2009 Aralık Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:

melikecim geçmiş olsun .. aman dikkat et kendine ..

nazancım sana da geçmiş olsun ....

çivi yok ekmekte ... :roflol: :roflol: :içelim: :içelim: olumunekankayizsmile

holgeldiin canımmm oğluşun nasıllll..

sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

olur mu canım benim 4410 gün ve henüz 12 sene görünüyor... 20 yıl olmalı o süre

04.10.2029 tarihinde emekli olabilirsiniz diyor bana sistem -tatlicadiarzu- 97 girişliyim 32 senede anca kafamçokkarıştı

çok güzel ya memnun kalırsan satın al mis gibi
ebru canberk için varsa o arabada kullanılan oyuncağı kiralayabilirsin mesela??

Ben de ona bakıyordum şimdi Bilgeciğim bizler böyle arabadan nefret eden bir minişle deli cesaretine kapılıp Didim'e gideceğiz haftaya teyzem ve ben.
O yüzden Canberk'i oyalayabileceğimiz bilimum farklı şey araştırıyorum.
Şu tırtıllı kitap var ya masal falan okuyor ondan da almayı düşünüyorum.
Şimdi bu kiralama işi iyiymiş amma bir sürü çocuğun elinden geçen bu oyuncakların hijyenini nasıl sağlarız ki acep bunları ağızlarına sokuyorlar yerlerde sürünüyor falan o konuda emin olamadım.

hemen aynı şeye baktım ben de sana bak demeden önce kaydirigubbakcemile3

Aloynaver.com, çocuklarınıza Türkiye'nin en temiz oyuncaklarını sağlar. Aloynaver.com ile evlerinize gelen oyuncaklar, şimdiye kadar mağazalardan alıp evlerinize getirdiğiniz oyuncaklardan çok daha temiz oyuncaklardır. Mağaza raflarında kimi zaman tozlanmış oyuncakları evlerine getiren aileler, aloynaver.com' un her kullanımdan sonra tamamen hijyenik şartlarda temizlenip, tekrar hijyenik olarak paketlenerek evlerine gönderilen oyuncakları gördüklerinde çok şaşırmaktadırlar. Çünkü aloynaver.com, yeni veya kullanılmış oyuncakları, oyuncakların üzerilerinde yer alan bütün mikropları öldürdüğü kanıtlanmış organik temizlik ürünleri kullanarak oyuncakların temizlenmesini sağlamakta ve bu aşamadan sonra oyuncakları, 100 derece üzeri buhar banyosundan geçirerek, oyuncakların tamamen steril olmalarını sağlamaktadır. Ardından da oyuncaklar, hijyenik ambalajlar ile paketlenerek sizlere ulaştırılmaktadır.

her şeye rağmen büyük oyuncak kiralamak daha mantıklı hani daha az kemirilebilir olması açısından

Bak bu iyiymiş ben iyice bir bakınayım o zaman.

ebrucum su biberonuna anason yağı damlatsanız sakinleşip uyusa? gaz giderme amaçlı da veriyorlar bebeklere. gerçi hiç denemedim ama işe yaradığını iddia ediyorlarCADIARZU

04.10.2029 tarihinde emekli olabilirsiniz diyor bana sistem -tatlicadiarzu- 97 girişliyim 32 senede anca kafamçokkarıştı

yok canım bu yeni kanun şirketten emekli olup ayrılıyosun. ama ssk meaaş alamıyosun..istersen başka bi yerde tekrar çalışabiliyosun..
bu kanunu kullanıp şirketlerinden istifa eden tanıdıklarım var ..tazminatlarını aldılar .. tekrar başka bi yerde çalışmaya da başladılar ..

bunu daha çok senelerini şirketlerde çürüten ve tazminatlarını bırakmayak istemeyenler yapıyoo.. yalnız ssk sitesinden sorgulayınca kural olarak yaşıda katıyoo .. istersen ali tezel' e sorabilirsin.. oda anlattı bu kanunu defalarca ..

Muzeyyen hayırlı olsun okul hayatınız ne kadar tuhafdir dimi ablamın kızı okula başlarken ben ağlamıştım buyudumu bu diye valla Mina'da ne olurum bilmem

canım benimde 5037 günüm var . ama emeklilik senesi olarakta bende de 2029 yazıyoo . bende 95 girişliyim ama arada boşluklarım var .. .

yok canım ben zaten oğlan mezun olana kadar bu okuldayım hancı misali de... yine de bazen hayal kuruyorum işte...
2029'u kabullendim oturuyorum sempatiksalakcinni
peki 3600 günü geçtiğime göre ben de yapabiliyor muyum bunu? emekli olup işe devam edebiliyor muyum yani?

Muzeyyen hayırlı olsun okul hayatınız ne kadar tuhafdir dimi ablamın kızı okula başlarken ben ağlamıştım buyudumu bu diye valla Mina'da ne olurum bilmem

ben de yeğenimde çok ağlamıştım kendiminkini hayal bile edemiyorum gerçi yeğenim de benim ilk oğlum 18 aylık olana kadar hiç ayrılmamıştık biz opuyorumnanaktan
yoldaki yeğenden haberler nasıl pelincim

Ablam esinden ayrıldığında bizimkiler kadardı benm yeğende evimizde büyüdü bizimde bilge yoldaki yeğen çok iyiymis hersey yolunda bebekte annede hafif kanama varmış ilaç tedavisi oluyormuş cnm

ablam esinden ayrıldığında bizimkiler kadardı benm yeğende evimizde büyüdü bizimde bilge yoldaki yeğen çok iyiymis hersey yolunda bebekte annede hafif kanama varmış ilaç tedavisi oluyormuş cnm

inşallah atlatacaklar canım hastanede olması iyi en azından sürekli ilgileniyorlardır

canım benimde 5037 günüm var . ama emeklilik senesi olarakta bende de 2029 yazıyoo . bende 95 girişliyim ama arada boşluklarım var .. .

benim boşluğum doğum sonrası 4 ay ücretsiz izin onun dışında bifiil işimin başındaydım fok varmış gibi...
benim bu hesaplara hiç kafam basmıyor bir tek bu maaş&yaş alakasından dolayı 12 sene fazladan çalışmam gerektiğini biliyorum o kadar Çok üzgünüm çoook

bu işi daha çok tazminatını almak için yapıyorlar.. sende yaş dışında gerekli şartları tamamlıyorsan yapabilirsin tabii. bide bazı firmalar anlaşıyorlar elemanlarıyla tazminatını verip tekrar işe alıyorlar .. yani bu durumda iş değiştirmek zorundada kalmazsın .. firman kabul ederse .yada gider başka bi yerde çalışırsın.. bende tamamlıyorum .. ama bizde mesela öyle şeyler olmaz. istifa edersem byyy byy yaparlar bana .. duruyoruz bizde bakalım nereye kadar .. sabır diyoruz ...

Ablam esinden ayrıldığında bizimkiler kadardı benm yeğende evimizde büyüdü bizimde bilge yoldaki yeğen çok iyiymis hersey yolunda bebekte annede hafif kanama varmış ilaç tedavisi oluyormuş cnm

sen de anne olmadan anne olanlardanmışsın pelincim yerimseniben

allaha çok şükür :Saruboceq: maşallah allah bir daha korkutmasın inşallah... gelecek olanın cinsiyeti ne?
doğum tarihi kesinleşince haber ver de o günlerimi müsait tutayım yoksa malum devlet erkanıyım başımı kaşıycak vaktim yok laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…