2009 Aralık Anneleri

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıp kolunu hızlı hızlı sallıyor ben de aynısını yapınca gülüyor yeni bi oyun mu buldukki

ne olmuş gece yine, 4'lü bir araya gelmiş sayfalar almış başını gitmiş,

burcu canım geçmiş olsun,

pelin, haberlerin iyi olmasına sevindim,gelişmelerden haberdar edersin.
ebru canberk'le gökkuşun huyları çok benziyor, aynı walla sen anlatınca ahanda biz diyorum....

aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile

bende saçlarımı kestirdim, toplamayım diye, vakitsizlikten yine toplayıp çıkıyorum, makyaj mı oda ne ?????????????

sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: trojan süpermişşşşşşşşşşşşşşş

5 sene olan ne? çalışmaya başlamansa tabii söylemez adam bunalıma girmeyesin diye :roflol:

amin canım hepimiz çok yaşayalım kaydirigubbakcemile5
bi deeeeeeeee bayanssulusmile şakkıdı

günaydın dediğimde hem günaydınlık zaman geçmiş oluyor ama ne yapalım :)

sen gün aydınlık de bacım... gün ayma kısmını geçip aydınlığa dolu dizgin giderken doru atların yelelerindeki rüzgar kibin........ boshayallersmile hııııııııııı ne diyodumküne sempatiksalakcinni

SİZİNDE NEKADAN GÜZEL GÖZLERİNİZ VARkafamçokkarıştı

öledir genetük bacum :bbo:

bende saçlarımı kestirdim, toplamayım diye, vakitsizlikten yine toplayıp çıkıyorum, makyaj mı oda ne ?????????????

ben kestiremiyorum felaket yoluyor umut... yani çok kısa tutamayacağı gibi kestirmem gerek ki bu "ay parçası" ve hatta "dolunayın tamamı" yüzümle istersem o kadar kestirmeyeyim kafamçokkarıştı öyle kestiremediğime göre toplanabilir boyda kalmalıyım ki yolamasın sıpa ha gerçi her şart ve koşulda yoluyor maharetli evladım sositososito

heeee anladım, bugün formdasın, hatta tavan yapmış yine

umut'a alkisalkisalkis

müge anlıya bakan varmı kızlar ya 11 yaşındaki kız ölü bulunmuş çok fena oldum allah belasını versin nereye gidiyoır bu insanlık

sanada canım :)

müge anlıya bakan varmı kızlar ya 11 yaşındaki kız ölü bulunmuş çok fena oldum allah belasını versin nereye gidiyoır bu insanlık
ben hiç izlemiyorum daha doğrusu zaten doğru dürüst televizyon islemiyorum,
zaten herşey moka sarıyor, bide onları izleyipte iyice canımızı sıkmaya gerek yok bence

bende ufaktan ufaktan yemeğe geçeyim canlarım

yemekden sonra görüşelim ama

haydi sanada afiyet olsun, süt olsun, kilo olmasın

yazık sıyırdı galiba severdik iyi kızdı ama işte makyaj dokundu demek

emzirmeye gittiğimde annem seyrediyordu o anlattı yuh valla yuh ben izlemiyorum çok etkisinde kalıyorum haberlerde bile bebek çocuk hayvan asker varsa eşimde öğrendi hemen değiştiriyor hele bebekle hayvana çok kötü oluyorum ama bir yaratık nasıl 1o yaşında ki kıza o gözle bakar valla söyleyecek laf yok yaratık her taraf kadın dolu o daha bebek ya

melike nasılsın turta nasıl canım ?
benimde var emekliliğime daha zaten yaştan 2033 yılında emekli olcam, gün içinde 5,5 yıl daha çalışmam lazım

saçlarla birlikte beyin de dağıldı bacım -tatlicadiarzu-

gidip kahvaltı misali öğle yemeğimi indireyim mideye baricağızıma gövüşüvüüüüüüüüüüüzzzzzzzz

afiyet olsun bigeeeecimmm..

bende ufaktan ufaktan yemeğe geçeyim canlarım

yemekden sonra görüşelim ama

afiyet olsun meralcimmm ..

ikinize de bol bol süt olsun.. kuzularımıza yarasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…