2009 Aralık Anneleri

Herkese selam gecen salı bayram dolayısı ile gittigimiz memeleket seyahatimizden düz gece dönmüş bulunmaktayız ...işin en sevmediğim kısmı biçok sayfa birikmiş olması ve benım onları okumaya vaktim olmaması . .
biraz bakıcam gecmişe inşallah herkes iyidir ..ama hasta olanlar var sanırım Allah heencik acil şifalar verir inşallah . . hadi ben gider geçmişe dalmaya ..

Hapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((

her ikinizede çok geçmiş olsun, zaten kendimize gelince herşeye üşenir olduk

nası yani yaaaa-tatlicadiarzu-

sağol cvalla tezgah sağlam gibi ama içten almıştır hasar artık ne yapalım değiştireceğiz

Yatas yorgan kullanan varmi yorgan almam lazım ince kislik değil ince lazım kislik var yorganım en ucuz Yatas gibi acaba nasıldır

heeeeeeeee alışmadık döt mevzuuu kaydirigubbakcemile2

melikecim üşenme google'a bi sor bakim çankayada oturan şahıs eşi kaç yaşındayken almış da evlenmiş... sonra yine o olayı garipseyebilecek misin meraktayım :umursamaz:

afiyet olsun bigeeeecimmm..

afiyet olsun meralcimmm ..

ikinize de bol bol süt olsun.. kuzularımıza yarasın..

mersüüüüüüüüü

bende geldiiimmmmmmmmmm selaaaam

hoşgeldiiiiiiiiin

ssk'dan sorgulatsana kaç gün sonra emekli oluyorsun kaç gün daha yaş bekleyeceksin döküyor malum

Yatas yorgan kullanan varmi yorgan almam lazım ince kislik değil ince lazım kislik var yorganım en ucuz Yatas gibi acaba nasıldır

yataş yorganlar gayet iyi pelincim ben normalini kullanıyorum bir de inceltilmişleri var tüy gibi hafif onu kullanan kankam da son derece memnun

walla ben 10 sene kullandım halada kullanıyorum ince olanından çok memnunum

canımcım zaten ordan bu bilgilere ulaştımda arada boşluklar felan varya, onları bir bilene sorayım dedimdi...

Oy yerim ben onların ayrılık kaygılarını anaları her daim hazır asker bekliyorda öyle iki çekip tekrar dalsa daha ne isterim çoğu zaman sapıttırıp bir saat memede kalıyor gecenin bir yarısı yaw.

ayy ayberk paşaya bak okula başladı demek hayırlı olsun müzeyyencim.. darısı bizimkilerin başına .. görürmüyüz o günleri yaaa

puhahahah bana sıyırdı diyene bak :roflol:

haydeeee ben kaçar

hadi oğluşuna keyif olsun ilik kemik akıl fikir olsun

Oy yerim ben onların ayrılık kaygılarını anaları her daim hazır asker bekliyorda öyle iki çekip tekrar dalsa daha ne isterim çoğu zaman sapıttırıp bir saat memede kalıyor gecenin bir yarısı yaw.

yok maşallahı var umut genelde iki çekip uyuyor uykusunda da biraz sürüyor işte 10 dakikada falan tekrar yatırıyorum ama bazen bizimki de coşup daha yerine koyarken gözünü açıp ağlamaya başlayabiliyor akannehir

canım 3600 diye bi kanun var .. 15 seneni ve 3600 işgününü doldurunca ssk ya başvuruyorsun .. oradan bakıyorlar gerekli şartları doldurduğuna ikna olduklarında sana bi kağıt veriyorlar.. bu kağıdı işyerine veriyorsun. bide emekli oluyorum diye istifanı veriyorsun ve işyerinden tazminatını alabiliyorsun ama devlet meaş bağlamıyoo..

süt anneeee
Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları
yazar:

'Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu.

Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne
tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğu muz, emdiği sütün
etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü. Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm,
Biricik eşin'

Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:

'Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir
sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu
yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor. Bundan
eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle'

Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:

'Sevgili oğlum,
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersinki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen'

çok sağol canım ıhlamurumu demledim bekliyorum şimdi limon,karanfil attım bide içine.adaçayı süte engel oluyormuş geçen biyerlerde okudum hamileler ve emzirenler içmesin yazıyodu.
amin cnm hayırlısıyla gelsin inş. bu ilk ayrı kalışımız ctsi gelecek ama gece.)

Hapşırık öksürük tıksırık hepsi gidiyo((
Arkadaşlar yorgan kullanmaya başladınız mı?Ben başlamadım ama bu gece üşüdüm,kullanacam artık.yoksa kociş gitti diye mi üşüdüm((((

biz kullanıyoruz .ben çok üşüyorum . oğluşuma bayramdan beri örtmeye başladım tabi bizim sıpa örtürmüyoo a ayrı mesele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…