPLE MAMA SANDALYESİNDE OYNARKEN BAŞIMI MUTFAĞIN TEZGAHINA ÇARPTIM TAM OLDU akannehir
Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
...- yok
...- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?