biliyorum süt korumaz ama ben 1 sene hamile kalamadım istediğim halde eşimin sperm değerlerinde sorun vardı doktor normal yolla zor demişti yiğitte aşılamayla oldu zaten yarın yaptırcam ozamana kadar kafayı yemezsdemm
evet sezeryan o da ayrı b iolay doktorlar 2 sene yasak diyo yeni bi doğum içinn
Oznur taktir bence onun korkusu taktirAna kadar digeri 2. Cocuğa kadar her adet gecikmesi
Bilgecim sen umudun kardeşine saklayacaksin ben elden cikartyrm yavaş yavaş seni 2. Kez optm nilgun gel bakalım yaklas :)))
hep böyledir zaten!! zorla olur ikinci tık diye geliverir
sen yine kesin bilgiyi al da ondan sonra düşünürsün sevgi. hayırlısı bakalım var bir sürü senin durumunda olup doğurmuş insan. ikinciyi istiyorduysan doğurursun ha çok zor olur ama ikisi bir arada büyür çıkar ortaya. sezaryen için öyle diyorlar ama var bir sürü arka arkaya sezaryenle doğuran sonuçta hamileysen 9 ayın daha var 18 ay olacak arada, 6 ay erken olmuş olacak bir sorun olmaz. ben yaştan dolayı hemen arka arkaya doğurcam o yüzden sezaryen istemiyorum demiştim de doktoruma o da bu hesabı yapmıştı, 6 aylıkken bile hamile kalsan 1 yıldan fazla geçmiş olur kurtarır demişti. zaten de en son düşüneceğin mevzu bu.
önce var mı yok mu bir öğren bakalım sonra isteyip istemediğinize kadar verin maddi manevi sizi ne hale getirir ölçüp biçin sonrası hayır olsun
kesinlikle pelin..dur bu gün bende bi test yapayım bi belirti filan yok ama olsun kafam rahat olsun..bazen düşünüyorumda ya hamile kalırsam yeniden diye büyük konuşmayayım ama aldıramam kıyamamda ben doğururum herhalde..sonrada bakırköye:))
bak görüyomusun bende iki kez hamile kaldım ikisindede ilaç kullanmıştım kendiliğinden olmadı..o yüzden rahat davranıyordum..artık harekete geçme zamanı
korunmuyor musunuz ki öznur? benim doktor adet düzenin oturuncaya kadar mutlaka ve prezervatifle korunun demişti şu an hala hormonlarımız vücutta bebek tutmaya çok teşneymiş zira :CüvCüv:
Bilge & meral öpüyorum sizi sabah o kadar erken kalkıp ise gelmek maşallah binlerce
niye böyle yüzümüze vuruyosunki canım :kedi:..biliyoruz herhalde yanlış olduğunu:sinifsinif:
kızlar ben çok kötüyüm sanırım hamileyim...inanamıyom napcam ben
Bilge & meral öpüyorum sizi sabah o kadar erken kalkıp ise gelmek maşallah binlerce
evet de Onur veya Utku'da da kullanmam ben onları muhtemelen akannehir
yalnız kesin erkek olacak ya hatta kesin bebek olacak o da erkek olacak Mustafa Onur ya da Mustafa Utku olacak bakar mısın bana kafama bir vurayım da kendime geleyim ben :mymeka:
ayy sevgi benide korkuttun iyice şimdi..nasıl anladın hamile olduğunu peki:bbo:
kızlar ben çok kötüyüm sanırım hamileyim...inanamıyom napcam ben
benim de ata olacak kız olursa hiçbir fikrim yok büyüyünce kendi koysun ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?