2009 Aralık Anneleri

kızlar uyandı berkay ben kaçtım iyi geceler. iyi uykular olur inşallah hepimize:))

hadi canım iyi geceler..

Sibel bencede takma tahrikde etkiliyorsun sutu geçici bir donem bence gecen ay Mina'da oyleydi

ya benim ara ara hep oluyo aslında. bazen bi azalıyo ödüm kopuyo aha diyorum bitti.. sonra yine eski haline geliyo.. evet sakin olmalıyım düşünmemeliyim. evhamlı bi tipimm işte..

akşam görümcem aradı eşimi kapadılar telefonu diyorumki ne dedi naz meyvesini yedimi diye sordu. dedimki iyide ne meyvesi... zaten kendi yediriyo meyveyi.. yanlış anladım heralde filan dedi.. sonra dolabı bi açtım naza hazırladığım meyve duruyo. dedimki ee niye meyvesini yedirmediki nazın ablan? ben bilmem dedi.. aradım kadını sonuç

sabah giderken dedimki sevgili kocama erik ve üzüm koyuyorum tabağa biraz ekşi naz böyle yemez cicibebe koysun içine öyle versin..

engin nedemiş ablasına meyve olarak erik varmış naz yemezmiş akşam sibel yedirir:))

Birtane normal görmedim zaten başak olup yat kalk dua et kızlar başak olmadı gerçi eslerimiz şükretsin 2 başak daha zor olurdu onlar için gerçi benim ki aynı sen iste diyor Mina durup dururken muzirdanmaya surat asmaya başlayınca :))))

konu 2

kocama dedimki iki ayrı poşette 50 şer cc lik süt var ikisini ısıtıp biberona koysun 100 cc olarak uyuturken versin..

eşim ne demiş kadına.. sütü 50 şer cc vercekmişsin. kadında 100 cc lik poşeti almış bölmüş 50 50 vermiş...

hey yarabbim:))

valla naz oğlak oldu ama ayyynı ben... inatçı sabırsız tahammülsüz mızmız yandık yani..

:))))) inşallah bunların bu huylarida memleketten kaynaklanmiyordur asıl kızlar babalarına benzemesin bence biz esimle o kadar farkliyizki cocuk büyütmede bazen taniyamamisim eşimi hiç diyorum nasıl yani oluyorum

sibel canım direkt sen konuşsana kadınla yoksa böyle yanlış anlaşa anlaşa çok zor olacak :)) o kadar fransızlar ki bebeklere konuları tam anlayamıyorlar o yüzden tam ifade edemiyorlar bazen bizde de oluyor öyle acayiplikler naz nasıl
bugün canım sıkıldı tam iş çıkışı neyse çözdüm rahatladım ama yarın anladığımı belli edip tam relax olmam lazım

Kapatayim kk yi tam yazcam bisey geliyo okuyorum dikkatim dagiliyo su sevimsize biseyler yazayim geleyim :)

:))))) inşallah bunların bu huylarida memleketten kaynaklanmiyordur asıl kızlar babalarına benzemesin bence biz esimle o kadar farkliyizki cocuk büyütmede bazen taniyamamisim eşimi hiç diyorum nasıl yani oluyorum

bizim herşeyimiz zıt olduğu için kocamla bebek yetiştirme olayında da anlaşamıyoruz doğal olarak..

evet canım aslında en doğrusu o da kadın ben çıktıktan sonra geliyo akşamda ben gelmeden çıkıyo. napim ya telde söylerim artık ya yazar not bırakırım.. bide hem suçlu hem güçlü bana bağrıyo. ben ne anlarım diye. madem öyle niye tamam söylerim diyosun ala ala..

senin niye canın sıkkınkine..

bu akşam bir akraba şşşşşşşşşşşşş sessiz olun türkiye uyuyor yazmış ben de aziz nasin %60 demişti zaten dedim facede akrabanın arkadaşı bana kızdı hatta sonra bana ters laflar etmiş haberim yok akraba kızmış silmiş bütün yazılanları çocuğu da uyarmış o kız benim yakınım sana tek laf etmedi neden sana ne oluyor falan diye sdonra bir kaç saat sonra patron geliyor benim msj akp genel merkez okumuş sözde adamların işi yok facede beni takip ediyorlar ya ip adresinden bilgisayarın şeref tatlıya ait olduğunu öğrenmişler şeref tatlı benim patron çatalca belediye meclis üyesi akp den aramışlar onu hem de il ilçe filan değilmiş genel merkez melike yılmaz kim demişler hiç hoş olmadı bu mesaj filan dedi filan beni resmen sorguya çektiler sinir oldum ama bulduk ki o şerefsiz yapmış akrabamız olan çocuk ..... mıçtı ağzına yarın bende bulduğumu belirteceğim çocuk kandırıyorlar sanki akp genel merkezmiş miş miş miş

Ahahahah ne guldum birisi patrona yalakalik olsun diye soylemistir direk . :) Tobe yarabbi yakinda Rte arar seni dikkat et .

Ahahahah ne guldum birisi patrona yalakalik olsun diye soylemistir direk . :) Tobe yarabbi yakinda Rte arar seni dikkat et .

buldum o yalakayı ben değil ama sağolsun kuzen etmiş ağzına sağolsun bekliyorum zaten çok video paylaştım ergenekondan gireceğim içeriye yakındır sizde benle fazla yakın olmayın sizi de yakmayım hep beraber silivri yaparız olmazsa güzeldir silivri

Bisey olmaz merak etme :)

Gece gece güldürdün benikaydirigubbakcemile3 benm eşimde böyle yapar bazen yarım dinler sonra uyduruverirlmaz:

a a salağa bak. işi gücü yokmu onun. hele işyerindekiler onun lafıyla töbe yarabbim. ya iyiki böyle insanlar bana rastlamıyo he. direkt katil olurum heralde..

yok canım baksana benim paylaştıklarıma öyle bişi olsa ilk beni alırlar zaten üniv. yıllarından mimliyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…