2009 Aralık Anneleri

geçmişten geldim :1ninca: atlantisten gelen adam olur da geçmişten gelen kadın olmaz mı lülülülülülü

sütlacı pekmezle yapmayı denesenize kızlar. sütle pekmez besin değerini sıfırlar diye biliriz ya ben sormuştum onu, %5 ancak olur değer kaybı dedi.

gece uyanmaları için de açlık maçlık değil sadece ayrılık kaygısı dönemlerindeler üstelik de kabus görmeye de başladılar demişti doktoru. uykusundan uyanıp varlığını hissetmek istiyor bunun için de kucağına almak gerekiyor, e kucaklayınca minik tırtıl kıvamında kıvrılıp memeye atıyor kendini, zaten en güvenli yer meme onlar için, dolayısıyla kabus da olsa ayrılık kaygısı da olsa ilaçları meme. umut da etinden et koparıyorlar gibi çığlık çığlığa uyanıyor memeye geliyor ikinci çekişinde falan tekrar dalmış oluyor.

wwwaaaaawwwwww sengözlerimebaksanab
tanışıyormuyuz cicimvereliniortak

yooooooooo şakkıdı ben kendimi tanımıyorum ki sen beni nereden tanıyasın :jeyyar:

parmaklarda eklemler ve tırnak kenarları felaket oluyor. ben özellikle sıkıyorum kendimi sesimi çıkarmamak için çünkü hem canımı yakıyor hem de ciyaklayınca korkuyor it parçası :sinifsinif: yazık kıyamıyorum akannehir
ama memede ceza alıyor vallahi lmaz: emiyor emiyor alabildiğince ağzına alıyor sonra ısırıp ağzından çıkarana kadar çeneyi açmıyor :1shok: yani bu kadar kıymetli olmasa kucağımdan fırlatıvericem acıyla o kadar acıyor mafoldumben onu yapınca kapatıyorum "yok artık sana meme falan çok canımı yaktın umut bu komik değil" diyorum kuzu kuzu bakıyor bu kez de ohaoldumsmile kıyamıyorum iki dakika geçmeden tekrar geliyor memeye ama çoğunlukla tekrar etmiyor

kızlar nihayet kavuştuk ama geçmiş çoooooooook fena evde ki bilg. kaynım almış pazar günü giremedim dün işten de giremedim ne var ne yok herşey yolundadır inşallah

kızlar nihayet kavuştuk ama geçmiş çoooooooook fena evde ki bilg. kaynım almış pazar günü giremedim dün işten de giremedim ne var ne yok herşey yolundadır inşallah

şükür kavuşturana melikecimmm olumunekankayizsmile

zaten ısırınca bağırmayacakmışsın oyun yaparmış tabi o acıyla gelde bağırma memeyi ağzından çıkarıp kapatacakmışsın benim ki daha memeyi ısıramıyor altta 2 tane var emerken dili kapatıyor onları ama elimi yakalarsa hiç affetmiyor geçen gün oyuncağında diş izlerini gördüm çizmiş oyuncağı delü
anneannesi öpmeyi öğretmiş öp deyince öpüyor ama sulu sulu anneme dedim öperken bir ısırırsa diye

BAK İŞTE MEMEYİ HİÇ ISIRMADI ÇOK ŞÜKÜR
AMA SADECE 2 DİŞ VAR
ACABA BU SAYI ARTTIKÇA ISIRIRMIKİkafamçokkarıştı

AY BENDE HİÇ KIYAMIYORUM
EŞİMDE SADECE SANA YAPIYOR YAPMASINA İZİN VERME DİYOR AMA NE YAPAYIM ÇOK KAŞINIYOR DİŞ ETLERİ:sm_confused:

ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTUK MELİKECİMŞeniz

BENİDE ÖPSÜNopuyorumnanaktan
HATTA ISIRADABİLİRDE:kedi:

ısırıyo melikecim ooooooh ne güzel öpüyo derken hooooop yanaktan, burundan, çeneden kapıveriyo bu cinsler kaydirigubbakcemile3
ya kapatıyorsun da yavru köpek bakışıyla bakınca yine açıyorsun mecburen. bayramda benim sağ göğsümü alttan üstten yara etti sıpa allahtan anne sütü değdikçe çabucak iyileşiyor bugün geçti gibi artık

valla benimki dişleri ilk çıkacağı zaman da ısırmaya çalışıyordu meralcim biraz da genetik herhalde dayısı da çok ısırırmış ben de çok değilse de ısırırmışım dolayısıyla köpeklik genlerinde var sırnaşık şey
yapmasına izin vermemek gibi bir seçenek yok illa ki kapıyor ama oyuna çevirmesine izin vermemek gerek... ben ısırmaya başladığında avcumun içini dayıyorum ağzına ısıramıyor tabii... sonra da ısırabileceği oyuncaklarıyla oynatıyorum bir süre sonra genelde unutuyor

TANIŞALIMMI
BEN MERAL
ÖYKÜNÜN ANNESİ

NE KADAN HOŞ BİR HATUNSUN SEN ÖYLE

ulen ne bu gizli mesajlar falan kripto uzmanı olcam iki iltifat okiyim diye

Ayy nihayet buradayım .. ne çok konuşmuşsunuz gece gece .. :2: benim eve gidince pilim bitiyoo valla. Dün akşam bizim soytarıyı uyuturken bende onunla birlikte uyumuşum. Babası almış yatırmış onu yatağına beni de kolumda çeke çeke yatağa götürdü.. kaydirigubbakcemile bıraksa koltukta sabaha kadar uyurdum. kafamçokkarıştı

Alıntı yaptım ama hepsi gitmiş nasıl olduysa.. Aklımda kalanlar ..

Burcucum çok geçmiş olsun eylül kuzuma ..
Pelincim size de çok geçmiş olsun . Bebiş annesine tutunur. Allah ayırmasın onları duzlarımız sizinle ..

Herkese günaydın .. Dün çok sıkıcı bi gündü. akannehir Bugün inşallah daha rahat geçen bi gün olur inşallah...

slm arkadaşlar...
benim kızım emekliyor, tutunarak yürüyor, dizlerinin üstünde oturuyor falan... ama hala dişi çıkmadı. var mı bizim gibi çıkmayan. acaba doktora götürüp kalsiyum mu alsak?
bi de vitamin, demir, balıkyağı vs. neler kullanıyorsunuz. biz tatilde herşeyi bıraktık. tekrar düzene koyup başlayayım en iyisi.

annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...

ben emekli olmak istiyorum artık ya

bende ben de istiyorum babam hesapladı söylemedi çooook varmış galiba halbu ki 5 sene filan oldu (((((

maşallah ablacığa genç kız oldu artık yerim onu

çok hoş yaaaa
geçen kardeşim abla bilgisayara trojan girmiş dedi annem sordu o ne diye virüs dedim truva atı sen temizlik yaparken o odaya girmemiş kapısını da kilitlemiş neden dedim korktum orada birşeyler varya diyor koptuk annem de lise mezunu memurluk yapmış bir kadın

hıoşgeldin canım nasılsın güzel kuzu nasıl şükür kavuşturana

ya hep bayramdan sonra çikolata kalıyor ve ben gıdıp gelıp yıyorum hersene aynısı oluyor bıtırene kadarda rahat etmıyorum vallahi

aynen ama ben bilhassa aldırıyorum bayram öncesi şeker alalım çocuklar gelirse diyorum en çok çocuk bu bayram geldi 3 tane başka marka almaya kalkarsa o olmaz ben onu sevmiyorum diyorum

ahhhhhhhh bu gelinler

evet bu veletler herşeyi yetiştirecekler artık babaanneden yakınmak evde özel birşey konuşmak hayal

inşallah tutunur canım buradada sorun yaşayanlar olmuştu burcuydu galiba dua edeceğiz miniğe de annesine de

hoppala kızının elli tane talibi var kadının aklı benim damatta bak getirtme beni oraya haktanım benim

şaka yaptım dünür kız evi naz evi bizimki tam NAZ evi kaydirigubbakcemile3

valla oğlum olsaydı ben de kesin taliptim ama maşşallah Allah güzel yazılar yazsın eşim kardeşime diyor kayınço biz senle sahilde çok adam döveriz diye

geçmiş olsun canım sancısı ağrısı var mı peki maşallah boyuna kilosuna inşallah rahat atlatır kumu

Benimki de hiç okumaz ben olsam her kelimesini okurdum meraktan.
Hadi iyi geceler kesintisiz uykular minişlere de bize de .

aynen arada cep telefonuna bile bakıyorum tüm gün yazıyorum bilgisayar zaten otomatik tanıyor tanımasa bile misafir gir oku nerdeeee hatta bir itiraf daha geçen gün çok girdi diye o yatınca geçmişe baktım 2-3 hava durumu sitesi ve bolca patriot--mübadele yazısı kendime kızdım ama ne yapayım meraklıyım :1ninca:

aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile

vawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yakışır

Allah iyiliğini versin senin çok yaşa emi :roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın dediğimde hem günaydınlık zaman geçmiş oluyor ama ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…