2009 Aralık Anneleri

tamam sustum bişey demedim.. ben işime bakıyım bari :hulya:

bende kaçıyorum kızlar
toparlanayım anca olur

hepinizi ve yavrularınızı sıcacık kucaklayıp öpüyorum

güle güleeeee .. öyküyü ve seni kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan

hihoyyyt hihoyyyt meralde gitti hihoyyyt sıra bana geliyooooo.. hihoyyythihoyyyt
nilgun duymasınnn ama kızıyooo .... :kedi:kafamçokkarıştı

evde olunca daha rahat bakarım diyorum ama her defasında birşeyler çıkıyor. yine benim yaramazlar faaliyete geçti. cee deyip kaçmak zorunda kaldım. ancak tekrar gelebildim. geçmişe bakayım dedim ama detaylı okunacak gibi değil fena kaynatmışsınız yine.

ayberkimin okulu için iyi dileklerinize çok teşekkürederim kızlar. geçen sene ilk senemizdi. bu sene ikinci kez yaşıyoruz aynı heyecanı. allah bu topikteki bütün yavrularımızın okul günlerini göstersin inşallah.

melikecim 1 e değil 5 yaşa anaokuluna başladı bu sene oğluşum. erken başladık okul hayatına bu sene 2. senesi.

nazancım çok geçmiş olsun. dikkat edin kendinize.

pelincim minik yeğeninin iyi olmasına çok sevindim. allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah.

kızlar aklımda kalanları yazdım ama atladığım varsa kusura bakmayın.

7 şakkıdı
hadi bana ufaktan müsaade yarın görüşmek üzere
akşam fazla kaynatmayın ortamdan çatlıyorum vallahi :1no2:

yaa kaçırdım bugün bilgecim yetişemedim sana. neyse yarın görüşürüz inşallah.

ne güzel yaa ben bugün sıra beklemiyorum. berkay uyuyor. ayberk de yemeğini yiyor bitirse de ikisini de alıp koynuma uyusam diye bekliyorum.:))

hadi sende gitte sıra bana gelsin sempatiksalakcinni

ya bi sus bi sus, imreniyorum ama, burda çalışan biri olaraktan
bu arada sen bu emeklilik işlerinden anlar mısın acep :uhm:

kıskandım ama şimdi.. bilmiyorumkismile allah ayırmasın canımm.. oo ne güzel koklaşa koklaşa yatın valla..

hadi sende gitte sıra bana gelsin sempatiksalakcinni

ya bi sus bi sus, imreniyorum ama, burda çalışan biri olaraktan
bu arada sen bu emeklilik işlerinden anlar mısın acep :uhm:

canım ezbere yardımcı olamam ama bana doğum tarihini hizmete başlama tarihini ve toplam aktif sigortalılık bilgilerini verirsen yarın büroda çizelgeme bakarak yardımcı olabilirim.

kıskandım ama şimdi.. bilmiyorumkismile allah ayırmasın canımm.. oo ne güzel koklaşa koklaşa yatın valla..

aaamin. allah hiçbirimizi ayırmasın kuzularımızdan.

kızlar ben kaçayım. berkay uyanmadan biraz kestirelim beraberce. çok yorgunum dün gece 3 te uyudum sabah 7 den beri ayaktayım. biraz kendime geleyim. nilgüncüm bilgileri atarsın özelden buraya yazarsan gözden kaçırabilirim. öpüyorum sizi ve kuzuları.

bizim kızda hiç faaliyet yok 2 dişimiz cıktı onun dısında ne emekliyo tenezzül bile etmiyor bende yıllık izindeyim mersine geldim vakit geciriyoruz

tamam canım hadi size iyi istirahatler,
hemen atıyorum....

bizim kızda hiç faaliyet yok 2 dişimiz cıktı onun dısında ne emekliyo tenezzül bile etmiyor bende yıllık izindeyim mersine geldim vakit geciriyoruz

Vallaha bu bızdıklar bir içinde beceriyorlar herbir şeyi ama emekleyince de çok ama çok yorucu oluyor her sn peşinde olmak zorundasın boşver nasıl olsa zamanı gelince herbirini yapacak belki de emeklemeden yürüyecek keyfine bak şimdilik:))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr zeynep'e gittim geldim herkes gitmiş demin cici patronumun yalakası aradı biz yoldayız geliyoruz melike çıkmasın bizi beklesin dedi arkadaşa galiba beni emekli edecekler veya yepyeni gıcır gıcır bir angarya beni bekliyor ama angarya olsa arkadaşa da bizxi bekle derler ona demedi bakalım

ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar .... opuyorumnanaktan bundan sonra evdende girecem yoksam sabah okumaya yetişemiyorummm... sempatiksalakcinni

hayırlısı bakalım, merakla bekliyorum :)

ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar .... opuyorumnanaktan bundan sonra evdende girecem yoksam sabah okumaya yetişemiyorummm... sempatiksalakcinni

hadi bakalım güle güle git, oğluşunuda öp,sırada bana gelsin :)

bence de ebruya katılıyorum canım. emeklemiyorsa henüz kıymetini bil bugünlerin. bugün işe gitmedim evde tek kaldım ya çocuklarla pestilim çıktı valla ya. büyük prensimin hiç derdi yok. ama bu küçük zıppacık mahvediyor insanı. 23 kere büyük sehpanın kenarından aldım. taktı üstündekilere illaki devirecek. ben de inat ettim kaldırmadım. hala aynen devam ediyoruz. o gidiyor ben alıyorum ağlıyor. söylene söylene yine gidiyor böyle akşamı ettik valla:))-tatlicadiarzu-

Bugun bittim tukendim resmen . Sabah 5 ten sonra 1.5 saatte bir 10 dakika uyudu uyandi surekli . Biraz once baygin dustu resmn uyudu . Yatirdim yatagina basladi aglamaya memede kalcakmis. Gozlerimin alti mosmor oldu resmen . Uykusuz oluncada benim tansiyon cosuyor .

Dip Not: Meral arkadasim neden benim damadimi opuyorsun hic anlamis degilim :)

ah nedir bu yaramazların bizle zoru böyle. 1,5 saat çok kısa bir zaman aralığı değil mi burcucum. biz en az 3-4 saatte bir uyutuyoruz ki ancak 1 saate yakın uyuyor öyle olunca. tabi ben yanına yatarsam bu süre uzuyor. o da hafta sonları ya da böyle arada evde kaldığım zamanlar oluyor.

Normalde Eylülde 3 saatte bir yarim saat kestirme yapar . Ama bu sefer hic uyumadi . 10 dakika yetmedigi icin 1.5 saatte bir kestirmek istedi . Sabah 5 te kalkti zaten . Simdi de benim uykum yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…