2009 Aralık Anneleri

Bilgecim sen umudun kardeşine saklayacaksin ben elden cikartyrm yavaş yavaş seni 2. Kez optm nilgun gel bakalım yaklas :)))

evet sezeryan o da ayrı b iolay doktorlar 2 sene yasak diyo yeni bi doğum içinn

hep böyledir zaten!! zorla olur ikinci tık diye geliverir
sen yine kesin bilgiyi al da ondan sonra düşünürsün sevgi. hayırlısı bakalım var bir sürü senin durumunda olup doğurmuş insan. ikinciyi istiyorduysan doğurursun ha çok zor olur ama ikisi bir arada büyür çıkar ortaya. sezaryen için öyle diyorlar ama var bir sürü arka arkaya sezaryenle doğuran sonuçta hamileysen 9 ayın daha var 18 ay olacak arada, 6 ay erken olmuş olacak bir sorun olmaz. ben yaştan dolayı hemen arka arkaya doğurcam o yüzden sezaryen istemiyorum demiştim de doktoruma o da bu hesabı yapmıştı, 6 aylıkken bile hamile kalsan 1 yıldan fazla geçmiş olur kurtarır demişti. zaten de en son düşüneceğin mevzu bu.
önce var mı yok mu bir öğren bakalım sonra isteyip istemediğinize kadar verin maddi manevi sizi ne hale getirir ölçüp biçin sonrası hayır olsun

Oznur taktir bence onun korkusu taktirAna kadar digeri 2. Cocuğa kadar her adet gecikmesi

kesinlikle pelin..dur bu gün bende bi test yapayım bi belirti filan yok ama olsun kafam rahat olsun..bazen düşünüyorumda ya hamile kalırsam yeniden diye büyük konuşmayayım ama aldıramam kıyamamda ben doğururum herhalde..sonrada bakırköye:))

Bilgecim sen umudun kardeşine saklayacaksin ben elden cikartyrm yavaş yavaş seni 2. Kez optm nilgun gel bakalım yaklas :)))

evet de Onur veya Utku'da da kullanmam ben onları muhtemelen akannehir
yalnız kesin erkek olacak ya hatta kesin bebek olacak o da erkek olacak Mustafa Onur ya da Mustafa Utku olacak bakar mısın bana kafama bir vurayım da kendime geleyim ben :mymeka:

bak görüyomusun bende iki kez hamile kaldım ikisindede ilaç kullanmıştım kendiliğinden olmadı..o yüzden rahat davranıyordum..artık harekete geçme zamanı

korunmuyor musunuz ki öznur? benim doktor adet düzenin oturuncaya kadar mutlaka ve prezervatifle korunun demişti şu an hala hormonlarımız vücutta bebek tutmaya çok teşneymiş zira :CüvCüv:

bak görüyomusun bende iki kez hamile kaldım ikisindede ilaç kullanmıştım kendiliğinden olmadı..o yüzden rahat davranıyordum..artık harekete geçme zamanı

davranma öznurcum hele de yakınlarda kardeş istemiyorsanız hiç davranma. birincisi kafandan "bebek istiyorummmmmmm" stressi gitti o beyindeki rahatlık hamile kalmayı kolaylaştırıyor ikincisi hali hazırda hormonlar bebek tutunmasını kolaylaştıracak şekilde halen dolayısıyla küt diye :CüvCüv:
şöyle bir araştırırsan çocuğu olmayıp evlat edinenlerin çoğunun da iki çocuğu olduğunu görürsün... evlat edindikten sonra "çocuk istiyorum" stressi ortadan kalkınca hamile kalıyor kadınlar

korunmuyor musunuz ki öznur? benim doktor adet düzenin oturuncaya kadar mutlaka ve prezervatifle korunun demişti şu an hala hormonlarımız vücutta bebek tutmaya çok teşneymiş zira :CüvCüv:

niye böyle yüzümüze vuruyosunki canım :kedi:..biliyoruz herhalde yanlış olduğunu:sinifsinif:

niye böyle yüzümüze vuruyosunki canım :kedi:..biliyoruz herhalde yanlış olduğunu:sinifsinif:

aşkolsun yüzüne falan vurmuyorum... iğne faslını bilmiyordum ben öyle olunca gayri ihtiyari rahat davranmışsındır ben sadece bana söyleneni söylüyorum bakırköye göndermeyelim seni diye yerimseniben

kızlar ben çok kötüyüm sanırım hamileyim...inanamıyom napcam ben

dur canım hemen panik olma kanda baktır hamile kalsanda ne yapalım Allah'ın takdiri arka arkaya doğuran milyon tane kadın var herşey olacağına varır stres yapma test yanılabilir kan en güvenlisi

Bilge & meral öpüyorum sizi sabah o kadar erken kalkıp ise gelmek maşallah binlerce

ben ben bende geldim 8 de kalktım ama gene de geldim şu an işimin başındayım hatta sağlık müd. denetimi bile oldu sabah sabah onun için artı 1 öpücük isterim

benim de ata olacak kız olursa hiçbir fikrim yok büyüyünce kendi koysun ismini

günaydın bu arada

benim de ata olacak kız olursa hiçbir fikrim yok büyüyünce kendi koysun ismini

benim umut aslında Mustafa Umut olacaktı Kemal Utku da ikinci olacaktı... böylece tam bir istiklal savaşı hikayesi iki çocukla özetlenecekti ama eşimin dedesi biz evlenmeden bir ay önce vefat etti ve 40ı çıkmadan biz yine de düğünü yaptık o yüzden çok içimde kalır onun adını koymazsak dedi ben de kıramadım Ali Umut oldu... kısmetse ikinciye Mustafa Utku (Onur da olabilir) olacak
bir de tabii benim babamın adı Mustafa dedemin adı Kemal ikisini birleştirebilirim ama birincisi çocuğa çok büyük yük o ismi taşımak ikincisi Umut bu duruma isyan edebilir haklı olarak turkbayragi

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, b_i_o+, mcetin1+, MotherandBaby+, oznurss+, peluse+, sevgii:)+, Tweety75+
maşallah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…