babam okudu daha da cinleşti benimki kaydirigubbakcemile3 bizde okuyup üfleme işlerini babam yanımızdaysa o yapar... ama işe yaramadı akannehir
nilküüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burdayımmmmmmNilgüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnn
kızlar ben çok kötüyüm sanırım hamileyim...inanamıyom napcam ben
Bilge & meral öpüyorum sizi sabah o kadar erken kalkıp ise gelmek maşallah binlerce
Sevgi test yap bence emin olmadan germe kendini bosuna
herkese gunaydın . . cok direttim uyanmamak icin 9.30 kadar rekor kırdım halit eşimin işe gitmesiyle uyanıyor 6.30 gibi kalkıyor bizim mesaide baslıyor babamızla birlikte ama dedimya< bugün diretim zorla uyuttum he ehe he heee kötü anne oldum bugün . . uyandımda bebecin içi kıyılmıs aclıktan kuzumun cıglıklar atıyodu(( bu defada üzüldüm . .
dün eve yeni gelmiştik bayram tatilinden gecmişe bakim dedim bitmiyoki btürlü . .gecmişe bakim derken gelecegi hiç okuyamıyorum ee doğal olarak gelecekde gecmiş oluyo anaaaam amma geyik oldu sabah sabah . .
Neyse tekrar herkese gunaydınlR calışan arkadaslaRA Allahtan kolaylıklar diliyorum . .tüm annecik ve bebeciklereede huzur diliyorum . .
A bu Kk bin ilan sayfası vardı kalıtımı acaba kuvetle fileyi satacağım fileyi 2 kere kullanabildik o kadarda kullanışlı ama Mina ayakta yıkanmak istiyor artık
umut oğlan coşmuş
kızlar ben çok kötüyüm sanırım hamileyim...inanamıyom napcam ben
Bilge & meral öpüyorum sizi sabah o kadar erken kalkıp ise gelmek maşallah binlerce
gününüz aydın olsun arkadaşlarım, gece kaynatmışlar yine
akannehir hadi canım sendekızlar ben çok kötüyüm sanırım hamileyim...inanamıyom napcam ben
günaydınherkese gunaydın . . cok direttim uyanmamak icin 9.30 kadar rekor kırdım halit eşimin işe gitmesiyle uyanıyor 6.30 gibi kalkıyor bizim mesaide baslıyor babamızla birlikte ama dedimya< bugün diretim zorla uyuttum he ehe he heee kötü anne oldum bugün . . uyandımda bebecin içi kıyılmıs aclıktan kuzumun cıglıklar atıyodu(( bu defada üzüldüm . .
dün eve yeni gelmiştik bayram tatilinden gecmişe bakim dedim bitmiyoki btürlü . .gecmişe bakim derken gelecegi hiç okuyamıyorum ee doğal olarak gelecekde gecmiş oluyo anaaaam amma geyik oldu sabah sabah . .
Neyse tekrar herkese gunaydınlR calışan arkadaslaRA Allahtan kolaylıklar diliyorum . .tüm annecik ve bebeciklereede huzur diliyorum . .
Şeniz bende seni kocaman öpüyorum tatlıişkomBilge & meral öpüyorum sizi sabah o kadar erken kalkıp ise gelmek maşallah binlerce
gününüz aydın olsun arkadaşlarım, gece kaynatmışlar yine
Sevgi test yap bence emin olmadan germe kendini bosuna
Şeniz bende öpeyimefemmmmmmmmmmmm canım
burdayımmmmmm
canıııııııııımmmmmmmmŞeniz
nası yani, teset yap hemen sevgi
benide öp benide öp, bende geliyorum işe tamam çok erken gelmiyorum ama geliyorum ama demiŞeniz
allah iyiliği versin senin emi:umursamaz:gebelik testi yaptım ben zaten hiç adet olmadım doğumdan beriama 1 seneye kadar normalmiş diye takmadım ama sabah test yaptım 2.çizgi çok silik kafam karıştı offfff...yiğitte hiç test yapmadım ki evde hastanede kanda baktırdım yani nasıl olunca hamile olunuo tam bilmiom canım sıkıldı ya naparım benn
benimkinin kutusu bile açılmadı sempatiksalakcinni güvenli yatış yastığında 1 kez yattı şimdi yatağına eğim vermek için yatağın altında kullanıyoruz akannehir mothercare'den swing aldım bir kez bile kullanmadık :1no2: dr browns biberon getirdi dayısı (burada yokmuş gibi ta oradan taşıdı şaşkın!!!) hiç kullanmadık fisfisfis ben de mi satsam napsam daha baksam bir sürü şeyi var hiç kullanılmamış kıyafetleri saymıyorum bile :umursamaz:
ki ne coşmak meral... gece belli bir saatten sonra ana oğul salonda yerde yatıyoruz bu sabaha karşı ayaklarımın yanında buldum allahtan dönmeye kalkıp tekmelememişim çocuğu akannehir
fisfisfis hayırlısı demek lazım önce bir test yap kesinleştir de
gebelik testi yaptım ben zaten hiç adet olmadım doğumdan beriama 1 seneye kadar normalmiş diye takmadım ama sabah test yaptım 2.çizgi çok silik kafam karıştı offfff...yiğitte hiç test yapmadım ki evde hastanede kanda baktırdım yani nasıl olunca hamile olunuo tam bilmiom canım sıkıldı ya naparım benn
akannehir hadi canım sende
şaka gibiakannehir
günaydın
ah annesi ah
ah kötü kadın müzeyyen ahkaydirigubbakcemile3
Şeniz bende seni kocaman öpüyorum tatlıişkom
aman nazarlar değmesin bizee
Şeniz bende öpeyim
allah iyiliği versin senin emi:umursamaz:
kız bende regl olmadım hala ama 2. ayımda gidip spiral taktırdım
süt korumaz:umursamaz:
regl olmaman fayda etmez:umursamaz:
eeeee şimdi ne olacak eyvahedigeldismile
hastanede kan testi yaptır
ya hamileysen pekiCADIARZU
sezaryen mi doğurmuştun sevgi sen?
evet sezeryan o da ayrı b iolay doktorlar 2 sene yasak diyo yeni bi doğum içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?