süt anneeee
Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları
yazar:
'Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu.
Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne
tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğu muz, emdiği sütün
etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü. Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm,
Biricik eşin'
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
'Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir
sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu
yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor. Bundan
eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle'
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
'Sevgili oğlum,
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersinki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen'
BEN DE ÜŞÜTMÜŞÜM BAYRAMDA SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞENDİM YORGANI ÇIKART NEVRESİM GEÇİR POLARLA ÖRTÜNÜYORUM AMA İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA KIZA GEÇMEZ İNŞALLAH BURNUM FELAKET VE ÖKSÜRTÜK HELE DÜN AKŞAM BAŞIM FELAKET AĞRIYODU SONRA ZEYNEPLE MAMA SANDALYESİNDE OYNARKEN BAŞIMI MUTFAĞIN TEZGAHINA ÇARPTIM TAM OLDU akannehir
Sana da çok geçmiş olsun canım bebeklere geçmesin inş. ama yaa
Bizde bayadır böyle.önce ben grip oldum oğlana geçirdim.sonra düzeldi derken bebiş az a z öksürmeye başladı.sonra ben de başladım onunkisi artmadı allahtan ama ben bir kaç gündür fenayım öksürük konusunda.dünden beridir de grip geri geliyor gibi.iyileşeceğime baştan başlamasak bari
Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
...- yok
...- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı :))
Herkese selam gecen salı bayram dolayısı ile gittigimiz memeleket seyahatimizden düz gece dönmüş bulunmaktayız ...işin en sevmediğim kısmı biçok sayfa birikmiş olması ve benım onları okumaya vaktim olmaması . .
biraz bakıcam gecmişe inşallah herkes iyidir ..ama hasta olanlar var sanırım Allah heencik acil şifalar verir inşallah . . hadi ben gider geçmişe dalmaya ..
süt anneeee
Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları
yazar:
'Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu.
Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne
tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğu muz, emdiği sütün
etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü. Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm,
Biricik eşin'
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
'Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir
sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu
yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor. Bundan
eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle'
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
'Sevgili oğlum,
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersinki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen'
canım 3600 diye bi kanun var .. 15 seneni ve 3600 işgününü doldurunca ssk ya başvuruyorsun .. oradan bakıyorlar gerekli şartları doldurduğuna ikna olduklarında sana bi kağıt veriyorlar.. bu kağıdı işyerine veriyorsun. bide emekli oluyorum diye istifanı veriyorsun ve işyerinden tazminatını alabiliyorsun ama devlet meaş bağlamıyoo..
çok güzel ya memnun kalırsan satın al mis gibi
ebru canberk için varsa o arabada kullanılan oyuncağı kiralayabilirsin mesela??
vallaha da var
EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ben de ona bakıyordum şimdi Bilgeciğim bizler böyle arabadan nefret eden bir minişle deli cesaretine kapılıp Didim'e gideceğiz haftaya teyzem ve ben.
O yüzden Canberk'i oyalayabileceğimiz bilimum farklı şey araştırıyorum.
Şu tırtıllı kitap var ya masal falan okuyor ondan da almayı düşünüyorum.
Şimdi bu kiralama işi iyiymiş amma bir sürü çocuğun elinden geçen bu oyuncakların hijyenini nasıl sağlarız ki acep bunları ağızlarına sokuyorlar yerlerde sürünüyor falan o konuda emin olamadım.
ebru canberk'le gökkuşun huyları çok benziyor, aynı walla sen anlatınca ahanda biz diyorum....
hemen aynı şeye baktım ben de sana bak demeden önce kaydirigubbakcemile3
Aloynaver.com, çocuklarınıza Türkiye'nin en temiz oyuncaklarını sağlar. Aloynaver.com ile evlerinize gelen oyuncaklar, şimdiye kadar mağazalardan alıp evlerinize getirdiğiniz oyuncaklardan çok daha temiz oyuncaklardır. Mağaza raflarında kimi zaman tozlanmış oyuncakları evlerine getiren aileler, aloynaver.com' un her kullanımdan sonra tamamen hijyenik şartlarda temizlenip, tekrar hijyenik olarak paketlenerek evlerine gönderilen oyuncakları gördüklerinde çok şaşırmaktadırlar. Çünkü aloynaver.com, yeni veya kullanılmış oyuncakları, oyuncakların üzerilerinde yer alan bütün mikropları öldürdüğü kanıtlanmış organik temizlik ürünleri kullanarak oyuncakların temizlenmesini sağlamakta ve bu aşamadan sonra oyuncakları, 100 derece üzeri buhar banyosundan geçirerek, oyuncakların tamamen steril olmalarını sağlamaktadır. Ardından da oyuncaklar, hijyenik ambalajlar ile paketlenerek sizlere ulaştırılmaktadır.
her şeye rağmen büyük oyuncak kiralamak daha mantıklı hani daha az kemirilebilir olması açısından
Ben de ona bakıyordum şimdi Bilgeciğim bizler böyle arabadan nefret eden bir minişle deli cesaretine kapılıp Didim'e gideceğiz haftaya teyzem ve ben.
O yüzden Canberk'i oyalayabileceğimiz bilimum farklı şey araştırıyorum.
Şu tırtıllı kitap var ya masal falan okuyor ondan da almayı düşünüyorum.
Şimdi bu kiralama işi iyiymiş amma bir sürü çocuğun elinden geçen bu oyuncakların hijyenini nasıl sağlarız ki acep bunları ağızlarına sokuyorlar yerlerde sürünüyor falan o konuda emin olamadım.
olur mu canım benim 4410 gün ve henüz 12 sene görünüyor... 20 yıl olmalı o süre
04.10.2029 tarihinde emekli olabilirsiniz diyor bana sistem -tatlicadiarzu- 97 girişliyim 32 senede anca kafamçokkarıştı
olur mu canım benim 4410 gün ve henüz 12 sene görünüyor... 20 yıl olmalı o süre
04.10.2029 tarihinde emekli olabilirsiniz diyor bana sistem -tatlicadiarzu- 97 girişliyim 32 senede anca kafamçokkarıştı
yok canım bu yeni kanun şirketten emekli olup ayrılıyosun. ama ssk meaaş alamıyosun..istersen başka bi yerde tekrar çalışabiliyosun..
bu kanunu kullanıp şirketlerinden istifa eden tanıdıklarım var ..tazminatlarını aldılar .. tekrar başka bi yerde çalışmaya da başladılar ..
bunu daha çok senelerini şirketlerde çürüten ve tazminatlarını bırakmayak istemeyenler yapıyoo.. yalnız ssk sitesinden sorgulayınca kural olarak yaşıda katıyoo .. istersen ali tezel' e sorabilirsin.. oda anlattı bu kanunu defalarca ..
Muzeyyen hayırlı olsun okul hayatınız ne kadar tuhafdir dimi ablamın kızı okula başlarken ben ağlamıştım buyudumu bu diye valla Mina'da ne olurum bilmem
ablam esinden ayrıldığında bizimkiler kadardı benm yeğende evimizde büyüdü bizimde bilge yoldaki yeğen çok iyiymis hersey yolunda bebekte annede hafif kanama varmış ilaç tedavisi oluyormuş cnm
canım benimde 5037 günüm var . ama emeklilik senesi olarakta bende de 2029 yazıyoo . bende 95 girişliyim ama arada boşluklarım var .. .
yok canım ben zaten oğlan mezun olana kadar bu okuldayım hancı misali de... yine de bazen hayal kuruyorum işte...
2029'u kabullendim oturuyorum sempatiksalakcinni
peki 3600 günü geçtiğime göre ben de yapabiliyor muyum bunu? emekli olup işe devam edebiliyor muyum yani?
ben de yeğenimde çok ağlamıştım kendiminkini hayal bile edemiyorum gerçi yeğenim de benim ilk oğlum 18 aylık olana kadar hiç ayrılmamıştık biz opuyorumnanaktan
yoldaki yeğenden haberler nasıl pelincim
Ablam esinden ayrıldığında bizimkiler kadardı benm yeğende evimizde büyüdü bizimde bilge yoldaki yeğen çok iyiymis hersey yolunda bebekte annede hafif kanama varmış ilaç tedavisi oluyormuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?