ya onu bliyorumda benim amacım hem günümü hem yılımı doldurup, işi bırakıp, evde yaşımı bekmelemk olurda ALLAH ömür verirse yaşım gelincede üç beş kuruş maaş bağlansın, istediğim o
merak ettiğimde 20 yılı dolrumama giriş yılıma göre ve sistemin söylediğine göre 4 yıl, ama arada boşluklar var onlarıda doldurmak gerekirse yandım ben
daha çok çalışmam lazım çok
bugün herkes formunda :))))
[
sizinki iyice mokunu çıkardı işin haaaklava:
3,5 saat
ALLAH'ım sana geliyorum
bende kaçıyorum kızlar
toparlanayım anca olur
hepinizi ve yavrularınızı sıcacık kucaklayıp öpüyorum
7 şakkıdı
hadi bana ufaktan müsaade yarın görüşmek üzere
akşam fazla kaynatmayın ortamdan çatlıyorum vallahi :1no2:
güle güleeeee ..öyküyü ve seni kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt meralde gitti hihoyyyt sıra bana geliyooooo.. hihoyyythihoyyyt
nilgun duymasınnn ama kızıyooo .... :kedi:kafamçokkarıştı
ebru nasılsın canberk nasıl işe ne zaman baslıyorsun
güle güleeeee ..öyküyü ve seni kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt meralde gitti hihoyyyt sıra bana geliyooooo.. hihoyyythihoyyyt
nilgun duymasınnn ama kızıyooo .... :kedi:kafamçokkarıştı
yaa kaçırdım bugün bilgecim yetişemedim sana. neyse yarın görüşürüz inşallah.
ne güzel yaa ben bugün sıra beklemiyorum. berkay uyuyor. ayberk de yemeğini yiyor bitirse de ikisini de alıp koynuma uyusam diye bekliyorum.:))
yaa kaçırdım bugün bilgecim yetişemedim sana. neyse yarın görüşürüz inşallah.
ne güzel yaa ben bugün sıra beklemiyorum. berkay uyuyor. ayberk de yemeğini yiyor bitirse de ikisini de alıp koynuma uyusam diye bekliyorum.:))
hadi sende gitte sıra bana gelsin sempatiksalakcinni
ya bi sus bi sus, imreniyorum ama, burda çalışan biri olaraktan
bu arada sen bu emeklilik işlerinden anlar mısın acep :uhm:
kıskandım ama şimdi.. bilmiyorumkismile allah ayırmasın canımm.. oo ne güzel koklaşa koklaşa yatın valla..
kızlar ben kaçayım. berkay uyanmadan biraz kestirelim beraberce. çok yorgunum dün gece 3 te uyudum sabah 7 den beri ayaktayım. biraz kendime geleyim. nilgüncüm bilgileri atarsın özelden buraya yazarsan gözden kaçırabilirim. öpüyorum sizi ve kuzuları.
bizim kızda hiç faaliyet yok 2 dişimiz cıktı onun dısında ne emekliyo tenezzül bile etmiyor bende yıllık izindeyim mersine geldim vakit geciriyoruz
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr zeynep'e gittim geldim herkes gitmiş demin cici patronumun yalakası aradı biz yoldayız geliyoruz melike çıkmasın bizi beklesin dedi arkadaşa galiba beni emekli edecekler veya yepyeni gıcır gıcır bir angarya beni bekliyor ama angarya olsa arkadaşa da bizxi bekle derler ona demedi bakalım
ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar ....opuyorumnanaktan bundan sonra evdende girecem yoksam sabah okumaya yetişemiyorummm... sempatiksalakcinni
bizim kızda hiç faaliyet yok 2 dişimiz cıktı onun dısında ne emekliyo tenezzül bile etmiyor bende yıllık izindeyim mersine geldim vakit geciriyoruz
Vallaha bu bızdıklar bir içinde beceriyorlar herbir şeyi ama emekleyince de çok ama çok yorucu oluyor her sn peşinde olmak zorundasın boşver nasıl olsa zamanı gelince herbirini yapacak belki de emeklemeden yürüyecek keyfine bak şimdilik:))
Bugun bittim tukendim resmen . Sabah 5 ten sonra 1.5 saatte bir 10 dakika uyudu uyandi surekli . Biraz once baygin dustu resmn uyudu . Yatirdim yatagina basladi aglamaya memede kalcakmis. Gozlerimin alti mosmor oldu resmen . Uykusuz oluncada benim tansiyon cosuyor .
Dip Not: Meral arkadasim neden benim damadimi opuyorsun hic anlamis degilim :)
ah nedir bu yaramazların bizle zoru böyle. 1,5 saat çok kısa bir zaman aralığı değil mi burcucum. biz en az 3-4 saatte bir uyutuyoruz ki ancak 1 saate yakın uyuyor öyle olunca. tabi ben yanına yatarsam bu süre uzuyor. o da hafta sonları ya da böyle arada evde kaldığım zamanlar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?