2009 Aralık Anneleri

hee ilk günaydın benden olsun kaydirigubbakcemile3 bakiiim şuan saat altı buçuk sizde pireler uçuşuyo olabilir.. benimki sabaha kadar mememdeydi. hiç ayrılmadık hatunla. şimdi de uykum kaçtı.. kafamçokkarıştı

günaydınnnn uykusuzum hovardayım yirmi dört ayardayım laelaelaelaelae

tamamen saf temiz duygularla öptüm burcu:kedi:

ah ah ben sabah 05:30'da ayaktayım sibelcim.
emzir,giyidr, hazırlan evden çık saat 06:30 gibi anneme varış ve saat 06:50 servise binişkafamçokkarıştı

günaydııııın
benimde çok uykum var

bige günaydınŞeniz
seni öptüm diye dünürün gene birşey demez umarımeyvahedigeldismile

günaydın arkadaşlar... dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi:sinifsinif: ya da ben görmedim neyse...
benim kızım emekliyor, tutunarak yürüyor, dizlerinin üstünde oturuyor falan... ama hala dişi çıkmadı. var mı bizim gibi çıkmayan. acaba doktora götürüp kalsiyum mu alsak?
bi de vitamin, demir, balıkyağı vs. neler kullanıyorsunuz. biz tatilde herşeyi bıraktık. tekrar düzene koyup başlayayım en iyisi. kilo alımı da memleketten dönünce durdu sanki. benim tatmama göre 8.4 kg. yavrucum durmadan su içiyor bu sıcaklar bitmedi gitti...

günaydııııın
benimde çok uykum var

bige günaydınŞeniz
seni öptüm diye dünürün gene birşey demez umarımeyvahedigeldismile

canım günaydınnnn olumunekankayizsmile yok beni öpmene sesi çıkmaz onun derdi öykünün umutu öpmesiydi kaydirigubbakcemile3

dün burada konuşurken dedim ya uyanıyor iki çekip hemen uyuyor diye... çeneme mıçiiim :mymeka: dün gece 22.30da bir kalktı kalkış o kalkış... oyna oynamıyor uyu uyumuyor em emmiyor beyazın psikopatı kıvamındaydı 1'i buldu yatmamız akannehir ben sabah 6da kalkıyorum hazırlanıp çıkayım diye bunca aydır ilk kez gece kalkıp emzirdiğimi hatırlamıyorum :bbo:

günaydın
doktorlar normal karşılıyor dişlerin geç gelmesini. yalan olmasın ama sanırım 16 aya kadar yolu var değilse bile bir yaşına kadar normal karşıladıklarını kesin olarak biliyorum
biz d-vit ve demir kullanıyoruz başka vitaminimiz vs yok kilo alımı bizim de durdu çünkü hareket başladı... eski hareket seviyeleriyle şu ankine baktığında et tutmamaları çok normal

Herkese günaydın.. mirmirmirmir Bugün kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.. akannehir Boğazımda hafif yanma var .. Hasta olmasam bari .. :1no2:

Herkese günaydın.. mirmirmirmir Bugün kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.. akannehir Boğazımda hafif yanma var .. Hasta olmasam bari .. :1no2:

günaydın hihoyyyt kalk kalk öyle kendini koyuvermek yok... ne kadar hareket o kadar bereket kaydirigubbakcemile2
lokman hekim der ki senin derdini çörek otu ve defne yağları çözer iki gün kullanırsın hasta olmadan atlatırsın şakkıdı

teşekkür ederim. herkesinki çıktı bizimkinin çıkmadı gibi geldi sanki meraklandım.... anneme soruyorum benim dişim ne zaman çıkmıştı diye hatırlamıyorbilmiyorumkismile

ayyy kolum kalkmıyoo valla .. ee peki nasıl kullanacam onları akşam giderken alayım bari .. hafta sonu kadın doğumcuma gidecem rutin kontrol .. bi kan testi isteyim bari .. demirim dipte yine galibaa.. :1no2:

teşekkür ederim. herkesinki çıktı bizimkinin çıkmadı gibi geldi sanki meraklandım.... anneme soruyorum benim dişim ne zaman çıkmıştı diye hatırlamıyorbilmiyorumkismile

merak etme canım bilge' nin dediği gibi bazen geçikebiliyo çocuğa göre de gelişim değişiyoo .. Sıkma canını geç olsun güç olmasın . Sorunsuz, sıkıntısız hepsi arka arkaya gelir inşallah ..

ayyy kolum kalkmıyoo valla .. ee peki nasıl kullanacam onları akşam giderken alayım bari .. hafta sonu kadın doğumcuma gidecem rutin kontrol .. bi kan testi isteyim bari .. demirim dipte yine galibaa.. :1no2:

sıcak suya 2-3 damla damlatıp içeceksin ikisini birlikte alabilirsin. o şekilde içemem diyorsan kesme şekere damlatıp şekeri yiyebilirsin. ayrıca defne yağından bir çay bardağına 4-5 damla damlatıp gargara yapıp tükürebilirsin. defne boğaza inanılmaz iyi geliyor çörek otu da bağışıklık güçlendiriyor aynı zamanda gaz söktürüyor ve de anne sütünü artırıyor ama gerçi senin süt olayın bitmişti di mi?

ya kızlar güvenlik ürünleri aldınız mı? çekmece kilidi vs gibi?

ya kızlar güvenlik ürünleri aldınız mı? çekmece kilidi vs gibi?

ben d araştırıyorum yaa .. geçen bizimkini koltuğun altında yakalamış annem orada fişler filan neyse toplattık elektrikçiye ama dolaplar çekmeceler için bişeyler yapmak lazım hafta sonu bakacaz koçtaça gidip ..

ben de şimdi hepsiburada'dan fiyat listesi çıkarıyorum sonra koçtaştır çocuk mağazalarıdır gidip fiyat karşılaştırıcam hepsiburada çoğunlukla daha hesaplı oluyor ama yine de kontrol etmeden iş yapmayayım yerimseniben sen kesin gideceksen koçtaştakilerin fiyatlarını alır mısın ben de hepsiburada'nın fiyatlarını yazarım bir başka yere giden olursa o da fiyatları yazsın hepimize bir yol gösterici karşılaştırma olsun

ah bilge ah nazarlara geldi demek umut oğlan
kızım okudunmu bari
valalhi nazar deyiyor yavrulara

herkese günaydın.. Mirmirmirmir bugün kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.. Akannehir boğazımda hafif yanma var .. Hasta olmasam bari .. :1no2:
haydaaaaaa
ne ne olcak şimdi
ıhlamur iç ada çayı iç
ne bileyim yap birşeylerde hasta olma

teşekkür ederim. Herkesinki çıktı bizimkinin çıkmadı gibi geldi sanki meraklandım.... Anneme soruyorum benim dişim ne zaman çıkmıştı diye hatırlamıyorbilmiyorumkismile

henüz kafana takacak bir durum yokki
benim bildiğim kadarıylada 16. Aya kadar çıkmaması normal

ah bilge ah nazarlara geldi demek umut oğlan
kızım okudunmu bari
valalhi nazar deyiyor yavrulara

babam okudu daha da cinleşti benimki kaydirigubbakcemile3 bizde okuyup üfleme işlerini babam yanımızdaysa o yapar... ama işe yaramadı akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…