wwwaaaaawwwwww sengözlerimebaksanab
tanışıyormuyuz cicimvereliniortak
ay bilge benimkide aynı
şuan çenemde minik bir morluk var
ısırıyor ama sadece anasını
parmaklarımıda ısırıyor ve ben canım yanıp ciyaklayınca kahhakalar ile gülüyor bana
ay çok fena oldular bunlaaaaarrrrr
kızlar nihayet kavuştuk ama geçmiş çoooooooook fena evde ki bilg. kaynım almış pazar günü giremedim dün işten de giremedim ne var ne yok herşey yolundadır inşallah
yooooooooo şakkıdı ben kendimi tanımıyorum ki sen beni nereden tanıyasın :jeyyar:
parmaklarda eklemler ve tırnak kenarları felaket oluyor. ben özellikle sıkıyorum kendimi sesimi çıkarmamak için çünkü hem canımı yakıyor hem de ciyaklayınca korkuyor it parçası :sinifsinif: yazık kıyamıyorum akannehir
ama memede ceza alıyor vallahilmaz: emiyor emiyor alabildiğince ağzına alıyor sonra ısırıp ağzından çıkarana kadar çeneyi açmıyor :1shok: yani bu kadar kıymetli olmasa kucağımdan fırlatıvericem acıyla o kadar acıyor mafoldumben onu yapınca kapatıyorum "yok artık sana meme falan çok canımı yaktın umut bu komik değil" diyorum kuzu kuzu bakıyor bu kez de ohaoldumsmile kıyamıyorum iki dakika geçmeden tekrar geliyor memeye ama çoğunlukla tekrar etmiyor
yooooooooo şakkıdı ben kendimi tanımıyorum ki sen beni nereden tanıyasın :jeyyar:
TANIŞALIMMI:1hug:
BEN MERAL
ÖYKÜNÜN ANNESİvereliniortak
NE KADAN HOŞ BİR HATUNSUN SEN ÖYLEbayanssulusmile
parmaklarda eklemler ve tırnak kenarları felaket oluyor. ben özellikle sıkıyorum kendimi sesimi çıkarmamak için çünkü hem canımı yakıyor hem de ciyaklayınca korkuyor it parçası :sinifsinif: yazık kıyamıyorum akannehir
ama memede ceza alıyor vallahilmaz: emiyor emiyor alabildiğince ağzına alıyor sonra ısırıp ağzından çıkarana kadar çeneyi açmıyor :1shok: yani bu kadar kıymetli olmasa kucağımdan fırlatıvericem acıyla o kadar acıyor mafoldumben onu yapınca kapatıyorum "yok artık sana meme falan çok canımı yaktın umut bu komik değil" diyorum kuzu kuzu bakıyor bu kez de ohaoldumsmile kıyamıyorum iki dakika geçmeden tekrar geliyor memeye ama çoğunlukla tekrar etmiyor
ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTUK MELİKECİMŞenizkızlar nihayet kavuştuk ama geçmiş çoooooooook fena evde ki bilg. kaynım almış pazar günü giremedim dün işten de giremedim ne var ne yok herşey yolundadır inşallah
zaten ısırınca bağırmayacakmışsın oyun yaparmış tabi o acıyla gelde bağırma memeyi ağzından çıkarıp kapatacakmışsın benim ki daha memeyi ısıramıyor altta 2 tane var emerken dili kapatıyor onları ama elimi yakalarsa hiç affetmiyor geçen gün oyuncağında diş izlerini gördüm çizmiş oyuncağı delü
anneannesi öpmeyi öğretmiş öp deyince öpüyor ama sulu sulu anneme dedim öperken bir ısırırsa diye
şükür kavuşturana melikecimmm olumunekankayizsmile
zaten ısırınca bağırmayacakmışsın oyun yaparmış tabi o acıyla gelde bağırma memeyi ağzından çıkarıp kapatacakmışsın benim ki daha memeyi ısıramıyor altta 2 tane var emerken dili kapatıyor onları ama elimi yakalarsa hiç affetmiyor geçen gün oyuncağında diş izlerini gördüm çizmiş oyuncağı delü
anneannesi öpmeyi öğretmiş öp deyince öpüyor ama sulu sulu anneme dedim öperken bir ısırırsa diye
BAK İŞTE MEMEYİ HİÇ ISIRMADI ÇOK ŞÜKÜR
AMA SADECE 2 DİŞ VAR
ACABA BU SAYI ARTTIKÇA ISIRIRMIKİkafamçokkarıştı
AY BENDE HİÇ KIYAMIYORUM
EŞİMDE SADECE SANA YAPIYOR YAPMASINA İZİN VERME DİYOR AMA NE YAPAYIM ÇOK KAŞINIYOR DİŞ ETLERİ:sm_confused:
ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTUK MELİKECİMŞeniz
BENİDE ÖPSÜNopuyorumnanaktan
HATTA ISIRADABİLİRDE:kedi:
aloynaver.com - Türkiye' nin İlk ve Tek Oyuncak Kiralama Servisi...
kızlar bu siteye baktınızmı hiç oyuncak kiralıyorsun oynuyorsun geri veriyorsunsengözlerimebaksanab
:kedi::roflol: valla bayramda girdim kimse yoktu 2 günde coşmuşsunuz maşallah Şeniz
TANIŞALIMMI
BEN MERAL
ÖYKÜNÜN ANNESİ
NE KADAN HOŞ BİR HATUNSUN SEN ÖYLE
ulen ne bu gizli mesajlar falan kripto uzmanı olcam iki iltifat okiyim diye
:kedi:
:hooray:a.s.:asigim::1hug:
annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...
ben emekli olmak istiyorum artık ya
Kızlar maşallah Mina bir haftadır 3-4 adım atıp babasına yada babasından bana geliyor emeklemeden yürüyecek sanırım gerçi benim kız dengesiz kafasına esip 3-4 adım atmaktan da vazgeçip yurumeyebilir şaşmam yani
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt maşallah tatlı cadıyaaa:lepi:
çok geçmiş olsun nazancım sanada mert efemede
inşallah kolay gelir dişleri paşamın :Saruboceq:
heee bu arada allah kavuştursun şimdiden sağlıcakla gidip gelsin inşallah enişte
kaydirigubbakcemile3
bizde değil net
bilg. olduğunu bile bilmiyolar ki kaydirigubbakcemile3
felaket makine olarak görüyolar bilgisayarı aklı çıkar annemin görse duysa bilse
geceleri uyuyamaz
kaldırcez 1 haftalık kurcez sonra yine aklinialirimsmile
ayyy şaka gibi dimi sırnaşık şey
iyiyim nazancım hoşbuldum yağmuru uyuttum evi temizledim sabah beri komşuya gidicem şu işlerimi bitiirebilirsem sen nasılsın canım mertefem nasıl biz 4 dişi aynı anda çıkarırken uykusuz geceler geçirdik hep 3,5 derece ateş zordu nasıl mert
ya hep bayramdan sonra çikolata kalıyor ve ben gıdıp gelıp yıyorum hersene aynısı oluyor bıtırene kadarda rahat etmıyorum vallahi
sempatiksalakcinni amanıııııın onu düşünmemiştim hiç
neyse, o zaman düşünürüz artıkın onuda kaydirigubbakcemile3
iyi tabi ya bilg.
yanlış ellerde ise gerçekten felaket
az boşananlar olmuyo int. yüzünden
yanlış yapmak kolaylaştı int. sayesinde aman allah kimseyi yanıltmasın
eşim çok düşkünmüş bilgisayara bekarken
annemde o zamandan takıntı kalmış
bi bilse şimdi gelini başından kalkmıyo sempatiksalakcinni
Duaya ihtiyacımız var kızlar kardesim hanımını hastaneye kaldırmış düşük tehlikesi varmış kanaması olmuş bebis daha 22 haftalık çok küçük yani inşallah tutunur annesineçok kötüydü kardesimin sesi
canancım yeni yerini sevmişsin çok sevindim.. ya okuyorum ama cvp yazamıyorum bi türlü.. yasemin sana da güldüm ya ne alemsiniz:)) benim kızın yine huysuzluğu üstünde ikinci diş yolda sanırsam..
valla bu işler nasip kısmet. kız uyuyo uyansın resimleri göstercem hangisini beğenirse o olsun kaydirigubbakcemile3 gerçi o haktanın resimlerine delirmişti :1shok: melike duymasın iyice işleri karıştırıyorum
şaka yaptım dünür kız evi naz evi bizimki tam NAZ evi kaydirigubbakcemile3
Eylulu goturduk bugun cok sukur enfeksiyon yok . Ama biraz kum dokuyor bu seferde . Bol bol su icecek . Onun disinda boyu kilosu iyi sorun yok . Gozu icinde alerjik dedi % 90 ama sorun oldugunda hemen getir dedi. Umarim bi daha olmaz .
Benim de 22 . haftalarda boyle yatmistim hastaneye dusuk tehlikesi var diye . Cok sukur atlattik insallah o da atlatir Pelin
Benimki de hiç okumaz ben olsam her kelimesini okurdum meraktan.
Hadi iyi geceler kesintisiz uykular minişlere de bize de .
aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile
aaaaarrrrıııııııııı vız vız vızz uuuuuuuuumuuuuuuuut mız mız mızzzzzzzz diyorum fatmacım
diş patlayacak patlayamadı görüyorum yavrucuğumun etinin altında bembeyaz ama bir türlü çıkamadı yazık çocuğum salya içinde kuduz köpek eniği gibi sempatiksalakcinni bir de sürekli ısırıyor her yerim minik minik morluk içinde işin garibi bir beni ısırıyor bir anneanneyi babayla dedeye bir şey yok :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?