sen sus da gözlerin konuşsun olmuş meralcim bu zemuszemus ne kaddan ifadeli bakışlarınız var sempatiksalakcinni
aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile
günaydın dediğimde hem günaydınlık zaman geçmiş oluyor ama ne yapalım :)
bende ben de istiyorum babam hesapladı söylemedi çooook varmış galiba halbu ki 5 sene filan oldu(((((
çok hoş yaaaa
geçen kardeşim abla bilgisayara trojan girmiş dedi annem sordu o ne diye virüs dedim truva atı sen temizlik yaparken o odaya girmemiş kapısını da kilitlemiş neden dedim korktum orada birşeyler varya diyor koptuk annem de lise mezunu memurluk yapmış bir kadın
vawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yakışır
Allah iyiliğini versin senin çok yaşa emi :roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın dediğimde hem günaydınlık zaman geçmiş oluyor ama ne yapalım :)
SİZİNDE NEKADAN GÜZEL GÖZLERİNİZ VARkafamçokkarıştı
bende saçlarımı kestirdim, toplamayım diye, vakitsizlikten yine toplayıp çıkıyorum, makyaj mı oda ne ?????????????
sen gün aydınlık de bacım... gün ayma kısmını geçip aydınlığa dolu dizgin giderken doru atların yelelerindeki rüzgar kibin........ boshayallersmile hııııııııııı ne diyodumküne sempatiksalakcinni
öledir genetük bacum :bbo:
ben kestiremiyorum felaket yoluyor umut... yani çok kısa tutamayacağı gibi kestirmem gerek ki bu "ay parçası" ve hatta "dolunayın tamamı" yüzümle istersem o kadar kestirmeyeyim kafamçokkarıştı öyle kestiremediğime göre toplanabilir boyda kalmalıyım ki yolamasın sıpa ha gerçi her şart ve koşulda yoluyor maharetli evladım sositososito
heeee anladım, bugün formdasın, hatta tavan yapmış yine
sen gün aydınlık de bacım... gün ayma kısmını geçip aydınlığa dolu dizgin giderken doru atların yelelerindeki rüzgar kibin........ boshayallersmile hııııııııııı ne diyodumküne sempatiksalakcinni
ben kestiremiyorum felaket yoluyor umut... yani çok kısa tutamayacağı gibi kestirmem gerek ki bu "ay parçası" ve hatta "dolunayın tamamı" yüzümle istersem o kadar kestirmeyeyim kafamçokkarıştı öyle kestiremediğime göre toplanabilir boyda kalmalıyım ki yolamasın sıpa ha gerçi her şart ve koşulda yoluyor maharetli evladım sositososito
saçlarla birlikte beyin de dağıldı bacım -tatlicadiarzu-
gidip kahvaltı misali öğle yemeğimi indireyim mideye baricağızıma gövüşüvüüüüüüüüüüüzzzzzzzz
günaydııın
günaydııın
ben hiç izlemiyorum daha doğrusu zaten doğru dürüst televizyon islemiyorum,müge anlıya bakan varmı kızlar ya 11 yaşındaki kız ölü bulunmuş çok fena oldum allah belasını versin nereye gidiyoır bu insanlık
bende ufaktan ufaktan yemeğe geçeyim canlarım
yemekden sonra görüşelim ama
müge anlıya bakan varmı kızlar ya 11 yaşındaki kız ölü bulunmuş çok fena oldum allah belasını versin nereye gidiyoır bu insanlık
saçlarla birlikte beyin de dağıldı bacım -tatlicadiarzu-
gidip kahvaltı misali öğle yemeğimi indireyim mideye baricağızıma gövüşüvüüüüüüüüüüüzzzzzzzz
bende ufaktan ufaktan yemeğe geçeyim canlarım
yemekden sonra görüşelim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?