bu işi daha çok tazminatını almak için yapıyorlar.. sende yaş dışında gerekli şartları tamamlıyorsan yapabilirsin tabii. bide bazı firmalar anlaşıyorlar elemanlarıyla tazminatını verip tekrar işe alıyorlar .. yani bu durumda iş değiştirmek zorundada kalmazsın .. firman kabul ederse .yada gider başka bi yerde çalışırsın.. bende tamamlıyorum .. ama bizde mesela öyle şeyler olmaz. istifa edersem byyy byy yaparlar bana .. duruyoruz bizde bakalım nereye kadar .. sabır diyoruz ...
Patronun yeni icadı eeeeee kızlar bu araçların muayene ve bakımlarının tarihlerini kim tutacak dosyalar sizde değil mi ( yani kısaca siz tutun ) ben artık karar aldım her akşam patronun arabanın km ye bakacağım 10.000 olunca şşşşşşttt şeref bunu bakıma götür yağ filtresi değişsin diyeceğim bu adamı öldüreceğim
bizimkiler kabul ediyor o sistemi... malum sonrasında ssk falan ödemediği için maaşı da düşürüyor aynı personeli çok daha ucuza mal ediyor
ebrucum su biberonuna anason yağı damlatsanız sakinleşip uyusa? gaz giderme amaçlı da veriyorlar bebeklere. gerçi hiç denemedim ama işe yaradığını iddia ediyorlarCADIARZU
evet aynen o şekilde canım aslında işverininde işine geliyoo .. Tek kusura devletin meaaş bağlamaması ... Oda olsa züper olurdu hiç düşünmez hemen basardım ...
Patronun yeni icadı eeeeee kızlar bu araçların muayene ve bakımlarının tarihlerini kim tutacak dosyalar sizde değil mi ( yani kısaca siz tutun ) ben artık karar aldım her akşam patronun arabanın km ye bakacağım 10.000 olunca şşşşşşttt şeref bunu bakıma götür yağ filtresi değişsin diyeceğim bu adamı öldüreceğim
Anason yağını denemedim ama zamanında çook anason, rezene, ıhlamur, papatya v.s. bilimum sakinleştirici ve gaz giderici özelliği olduğu söylenen çaylardan vermiştim hep hiç işe yaramamıştı.
ama madem tekrar çalışacaksınız neden böyle birşey yapacaksınız anlamadım ki
ama madem tekrar çalışacaksınız neden böyle birşey yapacaksınız anlamadım ki
çok şükür 40 dk kalmışhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:kaydirigubbakcemile2
12 nııııııııhahahahahahah kötükedihüso
7 şakkıdı
hadi bana ufaktan müsaade yarın görüşmek üzere
akşam fazla kaynatmayın ortamdan çatlıyorum vallahi :1no2:
ay hadi inşallah cnmMeralcim gelin yatyr kardesim çıkarmaz onu birsure sanırım
evet ya bencedeeeeeeeeeeeeee7 şakkıdı
hadi bana ufaktan müsaade yarın görüşmek üzere
akşam fazla kaynatmayın ortamdan çatlıyorum vallahi :1no2:
1 saatt.... akannehir mafoldumben
canım 3600 diye bi kanun var .. 15 seneni ve 3600 işgününü doldurunca ssk ya başvuruyorsun .. oradan bakıyorlar gerekli şartları doldurduğuna ikna olduklarında sana bi kağıt veriyorlar.. bu kağıdı işyerine veriyorsun. bide emekli oluyorum diye istifanı veriyorsun ve işyerinden tazminatını alabiliyorsun ama devlet meaş bağlamıyoo..
süt anneeee
Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları
yazar:
'Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu.
Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne
tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğu muz, emdiği sütün
etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü. Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm,
Biricik eşin'
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
'Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir
sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu
yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor. Bundan
eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle'
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
'Sevgili oğlum,
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersinki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen'
1 saatt.... akannehir mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?