Hapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((
BEN DE ÜŞÜTMÜŞÜM BAYRAMDA SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞENDİM YORGANI ÇIKART NEVRESİM GEÇİR POLARLA ÖRTÜNÜYORUM AMA İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA KIZA GEÇMEZ İNŞALLAH BURNUM FELAKET VE ÖKSÜRTÜK HELE DÜN AKŞAM BAŞIM FELAKET AĞRIYODU SONRA ZEYNEPLE MAMA SANDALYESİNDE OYNARKEN BAŞIMI MUTFAĞIN TEZGAHINA ÇARPTIM TAM OLDU akannehir
Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
...- yok
...- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı :))
haydaaaaaaaa
canım benim geçmiş olsuna.s.
Bol bol ıhlamur iç lütfen
ada çayı al
5 dak. Demlendir iç bak oda süper iyi geliyor
bende dün akşam kışlık battaniyemi çıkardım bazanın altından
pike ile üşümeye başlamıştık.
Ah tabeee eşinde gitti rabbim tez zamanda kavuştursun birbirinize,:saruboceq:
Sssanada çok geçmiş olsuna.s.
Tezgahda hasar yok dimi melikecimsempatiksalakcinni
şakada bir yana geçiş dönemlerinde oluyor işte
bol bol bitki çayı lütfen melike
yazık sıyırdı galiba severdik iyi kızdı ama işte makyaj dokundu demek
emzirmeye gittiğimde annem seyrediyordu o anlattı yuh valla yuh ben izlemiyorum çok etkisinde kalıyorum haberlerde bile bebek çocuk hayvan asker varsa eşimde öğrendi hemen değiştiriyor hele bebekle hayvana çok kötü oluyorum ama bir yaratık nasıl 1o yaşında ki kıza o gözle bakar valla söyleyecek laf yok yaratık her taraf kadın dolu o daha bebek ya
afiyet olsun bigeeeecimmm..
afiyet olsun meralcimmm ..
ikinize de bol bol süt olsun.. kuzularımıza yarasın..
bende geldiiimmmmmmmmmm selaaaam
ohhh seni iyiymiş, benim gün dolsa bırakırım herhalde ama bilen var mı acaba,
ben 94 girişliyim, şu anda 4 yılım kalmış oluyor ama arada boşluklarım var, sene olarak 20 yıl tam olmalı mı, gün olarakta 2000 gün kalmış, yani 5,5 yıl,
bilen varsa bana bi yardımcı olsun
zaten doldurunca bırakırım herhalde yaşı beklemeyi düşünmüyorum
Yatas yorgan kullanan varmi yorgan almam lazım ince kislik değil ince lazım kislik var yorganım en ucuz Yatas gibi acaba nasıldır
sağol cvalla tezgah sağlam gibi ama içten almıştır hasar artık ne yapalım değiştireceğiz
Yatas yorgan kullanan varmi yorgan almam lazım ince kislik değil ince lazım kislik var yorganım en ucuz Yatas gibi acaba nasıldır
heeeeeeeee alışmadık döt mevzuuu kaydirigubbakcemile2
melikecim üşenme google'a bi sor bakim çankayada oturan şahıs eşi kaç yaşındayken almış da evlenmiş... sonra yine o olayı garipseyebilecek misin meraktayım :umursamaz:
mersüüüüüüüüü
hoşgeldiiiiiiiiin
ssk'dan sorgulatsana kaç gün sonra emekli oluyorsun kaç gün daha yaş bekleyeceksin döküyor malum
geçmişten geldim :1ninca: atlantisten gelen adam olur da geçmişten gelen kadın olmaz mı lülülülülülü
sütlacı pekmezle yapmayı denesenize kızlar. sütle pekmez besin değerini sıfırlar diye biliriz ya ben sormuştum onu, %5 ancak olur değer kaybı dedi.
gece uyanmaları için de açlık maçlık değil sadece ayrılık kaygısı dönemlerindeler üstelik de kabus görmeye de başladılar demişti doktoru. uykusundan uyanıp varlığını hissetmek istiyor bunun için de kucağına almak gerekiyor, e kucaklayınca minik tırtıl kıvamında kıvrılıp memeye atıyor kendini, zaten en güvenli yer meme onlar için, dolayısıyla kabus da olsa ayrılık kaygısı da olsa ilaçları meme. umut da etinden et koparıyorlar gibi çığlık çığlığa uyanıyor memeye geliyor ikinci çekişinde falan tekrar dalmış oluyor.
selam kızlaar. nasılsınız? ben bugün evdeyim annem gelemedi. çeşmeye düğüne gitti. pek iyi oldu valla. ayberkimin okulu başladı onu götürdüm getirdim çok güzel geçti. kardeşim berkayla ilgilendi ben yokken. bir geçmişe bakayım ne var ne yok.
Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
...- yok
...- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı :))
haydeeee ben kaçar
Oy yerim ben onların ayrılık kaygılarını anaları her daim hazır asker bekliyorda öyle iki çekip tekrar dalsa daha ne isterim çoğu zaman sapıttırıp bir saat memede kalıyor gecenin bir yarısı yaw.
ohhh seni iyiymiş, benim gün dolsa bırakırım herhalde ama bilen var mı acaba,
ben 94 girişliyim, şu anda 4 yılım kalmış oluyor ama arada boşluklarım var, sene olarak 20 yıl tam olmalı mı, gün olarakta 2000 gün kalmış, yani 5,5 yıl,
bilen varsa bana bi yardımcı olsun
zaten doldurunca bırakırım herhalde yaşı beklemeyi düşünmüyorum
ohhh hadi hayırlı olsun canım, Rabbim iyi bir üniv. gittiklerinide göstersin inşallah
haydi afiyet olsun cnım
çok sağol canım ıhlamurumu demledim bekliyorum şimdi limon,karanfil attım bide içine.adaçayı süte engel oluyormuş geçen biyerlerde okudum hamileler ve emzirenler içmesin yazıyodu.haydaaaaaaaa
canım benim geçmiş olsuna.s.
bol bol ıhlamur iç lütfen
ada çayı al
5 dak. demlendir iç bak oda süper iyi geliyor
bende dün akşam kışlık battaniyemi çıkardım bazanın altından
pike ile üşümeye başlamıştık.
ah tabeee eşinde gitti rabbim tez zamanda kavuştursun birbirinize,:Saruboceq:
sssanada çok geçmiş olsuna.s.
tezgahda hasar yok dimi melikecimsempatiksalakcinni
şakada bir yana geçiş dönemlerinde oluyor işte
bol bol bitki çayı lütfen melike
Hapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?