2009 Aralık Anneleri

Patronun yeni icadı eeeeee kızlar bu araçların muayene ve bakımlarının tarihlerini kim tutacak dosyalar sizde değil mi ( yani kısaca siz tutun ) ben artık karar aldım her akşam patronun arabanın km ye bakacağım 10.000 olunca şşşşşşttt şeref bunu bakıma götür yağ filtresi değişsin diyeceğim bu adamı öldüreceğim

bizimkiler kabul ediyor o sistemi... malum sonrasında ssk falan ödemediği için maaşı da düşürüyor aynı personeli çok daha ucuza mal ediyor

melikecim yaa kusura bakma ama ben anlamadım sen orada ne iş yapıyorsunnn..

Niye sadece benim çizelgem var sizin yok sadece artık kendi çizelgemiz mi görünüyor

bizimkiler kabul ediyor o sistemi... malum sonrasında ssk falan ödemediği için maaşı da düşürüyor aynı personeli çok daha ucuza mal ediyor

evet aynen o şekilde canım aslında işverininde işine geliyoo .. tek kusura devletin meaaş bağlamaması ... oda olsa züper olurdu hiç düşünmez hemen basardım ...

ebrucum su biberonuna anason yağı damlatsanız sakinleşip uyusa? gaz giderme amaçlı da veriyorlar bebeklere. gerçi hiç denemedim ama işe yaradığını iddia ediyorlarCADIARZU

Anason yağını denemedim ama zamanında çook anason, rezene, ıhlamur, papatya v.s. bilimum sakinleştirici ve gaz giderici özelliği olduğu söylenen çaylardan vermiştim hep hiç işe yaramamıştı.

evet aynen o şekilde canım aslında işverininde işine geliyoo .. Tek kusura devletin meaaş bağlamaması ... Oda olsa züper olurdu hiç düşünmez hemen basardım ...

ama madem tekrar çalışacaksınız neden böyle birşey yapacaksınız anlamadım ki

valla melikecim siz "ne alaka" diyene kadar yenisini yüklemeye devam edecek söylemedi deme

Anason yağını denemedim ama zamanında çook anason, rezene, ıhlamur, papatya v.s. bilimum sakinleştirici ve gaz giderici özelliği olduğu söylenen çaylardan vermiştim hep hiç işe yaramamıştı.

yağlar daha yoğun ya.. bi umut işte yol öncesindeki gece uyumasına izin verme diycem ama bu kez sen de uykusuz olacaksın kafamçokkarıştı

emeklilik primi aklinialirimsmile

canımcım bu kanun daha çok işyerinden ayrılmak isteyip tazminatını bırakamayanlar için geçerli .. mesele ben 10 senedir buradayım tazminat' ı bırakıp çıkamıyorum .. eee patronda memnun oda çıkartmaz .. çalış babam çalış nereye kadar.. çocukta olunca iyice ne zor geliyoo .. o sebeple bazen diyorum bu kanundan yararlansammı biraz dinlenir sonra başka biyerde çalışırım.. ee tabi bi de toplu param olacak .. durum bu yanii...

7 şakkıdı
hadi bana ufaktan müsaade yarın görüşmek üzere
akşam fazla kaynatmayın ortamdan çatlıyorum vallahi :1no2:

7 şakkıdı

güle güle bilgeeee hihoyyyt opuyorumnanaktan
sıra meralde oda gidecek sonra sıra bana gelecekkkkk delikafadulden delikafadulden

Meralcim gelin yatyr kardesim çıkarmaz onu birsure sanırım
ay hadi inşallah cnm
yatsın yatsın en güzeli

7 şakkıdı
evet ya bencedeeeeeeeeeeeeee
evde bilgisayarı açamıyorum bile

umutu kocaman öpüyorum / öpüyoruz
öykü ve ben
dünürün kulağına gitmesin
kıskanır filan:kedi:
1 saatt.... akannehir mafoldumben

buda geçeeeeeeeer buda geçeeeeeeeeer ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya onu bliyorumda benim amacım hem günümü hem yılımı doldurup, işi bırakıp, evde yaşımı bekmelemk olurda ALLAH ömür verirse yaşım gelincede üç beş kuruş maaş bağlansın, istediğim o
merak ettiğimde 20 yılı dolrumama giriş yılıma göre ve sistemin söylediğine göre 4 yıl, ama arada boşluklar var onlarıda doldurmak gerekirse yandım ben
daha çok çalışmam lazım çok

bugün herkes formunda :))))

[

sizinki iyice mokunu çıkardı işin haaaklava:
1 saatt.... akannehir mafoldumben

3,5 saat

ALLAH'ım sana geliyorum

bende kaçıyorum kızlar
toparlanayım anca olur

hepinizi ve yavrularınızı sıcacık kucaklayıp öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…