sevgiiii doğru mu okuyorum canım şok oldum...:1shok:sen arayı baya açmışın ben yiğit 3 yaşına geldiğinde düşünüodum ama bakalım rabbim ne gösterir zor mu spiral ya korkuom ben
sen arayı baya açmışın ben yiğit 3 yaşına geldiğinde düşünüodum ama bakalım rabbim ne gösterir zor mu spiral ya korkuom ben
hayırlısı olsun sevgi, olacaksa olacak kendini üzme bi dur, orda uygun fiyata evlere yardıma giden bir sürü kız var yardımcı tutarsın, bi şekilde büyütürsün
arzu dilbağı neee.. ilkkes senden duyuyorum .. ihmal etme bence de..
sevgi korkutmak gibi olmasın ama bnm de silik çıkmıştı çizgi ve hamileydim o testlerde yanılmayı payı çok düşükmüş ,
spiralide tavsiye etmiyo çoğu kişi kayarmış falan filan
sevgiiii doğru mu okuyorum canım şok oldum...:1shok:
hayırlısı olsun sen ve ailen için canım..
6 aydır spiral kullanıyorum .. adet olmama yakın ufak tefek karın ağrısı dışında çok şükür şikayetim yok .. takılırkende sorun yaşamadım.her bünyede farklı tabii.. şayet hamile değilsen hemen git taktır derim korkulu rüya görmektense taktırıp kendin deneyim edinirsin..
Sevgi test yaptın silik mi çıktı amanııınneyvahedigeldismile
hayırlısı diyelim canım ne de olsa 2.yi istiyormuşsun kısmet diyelim.beraber büyürler biranda biter.birini büyyütüp sonra herşeye baştan başlamak çok zor diyorlar..hayırlısı ne ise o olsun herzaaman için.
ben de istiyorum ama hemen değil tabi ama böyle olsa ne olur yapacak bişey kalmaz Allah büyüktür
arzucum benm abimdede olmş bebekken annem söylemişti köyün ebesi dediğin gibi kızgın bişeyle kesmiiş ıyy Allahım kaorusuncanım hani dilimizin altında ip gibi bişey varya ince bir zar gibii dili tutan o bağ ardada çok kısa.. dilini çok fazla dışarı çıkartamıyor.. dayımın minik bir oğlu oldu o bir uzatıyor dilini o zaman anlıyorum farkı..
doktor emmesine engel olmadığı için bekleyelim demişti..
Allah korusun konuşmasına engel olabiliyomuş yada r leri söyleyemenler gibi oluyomuş işte.. benim çevremde birinde var onunda oğlu 11 aylık ben onları bekliyorum onlar beni.. ihmal etmek istemiyom ama korkuyorum da
durmaz sıpam kesilirken ufak bi çizikle hemen kesiliyomuş zaten de.. ama işte en hareketli dönemleri.. e anesteziye de korkuyorum haliyle.. bilmiyorum Allah hayırlısını versin...
annem anlatıyo eskiden hani mahallede mahallenin ebesi yada hani görmüş geçirmiş büyükleri böyle dl bağı olanlara yeni doğduğunda kesme şekeri sürte sürte bile keserlermiş.. öyle basit bişey miş tabi ilk doğduğunda... adam şimdi iki sn kıçının üstünde durmuyor ben nasıl yapcam ya
bilmiom ki canan ya kafam allak bullak bi yandan da istiom sanki hani birinciyide zor bulunca insan ama zor olur ya bakalım artıkk
gelinim nasıl ya büyümüştür alışabildinmi yeni yerine görüşemedik hiççççççç
canım hani dilimizin altında ip gibi bişey varya ince bir zar gibii dili tutan o bağ ardada çok kısa.. dilini çok fazla dışarı çıkartamıyor.. dayımın minik bir oğlu oldu o bir uzatıyor dilini o zaman anlıyorum farkı..
doktor emmesine engel olmadığı için bekleyelim demişti..
Allah korusun konuşmasına engel olabiliyomuş yada r leri söyleyemenler gibi oluyomuş işte.. benim çevremde birinde var onunda oğlu 11 aylık ben onları bekliyorum onlar beni.. ihmal etmek istemiyom ama korkuyorum da
durmaz sıpam kesilirken ufak bi çizikle hemen kesiliyomuş zaten de.. ama işte en hareketli dönemleri.. e anesteziye de korkuyorum haliyle.. bilmiyorum Allah hayırlısını versin...
annem anlatıyo eskiden hani mahallede mahallenin ebesi yada hani görmüş geçirmiş büyükleri böyle dl bağı olanlara yeni doğduğunda kesme şekeri sürte sürte bile keserlermiş.. öyle basit bişey miş tabi ilk doğduğunda... adam şimdi iki sn kıçının üstünde durmuyor ben nasıl yapcam ya
sen arayı baya açmışın ben yiğit 3 yaşına geldiğinde düşünüodum ama bakalım rabbim ne gösterir zor mu spiral ya korkuom ben
evet ne yapayım hem şetler hemde nilay çok zor bi bebekti, çok yormuştu beni, yinede düşünmezdimde kızım çok istedi,
yok valla bi cesaret tabi Meralin desteğiyle zemuszemus taktırdım gitti
arzucum benm abimdede olmş bebekken annem söylemişti köyün ebesi dediğin gibi kızgın bişeyle kesmiiş ıyy Allahım kaorusun
benle doğum yapan bir arkadaşımın kızındada oldu dil bağı doktor önmli dğeil çok basit bi işlemle kesilir demişti ilerde konuşmasını etkiliyormuş
herşeyde bir hayır vardır sevgicim bak knedin diyorsun yiğiti aşılamayla dünyaya gelmiş rabbim bunu aratmadan vermiş gelen nasibiyle rızkıyla gelir derler
yağmur iyi canım yerleştim bnde yaramazlıklara devam işte dün ilk defa ayakta durdu tek başına koltuktan ellerini bırakmış ayakta oyuncağını inceliyordu şok oldum öyle görünce maşallah kızıma :)
yiğit nasıl canım emekliyormu
ben çok korkağım ya acaip tırsıom umarım benm de senin gibi kolay olur bi kesinlik kazansın değilsem hemen taktırcam
canan sağol canım benim yardımcı olduğun için.. inşallah kolay atlatırız.. bu arada güzel kızına da maşallah aferin o na..arzucum benm abimdede olmş bebekken annem söylemişti köyün ebesi dediğin gibi kızgın bişeyle kesmiiş ıyy Allahım kaorusun
benle doğum yapan bir arkadaşımın kızındada oldu dil bağı doktor önmli dğeil çok basit bi işlemle kesilir demişti ilerde konuşmasını etkiliyormuş
inşallah canım benim çok sağol benim için uğraşmışsın.. ben bu ay dr. u bir arayım bakalım hangi hastaneye geçmiş.. inşallah kazık marka bir yere gitmemiştir..canım geçmiş olsun .. dediğn gibi durmuyoo artık bu sıpalar .. netten baktım bende şimdi. yemesini engelemiyorsa 2 yaşına kadar beklenebilir yazmışlar. konuşmasına bakılırmış .. Tabi sen daha iyi bilirsin .. dr ne dediği de önemli ..ama bence çokta geçe bırakma böyle şeyler ileride daha zor oluyoo .. çocuğun psikolojisi de önemli çünkü daha çok korkmasın . en azından şimdi çok anlamıyo daha kolay atlatırsınız..
maşallah yağmuruma yiğit koca poposunu kaldıramıo ki emeklemio bol bol dönüo ayakta duruo koltuğa tutnarak ama emeklemio görenler emeklemeden yürücek dio ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?