2009 Aralık Anneleri

Normalde Eylülde 3 saatte bir yarim saat kestirme yapar . Ama bu sefer hic uyumadi . 10 dakika yetmedigi icin 1.5 saatte bir kestirmek istedi . Sabah 5 te kalkti zaten . Simdi de benim uykum yok .

öyle oluyor zaten. uyusunlar diye gözlerinin içine bakıyoruz sonra onlar uyuyasıya bizim uykular kaçıyor yorgunluktan. şimdi okudum geçmişte. kum döküyor demişsin. çok geçmiş olsun. onla ilgili bir ağrı sancı rahatsızlığı vardır belki. ondan huysuzluk ediyordur. ya da diş falan. biz de öyle oluyor. tam düzeni oturuyor derken birden allak bullak. ya diş ya hala atlatamadığımız gaz sorunu. bu yüzden demir ilacını bile vermiyorum. bu hafta kontrole gidicez. biraz kansızlığı da var ne yapacağımı şaşırdım.

Gecmis olsun hala gaz sorunumu çekiyor yazık kuzuya ya

Gecmis olsun hala gaz sorunumu çekiyor yazık kuzuya ya

valla çekiyoruz pelincim. hele o demir ilacını verince daha da kıvranıyor yavrum. ferro sanolu değiştirdik santafere geçtik pek birşey değişmedi. ben de bıraktım 10 gündür vermiyorum. en azından geceleri 2 saatte bir uyanıyor. demiri verince yarım saatte uyanıyor. kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı zaten artık doktor da kendi kasları gelişmeli diye ilaç önermiyor. ağbisinin de 1 yaşından sonra geçmişti. 3 ay kaldı diye ümit ediyorum.

Hergün et tüketimde gerek kalmayacak demişti Demir ilacına bizim Dr kibrit kutusu kadar et Demiri karşılıyormuş günlük tuketebiliyorsa seviyorsa eti sorun değil ilaç icmemesi

burcu ve müzeyyencim geçmiş olsun canım.. pelincim iyi akşamlar.. burcu şu rockun cook resimli den mi bahsediyosun :))

herkese merhaba bu arada... bugün masamdan kızımın resmini kaldırttılar masada iş dışında herşey yasakmış mafoldumben allahım kızımın resmine de mi bakamıcam ya.. ben de kupaya resmini bastırıp götürmezsem. ne dicekler su içmek yasakmı :1closedeyes:

benimki geceleri hiç olmadığı kadar sık uyanmaya başladı ya sütüm azaldı doymuyo ( ben çünkü akşamları emzirip yatırıyorum en son 5 gibi yoğurt yiyo okadar) yada okuduğum kitaplarda gündüz anne çalıştığı için gece onunla vakit geçirmeye çalışır yazıyo ondan. hangisiki acep??

ya bide süt sağma makinem tamamen bozuldu bugün. gittim medela aldım bende. bayıldım 140 tl.. ya yeterki sütüm olsunda 300 de veririm. yarın sağınca ne kadar çıkıcak bakalım makinemi bozukmuş benim memelermi anlıcaz eyvahedigeldismile

Bize babuline iyi gelmişti yağlardan oluşuyor bitkisel belki denemissindir ama diyeyim dedim

metsil, subsimplex, zinco, nurse harveys, bifiform, colinox toplam 6 tane ilaç denedik 6. aya kadar. her ay bir ilaç. 6. aydan sonra da kesti ilacı zaten doktor. tamamiyle genetik bizim sorun. ben de öyleymişim bebekken babası da. yaşından sonra geçer inşallah.

Hergün et tüketimde gerek kalmayacak demişti Demir ilacına bizim Dr kibrit kutusu kadar et Demiri karşılıyormuş günlük tuketebiliyorsa seviyorsa eti sorun değil ilaç icmemesi

seviyor canım et kıyma hergün bir öğününde mutlaka mevcut. pekmez de veriyorum düzenli. ama kansızlık da genetik:) hepimizin sınırın 1 derece altında.benim hamilelikte daha da düşmüştü.

Evet o annesi hamileliginde folik asit almadigi icin beyin gelisimini tamamlamamis adamdan bahsediyorum . Basimin belasidir kendisi sibel . Benim esimin arkadasi olur kendisi ama arada karisi gibi davranir nedense tobe yarabbim . Beni esimle kiskandirir mesela . Bennn var ya senden once tanidim der mesela zalak . Gecen hafta tatildeydi bu pazar gunu kapiya geldi insene bi goriyim seni dedim benimkine . Hayatimda bir kiz arkadasimi 1 hafta gormedim diye kapisina gitmedim :) Boyle bisey yanlis anlasilmasin kiz arkadasi da var hesapta . Ben eve almadigim icin bunu kapiya geliyor boyle. Oyle boyle biri degil . Hesapta sohbetlere gider ama yemedigi nane yoktur . Simdi cevap yazcam yine :)

allahım tam antipatik tip. ama fena tokatlıyosun farkında diil:)) büyük bi merakla takip ediyorum yazılarınızı :))

merhaba canım. ne alaka yaa kızının resmi sonuçta. birçok bankaya gittiğimde de görüyorum ben o tarz resimler. kupa düşüncesi mükemmel vallahi.

canım bence de tek uyanma sebebi açlık olmayabilir. bizimki de işe başladığımda sütüm çokken de sık uyanıyordu geceleri azalınca muhallebiye başladık yine de uyanıyor. tamamiyle alışkanlık bizim kokumuzu arıyorlar ten teması istiyorlar acıkmasalar bile. ayrıca sen de benim gibi süt olayına çok taktın kafayı. düşündükçe de azalıyor zaten. oluruna bırak derim ben. olduğu sürece emziricez şükür ki bu zamana kadar anne sütüyle devam edebildik.

allahım tam antipatik tip. ama fena tokatlıyosun farkında diil:)) büyük bi merakla takip ediyorum yazılarınızı :))

Sen bi de bizi bir araya geldigimizde gor :) O esimle ilgili surekli kiskandirma pozisyonlarina sokar kendini bende asalar dururum ama hala anlamiyor ve benimle gorusmek istiyor . Yuzune de soyledim aslinda seni sevmiyorum ve yakinimda gormek istemiyorum diye ama .

ya ben naz doğduğundan beri takığım hep sanki sütüm azmış yetmiyomuş gibi geliyo. halbuki ilk altı ay sadece anne sütüyle beslendi ve her ay 900 gr aldı. şimdide meyve yoğurt kahvaltı ve çorba dışında sadece anne sütü alıyo. acaba yatmadan muhallebi versemmi. bu seferde gece kalkmazsa sütüm iyice azalırmıki.. bak hala takığım kaydirigubbakcemile3 valla delimiyim ne yaa..

bizim katta biz 1650 kişi çalışıyoruz ve açık ofis yani arada hiç bölme bişi yok herkes yanyana o yüzden düzensiz görünüyomuş masaların üstünde bişi olmıcakmış...

Allah dermansiz dert vermesin geçici olduğunu bilmen bile guzel

Sende basaktin dimi takacaksın ne desek boş :))) ver desek vermeyeceksinki Dr demeden muhallebiyi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…